- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dr9
tag
válasz
yanna #112955 üzenetére
#112952-re próbáltam válaszolni. Ünnepek vannak, persze, hogy pe van terhelve a háló, és csökken a sebesség. A feltöltésnél is akár, lehet 5-6 ember ott épp jól szórakozik a live stream-el, és leterhelik vele a hálót.
Mindegy, látom a lefedettségi térkép jól érzi magát
, vissza mentünk a múltba. Nem lehetne valahogy wzólni a yetinek, hogy hozzák helyre? Ez alatt az 1 év alatt rengeteget fejlődött az n78, kár lenne elrejteni, mert tényleg, az amit a yettel elért n78-al országos szinten elképesztő, és impresszív, ritka ilyet látni. Főleg, hogy az utóbbi egy évben, olyan helyen jelent meg az n78, mint mátészalka, meg nyírbátor, ahol még 20K+s lakosság sincs. De van 3K-s település is, ahol van, mégse lehet látni sajna most a térképen.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
yanna #111250 üzenetére
Semmit sem kell „szarakodni”, ha gondosan megőrzi az előfizető a kapott QR kódos lapot.
Másodpercek alatt készen van a hozzáadás, miután deaktiválásra került az előző telefonon az eSIM.
Létezik már a Quick eSIM transzfer szolgáltatás is, ami nagyon felhasználóbarát megoldást kínál két iPhone között, Telekom havidíjas előfizetés esetén. Bízom benne, hogy bővülni fog a szolgáltatók köre, akik szintén támogatni fogják a jövőben ezt a leggyorsabb, otthon is elvégezhető metódust. -
tomp
félisten
válasz
yanna #110351 üzenetére
Érdekesség, hogy a Vision Expresstől is jött ma egy téves email miszerint átvehetem a 2hete átvett szemüvegemet.
Pár óra elteltével írtak egy újabb emailt, hogy rendszerhiba miatt lett újraküldve. Tekintsem tárgytalannak. Mondjuk poénból bementem volna, hogy szeretném átvenni. Mit? Ami rajtam van. -
bopeti98
őstag
válasz
yanna #110314 üzenetére
De gondolom akkor ez még nem bérelt eszköz, hanem saját tulajdonú, amit a hűségért cserébe kedvezményes áron adott a Yettel? Csak mert ha bérelt eszköz, és meghibásodik akkor a Yettelnek kötelessége lenne cserélni bármiféle hűség meg csomag módosítás nélkül, hiszen az ő eszközük, az ügyfél csak bérli, és a bérleti díj működőképes eszközt tartalmaz.
-
4Grider
félisten
-
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
válasz
yanna #110278 üzenetére
Ahogy vodás korlátlan csomagok 10 meg 5Mbit sebesség limite sem azonos a korlátlannal ugye, aztán mégis úgy van hirdetve az is. Ott se az a reklám fókusza hogy miben nemkorlátlan a korlátlan csomag. A yeti egy dolgot b..tt el (bár szerintem ez tudatos), hogy a reklámba "korlátlan adatforgalom belföldön" -el hirdeti. Ezért majd rosszabb esetben kapnak egy fogyasztók megtévesztése bírságot, kb 1-2 év múlva 15-20M Ft-ot. Simán megéri nekik.
-
BossBoss
őstag
válasz
yanna #110254 üzenetére
Ha már így belejöttem. Lehet tudni, hogy a Yettel TV akar-e, tud-e változtatni a 25p-s sportcsatornákon? Azt már elengedtem, hogy legyen Apple TV-re, nyilván sosem lesz, akkor nem adnák el a saját boxot. Így nálam lassan csere lesz.
Egyébként kár, mert amúgy elég stabil, a sportcsatornákon kívűl nincs is nagy gond a minőséggel. -
gabor9991
addikt
-
donjohnson
addikt
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
yanna #108981 üzenetére
4G-n van. Ha 3G-n lenne akkor is E-t írna ki mint elérhető legnagyobb hálózat. De csak G van. De hogy előfizető kérésre nem kapcsolható, az is érdekes. Valami nem ment végbe aktiváláskor? A végén kiírta sikeres aktiválás, zöld pipa. És meg mindig nem lehet használni.
Ezelőtt kicsit régebben lett aktiválva yettel sim, de az egyből működött, 4G stb, és nem is lett feltöltve. Evvel mi a fene van?
Kerestem vissza itt a hibára, 1-2 embernek volt hasonló de értelmes válasz nem jött rá. Ja és 2013, meg 2015 bejegyzések...
Ki lett próbálva a teló egy másik régebb óta elő yettel kártyával és az tökéletes, 4G, volte, stb. megy. -
-
-
yanna
addikt
válasz
yanna #108355 üzenetére
Mókás volt ez a vissza nem hívósdi... 4 munkanap után 1220-on jeleztem, hogy valami nem kóser. Ma hívtak, természetesen nem a megadott időintervallumban. A srácnak fingja nem volt miről van szó, pedig direkt leírtam, hogy képbe legyenek, sőt fogalma nem volt, hogy yetis vagyok-e, pedig ez is jelezve volt. A végén kiderült, hogy jaaa, flottás vagyok, menjek be egy üzletbe. Jó hogy van ez az opció...
-
-
-
Varszegig
veterán
válasz
yanna #107352 üzenetére
Röhögni fogsz, itt egy jó biciklit hamarabb lopnak el, mint egy autót. Ki is köttetném, csak épp 1000 km-re van ide a forgalmazó.
#107351donjohnson:
Nincs. Sok mindent lehet állítani sms-ben, de pont a mobilhálózatot nem. Meg ugye most nem is tudok neki sms-t küldeni. Ok, átgutrulok Németországba, az max 15 perc ide, de sajnos nincs ilyen beállítás, hogy légyszi kapcsolódj a Sunrise/Salt hálózatra.#107353vence:
A beszerelő=forgalmazó=feltaláló stb. Tökmindegy, 1000 km-re van ide. Nem fogja tudni megoldani. És a yettel sem. Az a baj, hogy senki sem hibás, csak épp szopok...#107354SztiviVander
De, a másik kettőnek még van 2G. Ez ilyen, itt a vonaton száguldva egy több km hosszú alagútban a swisscom hálózatán simán van 300/100 neted (otthon a szobában ülve van 30/10 Telekom 5G-n), de 2G-t azt lekapcsolják. -
-
Krystal_s
addikt
válasz
yanna #106502 üzenetére
A látható menüben nincs. A rejtett beállításokban bármi lehet. Saját szoftvert használnak, amiben azt állítanak be, amit akarnak. Központilag a toronynál szintén. Állítólag ezért nem működik itt a ZTE Script sem, mert letiltották. Ahogy a szakértői beállításokban (ami alapból nem is jelenik meg) is csak 1-et enged gondolom tesztelési célból szakemberek számára.
A Huaweitől is ezért tartok, mert ha itt valami kp-i szabályozás van, akkor azzal sem fog működi a sáv beállítás. -
Krystal_s
addikt
válasz
yanna #106500 üzenetére
Köszönöm, az emberek csak azt értik meg, amit már átéltek...
Nekünk sem a yettel az első szolgáltató. (amikor gond van, márpedig mindegyiknél van, akkor már sehol nem számít az előfizető)csaszi75: 3 eladta már, az egyik stílusa elég nagyképű, de az folyamatban van. Nem én intézem, csak leírtam apunak miket kérdezzen meg. Furcsa, de egyik sem hallott band/sáv állításról. Pedig volt egy olyan eladó, aki kb 20 féle mobilroutert árul.
Ügyintézővel is beszélt ma apu, de hát azt sem tudják mi van. Továbbra is állítják, hogy ők semmit nem állítanak át esete 11 után, sem reggel.
Azért kellett leírnom itt is 100x ugyanazt, mert sokat nem értik mi a gond. Azt a beállítást, amire szükség lenne, azt egyik szolgáltató sem fogja elárulni, de vannak itt jópáran, akik rájöttek és megoldották. -
Krystal_s
addikt
válasz
yanna #106057 üzenetére
Kicsit ijesztő, ha ez lenne az oka, hogy a környék annyira túlterhelt lett. Ránéztem pár településre a környéken sok helyen lekorlátozták Basic-re. Ha akkora igény van/lenne rá, akkor inkább bővíteni kéne... nem csak a nagyobb városokban pakolgatni az új antennákat. :/
Persze annak is van hátránya, mert lassan ott már világítani fognak az emberek.
Talán időben léptek, hogy a korábbi előfizetőknek ne legyen hátrány.
Furcsa, hogy 1 hete még tudtunk volna rendelni ide még egy korlátlant, külön emailben is jött ajánlat a tv-re is. Most meg már tv-t egyáltalán nem lehet kérni.
Azt nem tudom, hogy oldják meg ugyanazon a helyen, ahol korábban volt. A régieknek marad a nagyobb sebesség, az újakat pedig lekorlátozzák valahogy? -
hegti
aktív tag
válasz
yanna #105951 üzenetére
A következő munkálatok elvégzésére január 9. 23:00 és január 10. 03:00 között kerül sor:
Egyenlegfeltöltés
Egyenleglekérdezés
Számlabefizetés
Elektronikus számlák elérhetősége
Adatjegy vásárlás
SIM kártya csere
Feltöltőkártyás adategyeztetés
Új előfizetői szerződéskötés, áttérés, előfizetői szerződésben foglaltak módosítása (pl. fizetési mód, számlázási cím)
Készülékvásárlás
Szolgáltatások megrendelése, módosítása, lemondása
Online vásárlás, ügyintézés
yettel.hu
fiok.yettel.hu
Yettel alkalmazás
belépés a Yettel TV alkalmazásba és új TV box beléptetése (A Yettel TV szolgáltatásba a munkálatok megkezdése előtt már beléptetett, TV box, Yettel TV applikációt futtató - eszközök használhatóak maradnak.)
Wallet applikációban új regisztráció indítása
belépés a videochat menübe
belépés a Yettel online ügyfélszolgálati felületei közül, a yettel.hu/aszf-valtozasok, ugyfelportal.yettel.hu, valamint az Irodanet oldalakraHírközlési szolgáltatásainkat nem érinti a frissítés, tehát zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, továbbá szolgáltatásokat megrendelni offline csatornákon.
-
4Grider
félisten
válasz
yanna #105690 üzenetére
Nem valószínű. Ha hibás lenne, nem lenne jó térereje, és/vagy soha nem látna 3CA-t rajta és nem adott időpontban történnének meg a váltások (hiszen ezeket nem a modem kezdeményezi).
Ez egyértelműen bázisállomás beállítás. Valószínűleg egy komolyabb telefonnal is ugyanezt csinálja adott időpontban, viszont egyáltalán nem biztos, hiszen az egyeztetések modemenként eltérőek lehetnek. -
4Grider
félisten
válasz
yanna #105669 üzenetére
Emlékeim szerint azért foglalták írásba, mert az NMHH kötelezte őket a garantált sebesség betartására az esetek 100%-ában. Ezt földrajzi értelemben és időben is tartaniuk kellett volna. Márpedig ez lehetetlen. Pincében, hegyek között, de még az alföldi tanyavilágban is lesz rengeteg olyan pont, amikhez bázisállomást nem, vagy csak soha meg nem térülő befektetéssel lehet megépíteni. Ezek után teljesen logikus lépés volt az, hogy a szolgáltatók a garantált sebességet 0-ra húzták le, hiszen a fenti helyeken 72 óra után a kötbérekből jól meg lehetne élni.
-
bozont
veterán
válasz
yanna #105213 üzenetére
Azt tudom, és most nem aktív, mert levált róla. Azt szeretném kideríteni a szolgáltatónál aktiválva van-e. Mintha még régebben (még Telenor korszakból) láttam volna az online felületen, talán a szolgáltatások menüpont alatt. De most nem találtam.
Pontosítva az előző hozzászólásom, meg sem jelenik a sim beállításoknál az opció hogy bekapcsoljam (a másik az a roamingra vonatkozik). -
Landsmann
addikt
válasz
yanna #105043 üzenetére
Ha két SIM van a telefonban, akkor az okozhat némi kavarodást. Leginkább az elsődleges SIM helyen lévő kártyáról megy. MIndkét kártyán nem lesz aktív. A Google saját bevallása szerint is csak egy kártyán támogatott a rendszer működése. Későbbiekben elérhető lesz mindkét SIM esetén. Nekem a Telekom SIM-en aktív, az van az elsődleges helyen is. De volt időszak, amikor automatikusan átmászott a másik SIM-re, a Vodafoneosra. Az istennek nem tudtam rávenni hogy visszamenjen a Telekomosra. Aztán vagy 2-3 hét után magától visszavándorolt.
-
donjohnson
addikt
válasz
yanna #105043 üzenetére
akkor állítsd be a telódon a beállításoknál a google dns szerverét.
Here's how to switch to Google DNS on Android 9 or later:
Open “Settings” > “Network & internet” > “Advanced” > “Private DNS.”
Select “Private DNS provider hostname.”
In the “Hostname of the DNS provider” field, enter “dns.google.” (dns.google vagy 8.8.8.8 ha ip-t kér)
Apply the changes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest