Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Próbálkozom majd a webchat-tel.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az megvan, innen indultam.

Nincs ilyen opció.
-
válasz
trebrona
üzenetére
Összefoglaló.
Elektronikus űrlapok:
Yetteles ügyfeleknek -
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elektronikus űrlapunk kitöltésével is leadhatod módosítási igényedet ügyfélszolgálatunknak.
Na, ilyet nem találtam. -
válasz
trebrona
üzenetére
Előfizetői adatokban történt változás bejelentése
A személyes adatokra (bejelentett állandó lakcím, személyazonosító okmányok stb.) vonatkozó módosítást kérheted a változást igazoló dokumentumok bemutatásával a Yettel üzletekben, vagy levélben a dokumentumok másolatának megküldésével erre a címre: Yettel Magyarország Zrt. 2045 Törökbálint, Pannon út 1.
Az írásos kérelemben fel kell tüntetni a telefonszámodat és számlázási azonosítódat, valamint levél/fax esetén az aláírásoddal kell ellátni a dokumentumot.
Elektronikus űrlapunk kitöltésével is leadhatod módosítási igényedet ügyfélszolgálatunknak. -
törölt tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
220 54 00
220 56 57
220 55 15
Most eppen ezeket ajanlotta fel.
Hany percig tartja? Addig odaadom, ha kell
-
azbest
félisten
válasz
trebrona
üzenetére
3 éve nekem sikerült. Ha van állami ügyfélkapud, akkor van hozzá digitális aláírás lehetőség is.
https://www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/meglevo-elofizetokmegfelelően kitöltöttem, a témának "érdeklődés és információkérést" választottam, mert nem volt kifejezetten ilyen. Leírtam, hogy igazolványcserém volt.
https://magyarorszag.hu/avdh val aláírtam digitálizan a dokumentumot, amibe az igazolvány fotókat betettem és azt csatoltam.
De van már videócset is a yettelnél. Lehet azzal is megy az adatmódosítás, mert kamerába kell bemutatni az igazolványt / lakcímkártyát. Ha jól emlékszem a webchaten írtam először, ami az oldal jobb alsó sarkán nyilik és onnan küldtek válaszul linket a videocsetre. Új előfizetésnél segítettek nekem így, ügyfél kód váltásnál igazolvány bemutatás kell és ezt kamerával így megcsinálták.
-
trebrona
nagyúr
Lejárt a régi személyim, online szeretném intézni az adatmódosítást az újra, de nem találok ilyen opciót. Tényleg nincs, vagy csak én nem látom?
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor lelkibeteg lehet...

-
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy megújul majdan az app? Vagy csak a Yepp-es csomagnál néz így ki?
A regisztrációs videóban így néz ki.
Szerintetek?
-
zoltaneger
tag
Valóban érdekes. Sőt az is, hogy ha valaki jelszót szeretne megadni, akkor be kell mennie egy üzletbe meet online aktiváláskor nem lehet megadni.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Passz.
A rendszerünknek lelke van, szóval bármi lehet.
-
zoltaneger
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen Expressz kártyák. 4-5 évvel ezelőtt is voltak feltöltőkártyáim (csak közben Telekomra váltottam) illetve előfizetésem is volt, de az már nagyon-nagyon régen, akkor is mindig más-más azonosító alatt voltak. Az elképzelhető, hogy pl. a jelenlegi azonosítóim alatt voltak már régen hívószámaim? Vagy mindig teljesen új azonosítót ad a rendszer?
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Ha nem Yettel üzletben vetted, hanem ún. Expressz kártyákról van szó, akkor azokat valóban külön azonosítóra teszi.
Az okát én sem értem, de nem akkora gond ez. -
zoltaneger
tag
Köszi a válaszokat. Lenne még egy kérdésem, hogy 3 feltöltőkártya van a nevemen, és mind a 3 különböző Yettel azonosító alatt. Ennek így mi értekme van? Miért van minden egyes regisztráció után új azonosító szám?
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Akkor jól működött a rendszer. Persze ki lehet cselezni...
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Így van. És azt vetted észre, hogy egyre jobb számokat ad?
-
SztiviVander
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha nem fejezi be a rendelest akkor siman ujra lehet kezdeni es uj 2*3db szamot ad valaszthatonak. En vagy otszor futottam neki, nem a szam miatt hanem mert muszáj volt a kisse bugos rendszer miatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Persze, hogy látja, hát tőlük kapod az összeset.
Bajod amúgy nem lehet belőle, mert a befejezetleneket max. törlik vagy nem tudsz újat kezdeni, amíg a korábbi nem kerül törlésre. -
donjohnson
addikt
válasz
zoltaneger
üzenetére
a könnyen megjegyezhető számokkal még rosszul is járhatsz, ha valami népszerű emberé volt. üzletkötő, marketinges, vagy valami cég amit sokan hívtak régen.
amúgy a tesco-ban, auchan-ban, spar-ban szoktak lenni dobozos sim-ek, amin rajtuk van a szám. ott lehet válogatni.
-
4Grider
félisten
válasz
zoltaneger
üzenetére
Te hány kapcsolatodat szoktad fejből tárcsázni és nem a címjegyzékből? Na ennyire fontosak a könnyen megjegyezhető hívószámok...
-
4Grider
félisten
válasz
zoltaneger
üzenetére
A hívószámokkal nem tudsz játszani, ha erre gondolsz...
-
zoltaneger
tag
Igazából csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy ilyeneket nyilvántart-e ha nem kerül megrendelésre csak elkezdi valaki.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Persze, hogy látja, és persze, hogy monitorozza a megrendeléseket a Yettel.
A kolléga nem értesül a megszüntetésről.De ha leírnád, miért kérdezed ezeket, akkor esetleg arra is válaszolhatnánk.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
És ennek mi értelme?
-
zoltaneger
tag
Ha elkezdek egy rendelést sim kártyára az appon keresztül, vagy a Yettel fiókba belépve, de meggondolom magam és megszakítom az egész folyamatot ezt látja a Yettel? Monitorozza ezeket a megszakított rendeléseket? A másik kérdésem pedig, ha üzletben átváltok kártyásról számlás előfizetésre és esetleg meggondolom magam és megszüntetem teljesen az előfizut akkor erröl az az ügyintéző akinél a szerződést kötöttem fog róla értesülni? Nyíregyházán lakom itt kötöm meg a szerződést, de Pécsen szüntetem meg.
Köszi a segítséget. -
forgat
tag
4Grider, tomp
köszi -
forgat
tag
KÜF szerződéssel, ha belépek a web-es online yettel fiókba és ott látom a megrendelhető szolgáltatások között pl: a "8 GB Üzleti Mobilnet Egyszeri díj3 994 Ft", akkor ha ezt rendelem, ezt meg fogja adni a rendszer vagy mint küf-ös ilyet már nem tudok kérni, vagy ha kérem akkor kidob a küf-ös flotából?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi.
Regisztrált fiók, szám hozzá adva. Igaz most este lett, de belépve nem lehet semmi szolgáltatást módosítani weben.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv.
Egy feltöltő kártyán alapból aktív a roaming? Angliába kéne.
És belépve a fiókba miért nemtudok semmit módosítani? Nagyon rosszul működik az oldal nem azt csinálja amit akarok. -
Mr Paris
tag
válasz
Speedy7
üzenetére
köszönöm.
Hát itt elég gyatra az 5G, még ha át is áll a router 5G-re nagyritkán akkor még lassabb mint 4G-n olyan gyenge a jel. Átlag 35 / 3 Mbps. Ezért gondolkodom valami kültéri megoldáson, csak pont van az útban egy hegy és nincs direkt rálátás a toronyra a tetőről sem. -
Speedy7
tag
válasz
Mr Paris
üzenetére
Én egy TP-Link routerrel használok ilyet és (a router szerint) kb. 7dBm különbséget jelent a belső antennájához képest. Nálam még van közben egy ablak átvezető, plusz hosszabbító kábel, azok nélkül akár jobb is lehet. Korábban csak kültéri lefedettségem volt, azért vettem, de mostanában további fejlesztések voltak a környékemen (beltéri 5G), így már mértem 550/60 Mbps-t is 5G NSA-n.
-
Mr Paris
tag
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy valaki használ-e OtthonNet-hez adott routerhez ilyen fajta vagy hasonló kültéri antennát úgy, hogy nincs közvetlen rálátása a toronyra (pl.: van az antenna között bármi zavaró tényező, erdő, hegy, ház, stb.).
Illetve mik a tapasztalatok, milyen vételi nyereség (sebesség növekedés) tapasztalható?
Előre is köszönöm ha valaki tud infókat adni. -
Landsmann
addikt
-
4Grider
félisten
válasz
Szupercsirke
üzenetére
Ha voltak modernizálni, de nem kapcsoltak fel több frekvenciát, annak mindig oka van. És igen nagy eséllyel semmit nem jelent a folyamat szempontjából az, hogy hányan jelentik be, hogy az adott bázison folyamatos torlódás van.
-
válasz
Szupercsirke
üzenetére
Az oldalon van bejelentő (összefoglaló) vagy hívd a 1220-at.
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok yettelnél kinek írjak ha lassú a net a faluban voltak kinnt elvileg modernizàlni tornyot 1 hónapja de még mindig sima 800 mhz b20 4G van sajnos nagyon lassú már.
Vicc az egészben hogy telekom is b20 4G hasznàl amire raktak kamu 5G ugyanolyan lassú estére.... -
baracsi
tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Az új menüben már nincs Frissítés beállítás. Amúgy sem volt értelme.
nálam is frissült a firmware és valóban eltűnt a menüpont, ha az eredeti linkjét nyitod meg, akkor meg jelszót kér (SuperAdminLogin), ezek szerint csak lehetett olyan ember, aki tett fel olyan firmware-t, ami nem tetszett Yettel-éknek
a firmware linkje: http://192.168.0.1/index.html#ota_update
-
szabonagyur
félisten
válasz
mobilemaster
üzenetére
Lassabb, de nem számottevően nálam ha VPN alól vagyok.
-
mobilemaster
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Yetteles hálózaton nem tapasztaltok szándékos lassítást vpn használatakor? Haverom korlátlan lakossági előfizetésén ha bekapcsolom a vpn-t, akkor olyan stabil 5mbit környékére lassul a net (anélkül pl 80mbit, vagy adott helyen 200-300mbit is megy). Wireguard kliens, Protonvpn vagy Cloudflare Warp szerver, udp 51820 illetve 2408 port. MTU auto vagy 1280. Nem találtam egyértelműen erre vonatkozó részt az aszf-ben, de gondolom a lakosságiban szándékosan korlátozzák. Valószínűnek tartom, hogy a flottás, üzleti előfizetésen nincs ilyen gond. Jó a sejtésem, vagy teljesen más gond lehet emögött?
-
szabonagyur
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nem érdekes, hogy natolt. És nem akartam semmilyen flottát vagy hűséget.
-
SztiviVander
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Erre a kuf flottas korlatlan net volt a jo alternativa publik ip-vel 6900-ert (most mar, tavaszig csak 6e volt)
Bar el lehet lenni natoltal is, wireguard-al az sem problema. -
adika4444
addikt
válasz
TomPack
üzenetére
Így van.
Amikor megrendeled először, létrejön egy a szolgáltatásra vonatkozó jogviszony. Ez 215 nap és ebben nincs semmilyen szolgáltatás sem kimenő, sem bejövő. Ezt követően lehet 1 naptári hónapra szóló határozott idejű szerződést kötni azzal, hogy befizeted a 6000 forintos (később meg 8990 forintos) díjat.
Ha lejár a határozott idejű szerződés, tehát nem fizeted be a következő hónapra (lekapcsolod az automatikus fizetést, vagy is szünetelteted), akkor az előfizetett 1 hónap + 48 óra türelmi idő után leáll a szolgáltatás.
Eztán csak a jogviszony marad fent amiben nincs semmilyen forgalom, azaz SMS- és hívásfogadás sem.
"Amennyiben a díj megfizetésére a fentiek szerint nem kerül sor, úgy az azt jelenti, hogy az Előfizető a következő időszakra a tarifacsomag által biztosított szolgáltatást igénybe venni nem kívánja (azaz azt nem rendelte meg), így az számára nem elérhető, a továbbiakban a szolgáltatáshoz hozzáférést a Szolgáltató nem biztosítja (egyik szolgáltatáselem sem kerül biztosításra, így a hívások és SMS fogadása sem; kivéve a segélyhívások és a Yettel rövidszámon elérhető telefonos ügyfélszolgálatának hívását)."A feltöltőkártyától tehát abban tér el, hogy itt teljesen megáll a szolgáltatás a szolgáltatási szerződés megszűnésével.
Szerk: Mire összeszedtem az ÁSZF-ból a lényeget, megelőztek.

-
TomPack
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én sem telefonálok, de itt arról beszéltem hogy a Yepp-et ha nem fizeted, -mert kihagysz egy hónapot-, akkor téged sem tudnak felhívni ez idő alatt!
Amíg egy Vitamax kártya nem csak egy évig van el ingyen, hanem itt ahogy kijavítottak; adategyeztetéssel az örökkévalóságig élhet, és még adnak rá ingyen havi 100Mb-ot is.A 19Ft-os percíjat úgy tudod elérni a Yepp-el, hogy előre megveszel 250percet ami lejár 30 nap alatt és elvész a maradék. Szemben a Vitamax-al, ahol alapban 19Ft a percdíj, és elvan az egyenlegeddel az örökkévalóságig.
Ezért nem tartom nagy durranásnak, adatforradalomnak.
A Voda hálózat az olyan amilyen, akinek munka miatt kell a megbízhatóbb hálózat, a gyorsabb net, akkor az fizesse meg! De szerintem a lakosság nagyrésze életben maradna ha csak vodafone-t használhatna. -
-
TomPack
őstag
-
szabonagyur
félisten
válasz
TomPack
üzenetére
Nem telefonálok vagy 10 éve klasszikusan úgy, hogy a céges számon ingyen beszélhetnék

Ne gondoljátok,, hogy még mindig a hívás a legfontosabb az embereknek, nem is értem azokat akiknek egész nap a fejükön a telefon és szövegelnek.
Nekem net kellett, mert az a cégesben kevés van, arra hibátlan.
-
TomPack
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na igen, cserébe minden hónapban fizetgetni kell ha hívást akarsz fogadni! Egy Vitamax kártya pedig elvan egy évig is pénz nélkül (havi ingyen 100Mb adat akkor is rákerül), vagy tudsz venni kevesebb adatot ha éppen úgy alakul.
-
Marcsello31
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem, érthető, mindenki az adott fizetéséhez, pénztárcájához igazodik, ahogy én is.
Amúgy jó dolog, hogy végre a Yettelnél is adtak ilyen lehetőséget, Nekem sajnos felejtős, a Yeti torony messzi kilóméterekre van tőlem. Plusz takarásban van,
De a vezetékes netnek nem az volna a célja hogy atom stabil legyen?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annó régen nekem is csak kb 500megáig mért az optikás voda net, hiába volt többet érő a csomag, Használja ki mindenki amíg ennyi, aztán majd kiderül.
Gondolom ez a csomag felmászik az 5gre is, már ahol van. -
VGYke
addikt
Sziasztok! A böngésző alatt elérhető Yettel fiókomban látható adatkeret, milyen gyakran frissül? 3 napja ezt látom viszont 3 napja nincs adatkapcsolatom:
-
szabonagyur
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Pedig amúgy annyira nem drága már sok másikhoz képest.
Nekem vezetékes Vodafone 7500 körül van, és hiába 1000/40Mbit, a lefele 1000et sosem tudta, a felfele 40 meg eléggé karcsú, tehát nálam jó alternatíva lehet mivel semmi más nincs. Pluszban a modem annyira instabil, hogy hihetetlen.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Bizony, ez pozitív irány. Egyszerű intézni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Gondolom magadbol indulsz ki, hogy neked ez "kopp" lenne. De aki tud olvasni annak oda van irva ketmeteres szamokkal hogy mennyi lesz oktobertol, ok nem koppanni fognak hanem siman lemondani amikor mar nem eri meg.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen, valószínű, hogy e téren történt előrelépés. Elhagyható a kis füzetke.
Eddig ugye a feltöltőkártya esetén, mivel nem volt fiókom, csak a postai út volt elérhető. A fiók azért lehet szempont, mert pl Telekom havi díjasom esetén sem kellett papír, meg befáradás üzletbe, a fiókba érkezett a QR-kód. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
barnibooo
üzenetére
nem kell többé papírokért szaladni az üzletbe, esimért?
Erre eddig is volt lehetőség. Nem app-ból, hanem webes felületen rendelt feltöltő kártya eleve kérhető volt eddig is, eSIM-ként. Postán kaptál egy ilyen: [kép] QR-kódos papírt, beolvasod, készen is van. Nem szükséges sehova bemenni.
-
4Grider
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ezt legalább minden kötbér nélkül le lehet mondani. És aki nem olvassa végig, hogy milyen díjcsomagra ír alá, az megérdemli a kopp-ot...
-
Marcsello31
őstag
Aha. Most nagyon sokan előfizetnek rá, mert olcsó.
Aztán jön majd a kopp. Ès mindenki lemondja
. -
-
barnibooo
aktív tag
Ha már appos rendelés esim-mel, azonnali aktiválással, akkor nem kell többé papírokért szaladni az üzletbe, esimért?
Mert mint ahogy a Yepp is mutatja, van lehetőség így is esimet kapni. Erre vajon mi a válasz? -
simpley
őstag
válasz
n@p@lm
üzenetére
0680388388 - naponta frissítik.
-
-
n@p@lm
addikt
Egyik telefonszámomat (ami 20-as körzetű) hordoztam a Yettelhez a Telekomtól idén januárban.
A Yettel tudakozó erre a számra még mindig azt mondja hogy a Telekomhoz tartozik
-
Az normális, ha a yettel appban rányomsz a yepp akcióra, akkor a mikrofonhoz és a kamerához hozzáférést kér az app?
(IOS) -
Márton
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
lucky you
-
Márton
nagyúr
az mekkora beetetés volt már, hogy regisztrálj, értesülj leghamarabb az adatforradalomról, aztán még mindig semmi email (spam-ben sem), miközben tegnap óta nyilvános mindenki számára a dolog a honlapjukon...
ehh -
Márton
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
nincs seb. korlát.
mondjuk a roaming GB is kevesebb vodánál, ha ez számít valakinek nyaralásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Jackson elektromos gitár
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve nekem csak 911-el kezdodo szamokat generalt.

(IOS)