Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz m3ss #19017 üzenetére

    Véletlenül sem akartam erről (sőt másról sem) elindítani a vitát, mivel nem vagyok kellően jártas a témában és nincs meg a kellő saját szakértelmem hozzá. Jó pár tesztet elolvastam, és bár tudom, hogy pl. Ken Rockwell neve hallatán sokak számára lecsap a biztosíték, szerintem rettentően hasznos, amit ír és számomra nagyon bejött minden, amit tőle "tanultam". Ha valaki, akkor ő igazán megteheti, hogy ne pl. egy objektív ára alapján határozza meg, hogy jó-e vagy nem, mert gyakorlatilag mindent megengedhet magának:) A 18-105 VR-ről pedig nagyon nem volt elégedett, és egyáltalán nem ajánlja megvételre, használatra.

    Ez olyan, mint az SB400-as vaku: szerinte a legtöbb embernek bőven elegendő és rettentő nagy előnye, hogy nem torony és nem kell vele egyensúlyozni:) Tudása mégis oly sok esetben elegendő és nem indokolt egy torony. Sokan mégis szinte semmibe veszik az SB400-at és sokkal jobb vételnek tartanak pl. egy YN vakut, pedig akadnak gondok is (több helyen olvastam,hogy nem működik rendesen az iTTL) és nehéz, nagy, kényelmetlen cipelni. Persze minden attól függ, hogy mire kell!

    Kérdés (aki igazán ért hozzá), mert őszintén érdekel: értem, hogy mit ír KR a 18-105-ről, de akkor ez a valóságban nem így van, vagy mi az, ami miatt nem tetszik ennyire neki?

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák