- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Véletlenül sem akartam erről (sőt másról sem) elindítani a vitát, mivel nem vagyok kellően jártas a témában és nincs meg a kellő saját szakértelmem hozzá. Jó pár tesztet elolvastam, és bár tudom, hogy pl. Ken Rockwell neve hallatán sokak számára lecsap a biztosíték, szerintem rettentően hasznos, amit ír és számomra nagyon bejött minden, amit tőle "tanultam". Ha valaki, akkor ő igazán megteheti, hogy ne pl. egy objektív ára alapján határozza meg, hogy jó-e vagy nem, mert gyakorlatilag mindent megengedhet magának
A 18-105 VR-ről pedig nagyon nem volt elégedett, és egyáltalán nem ajánlja megvételre, használatra.
Ez olyan, mint az SB400-as vaku: szerinte a legtöbb embernek bőven elegendő és rettentő nagy előnye, hogy nem torony és nem kell vele egyensúlyozni
Tudása mégis oly sok esetben elegendő és nem indokolt egy torony. Sokan mégis szinte semmibe veszik az SB400-at és sokkal jobb vételnek tartanak pl. egy YN vakut, pedig akadnak gondok is (több helyen olvastam,hogy nem működik rendesen az iTTL) és nehéz, nagy, kényelmetlen cipelni. Persze minden attól függ, hogy mire kell!
Kérdés (aki igazán ért hozzá), mert őszintén érdekel: értem, hogy mit ír KR a 18-105-ről, de akkor ez a valóságban nem így van, vagy mi az, ami miatt nem tetszik ennyire neki?
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest