Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Véletlenül sem akartam erről (sőt másról sem) elindítani a vitát, mivel nem vagyok kellően jártas a témában és nincs meg a kellő saját szakértelmem hozzá. Jó pár tesztet elolvastam, és bár tudom, hogy pl. Ken Rockwell neve hallatán sokak számára lecsap a biztosíték, szerintem rettentően hasznos, amit ír és számomra nagyon bejött minden, amit tőle "tanultam". Ha valaki, akkor ő igazán megteheti, hogy ne pl. egy objektív ára alapján határozza meg, hogy jó-e vagy nem, mert gyakorlatilag mindent megengedhet magának
A 18-105 VR-ről pedig nagyon nem volt elégedett, és egyáltalán nem ajánlja megvételre, használatra.
Ez olyan, mint az SB400-as vaku: szerinte a legtöbb embernek bőven elegendő és rettentő nagy előnye, hogy nem torony és nem kell vele egyensúlyozni
Tudása mégis oly sok esetben elegendő és nem indokolt egy torony. Sokan mégis szinte semmibe veszik az SB400-at és sokkal jobb vételnek tartanak pl. egy YN vakut, pedig akadnak gondok is (több helyen olvastam,hogy nem működik rendesen az iTTL) és nehéz, nagy, kényelmetlen cipelni. Persze minden attól függ, hogy mire kell!
Kérdés (aki igazán ért hozzá), mert őszintén érdekel: értem, hogy mit ír KR a 18-105-ről, de akkor ez a valóságban nem így van, vagy mi az, ami miatt nem tetszik ennyire neki?
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Warzone
- Asustor NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest