- Hangszórók topicja
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Remus389 #45227 üzenetére
Szuper!
Amit még ajánlok hozzá, az ASIO kimenet foobar2000 lejátszóval, szigorúan veszteségmentes zenével [link]. Ezzel kikerülöd a windóz mixer negatív hatásait a hangminőségre.
Én amúgy a normál RCA kimenetéről használom az STX2-t, praktikusan 3db LM4562/LME49720 műveleti erősítővel (a sima ST-n egy már van gyárilag, +2db JRC 2114D). Nekem ezzel a 3000Ft-nyi műveleti erősítővel jobban bejön a hangja a 60 OHM-os Cloud-al, mint az STX2 10 rugós Muses erősítő szettjével... Mondjuk ilyesmikkel már csak tényleg jobb fülesekkel van értelme bohóckodni, mint pl. a HD579, és nyilván itt már egyéni ízlés is játszhat.Ha ilyesmikkel is próbálkoznál, itt kapni: [link], csak nagyon óvatosan, egyenesen felfelé kell a foglalatból kiszedni, ne görbüljenek a lábak. No, meg ennél mélyebben már OPAMP vagy füleses/hangkártyás topik, ne itt OFF-oljunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Hangszórók topicja
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xbox Series X|S
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest