Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
LackoMester #21662 üzenetére
Nálam mindenesetre a kerülendők listáján van az OCZ, igaz, a Corsair meg a DDR2-es szarságai miatt.
AirBooms: Ezek az összefüggések az i7 létezése óta ismertek.
ASUS-ban és ASRockban is van fesz-visszavétel. ASUS-ban nem tudom, milyen néven, de tutira, azt használja az EPU is (csak jobban), ASRock-ban az Intelligent Energy Saving. CPU-feature-eknél lehet állítani.
Sztem semmi baj az ASUS lapokkal. Jól tuningolhatók és strapabíróak is.
De ha megbízható, könnyen tuningolható lapot akarsz, ott az ASRock X58 Extreme (pure X58), én csak akkor adom el ezt, ha megint tudok ASUS-t venni Érdekes, hányan szidták anno itt is az ASRock-ot, de a topicja is szinte halott, mert aki vett (főleg a cikkem után), beállított mindent (gond nélkül 4GHz-et v. 220 BCLK-t éppen), és azóta gond nélkül használja. Nem azért nem szerepel e topicban, mert senkinek nincs.(És most majd biztosan a fejemre koppintanak, hogy sztárolom, de amit írtam, az tény.)
Ahogy HSM is írja, a legtöbb procinál 4GB körül elfogy a szufla, hiába a fesz emelés. Végül is ne feledjük, hogy a 920 esetében ez 50% túlhajtás! A többi azon múlik, tudja-e a lap a 21X szorzót 200BCLK-val. Szükség lehet egyébként a CPU PLL fesz. emelésére is, ha a CPU-feszre nem reagál.
kmisi99: Sok is. Min ház (630RPM) és CPU hűtéssel (940RPM) max. 53°C a procim LinX alatt alap órajelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Starlink
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest