- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
Soybex #47693 üzenetére
Ezek tényleg felejtősek, csak sajnos ezeket reklámozzák a PC-s boltokban. Amellé amit Bodz ajánlott, bedobnám még az LD Systems HP 800 Pro tip. fejhallgatót is.
(#47690) MedweSajt: Ez már egy akkora összeg ami előtt meg kell hallgatni a kiszemelt fejhallgatókat, csak úgy lehet felelősen választani. Én a Beyerdynamic DT990 Pro-t venném, tudásban elég magasan van, de sokaknak túl kemény a hangja. Esetleg Beyer DT440 vagy German Maestro GMP-240, viszont ezeket még nem hallottam, de elvileg puhább a hangjuk.
(#47692) Akos1994: , hogy az említett fülesekhez képest milyen az passz, de szerintem megfelelne neked is az ATH M30X.
(#47695) Tulku: a SM. HP150 (egybe írva, külön írva, stb.) rákeresve van pár pozitív vélemény a fórumon. Ez persze nem jelenti, hogy a nagyobb számú modell ne lehetne rosszabb. :\
-
Tulku
veterán
Na írkálok egy cég blogjába...füleseket, fejeseket tesztelgetek...ezt előre bocsátom...és persze nem pozitív ajánlóval kapcsolatos a kérdésem, hogy nehogy az ajánlgatás gyanújába keveredjek!
Tehát eddig minden ment a fülesek terén, de most van egy kiszemelt fejes SoundMagic HP200 névre hallgat és nyitott a kis drágám. Kicsomagoltam...és hanyatt estem...ilyen sz... hangot ritkán hallok...gondoltam nyers, be kell járatni. Most kb 20 óránál tart de úgy érzem világmegváltás nem következett be és nem is fog.
Kérdésem az, hogy hallott-e valaki ilyen fülest asztali komoly erőlködőről, mert ez lenne az utolsó esélye (igen nehezen hajtható, még egy erős hordozható erősítőn is trágya hang...nem a hangerővel van baj) ellenkező esetben visszaadom, erről semmit nem tudok írni....
Ha valaki hallotta már jól szólni (kétlem) akkor megkeresem az asztali támaszát, de nem szeretnék felesleges köröket futni....
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi 8 évben rengeteg különböző IEM fülesem volt, 5-től 13 ezer forintig terjedő skálán, de most úgy érzem, hogy mégis áttérnék a fejesek világához. Idáig egy 10 ezres Sony XBA-C10 armaturás füles vitte a prímet és azóta kicsit elkeresett vagyok, hogy nem kapom vissza azt a dinamikát, csak sokkal drágábban kapnék meg fülesben (vagy sehogy).
Szóval napi 2,5 órát utazok, bkv, metró, busz stb..
-Tehát alapvetően utazásra kéne, így circumaural és zárt jönne szóba.
-Fontos lenne, hogy kiegyenlített hangása legyen, szép részletező középtartománnyal, illetve nem tolakodó magassal (legutóbbi sony mdr-ex650 fülesemet azért tudtam alig használni, mert elviselhetetlen volt a fülemnek a magas rock zenénél, magasabb hangerőn)
-A határ 25 ezer forint körül lenne. Ha használtat lehet javítani/van hozzá alkatrész, (pl. ha kábel törik vagy bármi baja van) akkor jöhet az is nyugodtan, a jobb ár/érték arány reményében.
-forrás jelenleg nexus 4, de tisztában vagyok vele, hogy váltanom kéne és tervben is van egy normálisabb eszköz forrásként. -
Bodz
nagyúr
válasz
speedernet #47688 üzenetére
Ha nem ijedsz meg a több mélytől, akkor lehet az M30X, sőt az M40X is akár. Vagy German Maestro GMP 240, Yamaha HPH-MT120.
(#47689) Soybex: Mondjuk M30X, Magnat LZR 580. Attól függően, hogy milyen hangot keresel.
-
MedweSajt
tag
Hello,
lassan rá szánom magam hogy vegyek egy új fejhallgatót, ebben kérném segítségeteket.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon gép elött
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Számítógépen zene hallgatás, kommunikáció, játék
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
50k Huf
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Passz, lényeg hosszabb távon kényelmes legyen
6.) Zárt vagy nyitott ?
Mivel a környezetemet nem zavarja, így a hang minőség fontosabb
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Minden féle zenét hallgatók jazztől dnb-ig
8.) Honnan vásárolnál?
Hazai webshop / bolt
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Számítógép/alaplapra integrált, itt viszont 20-25k ig hajlamos vagyok áldozni vmi féle dacra ha azzal érdemben lehet a kinézet ár kategóriában javítani a füles hangzásán.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Soybex
őstag
Sziasztok!
Ideje rászánnom magam egy fejhallgatóra végre. Eddig csak kizárólagosan agybadugós fülest használtam. Hallásom nem annyira jó, ezért olyan fejhallgatót szeretnék ami hangosabb használat esetén nem hallatszik ki a külvilág számára
Szóval :
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? : Sok zenehallgatásra, és néha egy-egy játékhoz.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? : Max 25k-t szánnék rá.
Vezetékes vagy vezeték nélküli? : Egyértelműen vezetékes
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli? : Mikrofon nélküli
Milyen csatlakozású legyen? : Jack
Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)? : 80%-ban telefonról használnám a fejhallgatót ami egy Asus Zenfone 2 Ze551ml, a másodlagos 20%-ot egy Asus k55n laptop tenné ki.
Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök? : Fekete avagy fehér, semmiképpen nem rikító
Köszönöm előre is a segítséget!
-
speedernet
aktív tag
Sziaztok!
Szeretnék kérdezni. Van egy AKG K512 MKII fejhallgatóm, ettöl szeretnék jobbat vásárolni. Amit szeretek benne h nagyon tisztán szól, szép a közepe meg a mgasa szerintem. Mély ici picit kevés de megszoktam már.
Na a lényeg h érdemi külömbséget elérnék egy Audio Technica ATH-M30x el? Ezzel szemezek, olvastam jókat róla itt a fórumban....
30 ezer környékén szeretnék vásárolni, nagyon teteje a 40 ezer. csakis újat szeretnék, segítsetek, kérlek benneteket, bármit ajánlhattok, megfontolom. ASUS Xonar hangkártyárol fog szólni.Köszönöm
-
Strucc
csendes tag
válasz
xxlongikaxx #47646 üzenetére
Nekem volt QC25-öm és arról váltottam Samsung Level Over-re.
A Bose NC funkciója köztudottan a legjobb (ez néma csöndben a legfeltűnőbb), de zenét hallgatva a Samsungé is kiszűr mindent, sokszorosan tesztelve repülőn.
Van benne Bluetooth is, ami ugyan nem HD, de kényelmes. A fejes ujjal történő tapogatása szám léptetésre és hangerő-szabályozásra pedig kifejezetten nagyon baba dolog.És zsinóron jobban szól, mint a QC25... akcióban 44e körül vettem Samsung Store-ban, annyit mindenképp megért...
-
Santi22
aktív tag
válasz
#56474624 #47681 üzenetére
Rendben van, akkor mindenkinek köszönöm a segítséget és megrendelem a JVC RX300-at, minden jel ebbe az irányba mutat, én meg nem ellenkezem. Csak egy ilyen saját tapasztalat véleményre vártam még a Philipsekről, és ezzel el is dőlt végleg. Még1x mindenkinek köszönöm, aki írt nekem a témában.
-
MK VII
veterán
Üdvözlet mindenkinek..
Érdeklődnék, hogy az AKG Y40-es fejhallgatóról mi a véleményetek?
Rendeltem egy telefont és ahhoz fogok kapni egy ilyet.
Választ előre is köszi. -
törölt tag
válasz
Santi22 #47674 üzenetére
Annál a Philips SHL3000-nél nem nehéz jobban szólni. Koszos, zárt, levegőtlen, lélektelen hangzás. Amúgy a mély-közép-magas viszonylag egyensúlyban van, de semmi zenei szépséget nem tár fel a hallgatósága előtt. Még a Sennheiser HD201-et is sokkal szívesebben hallgatom (pedig a hd201 kevésbé kiegyenlített, mélye szinte semmi, de ezzel együtt is, miközben a 201 sem egy mintapéldány). Emellett nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a 3000-es kényelme is messzi van a jótól, nekem átlagon aluli e tekintetben is.
-
törölt tag
Sziasztok! Fejhallgató vasaláshoz szeretnék segítséget kérni.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
OtthonMilyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék, mikrofonos fejhallgatót szeretnékMennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20000 Ft körülÚj vagy használt?
ÚjCircumaural vagy supraaural?
CircumauralZárt vagy nyitott?
ZártMilyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Könnyen meg tudjam határozni hol tartózkodik az ellenségHonnan vásárolnál?
MagyarországrólMilyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya (Realtek ALC892, ELNA Audio Caps, de lehet a Realtek® ALC1150 Codec (még nem vettem meg)) -
Santi22
aktív tag
Ha JVC az említett Philips SHL3100-tól és 3000-től jobban szól, akkor best-buy, mert még olcsóbb is azoknál valamivel. Sajnos a Superluxok már 8-9 körül kezdődnek, annyit már nekem nem ér meg, pár éve még nagyon sokat ültem a gépnél, akkor még adtam volna, de ma már nem..
-
Bodz
nagyúr
Azert csodát nem kell varni az RX300-tol. 4-ert viszonylag jol szol, de semmi tobb. HD2000, HD681B, stb mar érezhetően mas szint.
-
Samtya
senior tag
válasz
haxiboy #47664 üzenetére
Megpróbálhatnád te is a Superlux HD681 EVO-t, mint sokan mások.
Vagy a Pioneer SE-A1000-et, igaz ez nyitott, tehát a TV be fog hallatszódni, de a zártakba is behallatszódik valamennyire. A háttérzaj ügyében neked kell döntened. Ha csak zárt lesz jó, akkor modjuk Audio-Technica ATH-M40X. -
Faget
tag
válasz
haxiboy #47664 üzenetére
Ó JAJ SZEGÉNY LELKEKRE KIKET IDEHOZ A BALSORS!
KÁRHOZOTTAK LESZNEK VALAHÁNYAN!
VEDD MEG ELSŐ FEJHALLGATÓD AMIT ITT AJÁNLANAK ÉS NINCS KIÚT A VÁGYAK TENGERÉBŐL!
JOBB LEJÁTSZÓT AKARSZ, JOBB ERŐSÍTŐT ÉS JOBB FEJHALLGATÓT!Ö R Ö K K Ö N Ö R Ö K K É Í G Y Z A J L I K M A J D A Z É L E T E D!
-
haxiboy
veterán
Sziasztok! Streameléshez szeretnék fejhallgatót venni. Igazából design terén a Razer Kraken ami megfogott de elég sok rosszat hallottam róla. Igaz valószínüleg még ez is előrelépés lenne mert jelenleg egy 5 ezer forintos Sony-t használok. A másik fejhallgató ami nagyon tetszik az a Beyerdynamic DT 990 Pro.
Tudom nem egy árkategória, de erről is szeretném a véleményeteket kérni.1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthoni környezet / Kollégium, általában csönd van de néha sokan vannak a szobában.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék / Zene
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Legyen mondjuk 30 ezer forint, de ez egy irányár.
4.) Új vagy használt?
Megbízható.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Ha jól tudom a Circumaural kényelmesebb.
6.) Zárt vagy nyitott?
Na itt van a nagy dilemma, mert csak Zárt fejhallgatóim voltak, gyakran néznek TV-t mögöttem, és úgy tudom a nyitott fejhallgatók érzékenyebbek a külső zajokra, viszont szeretném hallani a saját hangom streamelés közben (bár a leendő mikrofonom elvileg orvosolja ezt a problémát).
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Általában elektronikus zenét hallgatok, de néha 1-2 rock/metal is be-be csúszik,na meg a klasszikusok is, szeretem a basszust de nem szeretek tulzásba sem esni.
FPS játékokkal is sokat játszszok.
Ami zavar ha nem hallom elég "közel" magamhoz a hangokat, túl mély, és tompa (mintha befognám a fülem). Legutóbb egy Creative fejhallgatónál találkoztam ilyennel.
8.) Honnan vásárolnál?
Magyarország lenne a fő cél, de ha van megbízható külföldi eladó az is szóba jöhet.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártyám van, egy Maximus VII Hero alaplapon, később esélyes egy dedikált hangkártya beszerzése.(Leendő mikrofonom egy Blue Yeti)
Előre is köszönöm a segítségetek!
-
Leigazoka
tag
Üdv.
A kis aranyos Audeze Sine-t hallottátok már?
-
Santi22
aktív tag
Sajnos nincs HD2000 itt.
edigitalHa esetleg van pár perced rá, hogy ebből a választékból mi a legjobb max 7-ig, de ez tényleg a max határ, attól már többet nem akarok adni érte, csak hobbijátékos vagyok, munka után egy-másfél óra kikapcsolódás.
Ami még szempont az eddig leírtakon túl, hogy over-ear legyen, nemtudom mi erre a magyar szó, nekem valamiért az kényelmesebb, mint a fülön ülő füles, mert szemüveges vagyok és a fülön ülő nekem jobban nyomja a fülcimpámat a szárhoz, bár van vaki pont az ellenkezőjét mondja én eddig ezt tapasztaltam. -
Samtya
senior tag
Én is így vagyok vele.
A másik ami még könyvjelzőzve van nekem, az Oldplayer.ru csatornája. Lehet innen is szemezgetni, kár, hogy nem értem, amit mond. -
.DLL
veterán
válasz
Samtya #47657 üzenetére
Igen, brutális az a csatorna, van sok olyan ritka és különleges hangsugárzó is, hogy csak keresem az állam...
(#47658) Santi22: Ezek közül én az RX300-ra szavazok, kényelmesebb, és ezek a Philipsek nem szólnak igazándiból jól. Ha egy kicsit rá tudsz még dobni akkor Invotone HD2000 és társai (topik keresője javallott
)
-
Santi22
aktív tag
Sziasztok, laptopomhoz keresek egy olcsó fülest otthonra javarészt játékra (főleg CS:GO), de néha lenne filmezés/zenehallgatás is. Nem költenék rá sokat, nekem jó ez az alsó kategória is, szét is néztem, viszont nemtudok dönteni, hogy JVC HA-RX300 vagy a Philips-nek az SHL3000 illetve SHL3100 modelljei között. Melyiket mondanátok nekem közülük? Szemre nekem az SHL3100 a legtetszetősebb, de ez nemigazán jelent semmit, nem nézegetni venném.
Egyébként edigitaltól rendelném.
-
Samtya
senior tag
Nem nagyon pörög a topik, ezért unaloműzésre beteszek egy fejhallgatótesztnek is jó videót.
A háttérben lévő szörnyetegek Rey Audio RM-7V névre hallgatnak.
A Kenrick Sound csatornáján van még sok ilyen. -
Samtya
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #47653 üzenetére
Az elemek jók benne?
Mindkét kábellel próbáltad? -
.DLL
veterán
válasz
Valószínűleg a közös test szál megszakadt valahol a jack dugó és a fejhallgató között, és néha még érintkezik. Meg kell csináltatni és kész.
-
darvinya
titán
válasz
Valószínű, hogy kábel hibás a Beats.
Ez csak javítani kell.De megvizsgálás nélkül semmit sem lehet biztosat mondani.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Helló. Van egy üzemképes Sony MDRXD150B fejhallgatóm, és egy "félig" üzemképes Beats Studio Monster. Na mármost. A Beats olyat csinál, hogy hiába jól van csatlakoztatva minden, nem szól tisztán, csak olyan elmosódottan, mint amikor nem kompatibilis vele a Jack dugó. Eddig jó volt és egyik napról a másikra előjött ez a hiba. Sajnálom kidobni. Viszont az sem lenne hátrány, hogy ha valahogy meg tudnám csinálni a Beats-t. A Sonyhoz képest az egy felsőkategóriás szerkezet. Gyönyörűen szólt eddig. Ha a paneljéhez piszkálok, akkor néha pár másodpercre megjavul, de utána ismét elmosódottan szól. Sokkal kényelmesebb is a Sonytól, na meg nehezebb is. Érződik, hogy van benne anyag.A kérdésem az lenne, hogy a Beats hangszóróit át tudnám-e rakni a Sony-ba?Vagy felejtsem ezt el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VirtualBox
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest