Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Tudom, az ajánlóban nem szerepel, de mivel bejön a színvilága : az Asus Strix Speed paddal vannak már konkrét tapasztalatok? Felület minősége/kopásállóság?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz XP NINJA #7997 üzenetére
Én is nézegettem, a Logitech G240 bár kicsit drágább 4 ezerért, viszont nincs vele sajnos tapasztalatom amit megoszthatnék, így első benyomásra kicsit mintha vékonyka lenne.
Mi róla a véleményetek?I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Emagon most vettem 3k-ért egy razer goliathus speed-et, de most nézem hogy csak 270x215-ös. Ennyiért kapni hasonló minőségű, de nagyobb méretű padot? Küföld is oké
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
ebayről szabad rendelni steelseries egér padot? mert gyanusan olcsók 1000 Ft alattiak
-
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a megfelelő egérpad kiválasztásában. Korábban messze nem használtam profi egereket, azonban most úgy döntöttem, hogy - ha már sikerült szert tennem egy játékokhoz is megfelelő gépre - egy komolyabb egeret és egérpadot is vennék hozzá.
Egér esetében egy Logitech G303 Daedalus Apex lenne a befutó, bár vásárlás előtt mindenképp betérek valahová megtapizni.
Egy ehhez passzoló szövet egérpadot keresek, lehetőség szerint fekete színben, kizárólag újonnan (magyar boltból, garival). Átolvasván az összefoglalót, egy SteelSeries QcK Mass vagy Heavy padra gondoltam, amellyel a hozzászólások alapján szerintem nem lőnék mellé
Mi a véleményetek?Előre is köszönöm!
Üdv,
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Bélabácsi
-
jaffa 2843
Ármester
Nyilván mellé ment... törölhető.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
bivalyolo
őstag
A SS Qck megfelelő lenne egy alacsony lod-os Asus sicahoz?
"Let's agree to disagree!"
-
katakomb1
tag
Hali!
Vettem egy Zowie P-SR típusú egérpadot itt ,de nem vagyok meggyőződve valódiságáról. Vagyis 355 x 315 helyett, csak 343 x 305. Mit gondoltok erről?
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
Csuklótámaszos kis Raindrop ebayről?
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
addikt
Pont én is ezen filoztam, hogy került hozzám egy G400 és bazi kényelmes. De játszani nem tudok vele. Pedig szerintem a sok egérváltás teljesen lenullázza az izommemóriát. Szóval nem tudom... Lehet ráerőltetem a kezem. Netezni nagyon jó. Mintha kanapéban ülne a kezem.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
ncut
csendes tag
Sziasztok!
Csuklótámasz témában kellene egy kis segítség (összefoglalót elolvastam). SteelSeries QcK/Mini vásárlását tervezem, de sajnos kellene cstámasz is mindenképp, mert anélkül durván meghal a kezem sajna.
Kerestem már mindenhogy és mindenhol, de nem igazán találtam jó megoldást a "mobil" csuklótámasz témakörben. Van vkinek tapasztalata, pro-tipp a témában?
Köszi!
Nem jut eszembe semmi vicces.
-
Vanir
veterán
Egérpad topik. Ha vadonatúj, és tutira eredeti, akkor simán, ha nem, akkor nem.
-
bbdzyx
senior tag
még mindig gondolkozom egy ime3.0-án. egy jó nagy jobbos ergo, oldalgombos egeret akarok megint böngészéshez, sulis dolgokhoz. 6-ért megéri japán omronok nélkül?
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
maán
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.A Glorius pad nagyon tetszik;valakinek van személyes tapasztalata vele?Milyen a Razerhez vagy a Steelserieshez képest?
[ Szerkesztve ]
-
maán
csendes tag
Üdv
Kingston HyperX FURY Pro extra large 10k
Razer Goliathus Extended Speed 12k
SteelSeries QcK XXL 13k
Melyiket a három közül?Ami fontos: ár/érték és az egér jól csússzon rajta de az asztalon ne mozogjon az egérpad,ne váljanak szét a rétegek.
Kíváncsi lennék arra is hogy szerintetek felesleges-e a nagy egérpad,nekem azért tetszik mert szerintem igényesebben néz ki ha a billentyűzet és az egér ugyanazon a felületen van. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
szeretném kérni a segítségeteket. 2 egerem van. Egy steelseries rival és egy razer deathadder chroma. A razerhet egyelőre egy SteelSeries QcK egérpadot használok nagy megelégedéssel, de kellene egy a steelseries-hez is.
szerintetek a SteelSeries QcK jobb választás vagy Razer Goliathus Speed / Control Omega?
köszönöm szépen -
SunMount3r
nagyúr
nagyobb az ellenállása, mint a controlnak
Bár nem volt még sok "profi" egérpad a kezem alatt, és most csak egy alu+műanyag borításos példával tudok jönni biztosan, de a Razer Pro (gyak. ua, mint az Exactmat) padom Speed felülete jóval simább és jobban is "csúszik", mint a Control oldala, ami direkt jóval "rücskösebb". Ezért nem hinném, hogy szövet padoknál is a szövési sűrűség (vagy a szövés direkt mintázata) csak a DPI-re lenne hatással, a QCK-n és a Goliasthus Speed-en is egyaránt csak úgy "siklik" az egér, alig kell megpeccenteni. Persze nem vagyok egy egérpad guru, de nekem inkább ez tűnik logikusnak.
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz koppi999 #7958 üzenetére
Szerintem az a QPAD CT lesz. Sokáig nem kell vele számolni, de állítólag pazar.
A speed az én szerény elméleti véleményem szerint egyrészt sűrűn szőtt és nagyobb az ellenállása, mint a controlnak, másrészt mindez azért lett speed, mert a magas cpi-hez (vagy dpi-hez) egy olyan szót társítottak, hogy "speed". De csak arról szól, hogy egységnyi felületen (egérpad vagy asztallap) több képpontot képes érzékelni. Való igaz, hogy egységnyi rántással többet mozog el a célkereszt magas cpi-vel. Ez különösebb előny helyett egy tulajdonság, ami semleges, de embereknek vannak preferenciái, ami általában 800+ cpi szokott lenni.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
koppi999
csendes tag
Üdv. Ismét én lennék a következő dilemmával:
Még mindig a legvalószínűbb választott a Mionix Naos 7000. Már végül is el is döntöttem , hogy az a Qck+ jó lesz nekem hozzá, de eszembe jutott pár dolog.
Qck-ban nincs speed edition. Ettől még mennyire gyors a speed-ekhez képest?
Ha nem ez a "legspeedebb" egérpad e méretben , ~5-10 k Ft-s kerettel, akkor van alternatíva?
Tehát melyik a legjobb, "legspeedebb" szövet speed edition egérpad , márkától függetlenül, Qck+ körüli méretben kb. 5-10 k Ft-ig? (Ha meghaladja a keretet, megfelelő indoklással megéri a plusz pénzt.)
-
addikt
válasz jaffa 2843 #7951 üzenetére
Igen láttam a közelit róla. Az tény, hogy úgy csúszik, hogy az egerem hanyatt dobta magát azonnal.
-
dobragab
addikt
Csak profi minőségű szövet. Tényleg nincs rajta semmi, sem azon, ami tőled van, sem a másik 10-en. Annyira finom, mintha műanyag lenne, de ha benyomom, érződik, hogy szövet. Annyira csúszik, mint egy műanyag, de olyan csendes, mint egy szövet. Imádom
-
jaffa 2843
Ármester
-
MaTpr0F
senior tag
válasz SunMount3r #7948 üzenetére
Én, ahogy pár hsz-al ezelőtt írtam is, csak azért próbáltam be, mert a méretéhez képest kb. fél ingyen volt. És igen, csak kíváncsiságból, természetesen tisztában voltam vele, hogy koppintás.
-
Vanir
veterán
válasz SunMount3r #7948 üzenetére
Az tuti hamisitvany, igen.
Amugy a finomabb felulet nem mindig egyenlo a jobb csuszassal. A rucskosebb egerpadok jobban csusznak in general. -
SunMount3r
nagyúr
Végre beújítottam egy Goliathus Medium Speed-et. Mivel a meglévő QCK mini már túl kicsinek bizonyult az asztalon (kell, hogy le is lógjon egy picit, hogy kímélje a csuklóm az asztal sarkánál). A fura, hogy első tapintásra, a kb. 2 éves QCK-mnak mintha finomabb szövésű anyaga lenne, de aztán rá raktam az egeret és, hát siklik rajta mint az álom. Így már a Goliathus javára dőlt el a verseny (persze a QCK ugye már 2 éves).
Amúgy ez a full zöld mintás verzió, akkor ez a legújabb változat belőle?
(Már csak azt kell megvárni, hogy lejárjon a G400s-em garija és jöhetnek a Jaffa talpak is...)
(#7937) ronson:
A QCK mini minden kritériumodnak megfelel. Vékony és rendes szövet a teteje. Csak a méretein gondolkodj el, nem célszerűbb e mindjárt egyel nagyobb verziót választani. Nekem is jó volt sokáig, de ma már elég picinek érzem. Persze változtak az elvárásaim is, ha biztos elég a Mini, akkor hajrá.
És a többiekhez:
Ez az AliExpress-es megaolcsó Goliathus akkor egy tuti hamisítvány és csak kíváncsiságból rendeltétek?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz jaffa 2843 #7946 üzenetére
Lófaxt nincs, kőkemény a teteje, valami réteggel le van kezelve, ami nagyon megkeményíti szerintem.
*kopogós amúgy elírtam nem kopós.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem a Heavy kozepe besuppedt, ahol hasznaltam. Most QCK+ Navi van es a felulete bejon. Kicsit csuszosabb mint a Heavy, de nincs rajta kopos muanyag reteg szerencsere mint a Raindropon. Viszont csicsas...
[ Szerkesztve ]
-
koppi999
csendes tag
Üdv. Mionix Naos 7000 cin-cin-hez (legvalószínűbb választott) minőségi szövetpadként mennyire lenne jó egy SS Qck+ , hogy maximális minőségben és maximálisan kényelmesen használhassam? Ez a pad speed edition? (Ha nem akkor az alternatíva mindenképp legyen speed edition, és hasonló méretű is.)
Valamint eme padot milyen módon kell tisztítani?
És végül ez a szilikonspray-s dolog mennyire hasznos? Elég havonta csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Gallowgater
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kinek van már tapasztalata (pro és kontra) az Asus ROG Whetstone egérpadjával?
Előre is köszi!
Z68X-UD7-B3 // Core i5-2500K // Noctua NH-D14 // G.Skill RipjawsX 16GB // MSI GTX 1070 gaming X // OCZ 60GB Agility 3 // WD 750GB Caviar Black // Corsair AX850 // Corsair 600T White // Corsair SP2500 // Roccat Tyon // Isku
-
scabi78
senior tag
Qck egérpadom van, de a roccat billhez és egérhez szeretnék egy roccat taitot. Nem találtam az ajánlottak között, nagyon nem javasolt?
Tiszta Windows, rendes ház!
-
ronson
őstag
Logitech Anywhere Mouse MX alá keresek egérpadot.
Zéró játék, csak minden egyéb más. Ami elvárásom van, hogy jobban csússzon az egér, mint az asztalon, halkabb legyen és lehetőleg kevésbé kopjon az egér talpa. Illetve ami nagyon fontos, hogy az egérpad vékony legyen.
A lista alapján a SteelSeries Qck mini-t néztem ki. Méretre megfelelő.
Ennek rendes szövet a teteje? Érzésre is?
Illetve lenne vele bármilyen olyan tapasztalat, amiért a leírt elvárások miatt nem felelne meg nekem?
-
tomcat78
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon a témában,így tanácsot kérnék.
Roccat Tyonhoz milyen egérpadot tudtok javasolni?Nem kell,hogy asztalnyi méretü legyen és kb vegyes használatra.Ezalatt értem:net,játék.."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
syler123
veterán
Nekem is megjött a Razer Goliathus egérpad aliexpressről. És azt kell hogy mondjam, hogy jobb minőségű, mint amire számítottam. Jól rá is tapad az asztalra, az egér pedig könnyen siklik (speed version) , jól érzékel. Tartósságról később, de elégedett vagyok azzal, amit kaptam. Kevesebb, mint 4 dodó volt.
-
MaTpr0F
senior tag
Most valószínűleg lesznek akik csúnyán néznek , de tartanék egy kis "élménybeszámolót" így két hét távlatából az Aliexpresszes Goliathus Extended-ről.
Mivel kaptam kupont, és nem volt sok hátra a határidőből, úgy voltam, hogy az így kialakult 4$-os vételár már csak a poén kedvéért is megéri, főleg egy akkora padért. Lényegében alátétnek szánom, mert az asztallapom elégé ujjlenyomatmágnes.
Speed Ed. mellett döntöttem.Kivitelezéssel nincs gond, az élek szépen el vannak dolgozva, nincs benne hullám, se cérnaszálak vagy feslés. A minta az egyel korábbi (fragged?), ez jobban is tetszik, mert az asztalomon minden fekete, de ez a kis minta még belefér. Alsó gumi borítás is jó, rendesen tapad, ha nem poros asztalra teríted le, nem mozdul el. Hirdetésben 3mm-t írnak, ami igaz is, pontos méretei: 880*300mm ami szintén megfelel a hirdetésnek. Kibontáskor mellécsaptam a Taitonak, simogattam, nagyítóztam és arra jutottam, hogy ha nem is ugyan olyan, de a megszólalásig hasonló anyag borítja.
Ez okból kifolyólag gondoltam kipróbálom játék közben is, hogy lássam van-e tracking probléma.
Ezen a téren sem ütköztem gondba, 3366 szépen követ rajta kalibrálás nélkül is, Lod is jó. Paintben is megnéztem ott sem volt anomália.A két hét alatt igyekeztem egy adott részét használni, mivel olvastam, hogy volt akinek 1 hét alatt beadta a kulcsot. Ezek szerint másolat és másolat között is van különbség. Nyilván hosszú távon majd kiderül meddig bírja.
Verdikt:
Sokkal rosszabb minőségre számítottam, de egyelőre ezt fogom egér alá is használni. Nagyon kíváncsi vagyok mennyit bír. Ennek fényében nem ajánlanám biztosan senkinek, amíg legalább fél évig nem használom. Minden esetre az árához képest jó minőség (Razerhez képest nem tudom, mert még soha nem fogtam Goliathus-t), főleg, hogy a kisebbek még olcsóbbak.A keresőt még használóknak majd jelzem, ha netán megadná magát a közeljövőben.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz jaffa 2843 #7928 üzenetére
Hát szerintem az Allsop olyan mint ha egy műanyag lenne. Gondolom van valami szar réteg rajta, ami irritál engem. Hát kőkemény a teteje. Ettől félek a QCK "Avatar edísőnnél" is.
-
addikt
QCK+ Navi-nak a felülete műanyagos bevonatú, mint az Allsop Raindrop-nak? Vagy finomabb annál? Mert nekem az Allsop túl kemény műanyag volt.
-
addikt
Gondolom ki akarjak szorni a regi keszletet, utana csokkentik az arat a normalra. Hat.. Nem korrekt, de ertheto.
-
Vanir
veterán
Pixelnél kijöttek az új Zowie padok, horror áron.
Szerk: eddig úgy néz ki, hogy csak a G-SR-ből van, de szerintem a többit is berakják hamarosan.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz beholder00 #7923 üzenetére
QCK variánsok közül válaszd a méretben megfelelőt.
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Végigolvastam a ezetőt de nem tudtam döntésre jutni. Jelenleg egy Logitech M705 egeret használok és ez alá szeretnék egy padot. Sajnos a mostani egy elég ócska műanyag felületű, szélei már elég rosszak és sajnos az egér alján lévő 3 műanyag padot is már karistolja. ilyen 3-4K-ra gondoltam de nagyon tanácstalan vagyok hogy milyet vegyek. Hol lehet boltban esetleg megtapogatni egérpadokat? Vagy tudtok e ajánlani ami bírja a strapát. Asszem az egér már megfelelő de alá is kellene valami
-
addikt
Egy nagykerből rendeltem és akciós volt, de 0 készlettel. Viszont engedett még rárendelni.
-
addikt
Rendeltem QCK XXL-t 4000/db áron. Kíváncsi vagyok, hogy megjön-e, vagy beszopósodik a dolog.
-
la_cc
addikt
Vettem egy Steelseries QCK padot, a régi már elég kopottas volt, ugye feltekerve volt a dobozban, viszont így a bal oldala kicsit eláll az asztaltól. Ez ki fogja feküdni magától vagy érdemes vmi könyvvel rásegíteni?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
dobragab
addikt
válasz jaffa 2843 #7910 üzenetére
Biztos józan voltál
-
bbdzyx
senior tag
válasz jaffa 2843 #7905 üzenetére
Összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
MaTpr0F
senior tag
válasz jaffa 2843 #7905 üzenetére
Eltévedt hsz?
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
Pici BT-os egeret szeretnék ami képes kommunikálni a tablet BT-jával, szal ne kelljek hozzá külön vevőegység.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
aszamóca
aktív tag
Egy DA2013-hoz keresnék Razer padot, mert a régi pad behullámosodott. Innen szeretnék venni. Melyiket ajánljátok?
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz dobragab #7899 üzenetére
Én egy Taitot nyúzok olyan 2-2,5 éve, de nagyon jól bírja. Felülete szinte alig kopott, széleit meg az első felválás jelénél fixáltam rugalmas cipőragasztóval. Azóta már kapott mosást rendesen, de nem eresztette el, nem is érdes. Tracking gondom sem volt még vele, pedig jópár egér megfordult már rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest