Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Modding és elektronikai kérdések
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Hát emberek én nemtom miafos van ezzel a QCK-val, most mostam ki, de már megint fehér foltos. És tényleg a kezemtől olyan, pont abban a vonalban lett olyan, ahol az undorító kacsám van. Viszont egy enyhén nedves ronggyal ha megtörlöm azonnal jó lesz. Szóval nagyon gyorsan és könnyen takarítható.
Másnak nem ilyen? Leprás lennék azt mállik a kezem vagymi?
-
kemotox
addikt
válasz Anonymus23 #8451 üzenetére
Mások bezzeg hogy örülnének annak a centinek...
-
kemotox
addikt
válasz jaffa 2843 #8448 üzenetére
És már koszosan érkezett a gyártósorról? Nagyon hamar elkezdett fehéredni. Szerintem csak simán az a sápadós ijedős fajta.
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz kemotox #8445 üzenetére
Egy nagy baj van ezzel a QCK-val. Olyan, mint a száraz bőr.
Kimostam, eltűnt a fehér folt a közepéről, tök fasza. De már megint rajta vannak ezek a fehér cuccok. Kicsit valami súrlódik rajta és ott fehér lesz.Mindenesetre annyira vadiújszerű lett, hogy inkább megtartom, nagyon jó kis cucc. Meg hát visszaváltottam G100s-re és annak valahogy annyira nem tetszik az asztal, mint az IME3.0-nak.
-
kemotox
addikt
Nacsá
QCK-t hogy lehet tutibiztosan megtakarítani? Langyos szappanos víz? Vagy mosópor is mehet? Dánke! -
kemotox
addikt
válasz bendikeee11 #7420 üzenetére
Végy egy adag jaffa-féle tájflongenyót, és rakd rá a mostaniakra, azt ha gond van, le tudod szedni, és ott van rajta a régi fos talpa. csak előtte picit tisztíccsad meg, hogy odaragadjon az új talp.
-
kemotox
addikt
Nah, így néhány hónap QCK Heavyzés után azt kell, hogy mondjam, hogy jó, jó egérpad.. de macskákat nem szereti. Az ellen nem véd Itt az ideje kipróbálni a Raindropot
-
kemotox
addikt
válasz Synthwave #7297 üzenetére
Tudom, hogy nagy kocka vagy, de ez engem rohadtul nem érdekel. Dobálózhatsz a számokkal, ez sem érdekel. Egyszerűen nem vagy hajlandó még csak kipróbálni sem új dolgokat, helyette inkább helyből fikázol mindent és mindenkit aki nem valamelyik, már beszerezhetetlen kedvenceddel nyomja. Még jó, hogy őseink nem így gondolkodtam, mert még mindig mammutokra vadásznánk pattintott kavicsokkal.
"néprinya" Én csak egy rinyát látok
-
kemotox
addikt
válasz dobragab #6844 üzenetére
Ott is néztem, és nem szőrösödik a cuccli, viszont hirtelen rángásos témát csak játékban tudom nézni és ott valamiért mindig a bárányfelhőket nézi az emberem, de lehet csak bénaságomból/fáradtságomból eredő malfunctionról van szó.
Vagy csak a régi egérösszefoglalóban Abyssusnál írt "szövetpadokon jitterelhet" mondat ültette a bogarat a fülemben és behaluzom az egészet.. -
kemotox
addikt
Nah közben rájöttem lehet, nem is jitterel, hanem azé néz mindig fel az emberke a játékban, mert ferdén húzom az egeret... De nem biztos még, most viszont olyan vagyok, mint a mosott szar, de holnap letesztelem előről-hátulról, keresztül-kasul, meg mindenhogy, hátha valakinek jól jön majd egérpad/egér választásnál. Mindig jó véleményeket, teszteket olvasni, ha az ember vesz valamit. Meg hát unatkozom is rohadtul.
-
kemotox
addikt
válasz kemotox #6835 üzenetére
Update: Abyssus rohadtul jitterel rajta
Amúgy játék közben nem vettem észre. Még állítgatom a sensit, nem találtam még meg az igazit, de szerencsére olyan nagyon low sensi-s nem vagyok azért. Csak úgy próbából elkezdtem cibálni mint a pélót. Abszolút észrevehető a jitter, nem csak néha csinálja.
Szóval Abyssus + QCK kombó nagggyon low sensire nem túlságosan ajánlott. -
kemotox
addikt
Hű emberek. Vettem ma egy QCK Heavy-t. Hát nagyon batár ez az egérpad Nem fért be a táskámba olyan nagy. Rohadt vastag, kiterítettem az asztalra és egyből kisimult. Rendesen súlya van. Überjó a felülete, az egér siklik rajta mint kuki a nedves p... na szóval nagyon siklik, a csuklómnak meg baromi kényelmes a 6 mili vastag szivacs/gumigenyó. Én csak ajánlani tudom.
-
kemotox
addikt
válasz dobragab #6698 üzenetére
Eztet még én is megtaláltam. Szóval akkor ennyi?
Akkor a következő QCK+. Az volt az eredeti kiszemeltem, csak rájöttem, hogy 2 milis, a 4 mili vastag meg ha jól tudom csak olyan fostos mintás változatokban van. Nem vékony a 2 mm? Nagyon annak tűnik. Félek hogy ráizzad a kacsóm aztán kettémállik. QCK Heavy? Az mán drága, de talán még belefér. Viszont akkor már akár egy Puretrak Talentre is benevezhetnék. Honnan érdemes rendelni? (=hogy jön ki legolcsóbban) Rendelt már valamelyikőtök Puretrak Talentet valahonnan?Razer Goliathust is néztem, de nekem már magas ez a speed/control cucc, meg elég rondának is találom. Vagy sima fekete cucc kéne, vagy valami steril, letisztult mintázatú cucc.
-
kemotox
addikt
Üdv!
Valaki tudja, hogy hol lehet kapni Corepad C1 Lardzsét? Köszi. -
kemotox
addikt
válasz jaffa 2843 #6024 üzenetére
Pont most láttam egy videóban, hogy PureTrak Talenten zúzta a srác G400s-el. Meg arra is gondoltam, hogy téged meg kéne kérdezni, ha jól emlékszem mintha láttam volna egy videódban, hogy neked is ilyen padod van.
-
kemotox
addikt
Óóóó ez igazán hasznos és esszenciális infó, nagyon szépen köszönöm. Egy kérdés.. Ez melyikre vonatkozik? Gondolom a PureTrak-re.
Igen, MX510esem van, úgy néz ki már sok helyen eldicsekedtem vele.. Szeretem, na
Januárba tervezek majd egy G400s vásárlást, és azzal együtt venném a padot. -
kemotox
addikt
Sziasztok!
PuraTrak Talenttel kapcsolatban tud valaki valami jó beszerzési módot? Magyar boltokban nem is láttam egyáltalán, Amazonon kb 7ezerért lehet kapni, ebayen kicsit drágább ahogy láttam. Más forrásról tud valaki esetleg?
Másik amivel szemezgetek az egy QCK+, azt itthon is be lehet szerezni egész jó áron. (5ezer alatt picivel) Megéri a PureTrak azt a kb +2 ezer forintot?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest