Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz takacsbotond #6199 üzenetére
Érdemes az ajánlottak listájából választani egy padot mellé.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Eddig egy Gigabyte Aivia Krypton egérpadot használt, egy azonos nevű egérhez, amit nem rég leváltott egy Logitech G502.
A kérdésem az, hogy van-e értelme lecserélni az egérpadot is, vagy felesleges, mert nem fogok akkora különbséget észlelni?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
senzaj
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy logitech g502 proteus core egeret és szeretnék hozzá egy jó egérpadot venni, ami nem koptatja el pár hónap alatt. Keret max 5k. Mit javasoltok?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
FoLey-v
addikt
Szerintem az egérpaddal lesz probléma,mert nekem is van Logitech MX 518 v2 csak steelseries qck egérpad van alatta és azzal nincs probléma.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
flash-
veterán
sziasztok
az alábbi a gondom:
van egy logitech mx518 as egerem rajta hyperglide talpacskák
roccat taito egérpaddal használom így.
a gondom:
az irányváltás darabos nagyon.
tehát pl elkezdem az egeret a képernyő aljáról felfelé vinni és hirtelen valamelyik sarok irányába kezdem el húzni akkor nagyon pontatlan az irány,"darabos.."
nem siklik az egér pedig a hyperglide is azért van..ez az egérpad miatt van? valami nagyobb "felbontású" egérpad kellene?
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb helyre írok, de valamiért az első szériás g5 egerem meghülyült.
Ahogy mozgatom az egeret a kurzor össze-vissza remeg. Asztalon is probaltam, razer és qck padon is csinálja."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
mmili
tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata az A4Tech Bloody egérpadjáról?
[link] -
demmer123
őstag
Steelseries qck egérpadot úgy jó ha sampont teszek rá és szivaccsal kidörzsölöm a koszt?
-
Scale
őstag
QcK Masst inkább itthonról rendeljek vagy ebayen árul valami megbízható eladó aki jóval olcsóbban adja mintha itthon venném(+szállítás)?
-
RangerFox
veterán
-
félisten
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #6179 üzenetére
Razer, újonan? 4,5 ezer körül a kicsik.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
félisten
válasz jaffa 2843 #6178 üzenetére
Akkor kiderült, hogy nincs igényem eredetire, sokkal jobb ezen egerezni, mint az eddigi borzalmamon.
Eredetik hol kezdődnek árban amúgy? -
jaffa 2843
Ármester
válasz FoxiestFox #6177 üzenetére
Hátmég ha eredeti lenne.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
félisten
Razer padokat hamisítják?
Rendeltem egy ilyet, olcsó volt, meg is jött, igazából teljesen rendben lévőnek tűnik, csak úgy száguld az egér rajta. -
Ferdzsoo
addikt
Most készülök leváltani a Mantis speed-emet large goliathus -ra. Így 10 év után kb.
Egyetlen kérdés maradt, speed vagy control? (deathadder egér)
Leginkább FPS (UT) és sima netezés,.
Egyáltalán van érezhető különbség a kettő között ilyen földi halandónak mint én vagyok?[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Vanir
veterán
Megjött a Corepad C1 L, teszt hamarosan.
-
izee
őstag
válasz demmer123 #6156 üzenetére
Még attól is függ a dolog, mi az összehasonlítási alapod
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
jaffa 2843
Ármester
A KPM-nek is domború a tappancsa, azért csodálkozom, hogy nem csúszik. Én 1mm-essel használom az enyémet egyébként. Mondjuk minden egér az MS féle ovális talpakkal siklik a legjobb. Pont annyira érintkezik a felülettel, amennyire tényleg szükséges. Minél nagyobb a talp annál nehezebben csúszik.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
izee
őstag
válasz demmer123 #6167 üzenetére
Az 1mm-eset venném, miután jaffa-tól meggyőződtem, hogy a military szenzora továbbra is érzékeli a talajt. Az egerek nagy többsége nem kakil be még ettől a magasságtól.
Ha lekopik 0,5mm-re, remélem csak nem lesz rosszabb, mint új korában egy vékonyabb... De idáig 1 év alatt nem jutottam el, és összehasonlítási alapom sincs. Puretrak HD talpam van. Izé, a razerek domború glide-ja ütős. Csúszik mint álom.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz demmer123 #6163 üzenetére
Jaffa árul talpakat és van is neki saját részre militaryja.
Szvsz se a pad se a talp nem rossz, csak a gyártók nagyon ügyeltek arra, hogy a saját glide-juk a konkurencia padjain nehezebben menjen, mint a saját gyártású padjaikon. Végső soron semleges gyártó talpait próbálnám ki, pl. remélhetőleg jaffa-tól is azt kapod.
De ha már csak a saját padjaikon mennek igazán jól a talpak, én személy szerint inkább a talpakat hibáztatnám[ Szerkesztve ]
-
-
demmer123
őstag
válasz atidzsiforc #6157 üzenetére
Weight
Approx. 90g (excl. cable)3hónapos kb az egérpad lehet poros és azért siklik nehezen rajta?
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
válasz demmer123 #6156 üzenetére
hany gram az eger? nekem most egy 32*27es qck-m van, 70gramos ninox auroram szep furgen siklik, meg most kiprobalasra vettem egy learazott a3090-es perixx egeret, ami 150g+ (aluminiumbol van ). nincs hatalmas kulonbseg kozottuk azon kivul, hogy a perixxnek joval nagyobb kezdeti loket kell, hogy megmozduljon, a tomegkulonbseg miatt.
Az is lehet, hogy vekonyak a talpai a tiednek, es surlodik az alaplemez a paddal, de akkor valszeg lathatoan karistolna.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
demmer123
őstag
Van egy roccat kone pure milltiary egerem + steelseries qck medium egérpadot és olyan nehezen mozog rajta az egér pedig be is szilikon sprayeztem de akkor is mitől van ez?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz atidzsiforc #6151 üzenetére
Jobb. Viszont a Heavy nagyobb és vastagabb.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Semmi. Egyiknél retardáltak a webshoposok, a másiknál nem.
-
Scale
őstag
QcK Mass és QcK Mass Pro között mi a különbség?
-
Vanir
veterán
Nyomja valaki Corepad C1-el? Lehet beruháznék egy Large verzióra, ha pozitívak a tapasztalatok. Nem nagyon tudok dönteni a QcK Heavy és e között.
-
atidzsiforc
őstag
válasz jaffa 2843 #6146 üzenetére
Koszi a tippeket!
Sensim most olyan 60cm/360+ annyi accel (mar ahol van), hogy rantasnal megforduljon 360fokot 30 centi korul, szoval igenybe lenne veve.r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
jaffa 2843
Ármester
válasz atidzsiforc #6145 üzenetére
Elég erőteljesn függ a használattól. Pl. 2 cm-en pöckölgetve az egeret kb soha nem kopik el, de low(abb) sensen már nyilván többet lenne használva a cucc.
Én a kézi mosást és áztatást szoktam alkalmazni. ~Fél óra áztatás langyos mosószeres vízben, majd szappanos puha fogkefével körkörösen végigjárom kétszer. Ezután öblítés és szárítás.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
atidzsiforc
őstag
Egy qck heavy mennyi ido alatt hasznalodik el kb? Tenyleg nem szedi szet 30 fokon a mosogep?
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
laxus
csendes tag
Sziasztok!
Logitech MX518 v2 alá szeretnék új egérpadot. Eddig olcsó szövet noname egérpadokat használtam, most valami minőségibb darabot szetnék, de nem túl drágán, kb 2000ft-ig mennék el. Csak kissebb méret fér fér el (210x250),leginkább CoD-hoz, WoW-hoz, munkához és egyéb mindennapi tevékenységekhez használnám.
PCX-en nézelődtem, találtam is pár opciót:
[Steelseries QcK mini Pro]
[Steelseries QCK Steelpad MINI]
[Ozone Groundlevel S]
[Acme Rubber]Leginkább az első Steelseries tetszik, de bármi számításba jöhet.
Láttam, hogy sokan használják jaffa kolléga Hyperglide talpait. Szerintetek sokat dobna az egeremen? Ha jól látom az eredeti talpak műanyagból készültek, de nincs elkopva.
-
eami
veterán
Nekem g240 van és valóban nagyon vékony. Soha nem volt még előtte ilyen vékony padom. Bár szinte az asztal síkjába van, nagyon kellemes az anyaga és nekem még talán jobban be is jön hogy akár a billentyűzetet is rá lehet úgy rakni hogy ne billegjen ha épp kell a hely az asztalon. Azt azért megjegyezném hogy ha nem csuklóból mozgatod az egeret hanem egész karral (pl lowsens + fpseknél ha szereted inkább rángatni) akkor nem biztos hogy neked való mert ahhoz képest hogy milyen jól csúszik rajta az egér a felület érdes annyira hogy a kezed már ne csússzon rajta olyan könnyen.
-
DFB
tag
Tudom.Elvileg ott rendeltem az egeret, de hogy lesz-e azt nem tudom, mivel apróbetüben ott van, hogy csak a raktáron levő cikkekre érvényes.Online felület nem is működött.
A SS QCk Mass és a vastagabb Taito is kijönne 5e alatt, a mini meg ca.2000
Élőben még nem láttam a G-s padokat.Ez ugye nem szövet, de van aki azt írja a szövet jobb.
Aztán, hogy melyik jobb hozzá azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
A Logitech G440 edigitálnál 7192 forint "logitech20" kupon kóddal. Így csak egy picit drágább mint a g240 lenne.
(#6136) Hocsika: bontatlan? Ha nem akkor próbáld ki
[ Szerkesztve ]
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Tegnap pakolgattam a szekrényemben, és találtam egy Func Surface 1030-as egérpadot! (Ezelőtt nem találtam meg sehol.)
Szerintetek érdemes lenne lecserélni erre egy Roccat Taito padot? SS Rival-t használok!
Üdv -
DFB
tag
Sziasztok
Olvasgattam itt elég sokat, de nem tudok igazán döntésre jutni.
Egy Logi G402 alá gondoltam új padra (jelenleg 3M Optical Mousing Surface van)
A hely nem tul nagy ami méretben jól beférne az a SS QcK mini, egy picivel nagyobb a hely, de kicsit nagyobbat is be lehet szuszakolni ha az jobb választás.A tartósság is szempont lenne.
Amiket néztem
Logitech G240-nagyon vékony
Logitech G440-ez meg elég drágaSS QCK mini
SS Qck mass-gondolom a felület azonos, de vastagabbRoccat Taito mini 5mm.-Azt nem tudom előnyösebb-e mint a 3mm vastag.
Van valakinek tapasztalata az egérhez (hátha valamelyiket nem szereti)
Esetleg más alternatíva.
Köszönöm a választ.
-
félisten
Sziasztok.
Logi G700-hoz kellene egy pad lehetőleg Ebayes linkkel együtt, mert fogalmam sincs, kitől mit érdemes venni.
Túl sokat nem költenék rá, de jó lenne olyan, ami ideális ehhez az egérhez.
Annyi kikötésem van, hogy ne legyen olyan óriási lepedő, mint amin a progémerek csapatják, mert el kell férjen az asztalomon..
Ja, és jó lenne egyszínű fekete, minden giccstől mentes.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Gondolom, amikor regisztráltál, elolvastad az alapelveket, miszerint fórumon beül hirdetni tilos.
[ Szerkesztve ]
-
sonys
csendes tag
Sziasztok! van egy eladó QPAD CT-m L-es méret, sosem használtam.
http://olx.hu/hirdetes/qpad-ct-l-es-ID30Tot.html -
izee
őstag
Zowie G-SR/P-SR Szép nagy, de egy laza 10k-ba kerül.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz salytmasztor #6123 üzenetére
Szerintem szomorú, hogy ennyire rohadtul lusták, pszeudo-analfabéták és önállótlanok az emberek.
5 perc alatt végigolvasom a logikusan felépített összefoglalót. 5 PERC. Még 5 percig emésztem. És aztán nem teszek fel hülye kérdést a topikban.
Ha nekem megy bármilyen egyéb szakmai topikban, másnak miért nem?
Persze a write-only síránkozás sokkal egyszerűbb.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Meglepödve lätom az összeefoglaloban, hogy a Razer Sphex nincs az ajänlottak között.
Nekem meg eletembe nem volt ilyen jo "egerpadom".Mondjuk lehet, hogy az is baj, hogy
sose volt normälis, mindig csak ezek a 2-300 forintos szövet tescos padok.Most mär több,
mint 2 honapja van meg es egy älom.Mi volt benne a rossz amiert nincs az ajänlottak között?
Nem birja a gyürödest?poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
salytmasztor
aktív tag
válasz Synthwave #6122 üzenetére
Tudtam hogy (újra) ez lesz a válaszod.
De hidd el, hogy a legtöbb ember így működik / működünk, ez nem fog változni.
Ha mesterszakácsként egy csodás ízű kaját főzöl, de rosszul van tálalva / nem jó a kinézete, akkor a legtöbben meg sem fogják kóstolni.
De tudom hiába kértük és írtuk ezt jó páran, te annál nyakasabb vagy, hogy változtass kicsit is az összefoglalódon.
Kár, mert amúgy én is imádom az írásaid, de ebben most kivételesen szerintem nincs igazad.
Az egeres topik sok-sok beírása szerint ezt tény ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz salytmasztor #6117 üzenetére
Nem azt kell nézni akkor.
Igen, az alap dolgokkal kezdődik. Az ALAPfogalmakkal.
"Ráadásul sokan el sem jutnak az egeres listádig az összefoglalódban..."
Ha fájnak a betűk, akkor meg is érdemlik a dzsunkát.
~sigh
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz salytmasztor #6120 üzenetére
Vizsgaidőszak végén/után meg fogom csinálni az input lag-mérést, akkor az a link is belekerülhet
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
salytmasztor
aktív tag
Bár most hogy gyorsan összeszámoltam, Jaffa listája is rendesen kibővült, mert már 35 egér van benne.
De csak jó lenne ezt belehegeszteni az ÖF-be és a legelejére húzni a legtöbbet kérdezett alap dolgokat (lézer vs optika / wireless vs kábel / stb).
És ezután újra csak az ÖF-et kellene linkelgetni a kedves páciensek legtöbb kérdésére.[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
válasz Synthwave #6116 üzenetére
Tudom,hogy csak jót akartál/akarsz.Ezek a cikkek adják a lelkèt az egèsz oldalnak ès maximális tisztelet a megíróinak ahogyan neked is.
Ha megjön az egèrpad ès rosszabb nem lesz csak kènyelmesebb mint a rat akkor nekem már megèrte.
Biztosan igazad van hogy jobban körülnèzhettem volna de mint szimpla felhasználó nem nagyok az igènyeim erre vonatkozólag.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy minden sz@rt megveszek csak olcsó legyen.De ha megfelel az elvárásaimnak (kènyelmes,pontos,anomália mentes) akkor nekem megèrte azt a + 3ezret amit egèrre költöttem.A rat is 2 èvig meg volt,a kènyelmen kivül nem volt bajom vele.Neked mint hozzáèrtőnek nagyobb rálátásod van erre amit el is ismerek ès ha sz@rt vettem csakis a saját fejemet verhetem a falba
Szèp lassan majd kiderül...
Köszi a tanácsokat.Ui : az elfajult karácsonyfát ki lehet kapcsolni a driverben
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz salytmasztor #6117 üzenetére
Csak be kell linkelni (névvel) jaffa egérajánlóját egy mondatban.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz Synthwave #6116 üzenetére
Ő a Jaffa féle árkategória szerinti listára gondolt.
Sok egeret beleraktál az összefoglalóba, de jó lenne könnyen átláthatóvá tenni (árkategória, magyar árak + ebay szerint), mivel az emberek nem fognak 40+ egérre külön rákeresgélni.
És 10-ből kb 8 fórumozó elsősorban ár alapján keres egeret.(Ráadásul sokan el sem jutnak az egeres listádig az összefoglalódban...
De erről már beszéltünk: szerintem (is) túl sokkk egyszerre az egeres ÖF egy átlagos fórumozónak és az elejére kellene pár lényegre törő "alap" dolog, nem azonnal a száraz technikai tények.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz seederking #6115 üzenetére
Az, hogy az egér gagyi - ennyi pénzért mindenképpen. A4Tech-ből egyetlen modell ajánlott, a régi X-710-es (az új már nem). A9800-as Avago nem egy álom. Meg úgy maga az A4Tech, mint márka sem.
A R.A.T. 3 - > szódával se Philips TwinEye PLN2030 szenzor, Z-axis problémák, gyenge perfect control, random anomáliák. Az összeszerelési minőség is hagy maga után kívánnivalót. De ez az összes R.A.T.-ra igaz: masszívan túlározott kínai kacatok. Szóval igazából azt nagyon jól tetted, hogy leváltottad (még ha más okból is).
Ahogy néztem, az új, amit vettél, 9-10 ezer körül van, így átfogalmazom; nem a kiadásokon vettél vissza rosszul, hanem nem néztél eléggé körbe, hogy a pénzedért mit vehettél volna (bár a R.A.T.-nál még ez is biztosan jobb lesz). Ennyiért vagy 1-2 ezer pénzzel többért kategóriákkal jobbhoz tudtál volna hozzájutni.
"Nem tudtam mit csinálni mivel az ajánlott listában nem találtam ilyen-olyan szempontból is nekem tetszőt."
Ez komoly? 40 jóféle egér (hamarosan kiegészül még 6-tal - egyik sem A4Tech), ami minden létező fogást és vizuális igényt kielégít (kivéve az elfajult karácsonyfát) .. Erre veszel egy dzsunkát. : D
Na mindegy, végülis nem az én pénzem, nem én használom - csak jót akarok / akartam (az összefoglaló megírásával).
-
seederking
őstag
válasz Synthwave #6114 üzenetére
Tudom nem szabadna sajnálni rá de Amd-ről Intelre váltás sokba volt.Aztán jött az ips monitorra csere aztán ssd vègül már az új köntös (ház) sem maradhatott ki.
Az egèrrel mi a baj?
Nem tudtam mit csinálni mivel az ajánlott listában nem találtam ilyen-olyan szempontból is nekem tetszőt.
Az előző (rat3) egeremnèl csak jobb lesz,vagyis remèlem.Nem mintha gondom lett volna vele de kicsinek èreztem hosszabb játèk után.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz seederking #6113 üzenetére
Az egyik legrosszabb helyen fogtad vissza a kiadásokat. Egér + pad.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz seederking #6111 üzenetére
Nem értelek; teljesen csecse géped van és ilyen dzsunkákat választasz perifériáknak.. : /
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Sziasztok
2 napja vettem egeret és hát a régi padom egy mezei dataline csuklótámaszos pad nem valami frankó alatta.Rövidebb-apróbb mozgatásokban nyilvánul meg.
Egy ilyen padot néztem ki
Az egerem nem ilyen márkájú de gondolom az mindegy.Viszont az nem gáz,hogy minta van rajta azaz nem egyszínű?
Egyáltalán hülyeség lecserélni egy ilyen olcsó padra,ne várjak tőle sokat? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
coolpet
senior tag
Sracok,
Egy helyi bolt ezt tudna hozni, de valami nem stimmel szerintem.
QcK Mass.Nem jo a logo, a vastagsagat sem latom frankonak, viszont a leirasban meg jok az adatok.
Az ara itt alacsonyabb mint a zold aruhazban.
Szerintetek kinai hamisitvany lehet?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Skilly
aktív tag
válasz Hocsika #6102 üzenetére
A Qck+ eleg jo, bar nekem kicsit vekony. (de ugye kinek mi), van belole Heavy az joval dragabb. En meg ajanlom a Gigabyte (GM-MP8000 nev) Ghost padot. Ugyanugy szovet, en 4 eve hasznalom ezt, most vettem egy ujat tartalekba.
Meretek:
Qck+ 450*400*2
Giga GM-MP8000 400*300*4Nem olyan kicsi a Gigabyte, en is low sensel jatszok egy SS Kinzu V2-vel.
Plusz vettem ala egy profi padot meg, hogy tenyleg ne csuszkaljon az asztalon. Az 1000 Huf-ba fajt.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Karácsonyra meglepett kedvesem egy Steelseries Rival egérrel. Egy Roccat Taito padon használom. Viszont a pad már nem valami tiszta (és elég régi, kb 3-4 éves lehet), hiába mosom, nem nagyon lesz tisztább. Úgy döntöttem, hogy lecserélem. Maradnék a szövet, nano?szövet oldalon. Milyent érdemes venni Rival alá?
max úgy 5-6e ft környékére gondoltam, amit erre szánni tudnék! A méret kb akkor legyen, mint a Taito (400x320), mivel elég kicsi sens-el játszom, ha játszom.
Steelseries Qck+ egérpadot lestem elsősorban, de más padot is szívesen meglesek!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest