Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Ehhez mit szóltok?
Nagyon jónak tűnik az értékelések alapján, a legtöbb nagyon pozitív.
Nekem mondjuk a Another World – 20th Anniversary Edition kell elsősorban, bár a HD verzió jobb lett volna, elvileg ez nem fut a gépemen amikor próbáltam.Üdv, Dávid
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz lkksioskdl3 #10095 üzenetére
Persze, itt a doksi.
Mivel mobilon keresztül kínszenvedés és nem volt még jelentkező ezért $0,10 -ért beírtalak rá. Emeld majd meg ha gondolod.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy lemaradt, vagy akkor még nem volt:
* Dusty Revengeo-Op EditionFelvettem ezt is a listára.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
gmeszaros
tag
Lucius complete pack. Jo jatek?
-
cskamacska
addikt
Hát a designed by committee dolgokhoz képest csoda hogy összejött, és úgy néz ki még működik is , de 2 nap tökölés után a 11 órás nyitás(és a licit kizárólagos ott fogadása ahogy Balee is járt) és 16 ótás zárás sem volt kevésbé lejtős, mint TheProb linkjének korai levadászata. Pedig igen megküzdöttem volna a tornyos macskáimért.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
eami
Topikgazda
Monster Loves You! visszakerült, arra is lehet ajánlatot tenni.
(mivel a második bundle is meg van már véve előre, úgyhogy ez fixen marad is a listánkon)
-
eami
Topikgazda
Összefoglalóba lehet nem ártott volna a linket megint kirakni (amúgy fent is kint van)
-
eami
Topikgazda
válasz Hunbeast87 #10085 üzenetére
így van, az első körösök +15 játéka is megy BGre természetesen senki sem kap érte bluepointot
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
Jól értem, mivel az első kör le lett zárva és az új játékok nélkül is megvan a bundle összege, így onnan mind a 15 játék megy Bluegiftre?
Ez igen!Szerk.: Ígérem, legközelebbi alkalomra megtanulok olvasni, vagy esetleg más hsz-re is rápillantok...
A másik hozzászólásodat most olvastam el.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
beneztem, ez megvót
Streamline Early Access x+1KXAP-x*2EHEx+3-x+5WGXx+5
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
eami
Topikgazda
15 újabb játék hozzáadva a második körhöz (lista alján):
Guns of Icarus Online
Q.U.B.E.: Director's Cut
Rituals
Dangerous High School Girls in Trouble
TIMEframe
JumpJet Rex
Potatoman Seeks the Troof
Ballistick
GRAV
Team Indie
Luna's Wandering Stars
Rocketbirds: Hardboiled Chicken
Chroma Squad
Shütshimi
Beat Hazard Ultra[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
Freedom Bundle összegzés (itt tartunk most).
Tudom nem sikerült zökkenőmentesre a kommunikáció és ebből rengeteget tanultam. Épp ezért a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett a következőképp látom ennek a rendezését.
Korábban lezártam az 1. kört, mert összejött a 30 dollár. Aminél mindenki aki licitált, olyan ajánlatot tett amit vállalhatónak tart azért az egy vagy több játékért amit választott. Így bármi is kerülne be utólag a bundlebe az direktbe megy BlueGiftre (azokkal együtt amik amúgy is maradtak). Ezért kérem akik "nyertes" licitekkel jöttek ki az első körből, keressenek meg privátba és megbeszéljük hogy hova küldje paypalon az összeget.
Második körbe felvisszük az utólag hozzá adott játékokat is és holnap estig lehet ajánlatokat tenni. A legmagasabb viszi a végén. Ha $30 felett végeznénk, akkor ötleteket várunk, hogy milyen formában ajánljuk fel BlueGiftre. Pontos zárást nem adok meg holnapra, de bőven munkaidő vége után lesz és vállalom hogy zárás előtt nem ajánlok rá senkire sem.
Ha a második kör után lenne igény egy harmadik körre is, akkor azt előre megadott időpontban indítva szintén így visszük végig. -
TheProb
veterán
Látom kicsit felgyorsultak az események, meg a tabok kreálásának frekventáltsága...
Mondjuk tök jó, hogy pont a subnautica fogyott el...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
eami
Topikgazda
válasz Hunbeast87 #10078 üzenetére
az eredeti tab is nyitva áll. és továbbra is eldöntendő hogy legyen. az miért gond amúgy, hogy az kap meg egy játékot aki a legtöbbet ajánlja érte? az miért inkább fair, hogy az legyen előrébb aki hamarabb találkozott a doksival?
a másik gondolatom még, hogy vajon melyik más jelenlegi húzónév mellé kerül ki mondjuk egy óra múlva, hogy bocsi elfogyott?
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
Azért fura egy kicsit, hogy együtt kellett volna eldönteni, hogy hogyan is legyen szét osztva a bundle, de önkényes döntés után zárolva lett a lista és most csak azok jutnak hozzá a játékokhoz, akik nem elsőnek jelentkeznek, hanem legtöbbet ajánlanak. Licitálni az tudott, aki éppen itt volt, mert hopp le lett zárva.
Tisztelem a belefektetett időt és energiát, de ez nem túl fair mindenkivel szemben.Annyit azért tényleg várjatok szerintem, hogy felfedjék, mi lesz még a csomagban, hiszen (bár nem túl esélyes), de lehet, hogy kerül még bele valami jó kis húzócím és máris olcsóbban jönnétek ki. Ma 21 órakor felfedik a maradékot, utána pedig lesz még idő bőven megvenni a csomagot.
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Sirpi
senior tag
válasz maross #10075 üzenetére
Wow, köszi, végigmentem a listán, és beaktiváltam, ami nem volt meg, de nem tűnt fel, hogy a Witness kimaradt...
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
-
eami
Topikgazda
válasz BaLee_ #10072 üzenetére
Azért volt zárva egy darabig mert elmélkedtünk (kicsit vissza pörgeted a mai napot). De úgy látom hogy bár sokan nézegetik a doksit, nem nagyon szólnak hozzá. Ezért azt gondoltam miért ne lehetne tovább pörgetni a második kört is, aztán ha minden jól megy akkor akár egy harmadikat is.
(#10073) Syíf: azon az oldalon ahol a kulcsokat le tudod kérni, a legtetején választani kell hogy steam kulcsot kérsz vagy DRM free verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Syíf
csendes tag
Sziasztok!
Akad itt valaki aki megvette az új Freedom bundlit? Az lenne a problémám, hogy a The witness steam kódját nem kaptam meg és a drm free listában sem látszik a játék, pedig mindkettőt írja. Nem zavarna különösebben, de leginkább emiatt vettem meg a csomagot. Van valaki aki megkapta a kódot?
-
BaLee_
csendes tag
Hogy kerültem ki az első körből? Tettem a licitálás legelején 1$-os árat az egyik játékra (Ninja Pizza Girl? (steames ez is).
Miért nem szereplek a hozzászólásodban a felsorolásban, illetve ki írt be még egyszer licit nélkül az első körös listába (így kétszer is szereplek.)? -
eami
Topikgazda
csak azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha bevárjuk őket és mondjuk $45 jön össze a játékonkénti legmagasabb licitekből? ezért gondoltam azt hogy ha most zárunk és nyitunk egy második kört, akkor ők sem maradnak ki, sőt lehet adott játékot olcsóbban is megkaphatnak.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz NyMRooD #10062 üzenetére
Baromi rossz megoldás, ahogy mondod! Mintha társasjáték közben módosítgatnánk a szabályokon. Valaki nyerni fog rajta, valaki meg szívni. A baj az, hogy sokan kihátráltak az első ötletből és csökkent az esélye egyetlen egy bundle megvételének is, erre jött egy mósodító javaslat amit szélsebesen formába is öntöttünk.
Viszont
A cél az, hogy egy jó rendszer álljon össze, amit esetleg később már farzsebből kaphatunk elő, azért, hogy a közösségnek jó legyen.Az első pillanatban szavazók közül páran kiszorultak, ami miatt szerintem is illene megvárni őket a végső döntéssel. Valaki írhatna privátot nekik és ha belátható időn belül nem válaszolnak, akkor zárni a liciteket. Azon a (mondjuk) 24 órán már nem múlna szvsz. Legrosszabb esetben nem lesz 2. kör, de az első legalább igazságosan zárulhatna. Aztán majd legközelebb már okulva ebből egyből így indulna a rendszer - jól látszik, hogy sokkal jobban működik mint az első variáció.
#10066:
Nagyon jó, hogy leírtad a véleményed.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
A PH Username1 oszlopra gondoltam, abból csak 2 van a nyertesek között és többet is látok aki nem tett licitet ebből az oszlopból így attól, hogy az ötlet jó velük nettó kitolás és a licitálás az ő groupbuyukra való rászervezés, attól függetlenül, hogy jó ötlet és értem az értelmét, azért is írtam, hogy ha eleve így kezdődik nem lenne vele gond. Persze lehet, hogy a többiek, akik még nem licitáltak is benne lennének és lehet, hogy nem is ajánlanának többet mint a nyertesek, de szerintem az ő bevárásuk (főleg így munkaidőben) a minimum lenne. De mivel én nem vagyok benne, ez egy olyan vélemény amivel nem kell foglalkozni .
szerk: Igazad van eami, a tovább várás meg mással lenne kics**zés, de az első oszlopban 11 ember jutott volna játékhoz, így meg 6, szóval ez sem igazságos szvsz.
De ez már részemről off, szóval hagyom is és no offense, csak leírtam, hogy én, hogy látom, mert szvsz így egy jó módszer van születőben.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
eami
Topikgazda
filóztam rajta, hogy hogy lehetne minél több embert játékhoz juttatni. Ez sült ki belőle. Ha érkezési sorrendet határozunk meg, vagy csak az ultimate legnagyobb licit visz (mondjuk 24 óra után) akkor nagyobb az esélye hogy a később licitálók, érkezők még végül jobban is járnak. Egyszerűbb lenne ha mind hasonló kaliberű játék lenne, de elég nagy a szórás ennyi között.
-
ZsZso
Közösségépítő
A 20 centemmel inkább csak alibizek mintsem vásárlok , de ez szerintem nem csak az éppen licit nyerők döntesének kellene lennie. Igaz, hogy a való életben nálam nagyobb filózófust (csúnyán szólva tökölőt) csak nagy nehezen találnátok, így nem kell csodálkozni, hogy a várakozás mellé tenném a voksom ... a 20 centes voksom...
-
eami
Topikgazda
válasz NyMRooD #10062 üzenetére
második körben viszont lehet nem kell érte még annyit sem adni, de ugyanakkor megvan a lehetősége 2x annyit is adni. miért lenne az rossz? így nincs pénz, max játék felesleg.
"szerk.: Főleg, hogy a 6 emberből első oszlopos csak 2 van."
szerintem te már a második kör listáját nézed. az első körben mind a 6 ott van.
amúgy mint, ahogy írtam is, várom a véleményeket.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Nekem mint külső szemlélőnek, nem sok közöm van hozzá, de ez az időközben bevezetett licitálós megoldás szerintem nem jó, ez szerintem ugyan úgy "közösségromboló" (mármint az időközben való bevezetés, ugyan úgy rászervezitek az eredeti ötletre) mint Anonymusxx ajánlata. Legalább várjátok meg, hogy az első oszlopba előre feliratkozók mind beleegyezzenek vagy legalább kifejtsék róla a véleményüket. Mert ha most megveszitek, pl nepszter1-el elég szépen kiszúrtok, lehet többet adnia érte mint eami.
Egyébként ha eleve így kezditek, nem lenne ezzel gond.
szerk.: Főleg, hogy a 6 emberből első oszlopos csak 2 van.
szerk2.: A bluegiftes ötlet is kiváló, bár majd legközelebbre ki kell találni mi legyen ha több pénz jön össze mint a bundle ára.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Vesa
veterán
Mi van itt?
Már azt hittem, valami extrém jó bundle van valahol...A tudomány a valóság költészete!
-
eami
Topikgazda
szerintem ha pl most zárnánk egyet, akkor egyrészt már megvan egy bundle ára. minden nyertes licit megkapná amit akart és maradna ~17 (volt amikor utoljára néztem) játék ami mehet nemes célra bluegiftre. A következő körre sem kellene sok már hogy megint összejöjjön $30. Így aki eddig lemaradt, simán pótolhatja még.
szerk: toltam rá most egy view onlyt (amúgy nem az enyém a file, szóval remélem The Prob nem haragszik meg érte) amíg döntünk.
illetve egy tabra összesítettem hogy mi lenne az első körös állás ebben az esetben. Mindjárt csinálok egy próba második kör tabot.
szerk2: egy második kör már $17.5nél tartana. Mivel sokan nem voltak gépközelben. Szerintem biztos az is összejönne gyorsan.
mit gondoltok?
(amúgy egy bundle már megvan véve, szóval ha okés akkor meg is lehet bontani)
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Összejött a $30, ezek után már elvileg csak nőni fog, viszont kevés ember licitált, azaz lehet valaki többre taksálna egy játékot, csak nem volt ideje benézni (pl. fogtunder, Djgabi nem szavazott, de biztos vannak még páran, csak őket hirtelen megtaláltam). Ha várunk, akkor meg lehet, hogy azok akik licitáltak azok máshonnan szerzik be a "tökölés" (direkt használtam erős szót) miatt.
Szerintem nincs tuti döntés.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz TheProb #10054 üzenetére
Ebben az a frankó, hogy a játékok elvileg tényleg ahhoz jutnak, aki a legjobban szeretné őket (ezt a vágyat a rá szánt pénz mennyisége reprezentálja). Jól látszódik a különbség a matematikai képletekkel számolt eredmény és eme táblazat (átlaga!) között. Valószínűleg jobban tükrözi ez a valóságot. Miért? Mert a neten sok helyen 6-7 $ -okért ácsingóznak a nagyobb címekre és még mindig nem találtak eladót hozzá. A kicsik meg kb. eladhatatlanok. Így viszont kb. mindenkinek jó.
-
TheProb
veterán
-
eami
Topikgazda
csinálhatjuk úgy is (persze ha a többség egyetért), hogy amint összejön a $30, át megy az egész view onlyba.
nyertes bideket összesítjük, fizetés, kulcsosztás (bid nélküli játékok bluegiftre küldése), nyertes bidek eltávolítása és megint megnyílik a következő körre amíg el nem érjük megint a $30. -
ZsZso
Közösségépítő
-
-
eami
Topikgazda
szuper
kérdés, hogy meddig várunk. várhatunk estig és akkor mondjuk 21:00kor csinálok egy copy / pastet egy privát oldalra majd összesítem hogy kik kerülnek az első, a második, a harmadik, stb bundlebe?
Az mondjuk meg is jegyezném egyúttal, hogy simán lehet hogy mondjuk adott játék így a második bundleben olcsóbb lesz mint az elsőbe. Dehát ez a licitálósdi szépsége
-
ZsZso
Közösségépítő
Felvettem egy új oszlopot az Excelbe, ami megmutatja, hogy kié a legmagasabb ajánlat. maross 0$ -s ajánlatai kicsit bezavarnak, amit ugyan lehetne javítani, de nincs kedvem szüttyögni vele, mert soronként kellene küzdeni vele. Remélem jól fog működni.
-
Crytek
nagyúr
Stat a gameről Nem is tudom ,hogy bírják ezt a terhelést a szerverek és a kiadó, hogy nem bundleztatta még sehol.. Ezt jobban várom mint a Rambot anno.
Next PC Upgrade: 2022
-
eami
Topikgazda
beraktam +1 oszlopot a nevek elé ami a legmagasabb ajánlatokat mutatja per játék. Alul a Total. Ha megvan a $30 akkor jön az a) vagy b) opciós dilemma
Subnautica, Monster Loves You! és Supermeatboy lekerült, mivel már nem adnak kulcsot hozzá
$0.1 lépcsőknél ne legyen alacsonyabb a licit lécci
[ Szerkesztve ]
-
-
reelc
veterán
Én ebben nem veszek részt, de dicséretes a törekvésetek erre a hatalmas közösségi bundlera.
Csak annyit jegyeznék meg amit valaki fentebb megtett: már vannak elfogyott kulcsok. Gondolom nincs rá garancia, hogy a Humble pótolja őket. Szóval ha még nincs megvásárolva a bundle, talán ezt a kockázatot is bele kellene számolni, nem? 5 nap múlva lejár.
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
Teszt jelleggel beraktam a táblába egy új lapot "Kinek mennyit ér" néven. Ez a maross féle licitálós verzió szabad szerkesztős formában. Adott játékért aki a legtöbbet ajánlja lesz az első helyen aki megkapja ha összejön egy bundlere való. Ha adott oszlopban összejön $30 akkor,
a) megnézzük hogy be lehet e vonni valamelyik másik oszlopból játékot ezzel is arányosan csökkentve mindenkinél amennyit rá kell szánni
b) a maradék játék egytől egyig megy BlueGiftre.
vélemény?
szerk:
nem tudom... korán van még... ez így nem lesz jó :\ vagyis éppen annyira rossz sem, csak még van vele manuális macera majd.[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz pigster #10033 üzenetére
De volt, én értettem. Láss a szarkazmus mögé! Annyi, hogy van aki pusztán üzletnek tekinti ezt a sztorit. Szerintem a bundle vásárlók egy jelentős része nem is koncentrál vásárlásnál a charity -re. Vagy inkább mondjuk úgy, hogy ha nem kapna ilyen játékokat a pénzéért cserébe, akkor nem adott volna egy fillért sem ezeknek a szervezeteknek. Baj ez? Nehéz kérdés.
Én inkább azt mondom, hogy menő, hogy van egy Humble, ami összehozza ezt a két oldalt és így mindenkinek jó lesz. Ki miért és mire költi a pénzét az pedig maradjon az Ő dolga.
Ha meg gúnyolódunk a másikkal, akkor álljunk készen a hasonló hangvételű reakciókra. Egy kérés van csak: ne menjünk már át személyeskedésbe. Sajnos ez a hozzászólás pedig az, mert semmi másról nem szól mint a másik fikázásáról. És amikor ilyet látok, akkor
-
-
Crytek
nagyúr
válasz DrTechnoid #10031 üzenetére
A bundlek erről szólnak. Ha nem vesszük ezt az adakozós részt xy cégeknek (mert ez le is nullázhatód ha nem érdekel) akkor is elég sok pénz van benne hogy megérje bárkinek és a legapróbb utolsó szemetet is el tudod adni.Persze netreszerte vannak akik nem képesek ezt feldolgozni,hogyan működik az egész mennyi pénz van ebbe,de él és virul működik.
Indiegalán is van hogy 8 bundle fut egyszerre pedig ott abszolút az indieségek legalja fut állandóan és van HH is tehát ilyen párezer $-os bevétel van...vajon miért? Pedig ott még charity sincs. Azért mert 2 hét alatt az a párezer $ sokkal több mint amit a steam-es teljes áron eladott bevétel hozott. Nem véletlen ,hogy sok game a megjelenés napján az aznap induló bundleba kezd egyből. (Mondjuk utána érdekes ,hogy mire gondolnak a steames 20 euros árral ezek után ki fogja ott venni ha 10-12 másik játékkal együtt volt 0.9$)
Sok A-AA-AAA cím is ezért kerül bele a bundlekba mert amig fut elég szép pénzt tud, hozni mikor már nem fogy. Erre lenne jó ha a steamspy real time lenne és nem +- ezres szórású lehetne látni ,hogy egyes címek steames teljes áras eladásai mennyire megcsömörlöttek.
Pl az ilyen Ravens Cry játék ami nem is értem mire fel 50 euro még mindig , az életemet rakok rá hogy az elmúlt fél évben nem fogyott belőle 100db-nál több és akkor sokat mondtam. Számomra ez pl érthetetlen is miért nem rakták még be sehova a bundlek közül. Akármilyen Humble BTA-ba elmenne belőle több ezer db ami ha 1$-al számolom akkor is több lenne 2 hét alatt mit összegörcsöltek vele fél év alatt.De ezt már a kiadó tudja mit akar kezdeni a játékkal.Next PC Upgrade: 2022
-
őstag
válasz [Prolixus] #10027 üzenetére
Iszonyatos amennyire kinőtte magát a HB. Még ha jól emlékszem 2 - 2.5 éve is volt olyan hogy nem jött weekly, vagy valami nagyon ratyelló indie bundli került terítékre. Akár itt a frumban is visszakereshető a pangás időszaka , amikor egy adott bundli alig-alig fogyogatott ( nyilván a mostaniakhoz képest ) annak ellenére hogy már az első Origin bundle iszonyatosat ütött. Ez a mostani bundli meg egy vagyont hoz nekik akármennyit is költenek belőle charity-re.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
IPHUN
csendes tag
Nos, én továbbra is támogatom ezt a közös vásárlást, de látom páran kihátráltak a projekt mögül (most már 16 játéknak nincs gazdája a 13 helyett).
Talán nem ártana értesíteni őket, hogy van/lesz még kulcs.
Szerintem kéne valami határidő, mert így senki sem akar mozdulni, meg mindenki kivár. Akár szívesen besegítenék azzal, hogy előre megvásárolom (ha csak ez az akadálya) és elosztanám annak megfelelően, amiben a többség megállapodik.Ugyanakkor nem akarok borsot törni TheProb orra alá.
Ugyan még sosem csináltam csoportos vásárlást de barteren már egy ideje fent vagyok.[ Szerkesztve ]
-
válasz [Prolixus] #10025 üzenetére
visszatoltottek jopar kulcsot, vilagitott mar vagy 5-6 sarga felirat, elobb neztem mar csak 2 sarga volt.
-
Crytek
nagyúr
válasz [Prolixus] #10025 üzenetére
Volt már ilyen... Nem számítottak ekkora rohamra. Majd pótoljak a kulcsokat.
Next PC Upgrade: 2022
-
[Prolixus]
addikt
válasz maross #10017 üzenetére
Én csak a Subnautica-t látom kiesni ami értékesebb. Mondjuk ez így is nagyon LOL. Egy szóval sem írják, hogy nem on-demand a kulcsok elérhetősége, hanem korlátos. Plusz hiába kiestek játékok, az ár ugyanúgy 30$. jól látom?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
eami
Topikgazda
mint ahogy maross barátom rávilágított, ezt lehet bizony elkeféltem... witness vs ellipsis
szerk: gondolkozom még ezen egyet inkább.
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
tudom szerkeszthetném de fontos: a "kalkulált érték" oszlop lenne amúgy az irányadó. lehet azt is használni, de akkor sok az olyan sallang amit tuti nem visz el senki.
Ez a verzió is életképes lehet ha:
minden ami marad arányosan szétosztunk azok között amiket vinnének és benyomjuk a "sallangot" bluegiftre.
azért idemásolom külön úgy is:
2064: Read Only Memories 1.29€
7 Grand Steps: What Ancients Begat 0.95€
A Virus Named TOM 0.28€
AI War: Fleet Command 0.04€
Day of the Tentacle Remastered 0.51€
Ellipsis 4.09€
Girls Like Robots 0.56€
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition 0.08€
Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora 0.52€
Human Resource Machine 1.44€
Invisible, Inc. 1.36€
Mini Metro 0.36€
Monster Loves You! 1.11€
Mushroom 11 0.71€
Ninja Pizza Girl 0.76€
No Time to Explain Remastered 0.53€
Nuclear Throne 1.11€
Octodad: Dadliest Catch 0.45€
Overgrowth 2.13€
Retro Game Crunch 0.15€
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball 0.23€
ROCKETSROCKETSROCKETS 0.57€
Secrets of Rætikon 0.14€
Song of the Deep 1.54€
Spirits 0.18€
Sproggiwood 0.60€
Stardew Valley 1.52€
Streamline 0.01€
Subnautica 2.53€
Super Hexagon 0.11€
Super Meat Boy 0.05€
Superbrothers: Sword & Sworcery EP 0.18€
The Stanley Parable 0.45€
The Swapper 0.22€
The Witness 2.27€
Thirty Flights of Loving 0.60€
Tower of Guns 0.18€
VVVVVV 0.07€
Waking Mars 0.07€
World of Goo 0.04€[ Szerkesztve ]
-
szivesen vinnék par tételt tripla aron
kar hogy nem vettem egyet tesztelni a nonprofit kapitalista bundleosztást, most mar jopar tetelbol kifogytak, par ertekesbol is, nem eri mar meg annyira.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
-
eami
Topikgazda
update. kikalkuláltam, hogy mennyibe kerülne per játék. annyira nem vészes a levezetése, de első körben nyersen a számok. ha szerintetek nem vészes akkor kifejtem és ráfekszem a hogyan hozzuk össze részre.
update 2: az eredeti táblánál csináltam egy második sheetet, ott le van vezetve hogy hogy jött ki. alapvetően igyekeztem figyelembe venni a normál árat, a legalacsonyabb akciós árat és hogy hányszor volt bundleben. nem vitatom, lehet van olyan játék amiért nem adnánk annyit mert szubjektíve foscsi, de attól még annyit ér. ha ez a logika elfogadható akkor megpróbálom kidolgozni, hogy hogy lehetne összehozni egy (többszörös) groupbuyt, úgy hogy lehetőleg senki se járjon jobban csak azért mert hamarabb vacsorázott meg
2064: Read Only Memories 1.02€
7 Grand Steps: What Ancients Begat 0.85€
A Virus Named TOM 0.52€
AI War: Fleet Command 0.39€
Day of the Tentacle Remastered 0.63€
Ellipsis 2.42€
Girls Like Robots 0.66€
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition 0.41€
Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora 0.64€
Human Resource Machine 1.10€
Invisible, Inc. 1.06€
Mini Metro 0.56€
Monster Loves You! 0.93€
Mushroom 11 0.73€
Ninja Pizza Girl 0.75€
No Time to Explain Remastered 0.64€
Nuclear Throne 0.93€
Octodad: Dadliest Catch 0.60€
Overgrowth 1.44€
Retro Game Crunch 0.45€
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball 0.49€
ROCKETSROCKETSROCKETS 0.66€
Secrets of Rætikon 0.45€
Song of the Deep 1.15€
Spirits 0.46€
Sproggiwood 0.67€
Stardew Valley 1.14€
Streamline 0.38€
Subnautica 1.64€
Super Hexagon 0.43€
Super Meat Boy 0.40€
Superbrothers: Sword & Sworcery EP 0.47€
The Stanley Parable 0.60€
The Swapper 0.48€
The Witness 1.51€
Thirty Flights of Loving 0.67€
Tower of Guns 0.46€
VVVVVV 0.41€
Waking Mars 0.41€
World of Goo 0.40€[ Szerkesztve ]
-
jopar crucial tételnél kifogytak a kulcsok 30$-os bundlibol...ebbol se lesz mar szetosztas, hacsak nem vette meg valaki
-
alcsa
senior tag
-
ooooobi
senior tag
válasz pigster #10007 üzenetére
Nem variál itt senki, csak próbálja mindenki a legjobb megoldást összehozni, én pl nem leszek benne egy buycsoportba se, csak szimplán ötletelgetek
A másik lehetöség, hogy megnézzük az aktuáli steam árat és ez alapján arányosan eloszthatjuk a 30 dollárt, sajna valszeg ez se jó, mert ezzel meg aránytalanul drágák lesznek azok a játékok amik már akár bundliban is voltak nem is egyszer. Nincs jó megoldás.
(Steam ár)
stardew valley- me (14.99) 0,83
minimetro- nomq (9.99) 0,55
the witness- ferret (39.99) 2,22
overgrowth- ivan (29.99) 1,66
Subnautica- ivan (19.99) 1,1
Day of the Tentacle Remastered- (14.99) 0,83
Nuclear Throne- chairmankao (11.99) 0,67
Octodad: Dadliest Catch- (14.99) 0,83
Invisible, Inc.- ivan (19.99) 1,1
Super Meat Boy- (14.99) 0,83
world of goo- (9.99) 0,55
Mushroom 11- (14.99) 0,83
No Time to Explain Remastered- (14.99) 0,83
The Stanley Parable- (14.99) 0,83
Superbrothers: Sword & Sworcery EP- Saint Axerror (7.99) 0,44
Super Hexagon- LUCY.ninos (2.99) 0,2
VVVVVV- LUCY.ninos (4.99) 0,3
Guacamelee- (14.99) 0,83
The Swapper- (14.99) 0,83
Thirty Flights of Loving- Sepp (4.99) 0,3
Spirits- Saint Axerror (9.99) 0,55
Human Resource Machine- (9.99) 0,55
ROCKETSROCKETSROCKETS- (6.99) 0,39
2064: Read Only Memories- (19.99) 1,1
A Virus Named TOM- (9.99) 0,55
7 Grand Steps: What Ancients Begat- (19.99) 1,1
Retro Game Crunch- LUCY.ninos (9.99) 0,55
Tower of Guns- (14.99) 0,83
Waking Mars- (9.99) 0,55
Song of the Deep- ferret (14.99) 0,83
Monster Loves You!- (9.99) 0,55
AI War: Fleet Command- (9.99) 0,55
Sproggiwood- ivan (14.99) 0,83
Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora Deluxe- (14.99) 0,83
Secrets of Rætikon- (9.99) 0,55
Girls Like Robots- (6.99) 0,39
Ellipsis- (9.99) 0,55
Streamline (Early Access)- (19.99) 1,1
Ninja Pizza Girl- chairmankao (9.99) 0,55
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball- (9.99) 0,55https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz pigster #10007 üzenetére
Én nézegettem az árakat amiket belőttek magunknak a srácok. Le vagyok döbbenve, tényleg. Hatalmas pozitív csalódás, hogy szinte mindenki fölé lőtte magát a szükséges árnak (amiből lassan már bonyodalom is lenne).
Egyébként ha sokkal fölötte lesz sem gáz, amíg valaki nem "megúszásra" játszik. Ahogy mondtad, $30 fölé is simán mehet a bundli ára.
-
-
pigster
senior tag
Huh, látom, nem egyszerű dolog ez a "charity" téma. Mindenki annyira szeretne adakozni, de csak nem jön össze amiatt a fránya 1-2 cent miatt.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Nem kell amúgy szerintem ez ennyire forintb@szósítani...
Ha egységesen leosztjuk akkor kb 250-280ft/cím jönne ki. A legnoname-ebb cím oké, hogy nem ér még ennyit se, de azért ne akarjunk már minden egyes játékra külön árat faragni órás matekozás árán.Szerintem a legkorrektebb ha csinálunk 2 vagy max 3 tier-t és a drágább címeket berakjuk t2-be, a többi leftover-t meg t1-be és meghatározzuk a tier-ek árát. Mondjuk t2-es címek 5-800Ft, a maradék meg eloszlana a fennmaradó összeg arányában... kb 100-200ft-ra jönne ki a t1 ára/cím... Akinek ez sok az ne bundlizzon, én úgy gondolom...
Persze minden attól függ, hogy hány játékot sorolunk tier2-be. Múltkor valaki 3 "nagyobb" címet említett. Ha azt veszem, hogy pl 700ft a t2 (hasra ütöttem). Akkor 3*700=2.100 => 8.700-2.100 = 6.600
Így marad 36db t1-es cím, szal 6.600/36 = ~185ft/game lenne...[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ooooobi
senior tag
válasz maross #10000 üzenetére
Persze van jó pár ilyen, de ha az a cél, hogy beteljen hamar és lehetöleg akár több csoport is összegyüljön akkor csak ilyen nevetséges árakon lehet árazni pár dolgot. Vagy ha azokat amiket irsz fentebb visszük akkor mennyiért menjenek a kicsik, 5 cent? Az a baj, hogy sok játék van bent nagyon különbözö értékben. Esetleg egyesével kellene mindent szépen beárazgatni, arányosan. De ahhoz idö kell, meg persze jelentkezö is rá.
Kiváncsi leszek eami ötletére
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Steam Deck
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest