Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- OLED monitor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
pigster #10033 üzenetére
De volt, én értettem. Láss a szarkazmus mögé! Annyi, hogy van aki pusztán üzletnek tekinti ezt a sztorit. Szerintem a bundle vásárlók egy jelentős része nem is koncentrál vásárlásnál a charity -re. Vagy inkább mondjuk úgy, hogy ha nem kapna ilyen játékokat a pénzéért cserébe, akkor nem adott volna egy fillért sem ezeknek a szervezeteknek. Baj ez? Nehéz kérdés.
Én inkább azt mondom, hogy menő, hogy van egy Humble, ami összehozza ezt a két oldalt és így mindenkinek jó lesz. Ki miért és mire költi a pénzét az pedig maradjon az Ő dolga.
Ha meg gúnyolódunk a másikkal, akkor álljunk készen a hasonló hangvételű reakciókra. Egy kérés van csak: ne menjünk már át személyeskedésbe. Sajnos ez a hozzászólás pedig az, mert semmi másról nem szól mint a másik fikázásáról. És amikor ilyet látok, akkor
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzol Screenshot
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest