- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
válasz
Crytek #14992 üzenetére
A jövőben így egyszerűbb lesz a NAV-os megkereséskor kigyűjteni, ki mit ad(hat)ott el. Nem kell mindenhol turkálni, elég megnézni a Hardveraprót.
Az Áfa tv. 6. §-ának (1) bekezdése értelmében gazdasági tevékenység, azaz adóalanyiságot keletkeztet valamely tevékenység üzletszerű, illetőleg tartós vagy rendszeres jelleggel történő folytatása, amennyiben az ellenérték elérésére irányul, vagy azt eredményezi, és annak végzése független formában történik. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #14988 üzenetére
Így döntöttek, ez van. Ráadásul kötve hiszem, hogy ez külön ennek a topiknak szólt volna. 1000 Ft alatti terméknél továbbra sem kell ezt megtenni, ami picit fura. Ráadásul keres hirdetéseknél sincs rá szükség (ami nagyon jó hír), csak amikor eladni akarsz, úgyhogy itt olyan sok vizet nem fog zavarni szerintem.
-
-
-
reelc
veterán
-
-
FunPro
őstag
válasz
Crytek #14710 üzenetére
Amúgy hogyne lenne 3 féle verzió? Jó, nem pont a fallout-ból, de kapásból tudom mondani a 2K féle NBA-t.
Ha a simához veszel egy valamit, valóban a kutyát nem érdekli, de ha megveszed a simához az összes többi dlc-t (ami így kiadja a goty-t), már a sima helyett is a goty-t kéne kiírnia, tökmindegy hogy jutottál hozzá.
A fallout esetében könnyű. Ha minden megvan goty, ha nincs meg minden nem goty. De ez akkor is egy csomó fölösleg eldöntendő kérdés. Az nba esetében már úgy kéne vizsgálni, mint ahogy először írtam. Vagy valami más módon, de a lényeg, hogy vizsgálni kell.
Ha nem lenne store, és csak a kulcsaktiválósdi menne, biztos vagyok, hogy akkor szépen kiírná mindenkinek, hogy milyen verziója van. Szimplán azért, mert akkor nincs mit eldönteni.
-
FunPro
őstag
válasz
Crytek #14712 üzenetére
Steam keys are meant to be a convenient tool for game developers to sell their game on other stores and at retail. Steam keys are free and can be activated by customers on Steam to grant a license to a product.
Valve provides the same free bandwidth and services to customers activating a Steam key that it provides to customers buying a license on Steam. We ask you to treat Steam customers no worse than customers buying Steam keys outside of Steam. While there is no fee to generate keys on Steam, we ask that partners use the service judiciously. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #14707 üzenetére
De, viccnek jó volt.
De, a Valve sara.
Ugyanazt a terméket kétszer vettem meg.
A ha nem a Steamen vettem meg a kulcsukat akkor is van bevételük belőle.
Semmi kufárkodás nem volt, semmi szürke megoldás, hivatalos viszonteladótól vettem (Humble Store).
Nem arról van szó, hogy pl. egyazon játék meglett kétféle kliensen. Ugyanaz a játék, ugyanúgy Steam kulcs.
Így akkor sem fair. -
FunPro
őstag
válasz
Crytek #14701 üzenetére
És ezt egy AI-nak hogy magyarázod meg?
Ha nincs dlc, akkor alap.
Ha megvan az 1-2-3 dlc, de a 4-5-6 nincs meg, akkor silver.
Ha megvan az 1-2-3-4-5-6 akkor pedig gold edition.Ez 3 eldöntendő kérdés, és csak egy vásárló egy játékáról beszélünk.
Megoldható persze, de több kárt csinálsz, mint hasznot.
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #14701 üzenetére
"Azt hiszem egy trilliárdokat kereső cég felé ez nem lenne nagy elvárás."
Igen, csak a temérdek pénzt ahogy mondani szoktad arra költik, hogy mindenkit lefizessenek, meg az ingyenes játékok... szóval ilyesmire már nem jut pénz vagy nem prioritás.
De ezt megszokhattuk az Epictől/Tencenttől.Ja hogy most a Steamről van szó!
-
FunPro
őstag
válasz
Crytek #14698 üzenetére
Ebben sincs semmi hiba.
A fallout 3-nál azért látod a goty-t, mert abból nincs másik verzió a store-ban.
Mondhatnánk a borderlands-et is, ahol az egyhez szintén oda van írva a goty, a többihez meg nincs, ugyanezen ok miatt.Steam szempontjából pont az lenne a hiba, hogyha minden elition megjelenne külön is a store-ban, mert akkor minden játékból lenne 8 a könyvtáramban, azt az 500 játékos könyvtár rúgna mondjuk 4000 játékra.
Az és/ha logikai művelet pedig csak túlbonyolítaná a rendszert.
Mármint, ha megvan mondjuk a fallout 4 goty, akkor a sima ne jelenjen meg, ha nincs meg csak az alap, akkor az jelenjen meg. Aztán egy olyan játéknál, ahol 3 féle verzió van, ott már 3 ilyen eldöntendő ha logikai művelet lenne, ami az egész adatbázisra kivetítve komplett halál, de legalább értelmetlen.Jelenleg jól van:
Ott van a játékod, a játékprofilban pedig látod, milyen dlc van meg. A legtöbb esetben amúgy sem engedi megvenni a goty-t, ha neked megvan belőle az összes dlc.
Amerikai szintre pedig nem kéne lesüllyedni, ahol rá kell írni a mikróra, hogy "ne tedd be a macskát száradni". Jobb esetben tudod mit vettél meg, ha elfelejtetted, látod mi van meg, és azt is látod, hogy mi-mit ad hozzá.
Szóval ha valaki ezek alapján megveszi pl. a grid ultimate upgrade-et úgy, hogy neki megvan az ultimate verzió, az meg is érdemli.
De amúgy lehet tanulmányozni a steamdb-t is, ha valakinek kételyei támadnának.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #14642 üzenetére
A 6-ből 4 választható még
Felix The Reaper - 1€
Remnants of Naezith 0.5€
Overload - 0.5€
The Stillness of the Wind - 1€
Supraland - 0.5€
The Kings Bird 0.5€(Ha rám írsz akkor kérlek fejezd is be a beszélgetést, ha közbe jön valami írd meg hogy tegyem félre mert KELL neked mindenképpen)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #14631 üzenetére
#regenmindenjobbvot
Jajaja, ha emlékeim nem csalnak, akkor az első BYOB-öknél a feltüntetett akciós árra pakolták a mennyiségi akciót. Na azok voltak a jó dealek. A BYOB - k a legjobb bundlik közé tartoztak. Ezek a mostaniak (főleg a régiekkel összehasonlítva) harmat gyengék. Csúnya IGN. -
törölt tag
válasz
Crytek #14609 üzenetére
Neked éves előfizetésed van, ha jól tudom, amivel már eleve olcsóbban jön ki egy-egy hónap, mint $12. Miért adnának kupont, ha már előre fizettél?
Én gyakorlatilag majdnem minden hónapban kapok, most is van (így sem kell) és az előző 2 hónapban is volt. De szerintem kb. az utolsó 10 bundle-ből, amit megvettem, 8-at kuponnal. -
törölt tag
válasz
Crytek #14594 üzenetére
Így van. Szerintem a kanyarban sincs összességében a Fanatical, és nem az ehavi Choice-hoz mérve (az engem sem fogott meg...). A Grid egy viszonylag friss, de egyben sikertelen, játékosok és kritikusok által is lehúzott autós játék, a DLC-k nélkül. Nem mondom persze, hogy ettől még te nem élvezheted majd. Guilty Gear elvileg jó, de szintén DLC-k nélkül (Redditen írták, hogy a multi így pl. instant felejtős a Rev2 upgrade nélkül). DNF. A másik két game-ről sem akarok negatívat írni, nem ismerem egyiket sem, de húzóneveknek tuti nem lehet őket nevezni. Nem mondom, hogy 5€-t ettől nem érhet meg akárkinek.
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #14590 üzenetére
Volt régebben egy Pick&Mix bundle a Fanaticalon.
3 játék volt 2,69 EUR.
Benne volt a Vikings - Wolves of Midgard is, így elég olcsón meglett. 0,90-et éppen megért.
Az egyik legrosszabb ARPG amivel játszottam eddig. Pedig ez sokkal a kiadás után volt, már a 2.0 verzió után, agyonpatchelve, nem kb. félkészként, mint amikor megjelent. Így hiba nem nagyon volt benne, viszont nagyon unalmas volt.
A sztorit se vittem végig. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #14543 üzenetére
Csak mondom, hogy ilyen alapon bármit kihozhatsz free -re.
- veszel egy kutyát, fialtatod aztán eladod a kiskutyákat => ingyen kutya!
- veszel két akciós kávégépet, eladod az egyiket dupla áron => ingyen kávégép!
- veszel pár házat, felújítod őket, majd eladod őket, a profitból veszel egy másik házat => ingyen ház! -
reelc
veterán
válasz
Crytek #14505 üzenetére
Első ránézésre a 4-es csomag egy jobbfajta IG bundlival vetekszik, ellenben a 6-os csomag igen gyenge. Végigfutottam a játékok Steames oldalain.
Anomaly, tudom, így alakult, most lett meg.
Az a helyzet, hogy nagyon régen megvettem a Defense Gridet bundliban, és ha ilyesmit akartam játszani, elvoltam azzal, nem volt ingerem más hasonlóra. -
gyimger
őstag
válasz
Crytek #14491 üzenetére
Ez a Timeshift tényleg színarany, én is játszottam vele, amikor megjelent és elférne még néhány hasonló tematikájú játék. A Dishonored 2-ben is az időutazós pálya valami mesteri, technikailag sem világos, hogyan oldották meg, életemben nem játszottam ennyire szórakoztató pályákon.
Vihetőek lennének nálam is az apróságok, de egy euróért amúgy is bárki viheti az alapcsomagot.
-
törölt tag
válasz
Crytek #14467 üzenetére
Az elmúlt hónapokból végigjátszottam a Blasphemous-t, My Friend Pedrót, Crash Bandicootot, Soulcalibur VI-ot, Project Warlockot, mind jó volt, az első 3 kifejezetten tetszett. Több, mint valószínű, hogy a Yakuza Kiwami is az a Yakuza 0-ból kiindulva (ami zseniális), de arra még nem jutott időm. Ha néha játszik is az ember némelyikkel, nem csak továbbértékesíti, akkor találhat közötte egész jókat.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Crytek #14454 üzenetére
Jah mondjuk te szerencsés voltál annyiban, hogy minden haviba akadt legalább 1 ami érdekelt . Engem eddig az 5 haviból összesen 5 játék érdekelt : SOTR, Phantom Doctrine , Ancestors Legacy ( ezek mind bennevoltak az elsőbe ezért azt le is hívtam), Battle Chasers Nightwar, illetve Grip Combat Racing.
Valszeg mind a 4 bundlit full el tudtam volna adni úgy, hogy még 1-2 euró haszon is maradt volna, mindegyiken de igazából egyszerűbb volt pauseolni és a Battle Chasert meg a Gripet behúzni kőkemény 1 euróért
Csak jah, így hogy nem akarok eladással szöszölni kérdés mi értelme számomra a choicenak hogy lesz várhatóan kb 100 ból 99 pause -
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #14432 üzenetére
Már csak ez van:
- The Swords of Ditto: Mormo's Curse 0.5 euroMár elkelt ateljes pakk!- Rise of Industry vár az úriemberre aki rámírt. Bár nem tudom milyen szokás elkezdeni egy üzletet és lelépni szó nélkül... ez nem foglalás! Nyugodtan oda lehet ilyenkor írni ,hogy sorry most el kell mennem. Ez komoly biznisz itt komolytalankodásnak helye nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest