Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
válasz
s7evcsenko #20699 üzenetére
#20682-ben ott a link
-
Sirpi
senior tag
Ha más is kapott $49 / 6 hónap choice-kupont (év végéig él), €6.49-et vont le, tehát €3.5 a kedvezmény és nem kell a 6 hónapot egyben kifizetni.
-
Sirpi
senior tag
Ilyet se láttam még
-
Sirpi
senior tag
Megmaradt a HB Mindbending bundle-ből:
Talos Principle Gold
The Witness
SuperliminalPM, ha (arányosítva) érdekel valamelyik.
-
Sirpi
senior tag
válasz
csuvicsuva #20016 üzenetére
A deluxe a remasterek nélkül €4.67.
-
Sirpi
senior tag
válasz
l.skywalker #19340 üzenetére
Nekem is jött ilyen mail, 5€-t vont végül (9.99 - 4.99).
-
Sirpi
senior tag
Bocs, ha sok az off, csak egy update, hogy mi van még meg:
Legend of Keepers
Banners of Ruins
The Ascent
DUSK '82: ULTIMATE EDITION
Eldest Souls
Hero's Hour
Oddworld: Abe's Exoddus® - lefoglalva
Oddworld: Abe's Oddysee® - lefoglalva
Oddworld: Munch's Oddysee
Oddworld: New 'n' Tasty
Oddworld: Stranger's Wrath HD -
Sirpi
senior tag
Ezek maradtak, akit érint, írok nemsoká PM-et, a többiért lehet jelentkezni.
Legend of Keepers - De4d
Dead Island Definitive Edition - De4d
Banners of Ruins - De4d
The Ascent - De4d
Rain World - Vidaila
Biped - s7evcsenko
DUSK '82: ULTIMATE EDITION
Eldest Souls
Hero's Hour
Oddworld: Abe's Exoddus®
Oddworld: Abe's Oddysee®
Oddworld: Munch's Oddysee
Oddworld: New 'n' Tasty
Oddworld: Stranger's Wrath HD -
Sirpi
senior tag
Nekem ezek maradtak, hasonló konstrukcióban, ha valakit érdekel:
Chivalry: Medieval Warfare
Hue
Kingdom Two Crowns
Strange Brigade
Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War -
Sirpi
senior tag
Nekem megmaradt egy Long Dark: SE, ha érdekel valakit.
-
Sirpi
senior tag
válasz
TheNewDawn #18948 üzenetére
Viszont tényleg €4 volt az egész
-
Sirpi
senior tag
válasz
ForRedGlory #18889 üzenetére
-
Sirpi
senior tag
válasz
csuvicsuva #18690 üzenetére
Én ezt kaptam emailben:
Return to Humble Choice this month for the special low rate of €9 (EUR), and you’ll own DEATHLOOP and 7 more games for life—and start an astonishing PC gaming cycle.
És ebből lett €9.99 - €2.99 = €7.00 choice. Ne kérdezzétek, hogy ez hogy jött ki. -
Sirpi
senior tag
Ha valaki nem akar várni a bontásra, nálam az a 44 játék, ami már megvolt, elérhető.
-
Sirpi
senior tag
válasz
l.skywalker #17758 üzenetére
Ja, ez világos. Csak legutóbb pl. megvettem a Bundle for Racial Justice and Equality bundle-t, abban is van 59 oldalnyi játék. Hogyan kellene ezek után követnem, hogy mi van meg és mi nincs? Mert ha felmész egy játék oldalára, és még nem töltötted le, akkor mélyen hallgat arról, hogy megvan, és hagyja megvenni még egyszer.
-
Sirpi
senior tag
válasz
l.skywalker #17750 üzenetére
Arra figyeljetek, hogy ha megveszitek és a könyvtáratokban szeretnétek látni ezeket a játékokat, akkor mindet egyesével hozzá kell adnotok
. Az itch.io fejlesztői még nem jutottak el oda, hogy több száz játékos könyvtárakat kezeljenek...
-
Sirpi
senior tag
A Hearthlands-re szeretnék jelentkezni. Köszi!
-
Sirpi
senior tag
válasz
Ferke[HUN] #16222 üzenetére
Köszi!
-
Sirpi
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy a LEGO Built To Bundle Tier3-as "LEGO Batman 3: Beyond Gotham Premium Edition" egyetlen kulcsot ad? Csak mert az alapjáték már megvan.
-
Sirpi
senior tag
válasz
ForRedGlory #15693 üzenetére
Szia!
Én az Aviary Attorney-ra szeretnék jelentkezni.
Köszi a felajánlást -
Sirpi
senior tag
Kedd, 20:00. Szokás szerint felmentem a Humble Bundle oldalára, hogy megnézzem, van-e új csomag. Jelenleg 10 fut összesen, 4 book, 2 comic, 2 software, 1 audio és van a choice. El vagyunk árasztva játékokkal
-
Sirpi
senior tag
Akit érdekel a Hellblade: Senua's Sacrifice, írjon ajánlatot, az enyém gazdára vár.
-
Sirpi
senior tag
Mindenkinek küldtem privátot.
-
Sirpi
senior tag
Megvettem a COVID-19-et, itt a maradék.
-
Sirpi
senior tag
válasz
AllTheBest #13019 üzenetére
Ezt inkább ide.
-
Sirpi
senior tag
válasz
s7evcsenko #12253 üzenetére
Az accountodban a Purchases alatt keresd meg az új vásárlást. Ott rá tudsz még fizetni - ha szükséges még pár centet - ha BTA alatt vagy: a lap tetején van egy felirat: Like what we're doing? Click here to increase your order amount!
Csak azt írd be, mennyit akarsz pluszban költeni, ne a teljes összeget újra. Írni fogja, mennyi kell még a BTA-ig. -
Sirpi
senior tag
válasz
default. #10790 üzenetére
A vásárlás minding ingyenes a küldő félnek, de kétféleképpen lehet pénzt küldeni, és a friends and family opció esetén, ha közvetlenül bankszámláról vonódik, mert nincs feltöltve pp-re pénz, akkor a küldő fél számára van költsége. A normál vásárlásnak pedig mindig van költsége, csak a fogadó féltől vonódik.
-
Sirpi
senior tag
Láttátok? A groupees is beállt a "monthly" táborba: 21 dollárért egy éven át megkapsz minden Be Mine pakkot, ha most megrendeled (legalább 10 db).
-
Sirpi
senior tag
válasz
Hegasus #9746 üzenetére
De, ugyanazt kaptam, mint te. És bocs, ha félreérthetően fogalmaztam, a lényeg, hogy mivel a Bridge már megvolt, meg se próbáltam beaktiválni a fő accomra. Mondjuk még jobban jártam, mintha simán elcseréltem volna valakivel abban a tudatban, hogy csak a Bridge-t cserélem. A lényeg, hogy kevésbé lett volna félreérthető, ha tegnap 2 helyett 3 kulcsot raknak fel.
-
Sirpi
senior tag
Ma az adventi csomagba a The Bridge nevű játékot dobta be a HB.
Mivel már megvolt, beaktiváltam a másidik accomra, és meglepetésemre két játékot aktivált, a második a Tumblestone volt. Szóval óvatosan ezzel a kulccsal. -
Sirpi
senior tag
A mai Yogscast-ban nem volt ma glitch? A weboldalon ma 4 játék van, de ebből 2-t (Steamworld Dig és Binary Domain) nem adott meg. Lehet, hogy kiszivárgott a holnapi?
-
Sirpi
senior tag
válasz
szami777 #9664 üzenetére
Szerintem mindből annyi van, olyat tuti nem csinálnak, hogy ha később veszed, kevesebbet kapsz.
Amúgy nekem megért ennyit a játék izgalma, és 3500-as accal is kaptam új játékot minden nap (ehhez mondjuk a Goat Simulatort cserélnem kellett HB Monthly játékra, de a lényegen nem változtat)
-
Sirpi
senior tag
Hali!
Erre nem lenne érdeklődő?Nekem 3 játék kellene belőle összesen, és előre nem venném meg, mert lehet, hogy a nyakamon marad a többi. Ezeket vinném:
Crab Cakes Rescue (sirpi)
Snail Bob 2: Tiny Troubles (sirpi)
Weather Lord: Following the Princess Collector's Edition
Miko Mole
Prehistoric Tales
Energy Cycle Collector's Edition
It's Spring Again Collector's Edition
Square's Route
Quell Collection
Puzzles Under The Hill
Pepe Porcupine
Ludo Supremo (sirpi)
Mahjong Deluxe 3
Ferrum's Secrets: Where Is Grandpa? -
Sirpi
senior tag
válasz
EmptyParadox #9260 üzenetére
Szerintem jelenleg nincs olyan képesség, ami csak a be nem aktivált kulcsokat érvényteleníti, a beaktiváltakat nem bántja.
-
Sirpi
senior tag
válasz
EmptyParadox #9256 üzenetére
A kulcsot lekérni lehet eddig, meg lennék lepve, ha maga a kulcs járna le...
-
Sirpi
senior tag
válasz
Nestor16 #9219 üzenetére
A Rust-tal szerintem siess, ma este 8-ig 6 dollárért megkapod, 5 másik játékkal együtt. És ja, regisztrálj, egy perc
Szerk.: lassú voltam így kora reggel, látom, a Rust már megvan, de a hozzászólásom lényege akkor se változott: az imént felsorolt oldalakra tényleg regelj, vannak időnként nagyon jó akciók. Sőt, az Indiegala oldalra nem is feltétlen kell, mert pl. itt hozzá lehet jutni extraolcsón.
-
Sirpi
senior tag
Be Mine 26 preorder $2.5
(a múltkori után gondolom sokan kapnak kedvet hozzá)
-
Sirpi
senior tag
-
Sirpi
senior tag
-
Sirpi
senior tag
Indiegalán elindult a Down under bundle
A szokásoktól eltérően én szervezek belőle groupbuy-t, itt lehet jelentkezni. Ha lesz happy hour, valszeg kicsivel 1$-on belüli áron ki fog jönni a teljes pakk.
-
Sirpi
senior tag
Megvettem a HB weekly-ből az 1 dolláros pakkot. Viszont úgy látom, hogy a CoH2 - The Western Front Armies: Oberkommando West beaktiválta nekem a CoH 2 alapjátékot is, ami a BTA-ban van. Más is járt így, vagy mákom volt? (És kártyááás
)
"A(z) Company of Heroes 2 már a Steam könyvtáradban van. (Megvéve ekkor: máj. 29.)"
-
Sirpi
senior tag
Szerintem lejárat után 30 napig lehet pluszban fizetni úgy, hogy megkapd a magasabb tiert.
"This option will be available throughout the bundle sale period as well as for an additional 30 days after the bundle is closed. After you click the link, it will expand into this window:"
-
Sirpi
senior tag
Vajon hányan szopják be az új Humble bundle-t, és veszik meg véletlenül? Kizárólag 3DS-re és Wii U-ra ad játékokat.
-
Sirpi
senior tag
válasz
Hunbeast87 #6377 üzenetére
Ha valakit érdekel az Indiegala Friday #14 bundle, és szeretne olcsón (valamivel kevesebb, mint 1 dollárért) hozzájutni, légyszi ebben a topikban jelezze. Mivel még 16 nap van a bundle-ből, és az eladások eléggé megálltak 5000 eladott példány után, ezért én számítok Happy hour-ra, amikor olcsóbban be lehet szerezni a csomagot (ehhez az kellett, hogy az elején megvegyem magamnak teljes áron). A játékok:
$1.00-ért:
-Stranded
-Rush Bros
-Restaurant Empire 2$2.99-ért:
-Back to Bed
-Drew
-David
-Eleusis
-Plazma Being
-Tales From Space Mutant Blobs Attack
-Seven Kingdoms 2 HD
-Trauma
-Virus 14 -
Sirpi
senior tag
válasz
Hunbeast87 #6377 üzenetére
Ha lenne erre a bundle-re tömeges igény Happy hour esetén, légyszi itt szóljatok. Valszeg $1 alatt kijönne az egész bundle, de korántsem biztos a HH.
-
Sirpi
senior tag
$1:
Primal Carnage
God Mode
Boid (Early Access)BTA: ($3.91+)
Chariot
Blade Symphony
GoD Factory: Wingmen$10:
Homebrew - Vehicle Sandbox (Early Access) -
Sirpi
senior tag
válasz
maddionmax #6256 üzenetére
Splitelhetnénk egyet, ha lenne még érdeklődő, engem meg csak az Alchemy Mysteries érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest