Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eami

    Topikgazda

    Freedom Bundle összegzés (itt tartunk most).

    Tudom nem sikerült zökkenőmentesre a kommunikáció és ebből rengeteget tanultam. Épp ezért a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett a következőképp látom ennek a rendezését.

    Korábban lezártam az 1. kört, mert összejött a 30 dollár. Aminél mindenki aki licitált, olyan ajánlatot tett amit vállalhatónak tart azért az egy vagy több játékért amit választott. Így bármi is kerülne be utólag a bundlebe az direktbe megy BlueGiftre (azokkal együtt amik amúgy is maradtak). Ezért kérem akik "nyertes" licitekkel jöttek ki az első körből, keressenek meg privátba és megbeszéljük hogy hova küldje paypalon az összeget.

    Második körbe felvisszük az utólag hozzá adott játékokat is és holnap estig lehet ajánlatokat tenni. A legmagasabb viszi a végén. Ha $30 felett végeznénk, akkor ötleteket várunk, hogy milyen formában ajánljuk fel BlueGiftre. Pontos zárást nem adok meg holnapra, de bőven munkaidő vége után lesz és vállalom hogy zárás előtt nem ajánlok rá senkire sem.
    Ha a második kör után lenne igény egy harmadik körre is, akkor azt előre megadott időpontban indítva szintén így visszük végig.

Új hozzászólás Aktív témák