-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Az Artfiex Mundi Gamebundle 2 csomag nem is olyan rossz, vannak benne olyanok, amik eddig csak 1-2 alkalommal voltak bundliban.
-
Crytek
nagyúr
DIG Artifex Bundle 3 0.77$ / csomag (kettő pack vásárlása esetében)
Ultimate Cubic Bundle 2.25$ /csomag (szintén kettő vásárlása esetében)
-
-
-
eami
Topikgazda
válasz
gabee jr #9386 üzenetére
amúgy kicsit muris amikor valamire csak azért repülnek rá ennyien mert bundleben van épp. Konkrétan megjelenés előtt ennyiért vettem, de azóta több helyen volt már olcsóbban is
-
gabee jr
tag
Hogy állunk ezzel a Bundlestaros Demon Bundle-vel skacok?
Nekem a következők kellenének csak:The Park
Distraint
The Bug Butcher
Albino Lullaby: Episode 1
Postal 2 DLCRiasszon akit érdekel a többi, vagy megvannak neki a fenti címek.
Alászolgája' -
ZsZso
Közösségépítő
Engem egy Zombie Vikings érdekelne.
-
Crytek
nagyúr
7.09 euro a fullos csomag. Aki benne lenne és nem érdekli de a többi igen a The Parkot vinném.
-
gabee jr
tag
válasz
DrTechnoid #9373 üzenetére
Én az Alien Isolation tavaszi premierje óta vagyok elő(re)fizető.
Sok jó címet kimazsoláztam már belőle, mert ugye mindenre nincs időm.
Lényeg a lényeg, AAA-a húzócímek kellenének -legalább havi egy-, hogy ne pártoljanak el az előfizetői. -
-
gabee jr
tag
Profi az új Humble Monthly, szerintem.
Durva, de több, mint 40 dolláros különbségek is vannak a havi csomagok között. A májusi pakk 173 dollárt ért (Mad Max), az áprilisi meg csak 130 volt (South Park).
Korai temetni a HM-et, annyi viszont biztos, hogy novemberi húzócímnek egy Stardew Valley nem kifejezetten szerencsés... (nem is csodálkoznék, ha megindulna egy leiratkozási hullám) -
MrTwister
őstag
válasz
Kinsiinoo #9370 üzenetére
Akkor ez nem ilyen IAP mobilos port? Ja és gondolom szigorúan online multiplayer, vannak ilyen szomszédaid és velük kereskedsz, "háborúzol"?
Nekem eddig a videókból ez jött le, esetleg aki játszik vele aktívan írhatna róla egy pár szót! Amúgy tetszene, csak nálam az IAP kizáró ok!
-
bepken
veterán
én természetesen azt sem tartom kizártnak, hogy nekem van rossz ízlésem vagy nagy igényeim
de ez a játék (megint csak szerintem) így első ránézésre egy valami Farmerama meg Farmville szintű valaminek tűnik, ráadásul jelenleg 13,99 EUR a Steamen... oké, hogy nem az ára határozza meg a játékot, de szerintem a mostani Monthly bármelyik játéka érdekesebb lehet, mint ez a következő havi főcím.
na mindegy, nem ragozom tovább. majd lesz jobb is, talán....
-
maross
nagyúr
Pedig ez se rossz, gyakorlatilag a 12 dollar amit kifizetsz erte volt a minimum ára ennek a jateknak. Szupersztarolt szuper jatek, csak meg kell nezni az ertekeleseket, max nem neked valo (mint ahogy nekem se nagyon). Evvan
. Elozo grim dawnosbol meg plane megerte csak a grim dawn miatt...
-
maddionmax
senior tag
Grim Dawn-t átveszek
-
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #9360 üzenetére
Így ránézésre jó kis csomagnak tűnik.
-
Hunbeast87
senior tag
Megérkezett az októberi adag:
- Grim Dawn
- Slime Rancher
- Hotline Miami 2: Wrong Number
- Deponia Doomsday
- Train Valley
- Action Henk! -
reelc
veterán
válasz
Kareszovics #9356 üzenetére
GD nagyon jó játék, és 2 napja jött ki hozzá új patch (+ dolgok is beszoktak kerülni, nem csak hibajavítás, balance), szóval nincs magára hagyva. A következő leárazásnál be is húzom a DLCjét.
-
kemotox
addikt
válasz
Kareszovics #9354 üzenetére
GD miatt már megéri, ha csíped az ilyesfajta játékokat. Egyik haverommal most kezdtünk hardcore karaktereket, és azokkal toljuk coopban. Ha meghalsz vége a karinak, kezdheted újra, szóval elég óvatosan kell játszani, egy-egy komolyabb bossfight nagyon jó móka tud lenni
-
Kareszovics
addikt
Na uccsó pillanatban csak behúztam Grim Dawn-os Monthly-t. Hát kiváncsi vagyok a többi cuccra.
-
lm83
őstag
válasz
lkksioskdl3 #9351 üzenetére
Insane-ben megy vajon a multi?
Régi szép idők....
-
lkksioskdl3
aktív tag
-FlatOut 2
-Ford Racing 3
-Insane 2
-Zero Gear
-GT Legends
-Vangers
-Switch Galaxy Ultra
-OutDrive
-HTR+ Slot Car Simulation
-Monster Truck Destruction -
eami
Topikgazda
Groupees Build a Bundle 21 - zsákbamacsek ár $1.50
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #9344 üzenetére
Már ezerszer bundlizták a CoH szériát, ez annak sem jó csomag már akit érdekel
-
eami
Topikgazda
Groupees - The 50 - Cognition Bundle $0.50
Alien Invasion Tower Defense
Cognition: An Erica Reed Thriller - Season One + OST Vol 1
HardCube
Morningstar: Descent to Deadrock
Reptilian Rebellion -
Out
addikt
Company of Heroes csomag
Stratégia
-
Crytek
nagyúr
Happy Hour-ba kb 0.9$ vagy az alatt lesz....
Akit csak 1-2 db érdekel és nem akar fizetni megkereshet privátban szívesen elosztogatom őket. A 28-ból engem csak 3 game érdekel (The Mahjong Huntress, The Dolls , The Final Take)
-
bandon
tag
Sziasztok!
Agatha Christie - The ABC Murders keresek, amennyiben van valakinek fölösbe várom az üzit -
gabee jr
tag
Gazdára talált az előző bejegyzésemben említett két játék. Köszi mindenkinek aki segített, vagy cserét ajánlott.
-
gabee jr
tag
válasz
maddionmax #9329 üzenetére
Nekem a közepes Humble csomagból maradt egy Prison Architect és Runestone Keeper kulcsom.
Vagy vigyem őket asóhivatlbaHardverapróra, hogy egy nyolcadikos kínáljon érte három egy eurós pixelgraphics indie címet? Vagy gyűjtsem tovább?
Megannyi kérdés... -
ZsZso
Közösségépítő
Gamepedia Anniversary Bundle a BundleStarstól
Tier 1 - €1.09
- Awesomenauts (trading cards)
- Edge of Space Standard Edition (trading cards)
- Bloodsports.TV (trading cards)
Tier 2 - €5.39
- MASSIVE CHALICE (trading cards)
- FORCED: Slightly Better Edition (trading cards)
- Neverwinter: Bane of Baphomet Pack (redeem in Arc client, not a Steam key)
- Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online: Section 9 Starter Crate DLC
- Reverse Crawl
- Save 10% Off Your Next Purchase At Bundle Stars
- Gamepedia PRO Quarterly Subscription (3 months)
Tier 3 - €8.69
- Shadowrun Returns (trading cards)
- Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut (trading cards)Ha valakinek a MASSIVE CHALICE felesleges lenne, akkor dobjon egy privátot, jó áron vevő lennék rá! Köszi.
-
eami
Topikgazda
válasz
mármint a múlt hetiből?
-
kemotox
addikt
válasz
A puncsosat már beaktiváltam, de a betűtésztás gyilkosost oda tudom adni.
-
maddionmax
senior tag
Valakinek mostani Humbliból Punch Club és Agatha ABC Murders? A másodikat pokolian keresem!!!
-
Jinxb1rd
addikt
Rpg maker-en kívül nem láttam jó játékkészítő szoftvert
-
kemotox
addikt
Bundlestarson is játékgyáros bundli van, hát mi a vér. Már az örliekszösz, úgysefejezzükbesoha, de azért vegyétek vigyétek téma sem menő? Meg akarják velünk csináltatni a játékokat vagy mi?
-
kemotox
addikt
Jött valami humblebundlés levél egy új bunldiról, de a link nem vezet sehova. Lehet előre elküldték véletlenül a ma esti bundlit? Ha igen akkor megint valami fos game creatoros hülyeséget kapunk
Clickteam Fusion vagy mi. "+ More exporters, source code, and GAMES!" -
Sirpi
senior tag
Hali!
Erre nem lenne érdeklődő?Nekem 3 játék kellene belőle összesen, és előre nem venném meg, mert lehet, hogy a nyakamon marad a többi. Ezeket vinném:
Crab Cakes Rescue (sirpi)
Snail Bob 2: Tiny Troubles (sirpi)
Weather Lord: Following the Princess Collector's Edition
Miko Mole
Prehistoric Tales
Energy Cycle Collector's Edition
It's Spring Again Collector's Edition
Square's Route
Quell Collection
Puzzles Under The Hill
Pepe Porcupine
Ludo Supremo (sirpi)
Mahjong Deluxe 3
Ferrum's Secrets: Where Is Grandpa? -
reelc
veterán
Azért ide írom, mert a kínálatból sok játék volt már bundliban.
A GoG Connectben vannak most játékok.
-
-
bepken
veterán
Beholder BETA - szerintem egy nagyon hangulatos játék, igazán ígéretes.
a beta kulcs mellé kapsz egy kérdőívet is, amit ha kitöltesz, esélyes vagy a teljes verzióra. (nekem ennyit simán megér)
szerk.: bár nem bundli, de nem tudtam eldönteni, hova írjam....
-
Out
addikt
Indiegala-n most Stalker bundle van, de a Bundle stars-on olcsóbb. Igaz ott nincs hozzá 35mm játék, de annak semmi köze a Stalker-hez, mint játékhoz
-
Repsol600
addikt
Megoldottam,
Nem volt regem, most megcsináltam a regisztrációt az emailre és mikor beléptem ott voltak.Köszi a segítséget!
-
NyMRooD
őstag
válasz
Repsol600 #9310 üzenetére
Mivel a Bundle topicban kérded, gondolom bundle kulcsokról van szó, lépj be az adott bundle oldalára a felhasználóneved/jelszavad segítségével és ott meglesznek. Ha esetleg úgy vásároltál, hogy nem regeltél (azt hiszem Humble-nél van ilyen) akkor írj a supportnak és a mail fiók meg fizető eszköz (bankkártya, paypal) szerintem segítenek. De ez után cseréld le a mail szolgáltatót valami értelmesre (gmail, outlook).
szerk. De ha részletesebben leírod (pl leírod, hogy honnan vetted a kulcsokat), könnyebben tudunk segíteni.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Volt pár aktiválatlan játékom, viszont a kedves email szolgáltató törölte az összes levelet mert nem léptem be így nem tudom hogy juthatnék a kódokhoz, vagy ez esetben buktam?
-
válasz
lkksioskdl3 #9306 üzenetére
Nem szoktam negatív lenni, de ez most kukszi.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Egész jók, sajna mobilról vagyok.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Csapoati #9303 üzenetére
Én is megörültem először, mert jók tudnak lenni ezek, de jobban megvizsgálva látszódik, hogy elég sok az ismétlés az IG pakkok után + míg azok $1 körül voltak HH -ban, az $5 egy picit combos hozzá képest. Akinek viszont még nincs meg belőle egy sem - és szereti a HOG -okat - annak valóban BestBuy.
-
Csapoati
nagyúr
Aztán a Humble PC & Android Artifex Mundi Bundle-ről meg mindenki lemaradt?
A Hidden objectek szerelmeseinek ez egy igen jó és olcsó pakk.
-
Rendo84
senior tag
válasz
kriszpontaz #9300 üzenetére
Nem Steam!
Akit érdekel a téma, szerintem ez nem fog meggátolni senkit abban, hogy megvegye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest