Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 
			  PROHARDVER! Minden, ami "bundli"! 
 Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

drtimot aktív tag Aktuális HB bundliból keresek Oxenfree-t, ha valaki bontana. 
- 

alcsa senior tag Ha valaki nem látta volna, ingyenes a Humble-n az Outlast Deluxe Edition. 
- 

mg105 senior tag Sziasztok! Ha valakinek nem kell az ultimate chicken horse írjon rám, megvenném! 
- 

reelc veterán Furcsa nekem ez a Groupees Fruitbat Factory Bundle!, mert a Humblét túlszárnyaló árazással fut (min. $2, Tier 2 $7, Tier 3 $25, a felső szint $30-ért a Steamen: "Elérhető: Late 2017" felirattal díszeleg). 
 Nem értek hozzá, de a pár napja véget ért Humble Hunie Sakura Bundle ennél színvonalasabbnak tűnt számomra.
- 

Crytek nagyúr Akit esetleg érdekelne Go Go #14 Bundle de nem akar szervezekdni stb Sajnos számomra ez megint egy játékos csomag szóval a steamgifts vadászok járnak megint jól  
- 

reelc veterán válasz  Golden9

üzenetére Golden9

üzenetéreA Humble oldalán is. 
- 

K1LLMy53Lf senior tag Ha valakinek az új HB csomagból véletlenül nem kellene pont a Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY, akkor szóljon pls  
- 

reelc veterán válasz  lemusz

üzenetére lemusz

üzenetéreKöszi. Jónak tűnik ez a Oddworld: New 'n' Tasty remake. Most látom ez a bundle topik, nos az áruházi oldalon többféle csomagban megtalálhatóak a játékok.  
- 

lemusz addikt Ez is ingyenes: 
 http://store.steampowered.com/app/308040/Back_to_Bed/
- 

Golden9 veterán Oddworld: Abe's Oddysee ingyenes. 
- 

Golden9 veterán válasz  Mosqu!to

üzenetére Mosqu!to

üzenetéreHa ingyen akarod osztogatni, akkor nekem a Zeno Clash 2 jöhet. Ha cserélni akarsz, akkor itt nagyobb eséllyel találsz cserepartnert: Steam trade 
- 

Mosqu!to addikt Ha valakinek esetleg a Humble Capcom x Sega x Atlus bundle-ből kell valami a Sonic-okon és Motorsport Manageren kívül, írjon rám. 
- 

eami veterán válasz  Golden9

üzenetére Golden9

üzenetéreFórumok » Lokál » Bundle topik jobb oldali boxban le is van írva hogy magánszemélyként szabad hirdetni. itt volt róla szó  
- 

[Prolixus] addikt válasz  [Prolixus]

üzenetére [Prolixus]

üzenetéreShadowrun Returns, Shoppe Keep és Eon Altar maradt már csak. 
- 

eami veterán válasz  [Prolixus]

üzenetére [Prolixus]

üzenetéreamióta lokálba költöztünk már elfér így is  
- 

[Prolixus] addikt válasz  [Prolixus]

üzenetére [Prolixus]

üzenetéreBocsi, így leget már hirdetésnek minősül, link meg árak törölhetőek nyugodtan modi által.  
- 

[Prolixus] addikt Nálam még ezek elérhetőek: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - $0.30 
 Shadowrun Returns - $0.30
 Tropico 5 - $0.50
 Shoppe Keep - $0.30
 Eon Altar - $0.30
- 

Golden9 veterán válasz  lkksioskdl3

üzenetére lkksioskdl3

üzenetéreItt is köszönöm a Shadowrun returs-t.      
- 

lkksioskdl3 aktív tag válasz  lkksioskdl3

üzenetére lkksioskdl3

üzenetéreelmentek 
- 

bepken veterán és akkor ismét  ha valaki tervezi megvenni ezt a pakkot és nincs szüksége a Styx: Master of Shadows kulcsra, jussak eszébe  
- 

- 

bepken veterán válasz  SenorGrande

üzenetére SenorGrande

üzenetéreengem meg kizárólag az Of Orcs and Men érdekelne  (bár kizártnak tartom, hogy bárkinek épp ez maradna feleslegben...) (bár kizártnak tartom, hogy bárkinek épp ez maradna feleslegben...)
- 

Crytek nagyúr válasz  SenorGrande

üzenetére SenorGrande

üzenetéreAki megveszi és valami miatt nem érdekli a Shadow Blade: Reload --> engem érdekel! 
- 

SenorGrande senior tag Bundlestars All Stars 9 Bundle - 1.49$ Of Orcs and Men 
 Monster Slayers
 One More Dungeon
 Good Robot
 Shadow Blade: Reload
 FORCED: Slightly Better Edition
 Gryphon Knight Epic
 Gray Matter
 Zombie Vikings
- 

genndy addikt Hohó, idenézz mit találtam: 
 SteamGifts-Discussions-Deals
 Azt nem tudom milyen hamar kerülnek fel az új bundlek, de a poszton belül tierenként minden játékhoz ott a Steam store linkje.
 (tök vicces, mert tudtam, hogy SGiftsnek is van ilyen gyűjtőoldala, de sose találtam. Pedig tök egyszerűen ott van az oldal alján, csak én mindig a menüből keresgéltem)
- 

- 

dokee78 félisten válasz  DrTechnoid

üzenetére DrTechnoid

üzenetéreMegvettem a Greenmangamingen. 
 Akkor társítható a Steammel?warcat Köszi,hogy jelezted az akciót!  
- 

válasz  dokee78

üzenetére dokee78

üzenetéreEzek a hivatalos steam viszonteladók 
 , ezeket nyugodtan használhatod . Mivel ez egy régebbi lista még nem szerepel rajta a Bundlestars.com , az is hivatalos.
- 

dokee78 félisten 
- 

Crytek nagyúr Bunchkeys 8Floor & Joybits Bundle kifingott 3044 db-nál Out of Stock... Next bundle is coming soon.... 
- 

warcat veterán New humble bundle leaked ... coming soon(ish) PYWY tier 
 RIVE: Wreck, Hack, Die, Retry!
 Neon Chrome
 Dungeon SoulsBTA tier 
 Middle-Earth: Shadow of Mordor GOTY
 Ultimate Chicken Horse
 Oxenfree$10 tier 
 Death Road to Canada
 Beat Cop$80 tier 
 Middle-Earth: Shadow of War
 More to come next week!
- 

Vesa veterán 50db -valószínűleg semmire se jó- game, 1.1Euro BS-en. 
- 

ZsZso Közösségépítő Ismertek olyan oldalt, ahova viszonylag gyorsan felkerülnek a legújabb bundle -ök? Fontos lenne, hogy app vagy sub id alapján be lehessen azonosítani a játékokat (ez egy steam linket jelent általában). 
 API lenne a legjobb, de sima oldal is megfelelő lehet.ITAD áll legközelebb ehhez, de ott messze nem triviális a Steam link megszerzése a játékokhoz. IndieGameBundles vagy mi van még amit ismerem, de az még rosszabb. Barter.vg -vel pedig az a baj, hogy nem biztos, hogy elég gyorsan frissül. 
- 

lemusz addikt válasz  vorosmarti

üzenetére vorosmarti

üzenetéreSzerintem az az alapértelmezett. De ha benne van eami steam walletes fizetésben, nekem is jöhet egy. 
- 

- 

eami veterán Otaku Bundle #6 érdekel még vkit? +4fő jó lenne  $1.49 per unit (if you buy x1) 
 $1.00 per unit (if you buy x2)
 $0.60 per unit (if you buy x5)
 $0.50 per unit (if you buy x10)
- 

De4d őstag A Humble mostani Bundle csomagjábán lévő Resident Evil 4 ez a klasszikus 2008-as gondolom. De steamen úgy van hogy Resident evil 4/Biohazard 4 (gondolom ez a HD-s) 
 Most hogy van ez? Mindegy melyiket aktiváljuk, megkapjuk mindkét verziót? Mint mondjuk a Darksaidersnél?
- 

Crytek nagyúr Már nem tudom anno hogy volt a ,de belenézve a Group buys csoportba egy eladonál sem láttam feltüntetve a Tiny Echo-t szóval valami drm free lehetett....nos most ott a sor a cd kulccsal a Humblen ... aki megvette nézze meg. 
- 

#53667584 törölt tag Devil May Cry 4: Special Edition, Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, Rollers of the Realm, Zeno Clash 2, Bionic Commando, Citizens of Earth, Renegade Ops Collection, Resident Evil 4, DEAD RISING® játékok mindegyikét odaadom egy Kerbal Space Program steam kulcsért. 
- 

De4d őstag Mostani bundleból Zeno Clash 2, Resident Evil 4, Bionic Commando érdekelne, de elsősorban a RE4. 
- 

echterion nagyúr Motorsport Manager engem is érdekelne. Van cserébe pár kulcsom vagy jmf, ahogy megegyezünk. 
- 

bepken veterán friss Heti Humbliból érdekelne: Dead Rising 
 Zeno Clash 2bontás vagy csere 
- 

ZsZso Közösségépítő Ha valaki kiegészítené a csomagját vagy/és eladná/cserélné a Motorsport Manager -t a Capcom X Sega X Atlus bundleből, akkor kérem privátban szóljon. Köszönöm!  
- 

reelc veterán válasz  Crytek

üzenetére Crytek

üzenetéreAzt nem tudom. 
 De ha a Steames értékelésekre lehet hagyatkozni, pl. ez a bundli toronymagasan veri az Indiegalásokat minőségben, emellett drágább is nála.
 Talán minőségben a Humble után a Bundlestars jön.
 De sokaknak ez sem jó valamiért.
 Mondjuk a Bundlestarstól nincs összesen 5 bundli amit vettem valaha, és más helyeket is eléggé hanyagolok. Nem vagyok fan, viszont nem is írom be mindegyik után hogy nem kell.
- 

Crytek nagyúr 
- 

reelc veterán Mától szeptember 18-ig "Bundlefest - A legendary bundle launched every day:" 
- 

reelc veterán Best of Indie Legends 2 Bundle a Bundlestarstól. 
- 

kemotox addikt válasz  DrTechnoid

üzenetére DrTechnoid

üzenetéreNa mert a szintlépéses epénisz növelés sokkal jobb ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Szerk.: Na ezt hogy hoztam össze.. (#11295)-re akart menni. 
- 

eami veterán válasz  twollah1976

üzenetére twollah1976

üzenetéreha érdekel küldöm a listát és mazsolázd ki (közel 1000 kulcs) hogy mi a kártyás. flipperesből meg nem lesz meg a 800 játék  
- 

twollah1976 őstag Bundle Stars Best of Star Deals Week akcióban a Fairy Fencer F Advent Dark Force vehető meg 6.89 euróért. 
- 

eami veterán válasz  twollah1976

üzenetére twollah1976

üzenetérevan annyi játékom "feleslegbe"  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tényleg ez lett ... hát mivé lett ez a világ, ahol már a Humble Bundle -öket is előre lehet tudni?!
 tényleg ez lett ... hát mivé lett ez a világ, ahol már a Humble Bundle -öket is előre lehet tudni?!  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)