Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
Nestor16 #10974 üzenetére
Nem hiszem.
Egyszerűen DRM-Free. Erről van szó.
A multihoz kell a kliensük, a GOG Galaxy, az meg ugye tudja, hogy ki vette meg, mert a fiókkal össze van kapcsolva. Attól, hogy nem erlDe nyilván annak nincs akadálya, hogy a laptopodra és az asztali gépedre feltelepítsd egyszerre a single player játékot, és hol ezen - hol azon játszogass te, vagy akár rokon. De nem multiban.
#10975) fogtunder: Mivel DRM-FREE, és gondolom nem multiban nyomjátok, igazából annyi gépedre telepíted, ahányra akarod, és működni is fognak.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Nestor16 #10891 üzenetére
Fantasy Heroes 2 Bundle a BundleStartstól. €1.59 -t kérnek érte.
Ment is, itt is nagyon szépen köszönöm, hogy rendezted a csoportos vásárlást. Nagyon kedves tőled!
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #10856 üzenetére
Megvettem a 10-es csomagot. Privátban lehet jelentkezni rá. $0.50 vagy 150 forint. Alap esetben Paypalra küldjétek a pénzt: https://www.paypal.me/nestor16, benne a nevetekkel vagy email címmel (és privátban is leírva egyértelműen), hogy tudjam kitől kaptam. Bankszámlát is megadok privátban akinek az kell. A 10-es bundle elvileg simán el fog fogyni így lehet nem jut mindenkinek, de 20-al már nem akartam tökölni.
-
-
válasz
Nestor16 #9219 üzenetére
A Rust-tal szerintem siess, ma este 8-ig 6 dollárért megkapod, 5 másik játékkal együtt. És ja, regisztrálj, egy perc
Szerk.: lassú voltam így kora reggel, látom, a Rust már megvan, de a hozzászólásom lényege akkor se változott: az imént felsorolt oldalakra tényleg regelj, vannak időnként nagyon jó akciók. Sőt, az Indiegala oldalra nem is feltétlen kell, mert pl. itt hozzá lehet jutni extraolcsón.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest