Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonDennis

    senior tag

    Sziasztok, teljesen új vagyok AMD részlegen szóval előre bocsi ha van hülye kérdésem!

    Ugye ezekbe a Bullokba L2 Cache és L3 Cache lesz mind kettő 8MB-al az összesen 16MB. Az új SB-E Intel procikba amik majd nov. ba jönnek meg 10MB , 12MB és 15MB van. (Én bevallom Inteles vagyok egyelőre és amíg Bull ról nem szivárogtak ki ilyen impozáns eredmények és FŐLEG ÁRAK!!! addig nem is gondoltam rá hogy AMD-t veszek. De most pár napja elkezdtem utána olvasgatni. ) Szóval ez az AMD Cacheket hogy kell néznem ez a 16MB ez megfelel egy Intel 10MB nak vagy 12MB nak?

    Meg a legdrágább FX-8170 es is csak alig 304$ lesz ami ha úgy nézzük Intel árazáshoz nézve iszonyat kevés. Ez egy árpolitika hogy most utol akarják érni az Intelét és ilyen erős CPU-kat ilyen nyomott áron adnak? Vagy szimplán gyengébbek a CPU-k és nem versenyez az AMD az intel Extrem E. ökkel?

    Végére egy személyes kérdés amit tudom nem illik felteni itt de azért még is mit gondoltok érdemes megvárni a FX-8170-t? Csak mert ugye az 2012 elején jön de jan.1 től ÁFA emelés is lesz megint szóval... Vagy szarni bele és jó lesz a FX-8150? ( Főként játék és videó editálás és 3d animálás lenne a cél. )

    Bocsi ha érthetetlen volt pár rész. És a válaszokat előre köszi :R

    "Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman

Új hozzászólás Aktív témák