Hirdetés
- Hobby elektronika
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen széket vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
gyenge idegzetuek nme olvassak el, mert hulyesegeket fogok kerdezni
kezdeskent: sem a php-hez, sem a mysql-hez nem ertek, a heten kezdtem vele foglalkozni
arra gondoltam, csinalok egy oldalt php+mysql komboval
a kerde az lenne, hogy mit lehet bepakolni adatbazisba
csak mert en mindent szeretnek (sot a menu-t mar most is onnan olvassa, mas meg nincs kesz)
tehat: megoldhato-e (illetve valoszinuleg megoldhato, de elonyos-e), hogy pl a hoszabb irasok (tobb oldal) is az adatbazisban legyen (pl cikkenkent, vagy oldalankent)
ha igen, akkor mikent kellene tarolni? nekem a longtext (vagy hasonlo) szimpatikusnak tunik neve alapjan, de mint mar mondtam nem ismerem a mysql-t (sem)
tehat megoldhato lenne ez igy szerintetek?
thx
Aktív témák
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- Új Garmin Venu 3S - rózsa krémarany - bolti ár 2/3-án
- Lenovo IdeaPad 510 laptop
- GAMER PC - RTX 3090 24GB/I7 11700K/32GB DDR4/2TB SSD/750W GOLD/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest