Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab3
csendes tag
808DCC tablet aksija púposodott és a kijelzőt is nyomta. A miskolci szervizzel lebeszéltem, hogy elfogadom az MyAudio ajánlatát és egy új 816DCC-t küldenek.
A szervizben meglepődve tapasztaltuk a szervizes hölgyekkel egyetemben, hogy egy használt, javított tablet a cserekészülék, melyben a Szegeden a Media Markban vásárolt számla, garancia és még az a levélke is benne volt, amit az előző tulajdonos Írt a MyAudo szerviznek, azokkal az információkkal, hogy mivel küldi javíttatásra a készüléket.
Egy kicsit felbosszantottam magam......., így jegyzőkönyvet írtunk, hogy nem veszem át a készüléket és kérem a vételár visszafizetését. A szerviz visszaküldi a tabletet.......
Telefonáltam a szervizbe (Miskolc), ahol elnézést kérve igéretet tettek az ügy korrekt rendezésére.
Várom a fejleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- War Thunder - MMO Combat Game
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest