- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
válasz
this is life #4496 üzenetére
ED garifutár vitte el. Eddig még nem zargattam őket, lassan kéne, most éppen jól jönne az ára.
-
Viktor16
csendes tag
ez a program a fent említett external keyboard helper pro és azon a linken próbáltam leszedni de nem sikrült viszont most h mondtátok megnéztem külön a play storeban és ott viszont nem írta h nem lenne jó rá. nem gondoltam h ez lehet a probléma köszi a segítséget
-
válasz
kőbaltás #4497 üzenetére
Ha a tv wifis akkor elvileg iranyithatod egybol a tabbal is , a dlnaval a tabon levo multimedias tartalmakat tudod a tvre kuldeni a tab wifijen keresztul , ha nem wifis a teve akkor a routeren keresztul menne a media megosztas.viszont ha a taviranyitas megy a dvd/hdd kombora is akkor tavvezerlokent hasznalhatod a tabot, de lehet hogy ezt a funkciot csak a samsung gt p3113 rendelkezik infra portal. Bar nem ismerem a dvd lejatszo, felvevodet de ha nincs benne legalabb egy bluetooh erzekelo akkor nem lesz iranyithato a samu p3110el. Remelem nem voltam tul kacifantos. Amire biztos hogy lenne eselyed az az lenne hogy kulso tapos hdd rakotve a tabra es dlna megosztani a tv-vel halozati kapcsolaton(lan,wifi)
Ha a tv tamogatja a wifi dlna-t akkor router nelkul is mennie kell annak amit leirtam, a mobil router csak arra kene hogy legyen net a tableteden. Arra viszont nem alkalmas a dlna hogy a tablet kepet egybol kikuld a tvre(net) ahoz remote desktop alkalmazas kellene a tvre es a tabra is pl teamwiever.
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4489 üzenetére
Megpróbálom megfogalmazni mi jár az Én fejemben. Mivel ez a tab(808dcc) már alig megy ezért lecserélem. Alap: Samsung tab+ Panasonic smart tv+ wifi router. A routerrel használnám a jelenlegi 3G modemmel a tabot, ilyenkor a tabbal tudnám irányítani a tv-t? Vagy a tv fogja a router jelét? És hol lép be a DLNA?
Ezzel a tabbal tudom irányítani a Panasonic DVD-t, letöltöttem az oldalukról egy programot, és ott láttam hogy ilyen programok vannak tv-hez is.
A DVD egy 250Mb-es merev lemezes felvevő-lejátszó, másoló, és DVD író.
Remélem érthető vagyok. Eddig ezek a dolgok nem érdekeltek mert folyton úton voltam, most érdekel de a technika elszaladt Én meg itt maradtam! Ennyi.
Sziasztok! -
válasz
PoLizei #4495 üzenetére
Telefont ,emailt nem engedtel meg felejuk? Esetleg egy kis fogyaszto vedelemmel,valo riogatas, ha szervizpinton adtad le menj be a es hivasd fel a miskolci szerviznek nevezett kokany bandat..
Még a vegen legyurod Deception szervizes rekordjat
Pusihusit meg mar meg se emlitemo a best szervizes..
-
royalka
őstag
válasz
this is life #4493 üzenetére
+ Wifin van hogy a sebességbeli problémák vannak.
-
-
playa123
csendes tag
Nos hát bevittem a 808-amat a szervizbe; azt mondták már nem küldik Miskolcra ha budapesti leadás van, helyben javítják. Annyit tennék hozzá, hogy 3 db állt felpakolva dobozban javításra várva, de 7"-osból is volt vagy 5, amelyik ugyanerre a sorsra jutott és annyit kérdezett az átvevő hölgy, hogy "most hozza először vagy visszahozta?"
Ennyit a MyAudio márkáról, ahol a support nem válaszol a mailekre ...ha valaki még ebben gondolkodna. 1 hónap múlva jelzek, hogy mi lett a végeredmény.
-
pimi50
aktív tag
-
jFox
addikt
válasz
this is life #4489 üzenetére
A DLNA megy vezetéken is, nem csak wi-fi-n.
-
válasz
kőbaltás #4486 üzenetére
A dlna az egy vezetek nelkuli media megoszto szqbvany, wifit igenyel a tv-be , es ezen a kapcsolaton keresztul filmeket,zeneket, fotokat tudsz wifin keresztul a tv-re kuldeni. Ha arra gondolsz hogy igy netezz az nem nagyon kivitelezhezo. Ahoz olyan eszkoz kene a tv ele amivel tavelerest hozol letre remote desktop, aztan a tablettol leszedett kepet es hangot hdmi-n keresztul a tevere kuldod. Esetlwg ilyesmin nem gondolkodtal [android mini pc]
[dlnarol roviden] -
kőbaltás
tag
Kérdésem Decepticon-nak szólt. Bocs.
-
kőbaltás
tag
A kinézett Panasonic TX L32E5E rendelkezik DLNA támogatással. Megpróbáltam utána nézni, de beleütköztem egy újabb problémába, nevezetesen a wifi router is támogatja a DLNA-t vagy az egy külön eszköz. Ami leírást találtam az Nekem kevéssé érthető, vagy angol. Nem szeretnék feleslegesen vásárolni és a lakást tele rakni kütyükkel. Ha ajánlanál olyan oldalt ahol ez érthetően le van írva, megköszönném.
-
Casillero
tag
válasz
varga.balazs #4477 üzenetére
A játékban lehet kalibrálni. Sajnos olyan appot még nem találtam ami a rendszerbe is beleír. Nekem a tabon kb 5 fok az eltérés de ez is elég zavaró.
-
Viktor16
csendes tag
sziasztok! külső billentyűzetet szeretnék használni a tabletemhez magyar kiosztásban és meg is van a program ami kéne hozzá csak azt írja h nem kompatibikis az eszközzel. Van erre esetleg valami megoldás?
-
bb68
tag
válasz
playa123 #4479 üzenetére
Igaz az enyém szervízben pihen, de én is sokat elmélkedtem ezen a dolgon.Itt fellelhető a gép belseje[link] .Akkut ilyen méretben nem találtam ami nagyjából passzolna.Ha jó minőségű akkut akarnál beletenni ami bírja is szuflával ott már hátlapot is kellene hozzá tervezni.Az meg már elég nyűgös dolog.De nem lehetetlen .
-
playa123
csendes tag
akksi-csere házilag a megmentés érdekében esetleg?... ebayen lehet kapni akksikat nem vészes áron. szedett már szét valaki 808dcc-t vajon?..(az a baj, hogy nincs alternatíva 8 "-osra sajna a visszakapható 45 ezres összegért..)
-
Fairplays
aktív tag
Szerintem lehetne módosítani a rom listát van a táblagépre közel hibátlan, 4.2.2-es rom végre!
-
varga.balazs
aktív tag
most már kevesebb kedvem lenne megválni tőle, viszont kalibrálási gondjai vannak szegénynek. erre tud valaki valamilyen megoldást. jobbra 90 fokkal el van tájolva szegény. elsősorban rr3 miatt rossz a kormányzás, ami tényleg jobban megy, mint ez előtt.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4474 üzenetére
Eddíg ilyen célra egy 2 gigás microSD kártyát használtam gond nélkül. Most viszont nem látta a tartalmát.
A táblában egy 8 gigás class 6-os SDHC kártya van. Lementettem a tartalmát, letöröltem, és rátettem a cuccokat. Ezzel működött. Nem nagyon értem, mert sokszor használtam rom cseréhez. -
Agent Orange
csendes tag
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
Nagyon köszönöm az útmutatót, ennek segítségével magabiztosan és gyorsan sikerült a romcsere.
-
kőbaltás
tag
Köszônöm, Neked és Üszök barátunknak is. Lehet mélyebben kell a zsebembe nyúlnom mint gondoltam, de a sim- es router jó ötletnek tűnik. Nem lóg ki a gép oldalából és több eszközre is jó, ugyan is épp Panasonic Smart tv-t akarok venni, és abban is van wifi.
Sziasztok -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4470 üzenetére
Egyenlőre nem találtam hibát benne, elég rendes a kicsike. Még azért nem nyúztam eleget. "Önkéntes" kert munkám akadt.
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4468 üzenetére
Dehogynem. Én pont a JB 4.2.2-t helyeztem üzembe.
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4466 üzenetére
A USERS beállításokat, új User felvétele pl. Vagy ez megegyezik a "+Fiók hozzáadása" menüponttal?
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4464 üzenetére
Erre soha nem gondoltam volna.
Csakhogy a beállítások menüben (az alkalmazások alatt kellene lenni) nem jelenik meg a USER pont. -
Tudom hogy van, de elvbol nem javallok senkinek sem myaudiot, megboldogult anyukamat ne szidja senki sem ha gond lenne a tablettel... Nekem egyszer de egyben utoljara volt myaudios termekem, es nem csak a 808dcc miatt, hanem olvasgatva a tavalyi tabletjeik forumjait alig van olyan tipus amivel ne lenne gond egyedul amelyiket nem szidjak a myaudio 916dcc. Amelyiket te emlited az a myaudio 708ag eredeti oem neven ilife tab.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4447 üzenetére
Méeg egy segítséget kérek. Hol találom a USER beállításokat?
-
üszök
őstag
válasz
this is life #4459 üzenetére
Myaudio-ban is van Sim foglalatos.
-
válasz
kőbaltás #4457 üzenetére
Hat rossz hirem van, se a samu se a n7 nem rendelkezik hdmivel, a simet csak mobil router tplink 3040 tipus+ stickel , vagy mifivel tudod hasznalni. A 10 colosak kozt van a prestigionak egy 3g modemes tabja, es az asus fonepad igaz ezzel telefonalni is lehet, de ezek mar dragabb eszkozok, valamint a prestigio multipad2 8 colos 3g tabja, de ebben meg hdmi nincs. Ha a modemet hasznalni szeretned, erre elso sorban a kinai taboknal van lehetoseg, a markasoknal kicsit trukkozni kell hogy mukodjon a dolog, igaz hogy azert mert egy kjnaimtabon mokodott pl myaudio az nem jelenti azt hogy egy masikon is menni fog. A it ne vegyel az az overmax, es a jelenlegi markad.. az akksid kinyult az uzemidejet olvasva, ezek az utolso rugasok, kb max 3 het es eljon az 5 ora toltes 8 perc hasznalat. Ami még szoba johet tab a gainward galapad 7 tegra 3 soc , ips kijelzo, hdmi es lehet hogy a mobilnet stick is menne vele, de errol az eszkozrol keves az info igy nem ajanlanam nyugodt szivvel..
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
Mi kehet az oka, hogy a TWRP nem látja az SD-n lévő fájlokat? Nem tudom external SD-re állítani - a Mount menüben sem..
-
kőbaltás
tag
Sziasztok
Megnéztem az ajánlott tabokat (Nexus, Samsung,) újabb kérdés ami a leírásokból nem világos. A wifi beépített, vagyis az eddig használt 3G modemből kiveszem a SIM-et és beteszem az új tabba és mehet? Vagy azt jelenti, hogy csak a telefon hotspot-ja vagy router segítségével megy? Ha ez utóbbi, bukta, a modemre előfizetésem van. 4 hónapja írtam alá! Egyébként a 3G mindig benne van sokat internetezek és levelezek, ha ennek üzemidejére gondoltál, Nekem, eleinte 7-8 órát is működött egyfolytában, most pedig 1-1.5 óra után 54%-os töltöttségnél csattan és kikapcsol. Olyan tabot ajánljatok amihez tudom használni a 3G modemet vagy annak SIM kártyáját. Körül néztem Én is, beírtam az elvárásaimat kiadott jó pár félét, de pont ez ijeszt meg. Melyiket válasszam, nehogy megint mellé nyúljak, ezután pedig biztosan hallgatok a tapasztaltabbakra, mert az ÉN elméletem már megbukott egyszer. Most pedig (számítógép hiányában) nagyon kell a tab, ugyan is fekvőbeteg vagyok és eltart még egy darabig míg felépülök.
Felsorolnám az elvárásaim,: elő-hátlapi kamera, bluetooth, HDMI, 3G modem ezeket használom ezzel a géppel is. Segítsetek választani, kérlek. Több mint valószínű, hogy előbb megveszem csak aztán küldöm ezt szervízbe, mert nagyon jó használni kapcsolatot tartani a külvilággal.
Várom segítő válaszaitokat. -
Agent Orange
csendes tag
Igérem meg fogom tanulni jól használni a Link parancsot.
-
Agent Orange
csendes tag
Cm 10.1 Jellybean 4.2.2
Telepítési útmutató:1) Töltsd le [link] (TWRP-2.4.1.0-870s2.rar) (az I agree kockába pipa) és tömörítsd ki az SD kártyára
2) Győződj meg róla hogy semmi nincs az SD kártyán "factory update params" vagy "aml AutoScript" vagy semmi mert különben új vágódeszkát nyer a család
3) Ezeket a fájlokat töltsd le:
I.) Factory Reset: [link] (factory-reset.zip)
II.) Wipe Internal: [link] (format-internal-memory-avnftli1.zip)
III.) ROM: [link] (cm-10.1-20130506-UNOFFICIAL-elf2.zip)
IV.) Gapps: [link] (gapps-jb-20130301-amlogic.zip)
V.) Compatibility: [link] (870s2-cm10.1-compatibility-rc1.zip)4) Másold fel a fájlokat az SD kártyára !
5) Tabletet kapcsold ki, szokásos power és volume- nyomvatartással kapcsold be most egy új recovery fog bejönni :TWRP.
6) Válaszd ki "Install" és utánna "From external sd"
7) Válaszd ki a harmadik lépésben letöltött "Factory Reset"-et és alul a kék csúszkát húzd jobbra az installáláshoz
8) Ismételd meg a 6-os-7-es lépést a többi négy fájllal is a felsorolás sorrendjében
9) Miután az utolsó is felment (870s2-cm10.1-compatibility-rc1.zip) Reboot -
Fairplays
aktív tag
válasz
Agent Orange #4453 üzenetére
Rendben akkor megcsinálod kis útmutatót? én is a 870s2 őt raktam fel...
Nekem egyébként a Real Boxing és a Real Racing 3 is jobban fut mint eddig...
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Jaj bocsánat igen azt nem írtam hogy e8 hd-s file-al nincs wifi...
-
markcsaba
csendes tag
Sziasztok
Nekem is voltak gondjaim a táblával (808DCC) de ez a GADMEI firmware eddig az egyik legjobb amit próbáltam.
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=440024&uk=2586349326
-
pimi50
aktív tag
válasz
Lehet, hogy ez túl nagy kérés, de nem tennéd meg, ha már sikerült megfejtened, hogy leírod röviden, hogy mit, honnan, hogyan kell fekrakni az SD kártyára? Nekem nem sikerült feldolgozni,,,Előre is koszi.
-
válasz
playa123 #4448 üzenetére
Az a gond hogy nincs hozza alkatresz, akksi sincs hogy cserelnek emiatt kapjatok/juk a csere utalvanyt vagy kp visszat...az meg hogy kinaban talalj ehez akksit sanszos...meg kene baratkoznod a ondolattal hogy egy masik 8 colos tab utan kell nezned. Igaz hd felbontassal nem nagyon talalni.
-
playa123
csendes tag
Igazából az én gépemmel az akksin kívül semmi probléma (ezidáig - tavaly októberi); viszont a kb fél óra netes üzemidő és a fodrozódó képernyő - amin kikapcsolt állapotban is közepén "vízfolt" van- már vicces.. Nem lenne bajom vele ha az akksit ki lehetne cserélni. Van ugyan még gari, de elgondolkodtam hogy milyen lenne a garanciaidő végéig nyüstölni hátha előjön valami hiba és ha nem akkor házilag akksit cserélni. Próbálkozott valaki már ilyennel vajon? 7-es tabot nem szeretnék, a méret pont megfelő, egyelőre ragaszkodom a kis renitentshez.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fairplays #4444 üzenetére
Ez a Cm 10es rom tényleg zseniális 4.2.2. van MULTIUSER, nagyon gyors MINDEN. Elsőre a Gadmei compatibility filet raktam fel akkor nem volt wifi, de ha smartpad 870s2-t rakjátok akkor minden műxik. Ezt a romot se könnyű olasz leírás alapján telepiteni de ha a google forditót olasz-angolra állítjátok annyira nem zagyva mint a magyarra fordítás.
-
válasz
kőbaltás #4445 üzenetére
Hi !
Azert furge szervizre ne szamits, terhelned kene a tabot folyamatos hasznalattal es m3gnezni ugy mennyi az uzemido. Ha az uzemideje messze van a kezdeti 4.5-5 oratol akkor tuti az akkumulator elhalalkzasanak a kezdete, ami jo hir,lehet az az lenne hogy akkor vagy levasarlasi, a penz vissza lesz,lehet nem artana masik marka utan nezned. Amugy nagyon szivesen segitettunk amit tudtunk, bar inkabb csak plusz infokhoz,technikakhoz jutottal altalunk.
Ui.: kitartas, ha hozzak a nagy atlagot akkor 3 het mulva megoldodik a godod...
-
kőbaltás
tag
Köszi fiúk! Nagyon sokat tanultam Tőletek, letöltések, zip kicsomagolás etc. etc. Jövő héten szervíz. Remélem gyorsan javítják, vagy cserélik és akkor újból hallok felőletek. Majd újabb hülye kérdésekkel bombázlak bennetek.
Addig is legyetek jók ha tudtok a többi úgyis hiába valóság!
Sziasztok! -
Fairplays
aktív tag
Ezt a romot pedig én tudom ajánlani! Nagyon gyors szép. Szintetikus tesztekben kevesebb pontot kap viszont a játékok érezhetően simábban futnak!
-
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4438 üzenetére
Köszönöm szépen. Mindent megcsináltam ahogy írtad. Az aksi jelzés most jónak tűnik, de a képernyő összefutása nem változott. A hátlap érintésére a képernyő hullámzik, mint amikor egy lcd-hez érsz hozzá. Tudom ne nyomkodjam!
Mások is írtak erről a problémáról, de nekik kidudorodott, nekem teljesen sík a hátlap is, és az érintő képernyő használatakor ez a hiba nem jelentkezik?
Ötlet. -
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4428 üzenetére
Felraktam a Dave's Edition 1.5 update-t. Az első pillantásra nagy vívmány, hogy eltűnt a screenshot a képernyő aljáról.
-
válasz
kőbaltás #4437 üzenetére
Tabbal is le tudod tolteni [link] a playbol szedd le a total commandert es amit letoltesz 808dcc filet csomqgold ki egy ures sd kartyara , utana mehet amit irtam...amit le kell toltened 808DCC 4.04 . Nem kell pc menni fog minden a tabbal is. Ha nem csomagolna kia zippet a total commander akkor egy igyenes zip progit tolts le a playrol es azzal is mehet a moka...
-
kőbaltás
tag
Köszönöm, érdekes most már értem amit leírtál. Úgy látszik mégis tanultam egy kicsit.
Ennek ellenére megcsinálni nem tudom, nincs számító gépem, csak a tabom, ezzel ugyebár nem lehet megcsinálni a letöltést, ha mégis nem tanultam még eleget. Azt hiszem marad a szervíz...... és majd meglátjuk.
Remélem nem járok úgy mint a WayTeq-val.
Sziasztok. -
válasz
kőbaltás #4434 üzenetére
Gyari rom letolt a myadio honlapjarol , a zip allomanyt kicsomagolod egy ures fat32 re formazott sd kartyara , ha jol csinaltad 6 file lesz az sd-n , sd beteszed a tabba, kikapcsolod, majd a hangero minusz lenyomva tartasa mellett bekapcsolod a power gombot elengeded a myaudio felirat megjel3nesekor. Ja a frissites elott lepj be a recovery menube es wipe mindenre(data,cache,media partition) ... kb ennyi vissza tenni..
Tipp uj kutyure nexus7 refurbished vagy samsung p3110 .. 50 korul vannak, de 7 colos tabok..
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #4432 üzenetére
Cashback.
-
kőbaltás
tag
Szevasztok
Most jön az Én Canossa járásom. Kis idővel ezelőtt véleményt alkottam a rootolás, a rom csere stb. stb . vélt hátrányairól. This is Life barátunk megirta a saját állás pontját, Neki lett igaza. Én csak használtam a tabot, az aksi 100% töltésről 2 óra alatt megy le 54%-ra majd nagy csattanás kíséretében kikapcsol.
Így hát az Én elméletem bukott. Bocsánat mindenkitől akiket felbosszantottam.
Tanács és segítség kéne. A bekapcsoló gomb és a + gomb egyszeri megnyomásával elérem a szervíz képernyőt, innen hogyan tovább, érdemes -e házilag próbálkoznom vagy irány a szervíz? Szájbarágósan a javításról, még mindig kezdő vagyok, s azt hiszem maradok is az. Ha esetleg csere mire?
40e-re még 10-15ezret rászánnék, van valami ötlet. Bárki jó indulatú tanácsát szívesen veszem. Mire kezdtem megtanulni használni..... na szóval hiányozni fog. Köszi ha segítetek! -
Nem_Tom_x
csendes tag
Röviden a szitu, nálam a javítás mellett eleve egy másik gèp vásárlása volt az alternatíva, erröl a javîtás alatt többször beszéltem az èrtékesítővel... Ha a pénz kellett volna, bizonyára megkapom, de nekem a munkához, mókához is egy tab kellett
. bocs, ha az elöbb félreérthető voltam!
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! 30 nappal azután, hogy szervizbe adtam a tabletet, felajánlották, hogy levásároljam az árát... Éltem a lehetőséggel. Számítottam rá de elégedett lettem volna, ha megjavítva kapom vissza. Ajánlották nekem is az üzletben a 8" Prestigiot de nem mertem belevágni (talán majd 2. tab lesz egyszer otthon), így Samsung Tab2 7" lett belőle. Köszönet azoknak (név nélkül, nehogy kihagyjak valakit) akik rendületlenül kommenteztek a felmerülő kérdésekre! Nekem nagyon sokat segítettetek! Üdv
-
Casillero
tag
válasz
Agent Orange #4428 üzenetére
Köszi a tippet, tuti app!
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4426 üzenetére
Az 1.0-át. Az 1.5-öt valamiért nem sikerült letöltenem.
Egyébként semmi különös, megy a két mag (Antutu szerint), wifi ok, nem merül túl gyorsan, nem melegszik túlságosan.
Játékot nem használok. Film, zene, olvasás, Apex launcher, Rocket Player, Cool Reader. Antutu 9229. -
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4424 üzenetére
Én a Dave's Edition-t használom, meg vagyok elégedve vele.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4422 üzenetére
Akkor ez az egész cirkusz egy kamu JB-ért nem éri meg. Úgy látszik, le lehet mondani a valódi JB-ről, bele kell törődni.
-
royalka
őstag
válasz
Agent Orange #4420 üzenetére
Akkor ebbe van multi user?
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fairplays #4415 üzenetére
Igen. A többihez amúgy is kell egy file amit nem lehet már letölteni, meghát ez a legbogármentesebb. Annyi van vele hogy egyszer a Novát a saját beállítás menüjéből újra kell indítani, ha nem akarja magától átírni az olasz google apps ikonokat. A galériát meg törölni, ha nem akarod nézni a nem mőködő JB kamerát.
-
DVzse
csendes tag
válasz
Agent Orange #4410 üzenetére
Sikerült nekem is felrakni ezt az olasz 4.2.1-et, szép lett :-) , de nincs otg mód és újraindítás után megint nem megy az egész érintőképernyő.
Most összemókoltam a 12.11.28-as rommból kiemelt "g11refE8-ota-eng.bestidear.zip" -el, így a kijelző helyre jött, de továbbra sincs otg mód.
Ennyit erről, DSLR dolgot kisem tudom így próbálni. -
plityo
tag
válasz
Agent Orange #4411 üzenetére
Ilyen névvel nyilván "promótálod" a Carmát
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Agent Orange #4410 üzenetére
Közben én nem jutottam el még a rom telepítésig, pontosabban fogalmazva tegnap este folyamatosan kifagyott, aztán hagytam a francba... Most akkor a legutolsót érdemes felrakni?
-
Nalam a telo hozadeka hogy a tab is onban marad, rossz megszokas...hat nem surun renderelek, bar a jo multkor egy hazi video szerkesztese majd konvertalasa adott munkat a tabnak ejszakara... de ezt a hibat nem kovetem el megegyszer,azt hittem sose vegez vele
wifi meg azert kerul offba, mert eddig lusta voltam automata profilvalto alkalmazast leszedni mjnt a telomra..az este 8 kor hang,rezges off, wifi kilove, energiatakarek aktivalva automatikusan.
-
Fez69
csendes tag
válasz
this is life #4398 üzenetére
A tartalom fogyasztásra kitalált tab wifi és GSM nélkül éjszaka olyan, mint egy tégla. Akár Samu, akár Apple, akár Gadmei. Csak az akku élettartama csökken, semmi másra nem jó. Gondolom nem renderelsz rajta Full HD videókat :-) Én a telókat is kikapcsolom, amikor alszom.
-
Agent Orange
csendes tag
Izé Carmageddon tessék kipróbálni, aki annak idején játszotta azért, aki nem azért, vááhéj !
-
Agent Orange
csendes tag
Kipróbáltam az olasz romot 10.26al is, valójában arra találták ki, van is egy sajátos telepítési módja a romnak. Szerintem aki felrakja csakis így tegye, rádobod a cuccot az sdre és megy minden magától mint egy sima updatenél, power + hangerő, hátradőlsz, keresztbe tett ujjakkal. A 10.26os updatebe kell belekeverni a romot úgy, hogy az sd kártyára ezeket teszed
- GadmeiJBSamsungStyle.zip ([link]) (rarból kitömöríteni)
- App da installare da AppInstaller mappa (a fenti linkről letöltehető rarban)
- factory_update_param.aml (Gadmei 4.0.4 1026, EBBEN A FILEBAN EZT A SORT KICSERÉLNI: --update_patch =/ sdcard/patch_gadmei_e8t3cn.zip ERRE: --update_patch=/sdcard/GadmeiJBSamsungStyle.zip)
- uImage_recovery (vett Gadmei verzió 4.0.4 1026)
- uImage (vett Gadmei 4.0. 4. 1026)
- u-boot.bin Ekkor (vett Gadmei verzió 4.0.4 1026)
- g11refE8-Ota-eng.bestidear (Gadmei verzió 4.0.4 1026)trökkösnek látszik de csak egy fájlt kell kihagyni a Gadmeiből, meg egyet átírni, aztán ha feltelepült appinstallerrel feltenni az android billentyűzetet a mellékelt mappából XD (miezmán?). GTA, MOST WANTED elfut mint eddig, de az egész UI gyorsabb, szépen csúsznak az animációk gyors, kellemes az egész, ha nem HD gamelésre használod a tabletet ajánlom próbára, én még biztos sokáig fogom használni, apropó a marketen a gameloftos meg egyéb komolyabb appok még mindig nem jelennek meg ezzel a rommal, nemhiszem, hogy megoldhatatlan probláma lenne am.
-
válasz
Fritz Teufel #4408 üzenetére
Mondjuk 40ert nincs is csoda, en inkabb vennem a 7 colos samu p3110 et 49990 sem mint egy also kategorias kinai csodat. Megegyszer nem hagyom magam bepalizni. Sot a fentebb linkelt acer tabot is vennem ha eleg lenne a 7 col. De mi mar voltunk a szopogepen , de hala neked mar nem kinai oco vacakkal nyuglodok... aki teheti inkabb neves gyarto tabletjet vegye sem mint egy bosszusagot okozo kinai dzsunka muhely ipari hulladekat... mondjuk a huawei 10 colos k3v2 sockal szerelt tabjara kivancsisagbol beneveznek. Ja jut eszembe aldinak is lesz 2 magos 7 colos tabja, valos 3 ev garanciaval...na az a best buy 35000...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #4407 üzenetére
Erről már van értékelés az ED honlapján. Ugyanazok a problémák mint az előzőeknél. A low end kategória az idén is az árról fog szólni és nem a minőségről
-
-
Agent Orange
csendes tag
Amúgy a Play Store nem akarja az igazságot, akárhogy mókolom a build propot vagy a Play Store Modolt apkját teszem fel, vagy Unlockolom nem kompatibilis a cucc semmi értelmessel. pff...
-
Agent Orange
csendes tag
-
pimi50
aktív tag
válasz
Agent Orange #4403 üzenetére
Akkor ez sem az igazi. Nem tudom, hogy akkor miért nevezik JB-nek, akkor mitől 4.2
-
Agent Orange
csendes tag
Jah, kipróbáltam a 4371-ben említett TouchWizes kotványt is, azt az ellenségemnek se kívánnám, egy darabos f#$, a bootscreenen kívül jót nem tudok róla mondani.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
lazlo007 #4400 üzenetére
Én felraktam, a legújabb változata már nem Nexus szagú, hanem olyan Samsungos, quadrantban több pontot produkál, de mivel Gadmei 1128ra raktam nem egy gepárd játék terén (nem egyértelmű melyik gadmeire szánták mert 1028at emlegetnek, van ugye 1026 meg 1128 ha jól emlékszem), viszont ami a fontos hogy a launcher az tényleg smooth. A felbontáson mintha lejjebb vettek volna, bár ezt csak azért mondom mert nagyobb a status bar a képernyő alján. Még nem sok időm volt rá de a launcher (Nova) nem akar átállni tablet módra így olyan mobilos az egész, a legújabb Novát nem rakja fel, a build propon kell variálni mert a play store elég "szegényes": se GTA, se Most Wanted, se Asphalt. De ez ami nekem fenn van a legújabb verzió (Samsung style (TAB 10.1?)), a Nexus stílusú az valószínűleg play store barátabb. Nem igazi JB ez sem, csak ICS. Utólag kellett rootolni a 1. hszben lévő módszerrel, csak mielőtt kérdeznétek antutu ~8400 quadrant ~3900, ha valaki a placebó hatást vagy szintetikus tesztek nem megbízhatóságát megint szóba hozza több életjelet nem adok, amúgy majd megírom mire jutottam.
-
playa123
csendes tag
Úgy tűnik lassan visszaviszem én is a szervizbe, pedig egész megszerettem ezt a kis selejtet. Valószínűleg visszaadják a pénzt, amivel nem járok rosszul, sőt....de egy hasonló tabletet szeretnék majd újra. A 8" pont ideális nekem, sem kisebbet, sem nagyobbat nem vennék. Mi jöhet szóba 40 körüli árkategóriában, aminek a betekintési szöge használható és bírja is az akksija vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Total Commander
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest