Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak a sajatombol es a tobbiekebol tudok kiindulni, softveres okra eddig senki se panaszkodott hogy a hdmi-n keresztul ne menne a kep. 2 dolog lehet , vagy a tablet hdmi ajzata rossz vagy a madzag amit radugsz, illetve nem mindegy milyen tipusu hdmi kabel, mert emlekeim szerint micro hdmi 1.4 kell lennie. Sot ha a kep nem megy at meg lehet ludas a tv is , mert pl ha a hdmi 1.1 tamogatja csak akkor is lehetnek gondok, de erre azert nem tennem a nyakam, mert reg olvastam errol es kophatnak az emlekek. A lenyeg az lenne hogy vagy mas kabellel , vagy a kabelt mas eszkozzel le kene probalni , hogy mivel is van a gond. Rom cserevel csak annyit nyernel hogy dual display lenne a gadmei rommal(az a gyari rom) a myadio csak egy matrica, illetve egy boot gif animacio rajta. Bar nekem mar nincs ilyen tabom , de heggesztett rommal nem biztos hogy kezdenek, azokbol mindig hianyzik valami, illetve valamilyen nyugjuk elo elofordul.
Ui.:amugy grat a tabhoz
mert azon kevesek koze tartozol akinek nincs gondja vele. Azert az akksiert mormolj el neha egy egy imat, az nagyon gyenge pontja.
-
Mixmonsterx
csendes tag
Na nekem sikerül telepítenia 4.3-at és működik a gravitációs szenzor is normálisan. (2012 augusztus végi darab).
Így telepítsétek (aki nem akar beregisztrálni):
R. [Recovery] (kitömöríteni a micro-sd kártyára)
1.[Factory Reset](A micro-sd kártyára a .zip fájlt rámásolni és a többivel is csak ezt kell tenni)
2.[A ROM]
3.[Gapps]
4.[Singleuser]
5.[MDPI]
6.[Compatibility]
7.A tablet indítása recovery módban
8.Install gombra és a fájlok feltelepítése ebben a sorrendben.
9.Reboot system gomb megnyomása
10.Élvezd ki az android 4.3 előnyeit(Amire a 4.2.2 nem ment fel a recovery miatt ez se fog.)
Majdnem 5100-ik
-
Hybryd
tag
válasz
this is life #5092 üzenetére
Nna akkor úgy kérdezem, hogy ha a kábel jó, akkor ez a hdmi-mizéria lehet ok a gép cseréjére? (Még garis.)
szerk: ááá pénteken járt le
Nem nagyon szeretnék romozgatni, mivel a tableten minden normálisan működik, nem jöttek még elő a hibák amik itt a fórumban előfordulnak (bár a minap nem akarta kiküldeni a hangot bt-n, de újraindítás után már elsőre ment)
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5095 üzenetére
Köszi, de nekem megy a sjátommal.
Más kérdés, hogy lehet, hogy én nem vagyok eléggé kifinomult, de nem látok semmi különbséget a 4.04-es, a 4.1-es, a 4.2-es és a 4.3-as ROM-ok között a sebesség és szolgáltatások szempontjából, mindet kipróbáltam. Maradok a Dave's edition 1.5-nél, azzal legalább minden működik. -
En anno kiszedtem rombol a hdmi appot , de nem sikerult megse beizzitani a dual display-t, lehet vissza kene rakni egy gadmei-es romot, azokkal ment a hdmi. A fozottet passzolom, mert nalam sajna nem elte meg a tab a 4.04 feletti fozott romokat. Ha debrecen kornyeki vagy , akkor ha meg van neked adom a hdmi kabelem...noname de nem volt vele gond.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5092 üzenetére
Azért gyanakodnék elsősorban a ROM-ra, mert egyiknél a hátsó kamera nem működött, másiknál a wifi, harmadiknál a képrnyő volt rossz pozícióban, a negydiknél nem volt ok a HDMI... Szóval nehéz rátalálni az igazira. Na meg nem is könnyű a környéken micro HDMI-s eszközt találni. Nekem pl. ez az egyetlen. Mini van, normál van.
-
-
Hybryd
tag
A kábelt egy napja vettem, félnoname darab ("delight" a becses márkája), csak ebből volt a boltban micro HDMI - HDMI típus.
A tablettán meg a gyári ROM van fent és 4.0.4-es Android. Mivel a gép még garanciális asszem, nem szeretnék rajta rendszert frissíteni (meg amúgy sem) -
pimi50
aktív tag
Na... Nekem most a 4.3 rom volt fent, és roppant büszke voltam rá. Kipróbáltam a HDMI-t, és bizony, nem működött rendesen. Nicsen a HDMI program beállításainál a dual üzemmód, csak a settings-ben, de az nem volt hatással. Visszaraktam az előző mentett romot (dave's edition), és minden rendben működik. Tehát ha a kábel jó (valószínű) akkor ROM probléma.
-
-
Hybryd
tag
Sziasztok!
Lehet láma kérdés, de ha tv-re rádugom hdmi-n keresztül a tabletet, akkor miért nem megy át a hang, csak a kép?
Ill.klónozás módban lenne kényelmes használni, de ilyenkor a tablet kijelzője kikapcsol, és a tévén látom egy kör alakú kurzorral, hogy hol tapicskolom, ami minden csak nem célszerű és kényelmes.Mi a baj ill. mit kell állítani ezeket? A HDMI beállításoknál egyedül egy "auto switch" on/off lehetőséget találtam, de csak on állásban lett kép a tévén, a másikban még az sem.
-
Ha nem kozvetlenul a myaudiotol vetted akkor lehetoseg szerint abba az uzletbe,vagy uzlethalozatba vidd vissza ahol vetted, intezzek ok a javittatast, ha cserekeszuleket ajanlanak fel ne fogadd el hanem csereutalvanyt kerj, es nezz ki egy normalis gyarto normalis termeket es azt vedd meg pl asus memopad 7 hd, acer iconi a1 810...stb. Ha a myaudiotol vetted akkor szervizpont, cserekeszuleket ott se fogadj el , fenyegetozz a fogyaszto vedelemmel,kello elszantsaggal ki lehet vasalni beloluk a jussunk.
-
r26
csendes tag
válasz
this is life #5082 üzenetére
808dcc-m van, 9 hónapos, akku kuka!!, eszerint használattól függetlenül.
Köszönöm a választ. -
Elvileg nem volna szabad megolnie ha jo benne a toltesvezerlo elektronika, mert ha folyamatosan tolton van akkor nem tolt amennyiben a tolto tudja fedezni az eszkoz energiaszuksegletet. Persze ha nagyon alacsony amper szamu toltovel toltotted akkor igenybe vette az akksirol is az aramot, ez okozhat gondot, de alapjaba veve meghalnia nem kene tole az akksinak. Ha myaudio808dcc-d van akkor ez csak a szokasos tipus hiba, kinel elobb kinel kesobb jon elo az igenybe veteltol fuggoen 150-300nap alatt, persze aki ritkan hasznalja annal akar 1.5 evig is lehet gond mentes, de ha elkezd haldoklani akkor hamar finis lesz az akksinak.
Ui a lion,lipoly akksik minimalisan 400 teljes feltoltes es kisutesi ciklust kibirnak, ha nincs gond a toltest es merulest szabalyzo elektronikaval, de ha az elektronika egyszer is engedi drasztikusan tulmerulni akkor az helyrehozhatatlan karokat okoz(akksi kuka) . Ha jol emlekszek 3.1 volt ala nem merulhetnek a cellak...
-
r26
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy más jellegű kérdésem.
Meghalt az akkum, egy barátom véleménye szerint a használati módtól.
Én úgy használtam, hogy médialejátszás /napi 4-6 óra/ közben állandóan csatlakoztatva
volt USB portal egy tápegységhez. Egyes vélemény szerit ez helytelen, töltővel kell feltölteni.
Szerintetek a folyamatos töltés megöli az akkut?? -
-
Imike_80
aktív tag
válasz
this is life #5078 üzenetére
Reméljük még valahol találkozunk!
Neked is a legjobbakat a Galaxy Tab-hoz!
-
-
Imike_80
aktív tag
Elhagyom a Fórumot, lecseréltem a Tab-ot egy másikra.
Nagyon köszönöm mindenkinek a rengeteg segítséget, igazán jó közösségre leltem itt!Üdv. mindenkinek!
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Lenne eg ykérdésem:
volt nekem egy MyAudio tabletem, ezze lfelhasználtam a hozzá kapott kupont, és regeltem. Miután eladásra kerül a gép, tudja használni az új tulajdonos, ha a saját id-jével lhasználja a tabot? Nem lehet, hogy a cloudba az én régi címemmel lép be?
Előre is köszi a választ! -
-
DVzse
csendes tag
Nem és nem megy ez a 4.3-as sem a II. verziós (2013.) kijelző bibis e8hd tipusokon, vagy nagyon rosszul csinálok valamit.
I. 404 myaudio uImage_recovery -vel indítom, ezzel mindent törlök itt (belső memóriás menü):
-wipe data/factory reset
-wipe cache partiton
-apply update form cache
-wipe media partitionII. átlépek az "apply update form sdcard" menüre a kártyán JB4.3-as fileok:
1. factory-reset.zip indítása, már itt kifekszik a droid! Ezután visszalépek és inditom a következőt
2. pa_elf2-3.99-RC2-20131004.zip ez felmegy!
3. gapps-jb43-core-amlogic.zip droid fekszik, de vissza fömenü és indítom a következőt
4. pa_elf2-3.99-RC2-20131004-singleuser.zip droid fekszik, de vissza fömenü és indítom a következőt
5. pa-mdpi.zip droid megint fekszik, de vissza fömenü és indítom a következőt
6. 870s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip droid fekszik itt is.ennyi, már az olasz samsungosított sem jön be.
4.3-as sem lesz ezeken úgylátom :-)
Megy vissza az olasz rom.Még a twrp 2.6-tal kipróbálom egyszer.
-
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5066 üzenetére
Köszi! Már bírkozom vele, elsőre a twrp miatt már berigiztem valami GitHub egyletbe, most a fórumra és azt kéri írjak hármat, hogy hozzájthassak dolgokhoz (miért kell így szopatni a jónépet), írtam valamit de az megsem jelent rendszer egyből törölte és még mindig kell 3-at :-(
ezzel elleszek ma!
Mindenesetre köszi mégegyszer! -
pedro21
tag
Regisztráció után latod és tudod letolteni ezeket a fájlokat:
rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip)
gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip)
factory-reset,
"singleuser",
MDPI pack
compatibility zip (ez már megvan ha jól értem)TWRP-t felmasolod kicsomagolva, majd a fenti fájlokat is felmasolod az sd kártya gyökerébe.
Vol+ és bekapcs gomb egyszerre nyomvatart, TWRP be lepsz be. Érdemes egy teljes wipe, cache, dalvik stb.
Majd a megfelelő sorrendben installalod a fenti fájlokat.
A sorrend az angol szövegben benne van bocs telefonról irok.
Ha ez megvan reboot. Kesz. -
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5063 üzenetére
Légyszi leírnád nekem (magyarul) nagyvonalakban mit hogyan, mert már megőrülök a guglifordítótól és szerinetem nem értem az ott leírtakat, mert 3 file van alul amit leszedtem, de a leírásban teljesen másokat kér és azok linkjét sehol sem lelem. Nagyon nem vágom, ezekből nekem nem áll össze a kép:
"Mediacom 860S2 - Mediacom 870S2 - Gadmei E8HD
* Grab TWRP recovery from this thread, unzip it and follow its instructions.
* Put rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), factory-reset, "singleuser", MDPI pack and compatibility zip on the microsd card.
* Turn on the tablet keeping pressed VOL- and POWER untill you see the green droid.
* Flash factory-reset, rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), "singleuser", MDPI pack and compatibility zip.
* Now select "Reboot system".
* Enjoy ParanoidAndroid!Mediacom 860S2 rc1
Mediacom 870S2 rc1
Gadmei E8HD rc1"Köszi!
-
-
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5059 üzenetére
Hátha jó lesz, nekem ezek lejöttek regisztráció nélkül:
"860s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"
"870s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"
"e8hd-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"plusz még a "factory-reset.zip" is
Kérdésem a mutatványhoz kell itt is a TWRP 2.6-os? Mivel indítom, ha kell a sok közül melyik a gadmeire való?
Köszi! -
pedro21
tag
4.3 Jelly Bean Paranoidandroid 3.99 Az alábbi linken:
A Mediacom 870 S2 alatti fájlokat szükséges letölteni, amihez regisztrálni kell az oldalon, sztem megéri.
Nekem jobban bejön mint a 4.2.2, még attól is gördülékenyebb, gyakorlatilag minden szoftveres hiba javítva.
Wifi nem megy alvó állapotba ami nekem most a legfontosabb. -
-
Apooca
tag
Tudom, hogy nem adásvételi, de maradt egy 808DCC tokom, (fehér) akit érdekel keressen meg privátban.
bocs...... -
DVzse
csendes tag
Nekem nincs is ilyen "e8hd-cm10.1-compatibility-rc2.zip" csomagom csak "870s2-cm10.1-compatibility-rc1.zip" ez nem ugyan az?
Lényegében mindegy, mert a twrp-t nem tudom kikerül, azzal ami meg van nem megy a képernyő.Más a mi tabunk, mint amire faragták ezt a 4.2-est. Ez van.
Akkor nem a kijelző más ezekben, ha mind ilyen :-) -
Krugszvele
senior tag
Próbáltam én FAT/FAT32/NTFS-re formázva SD és SDHC kártyákról is, semmi eredménye. Ha hozzájutok még sima sd kártyákhoz, amire ráfér, akkor fogok próbálkozni, de szomorú azért.
Igazából a wifi miatt kéne frissíteni, azt mondják az megoldja a problémát. Hiába lát egy hálózatot először, mikor csatlakozni akarsz már "not in range" és utána már nem is látja, csak ha újraindítom az egészet.
Ráadásul ahol a telefon lát 5-7 nyitott (és vagy 20 zárt) hálózatot, ott ez jó, ha kettőt és abból egyikre sem tud csatlakozni -
DVzse
csendes tag
válasz
Krugszvele #5044 üzenetére
Az olaszos samusított romon ilyen nincs, csak backup, ezért nem találtam.
Úgy tudom, hogy csak sima SD kártyákról lehet telepíteni az összes kinai féle androidokra, sdhc-ról nem.
EXT4-re formázva nem is látja az enyém a kártyát. -
DVzse
csendes tag
Ez "e8hd-cm10.1-compatibility-rc2.zip" helyett mást raktál fel?
Modjuk lényegtelen az én tabom szempotjából, mert eddig el sem juttok, már az első "factory-reset.zip" idításánál eldől a droid :-)Viszont rájöttem mi a különbség az érintőkijelző nem működő twrp-s taboknál, ezekben fordítva van benne a kijelző ergó más gyártó kijelzője van beszerelve miért, mert a betekintési szöge az enyémen pont fejre állítva lesz tökéletes. Magyarán leteszem az asztalra megam ellé a kamera felül van, így nem jól látom kb. 75fokos szögből nézve, de viszont megfordítva, kamera felém közelebb az-az alul, akkor teljesen jó!
-
Krugszvele
senior tag
settings -> backup&reste -> Recovery mode
Utána azzal indul el, de nekem nem reagál semmi gomb lenyomására.
Gyanítom, hogy az sd kártyákat nem ismeri fel, mert ha kiveszem, akkor is ugyanaz a felfordult droid van, mint ha benne van.
Úgy látszik elég finnyás az sd kártyákra. -
DVzse
csendes tag
Ezzeket szerettem volna, ilyen sorrendben #4455hsz. szerint, twrp helyett a 404-es gyári uImage_recovery -el indítva:
factory-reset.zip
format-internal-memory-avnftli1.zip
cm-10.1-20130506-UNOFFICIAL-elf2.zip
gapps-jb-20130301-amlogic.zip
870s2-cm10.1-compatibility-rc1.zipMit csinálok rosszul?
-
DVzse
csendes tag
válasz
Krugszvele #5037 üzenetére
"Beállításokból simán újraiduljon bootloaderrel" ezt hol kell, mert eddig ilyet nem találtam csak play-ről leszedett apk-val tudtam ezt elindítani.
Amúgy (ha már sikerült elindítani) igen, lehet az enyémen lépkedni +- gombbal, de nem tudom megkerülni a twrp-t, mert híába indítom leírás szerint sorban az első factory-reset.zip -et így, már itt eldobja magát a droid.
Úgy látszik esélytelen ezekre 4.2-est fel buherálni. -
pimi50
aktív tag
De jó lenne tudni, hogy a 816-nak ki a gyártója, mi az "eredeti", mert így lehetetlen lesz bármit is kezdeni vele.
-
DVzse
csendes tag
válasz
Krugszvele #5037 üzenetére
Kiszedtem a gyári 404-ből a ulmage_recovery -t és felmásoltam a 4.2 zipjeit, előtte reset mindenre, majd sdről indít a factory-reset.zip és már itt megállt a tudomány, mert kifekszik a droid.
Most visszatettem a gyári 404-et, kijelző nehezen jött helyre, ezután mikor bejött felkellett raknom a töltőre, mert 13%-ra csökkent, közben mondom kikapcsolom és megnézem újraindítás után, hogy megint szarozik e a kijelző, ugyan úgy nehezen indult be.
Közben nézem 0%-on van a töltés 20perc töltés után sem mozdul el a töltésjelzés, szerintem sikerült szétcsesznem valamit nagyon :-( -
Krugszvele
senior tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
Az utolsó link, a compatibily már nem működik, tud adni valaki újabbat?
-
Fez69
csendes tag
Kedden átvettem a 816-ost. Eddigi tapasztalatok:
A képernyő a 808-hoz képest szánalmas. Gyakorlatilag egyetlen szögből sem élvezhető. A háttérvilágítása nem egyenletes. Kontraszt gyenge, fekete nincs. A kisebb, 1024*768 felbontás amúgy nem zavaró. A 4:3 képarány meg jobb.
Hangja halk, egyes progiknál szinte nem hallható.
A wifi gyengébb, mint a kistesóé, ami eleve nem volt combos.
Ami viszont pozitív, hogy sokkal gyorsabb (2D/3D). -
Krugszvele
senior tag
Nekem sajnos nem frissíti a romot. 4.0.3 van fent, próbáltam a 4.0.4 gyárit és az ajánlott másikat is. Sima SD kártyáról próbálom, FAT-ra FAT32-re is volt már formázva. A zip-ből minden adat a gyökérben van, ha bekapcsolom látja a kártyát.
Indításkor, ha Volume+ és bekapcsoló gombokkal indítom, akkor egy fekvő android robot látszódik, rajta egy piros háromszög és felkiáltójel, tehát valami nem jó.
Ha a rendszerből próbálom a bootloaderrel indítani a beállítások menüben, akkor sincs semmi eredménye.Látott már valaki ilyet?
A frissítésre azért lenne szükség, hogy fogjam a wifit, mert azt nem igazán akarja.
- És azt leszámítva, hogy nem működik, hogy tetszik?
- Nagyon jó -
DVzse
csendes tag
Még azt is próbáltam, hogy futó android alól elindítani sd-ről, igaz csak az "uImage_recovery" -t, de nem indult, erre van valami apk. amivel már működő képernyővel eltudnám indítani a twrp-t?
Belső sd-ről dolgon is gondolkodtam már, de ezt nagyon nem vágom, mivel és hogyan tudom ezt elindítani, köszi!
-
DVzse
csendes tag
TWRP elindul, csak nem működik az érintőképernyő, nem tudom kiválasztani az installt :-(
USB-n OTG módban egérre illetve billentyűzetre sem reagál.
4 fajta sd kártyával is próbáltam, még ntfs-re formázottal is, egyikkel sem működik a kijelző.
Vártam is vele egyszer kb. 30percet hátha összeszedi magát (mint a 404-es romnál), de nem csak lezárja a twrp menüt, ennyi, amit kinyitni sem tudok a csúszkával.
TWRP-2.4.1.0-860s2 -vel is kipróbáltam ettől kifekszik a droid :-)
ELITE verziós romot is (http://bbs.gadmei.com/thread-25520-1-1.html) felpróbáltam, ennél is error.
... összeségében ez a gondom és már nincs több ötletem, gugli sem sokat segít, várni kell hátha valaki egyszer majd erre a valamiben megváltoztatott modellre is ír egy jó twrp-t. -
DVzse
csendes tag
Legelsőre pont így csináltam, nem megy így sem :-(
Úgy látszik nem fog ez sikerülni, még nézegetem a TWRP 2.6-os verziót, ezen a
http://www.slatedroid.com/topic/41030-recovery-twrp-v2600/page__st__280
fórumon írta valaki #290-es hsz., hogy egy szem gadmeis user, kipróbálta és nem volt eddig problémája vele.http://teamw.in/project/twrp2
Egy bajom van sehonan sem tudom leszedni ezt a 2.6-os verziót kipróbálni, nyilván megvenni nem akarom, addig míg nem tudom, hogy jó e :-)
-
DVzse
csendes tag
Azzal próbáltam, magától nem fut végig, beírni nem tudok semmit, keres valami mást is.
Mondjuk csak az "uImage_recovery" filet másoltam fel, kellhet a többi közül is valamelyik, kivéve a két zipet:
"uImage", "u-boot.bin", "factory_update_param.aml", "com.one.osb.main-1.apk" ezek vannak még.
Köszi! -
DVzse
csendes tag
válasz
pikkasz007 #5013 üzenetére
Most, hogy így mondod 4.0.4 myaudios frissítéssel, nekem sem indult el egyből a képernyő, csak kicsi idő elteltével (kb. 3-5perc) viszont helyre állt.
Lehet az aksi is már más ezekben, az enyém is elmúlt fél éves és még simán megy full fény és hangerőn 6-7órát, akksi bibiknek semmi jele, igaz viszont, hogy keveset használom most tarok a 28.feltöltésnél. -
pikkasz007
csendes tag
Valószínű az újabb modell felvetésed. Legalábbis valami más. Nekem volt egy első generációs még nem tv2-s is ,de betört a kijelzőm. Visszaküldtem, kicserélték az lcd-t,majd visszaküldték az átvevőpontra. Hazaértem usb-bedug az meg beesett..... telefon nekik egyből,sűrű elnézéskérés részükről, és futárral küldtek harmadnapra egy újat ami már tv2-s volt. Azon eleve egy részemről nem is ismert dátumú rom volt,amit azonnal lecseréltem a előzőn fennt lévőre. Meglepetés ért mert indítás után nagyon lassan érzékelte a kijelzőt,sőt amikor képernyőzárral kapcsoltam ki utána bekapcsnál nem reagált érintésre,és csak újrarakás után volt jó.Még a myaudio oldalán fennt lévő rommal is ezt csinálta.Másik Gadmeis rommal már jó volt........???
Na mindegy azóta jó! Remélem még sokáig..... Üzemidő még nem gyengül,nekem kielégítő.Üdv.
-
DVzse
csendes tag
Szerencsém volt, még 8 napon belül voltam, simkártya kézhezvételétől számolták, így sikeresen visszamondtam ezt a vicces upc mobilinternet kütyüt :-)
Így már tárgytalan részemről a Huawei E3131-es téma.Viszont az ...870s2-es TWRP-ben a kijelző nemműködésére még várok lehetőségeket, hogy feltudjam rakni a 4.2-est. Köszi!
Szerintem ezek amiken nem megy, eltérhetnek valamiben (vagy passz), valószínű az újabb, idei modellekre jellemző ez, enyém márciusi. -
DVzse
csendes tag
4db microSD van itthon (512mb, 1gb, 4gb, 8gb) minddel kipróbáltam, sőtt még ntfs-re formázva is, egyikkel sem megy, egyéb ötlet?
Köszi!
Viszont találtam egy ilyet csak nem tudok japánul, vagy kinaiul, gugli fordítóva meg nem tudom letölteni:
http://bbs.gadmei.com/thread-25520-1-1.html
Jó lehet ez?
Valaki letöltötte már? -
DVzse
csendes tag
Fel akartam tenni a 4.2-őt, de nálam sem működik a TWRP menünél a kijelző (nem is vagyok meglepve), van már erre megoldás, sikerült már Valakinek pl. egy másik TWRP-vel?
TWRP-2.4.1.0-870s2-vel nem megy, TWRP-2.4.1.0-860s2-vel meg sem jelenik a menü csak a Gadmei inditó felirat.
Köszi! -
DVzse
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5002 üzenetére
Megnéztem volna előre, ha tudtam volna mit ad az upc, de már csak akkor tudtam meg mikor a kezemben volt... de kipróbálni meg csak pénteken sikerült, hiába kaptam meg csütörtökön, mert ekkor még nem volt regisztrálva a hálózatra csak péntekre. Igaz utánna nézhettem volna, ha lett volna rá időm és kedvem :-)
Na mindegy így jártam, közben beszéltem egy illetékessel az upc-nél, végigrágtuk a beállításokat, szerinte is menni kellene, mert felismeri, ha kéri a pinkódot... valószínűleg a jelenlegi rommal van valami, próbáljam ki egy másikkal, ha azzal sem megy vegyek egy kopatibilis modemet és abba átrakva a simkártyát (nagy valószínűséggel) beindul.
Ennyi.
Csak az a szomorú, hogy bármit vesz az ember minden apró vacak után órákig kell bújni a a netetet, fórumokat, mindennek utánnanézni sok-sok időelcseszéssel és még ekkor sincs garancia semmi arra, hogy jó lesz, ezt most buktam :-) -
DVzse
csendes tag
válasz
this is life #4997 üzenetére
Nem sikerül ezt a upc mobilstiket rávenni az androidra, tiszta vicc, hogy mobilinternetnek árulják és pont a mobilokon nem megy.
Felraktam a PPP WIDGET-et, de sajnos ez sem látja ezt a tipust.
"egy ket filet be kell masolni" -alatt mire gondolsz, mit hová és hol találom?
Amúgy köszi a segítséget!Szerintem ebből upc ügyfélszolgálat/ hibabejelentés/balhé lesz, csak kicsit megszívattak, mert nem kaptam meg 8 napon belül a simkártyát, 9. napon meg kiküldték, hogy "ráutaló magatartással" megszületett a szerződés 2év hűséggel, 10. nap megkaptam a simet tegnap előtt, és nem jó arra amire gondoltam, laptopon igaz megy, de ki cipeli azt, ha van tablet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iPad AIR 7 (2025) 11 M3 CHIP, 128GB space gray 1 év Apple garancia!
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - 12 hó bolti garival! -
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10+ Wi-Fi - 3 év GYÁRTÓI garanciával
- iPad AIR 6 (2024) 11 M2 CHIP! 256GB WIFI starlight, makulátlan! 2026 február 15-ig Apple garancia!
- Gyári Apple Ipad pro 12.9 smart folio fehér tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest