Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r26
csendes tag
-
pimi50
aktív tag
A TWRP vel kapcsolatban: próbáld ki, hogy felmásolod az ulmage_recovery-t a külső SD gyökerébe. Ne legyen ott semmi boot dolog. Ha bootolod recovery módban (hangerő+ és start) el kellene indulnia a TWRP-nek. Én így csináltam teljes rom backupot, amit vissza is tudtam tölteni.
-
pimi50
aktív tag
-
Ahoz nincs ,de szerintem ne veszodj vele azzal sem lesz jobb,csak a modingalmegy ket felesleges dolog kikerult a rombol,amit egy root utan te is tudsz torolni a system tunerrel,vagy eppen fagyasztod a beallitasok menuben... a builprop cserevel a maxot hozod ki eme kutyubol,ennel csak akkor lenne jobb ha ujra lenne irva kernel es persze optimalizalva az eszkozre... A phantom rom mar nincs meg sajna...
-
Itt egy link ajandekba [buildprop] a myaudional nem szurtak el semmit sem,hanem meg arra sem veszik a faradsagot hogy frissebb romokat, az arculatukara szabva kiadjak...kozkincse tegyek,megvettuk a kutyujuket aztan gondoskodj magadnak rola,de ez nem csak rajuk igaz,lenne meg egy ket ceg akik hasonloan cselekednek...
Cekk a phantom fele rom az egy custom rom,egy kinai srac modingolta,de pl a bluetooth kimaradt belole es flash player is ez utobbi potolhato,de a gyarival,szerintem jobban mukodik,az hogy mitol allt vissza a tabotokmalapra a franc se tudja,parod nem nyomottvra veletlenul az adatok visszamallitasa vagy valami hasonlo funkciora,ilyen hiba eddig meg nem volt...
-
-
Nem ezt nem kell feltenni,hanem igy kell kineznie a gadmei romnak a kicsomaholas utan ,ezeknek a fileknek kell benne lennie a gadmei frissitesben is...a fenti csak egy pelda hogy mikent kell kineznie az sd kartyanak...csak nem engedte szerkeszteni a pdf et,se kimasolni onnet azt amit mutatni akarok neked belole...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Visszaraktam a Dave's edition 1.5-t.