Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgoo
csendes tag
Bocs, tényleg nem neked szántam és ráadásul ezek szerint nem voltam tisztában a hard reset fogalmával. Én úgy gondoltam, hogy ez olyan, mint a számítógépes reset, amikor újraindításra kényszerítjük, vagy amikor hosszan nyomott bekapcsológombbal kikapcsolom (nem szabályosan leállítom), ilyenkor legfeljebb a memóriában lévő adatok vesznek el.
Szóval lefagyás után 10 másodperces bekapcsológomb nyomással, vagyis ezek szerint egy soft resettel lehet csak leállítani, ugyanis semmire nem reagál. Ez után tudom csak újraindítani.Én billentyűzetnek Swype Beta-t használok, azzal nincs semmi probléma, gyorsabban gépelek vele, mint a notebookon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Iqos cigaretta
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest