Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgoo
csendes tag
Bocs, tényleg nem neked szántam és ráadásul ezek szerint nem voltam tisztában a hard reset fogalmával. Én úgy gondoltam, hogy ez olyan, mint a számítógépes reset, amikor újraindításra kényszerítjük, vagy amikor hosszan nyomott bekapcsológombbal kikapcsolom (nem szabályosan leállítom), ilyenkor legfeljebb a memóriában lévő adatok vesznek el.
Szóval lefagyás után 10 másodperces bekapcsológomb nyomással, vagyis ezek szerint egy soft resettel lehet csak leállítani, ugyanis semmire nem reagál. Ez után tudom csak újraindítani.Én billentyűzetnek Swype Beta-t használok, azzal nincs semmi probléma, gyorsabban gépelek vele, mint a notebookon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest