- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDModesty
aktív tag
válasz Tobika1 #1594 üzenetére
Nagyon egyszerű a válasz. Hivatalosan nem adták ki, ezért nincsen fent a myaudio honlapján. Azért adták ki, mert mindenki itt anyázott már h mikor jön már ki végre.Teljes mértékben tisztában voltak a sípolós hibával, az gyanítják hogy a processzorral akad össze a rom (és a félreértések elkerülése végett NEM ők fejlesztik rá a romot).
Ergo amíg hozzájuk nem érkezik be egy rendes verzió, addig nem is lesz javítva. Egyébként állítólag a cc ips plusnál is van ilyen sípolós marhaság, és a processzor minő véletlen ugyanaz... -
-
pusihusi
addikt
Na ki rakja fől? Mert ha nem lesz senki, akkor én!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Hobbbyt #1586 üzenetére
Megjegyzés: - Először indító némi időt vesz igénybe .. - Fix csipogó hangot hall, állítsa be a fényviszonyoknak 100% - ez egy béta változat, akkor lehet, hogy a lap instabil. (Ne láng nekem, ha valami probléma van, de én akkor próbálja kijavítani, amint ez lehetséges) - Épp optimalizálták a ofw. Nem oldja meg a kernel. Ez is csiripel!
Üdv. Feri!!
-
XDModesty
aktív tag
válasz Hobbbyt #1584 üzenetére
Most kivételesen én is így vagyok vele, belaktam a tabot és nagyon nem szeretném letörölni újra... Úgyhogy most nem én leszek a tesztalany mint a múltkori jb-nél.
szerk: ha valaki kipróbálja, akkor az aksi időt nézze már meg plz, nekem most az lenne a legfontosabb, a jelenlegi vondroid rommal elég csúnyán tud merülni. (igaz h sd-vel használom, ezen asszem változtatni fogok)
[ Szerkesztve ]
-
-
Tobika1
senior tag
letöröltem a google maps ot meg a streetview ot meg a startup managgerel (amit már neked privátban írtam) kilőttem a felesleges appokat és rendszerfolyamatokat.
-
zseko
veterán
válasz pusihusi #1560 üzenetére
jah, ha neked a vondroid van fent az persze hogy rootolva van De nekem a gyári 4.1.1 van
Ahogy nézem nem sok minden lehet fagyasztani, inkább arra lesz jó, hogy az automatice elinduló programokat kirugdosni, és kivenni a jogot hogy ne futhassanak maguktól. És ahogy nézem, a cpu governor is 'interactive' beállításon volt, most áttettem 'ondemand'-ba, meglátjuk mit változik az aksi.HR24.hu
-
Tobika1
senior tag
-
ArGab
őstag
Kicsit off téma, de ha már itt érdeklődtem, megírom.
Sikerült ma szerezni egy 908-as Tescoból. Pont jókor sikerül mennem, az eladó szerint előtte nem sokkal hozták, és csak 3 darabot kaptak. Még szerencse, hogy ma szabin voltam, estére biztos nem maradt, mert mögöttem is keresték már.
Egyelőre rendkívül pozitívak a tapasztalataim. Cc 97 ips plust fogtam kézben, egyedül ahhoz tudom hasonlítgatni. Sebességre egész korrekt, hangszóró minősége és hangereje is köröket ver a cc97 ips plus-ra. Fülhallgatós sokkal jobb, nincs az az állandó alapzaj ami ott jelentkezett, meg az a sercegés, ami a lejátszott hang mellett szólt (bár ez talán már ott sincs jb-vel).
Wifi kicsit gyengécske, de lakáson belül mindenhol közepes vagy jó a vétel. Kijelző jó, pixelhiba nincsen, bevilágítás szintén nincs.[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
??
-
Tobika1
senior tag
Ma este lesz elvileg javított JB vondroid rom!
-
XDModesty
aktív tag
válasz Tobika1 #1542 üzenetére
Biztos jól nézne ki...
Egyébként de, zavarna ha nem lenne gari, főleg ennél a tabnál. xD
Amúgy asszem az egyik transformer tabnál is ez volt, hogy a fém hátlap miatt fos volt a wifi jel...
Namind1 együtt lehet élni vele. Engem az sd dobálás és a szar aksiidő idegesít, ezek a legfontosabbak most...[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
Na gyerekek ma megjött az antenna és rendesen szívtam vele! Mikor megjött gyorsan fel is forrasztottam de nem raktam vissza a hátlapot és örültem mint majom a farkának mert olyan erős volt a wifi hogy még a szomszédok jeleit is fogta, majd visszatettem a hátlapot, ez a hátlap tényleg alumínium és úgy leárnyékolja az antennát hogy gyengébb volt a jel mint az eredetivel, vagy 3X szétszedtem meg összeraktam mire rájöttem hogy ez nem lesz jó... ezután visszaraktam a gyárit és észrevettem hogy az alaplapra olyan trehány módon van felforrasztva a vezeték hogy csak lestem, ezután nekiálltam és leforrasztottam a gyári vezetéket és tettem a helyére egy másikat, összeraktam majd a jelem kb 5db-el jobb lett mint amilyen volt. Szóval az a tanulság hogy ne álljatok neki antennát cseréllni mert a fém hátlap miatt reménytelen a helyzet! nem is értem h ki volt az az állat aki ezt kitalálta, vagy legalább tehettek volna valami kis műanyag díszt a hátlapra és a mögé tették volna az antennát....
A másik! Bevilágításra tudom hogy mi az orvosság, egyszer szarul raktam fel a hátlapot és feszült egy kicsit az egész és akkora bevilágításom lett hogy csak lestem, gyorsan szétszedtem és újra összeraktam és jó is lett. Szóval akinek bevilágításos problémája van annak valszeg feszül a hátlapja!
-
zseko
veterán
válasz pusihusi #1538 üzenetére
Ilyet akartam venni, csak addig húzták a megjelenését, hogy meguntam.
Egyébként ma nyomkodtam egy galaxy tab 2-t, a 10.1-eset, és azt kell mondjam a miénk erősebb. Akadozik a megjelenítés, 'laggol'a kép. Egy darab weblap megnyitásakor is akadozik a görgetés. Pedig csak a gyári alap dolgok voltak, +pár egyéb, de semmi extra. Azon a tabon is gondolkoztam. Jó tab a miénk, csak javítanák már ki végre a hibákat..HR24.hu
-
pusihusi
addikt
-
XDModesty
aktív tag
Mondjuk engem mostmár kezd zavarni ez az SD eldobálós faszság, kénytelen leszek SD nélkül használni a tabot amíg nem oldják meg... 30%ot merül így 4 óra készenléttel, azért ez nem normális...
-
zseko
veterán
válasz Tobika1 #1521 üzenetére
De nem is ez a rendszer van rajta Egyébként véleményem szerint a MyAudionak hiába szólunk, max jelzi a hibát a gyártónak, aki vagy javítja - vagy nem. Bizakodni lehet, és csalódjunk is pozitívan azt mondom, ám ha a nagy gyártók (lg, samu, HTC, se) szarnak a userek fejére frissítés szempontjából, mit lehet várni nevenincs kínaiaktól nekünk egy semmi országban? Azért úgy érzem, fognak kiadni frissítést rá.
HR24.hu
-
Tobika1
senior tag
válasz pusihusi #1532 üzenetére
Szerintem nem kell ilyen elhamarkodott döntéseket hozni, ez egy új termék, nemrég jelent meg, ugyanezt más márkanéven több országban forgalmazzák, tuti lesz rá majd idővel valami javítás.
Meg azért azt ne felejtsük el hogy ennyi pénzért ár/érték arányban szerintem jó kis tab. ha a szoftveres dolgokat megoldják akkor a legjobb lesz!
[ Szerkesztve ]
-
:AMF:
senior tag
válasz pusihusi #1530 üzenetére
Őket felesleges ilyesmire kérned, soha nem fogják neked/nekünk megoldani.
Szerintem a Vondroidon reszelgetett Yuandao/Window és a Myaudio tab-okra ugyanott készítenek minden rom-ot/frissítést. (Csak a Yuandao oldalára ki is kerülnek dolgok, a Myaudio oldalán meg a nagy büdös semmi.)
Gondolom annyit tudnak tenni, hogy jelzik a gyártó felé a problémákat, aki vagy foglalkozik ezzel, vagy nem... -
-
kelzsoca
félisten
válasz Tobika1 #1524 üzenetére
Munka közben voltak vele inkább problémái, és hát az Android rendszert sem ismerte, teljesen kezdőként vágott bele, iOS-t ismerte (iphone4) viszont ehhez a géphez ugye olcsóbban jutott hozzá, és tett vele egy próbát.
(#1525) pusihusi
Lehet javítani, csak nem Android OS szinten, tehát egy Jelly Bean update-el nem fog magától elmúlni, és bootloader forrás nélkül csak a gyártó tudja orvosolni, bár forrás megléte esetén is kellő hozzáértést igényel.
[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
válasz pusihusi #1525 üzenetére
lehet javítani csak az a nagy helyzet hogy a myaudió eddig csak rom frissítéseket adott ki és és bootloadert nem javította! lehet de ha a gyártó nem csinálja meg akkor senki!
Amúgy nálam ez a battery app ébren tartja a tabot készenléten így gyorsabban merül :S le is töröltem...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Tobika1 #1521 üzenetére
A napokban röpke pár órára volt nálam ilyen tablet, egyik kedves hölgy ismerősöm is vett (azóta már vissza is vitte a boltba, és ráfizetett egy iPad 2-re) és megkért tegyek fel rá számára a munkájához szükséges pár dolgot, ha már kéznél volt ránéztem gyorsan, és a következő a helyzet:
Készenlétbe téve, az SD foglalatról/kártyáról a bootloader leveszi a feszültséget, és a következő wake up-nál (ébresztés) ráadja, ez pont olyan mint amikor beteszed és kiveszed az SD kártyát.
Ez a nagy "sd dobálás" titka
ui: értelemszerűen ha valami app közben ciklikusan felébreszti a gépet, akkor a kijelző felvillanhat bizonyos időközönként, és minden ilyen esetben megtörténik az sd kártya csatolás-leválasztás is.
A bootloader további hibái még:
- bekapcsolt állapotban, töltőre csatlakoztatva a gépet nem lehet csak resettel kikapcsolni.
- kikapcsolt állapotban a gépet töltőre csatlakoztatva, az magától bekapcsol.Ezen felül bármely a töltéssel/töltés kezeléssel kapcsolatos bug is bootloader hibára vezethető vissza.
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Oké , de közben nem csinálja!
Üdv. Feri!!
-
Tobika1
senior tag
Az sd-t ugyanúgy eldobálja! bekapcsoláskor kiírja h az sd- leválasztásra került. és ébren is tartotta a gépet! Most megnézem sd nélkül készenlétiben jobban bírja e vele.
-
pusihusi
addikt
[link] Ezt telepítettem, beállítottam megszűnt az Sd dobálás!
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Mini 6 64GB Cellular/Hibátlan/2025.nov. 18.Apple Gar./Akku 98%/p4004
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest