- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Micro Four Thirds
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BNR
csendes tag
Pickpackkal így még nem jártam! Még mindig nem kaptam meg. Felhívtam a Myaudiot, azt mondták, hogy 3-án feladták.
Talán az a baj, hogy miskolci a cég. Pestről mindig hamarabb ért ide.Szegeden a MM-ban nem árulják!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Székesfehérvár! Ma bementem a media markt-ba és lőn csoda kapható 916DCC és 1016DCC 69900ft-ért!. Egymás mellé tettem a kettőt és próbálgattam őket! Mindkettő IPS kijelző, de mégis a 916DCC erősebb fényerő jobb mélyebb szebb színek élesebb képe van mint a 1016-nak! Úgy mentem be a boltba, hogy tuti a 1016 vesze de, de ez a képminőség külömbség elbizonytalanított, de végül mégis a 1016DCC-t vettem. Böngészés képek és filmlejátszás jobba szélesképernyőn, szerintem még eBookot is jobb olvasni rajta! Ami gond a kütyün a jobb alsó sarokban erős a bevilágítás ha sötét a kép akkor nagyon látszik. Ez mindegyik myaudio-nál így van vagy csak én fogtam ki a hibásat? Mert akkor holnap viszem vissza 3 napon belül gond nélkül cserélik! Még a gyári alap szoftver van rajta tehát várom a frissítést nagyon!
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Most már azért kezdek türelmetlen lenni, múlthét kedden beadtam cserére, ma hívtam a miskolci számot aki anno többször is keresett érdeklődni, azt mondta utánanéz a dolognak és visszahív.
Ez volt kereken 6 órája, délelőtt 11:25-kor.HR24.hu
-
XDModesty
aktív tag
Megőőőrülök, még mindig nem kaptam meg. Rohadt pick pack pont, ha ezt tudom...
-
Tobika1
senior tag
Mégsem jó :S
-
Tobika1
senior tag
Töltés során elég furcsán viselkedett, többször bekapcsolt a kijelzője és kiírta hogy az sd kártya leválasztásra került, nem tudom h mitől lehet ez. Valaki tapasztalt már ilyet?
Valaki a networktv-hez tudna kódot adni privátban?
[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
válasz XDModesty #275 üzenetére
Eddig tetszik, bár egy Torrent appal sikerült lefagyasztanom :-). Ja meg Amikor összedugtam a pcvel és egy idő után kikapcsolt a kijelző akkor adott egy furcsa hangot. Ilyen elektromos sistergés, nem tud jól leirni. De amúgy tetszik, kijelző nagyon szép, villámgyors stb. Nem tudja valaki h az interlaced fullhd videot milyen appal tudom lejátszani? Mert a gyári lejátszó nem viszi csak a progressiv videókat.
Ja és a wifi erősebb rajta mint a telefonomon :-)
-
BNR
csendes tag
Ha minden igaz megjelent egy frissítés 1016-ra. Az akkumulátor töltöttségi szint visszajelzéssel kapcsolatos problémát orvosolja!
-
jedis
senior tag
megy a mobilnet wazzzzeeeee!!!
attól függetlenül, hogy az segélyvonalas kis csaj azt mondta, hogy az invitel-es mobilnet-jük "MÉG NEM MEGY ANDROIDON ", és volt is benne valami, mivel az Inviteles 3G sticken, ami igazából a Telenoros hálózatot használja, és a sim is telenoros, csak Windows-os; Mac-os, és Linuxos driver van, amiken működik is tökéletesen, de hivatalosan androidon nem, vagy csak azt szeretnék, ha az Invitel saját tabletjein működne, de azért van egy-két ügyes leleményes magyar fickó, akik megoldottákhttp://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=8386.0
[link]Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Tobika1
senior tag
Na megjött a kicsike, eddig tetszik csak 2 dolog aggaszt az egyik hogy szerintem a borítása nem aluminium hanem műanyag a másik meg hogy gépelésnél pisszen egyet halkana hangszórója. ez nektek is van?
-
hdman
őstag
Na, valakinek megjött a gépe?
Sopron city :)
-
jedis
senior tag
-
Metal213
tag
idáig nagyon vártam a n7-et, mert tényleg top dolog... de naponta olvasok kismillió hibát róla!
fontosnak tartanám a hdmi-t, mert idáig laptopot hurcoltam ide oda ha filmet akartam nézni...sd nem lényeg annyira, 16gb azért elég szokott lenni.Felhasználói szinten nyomkodnék egy ilyet, naptár, office dolgok, netezés, filmek és a legfontosabb a könyvolvasás.
Ma voltam a MM-ben, megnéztem a méreteket. Tetszik a 10-es is, de talán a 7-es jobb mert belefér a zsebembe.Megvárom amíg valahol itthon vagy Komáromban is nyomkodni lehessen, aztán meglátjuk. Nem sietünk sehova
A sebesség alap szinten számít csak, jelen pillanatban rezisztív kijelzős MID szemetem van ennél lassabb kütyü nincs a világ, 8 tojásból rántotta elkészül mire ez egyáltalán megmozdul.
N7 még a software miatt is érdekes lehet, sok fejlesztés kb. azonnal elérhető. Viszont tetszik, a MyAudioban, hogy nagyon korrekt a hozzáállás.
archaic.bandcamp.com
-
Metal213
tag
nem tudok dönteni Nexus 7, MyAudio 9-10 között...
kb. egy ár, de nem tudom
archaic.bandcamp.com
-
jedis
senior tag
Sikerült már valakinek mobilnetet csinálni rajta ???? mert nekem qrvra nem. Felhívtam az Invitel helpdesk-jét, és ott a kiscsaj azt mondta, hogy nem lehet tableten aktiválni ( csak amit ők adnak ) a mobilnetet ( no meg PC-n ) ! Szerintem ez hülyeség ! Amúgy azt csinálja, hogy ha rádugom, és beírom a pin kódot minden ok, és ki is írja hogy Telenor, de azt írja, hogy nincs internet. alapból ki kellene kapcsolni a Wifi-t a gépen, mikor a 3G-t akarod használni, de azt vettem észre, hogy ha be van kapcsolva a Wifi , akkor van 3G, ki is írja, de ahogy elveszti a Wifi a jelet, megszűnik a 3G is. Megpróbáltam rádugni az USB Host-ra pendrive-ot, de az sem megy. Ide oda ugrál, és azt írja hogy formázni kell. Lehet hogy a kábel szar ? Vagy netán a tablet ??? No az szopás lenne
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
BNR
csendes tag
-
hdman
őstag
Nem tudom, hogy megy-e, de elvileg mennie kellene. Amig nem tették ki a romot addig nem próbálom meg, mert ha elszáll, nem tudok rá visszatenni semmit.
Amugy lehet, hogy a superoneclick progival is menne.
Valaki nem akarja kipróbálni?
-
fulopr
csendes tag
figy az ARM Ubuntut ha gondolod próbáld meg ha sikerült írd meg hogy kell
a Windows 8 tabletekkel vigyázz! Ami olcsó lesz az Windows 8 RT futtat vagyis ARM Win8-at, azon meg nem futnak a sima win32 programok...
ami sima Win8-al jön az meg az I5 Surface aminek az árából három ilyet veszel... ki van ez találva -
hdman
őstag
válasz pusihusi #248 üzenetére
Root:
driver csomag
http://icxperia.com/doomlord/Flashtool-drivers.exe
vagy
https://www.box.com/s/8d460c278ce2c695c62fmeg kell ez is:
https://www.box.com/s/a915edb9f744930533fcforum:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26139337http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038
Egy hsz a témában:
erkezett kerdes, tehat leirom itt is: igen, rootoltam a 808dcc-t es mukodik.
-
Tobika1
senior tag
Akik hétvégén rendelték a tabot azoknak megjött már? nekem még nem sajnos...
-
hdman
őstag
Az SG-s fórumban néhányan már rootolták a gépet... (808DCC-t)
-
pacman789
aktív tag
törlés
[ Szerkesztve ]
-
fulopr
csendes tag
Távoli asztallal rá tudsz menni Windows gépre Android készüléktől így erről a tabletről is. Ehhez a gépen be kell állítani hogy ossza meg az asztalt, ezt WinXP és Win7 esetén is megteheted, ellenben mindkettőben máshol van a beállítás. ezt majd kikeresed a neten hol kell...
Virtuális gépről Android Tableten egyenlőre ne is álmodj, majd a drágábbik I5 procis Microsoft Surface tud ilyet, az meg eleve Windows-al jön majd, ellenben lesz is vagy 200eFt
Windows emulator nem tudok Android alatt, asztali Linux alatt van, de az se minden programhoz jó.
Javaslom tehát a távoli asztalt. A Google Play keress rá: RDP (az a távoli asztal protokoll neve)
-
Prof
addikt
Egy hülye kérdés, ha van egy windows-os alkalmazásom (router simulator) akkor azt hogy tudom egy ilyen tableten futtatni?
Lehet virtuális gépre windowst, rakni vagy távkapcsolaton keresztül mondjuk rácsatlakozom vele egy windows PC-re és azon futtatom?[ Szerkesztve ]
-
fulopr
csendes tag
válasz XDModesty #235 üzenetére
Két dolgot is tehetsz a 3G stick ügyben. Első körben megnézed hogy a modem amit vásárolsz a net csomagban kompatibilis-e a tablettel. Kiindulásnak itt van egy lista ami a Myaudio 808dcc tablet-el kompatibilis modemek listáját tartalmazza, gondolom ezek mennek a 1016dcc is:
[https://www.dropbox.com/s/pvwo5kdg2oof0k6/USB%203G%20support%20list.docx] (forrás: [link] )* Ha a lista szerint kompatibilis a modem amit veszel örülsz és használod
* Ha nem akkor amit vettél kiveszed belőle a SIM kártyát, átteszed az ajándék kártyafüggetlen 3G stickbe amit a MyAudio-tól kaptál és szintén örülszNa ugye hogy megért 5k egy kártyafüggetlen modem ? Ők egyébként azt a modemet 10k árulják a webáruhizában amit Te most ajándékba kaptál...
[ Szerkesztve ]
-
-
hdman
őstag
válasz XDModesty #226 üzenetére
Dobsz bele egy sim kártyát, amin van mobilnetelőfizu, bedugod a gépbe, és tudsz netezni.
Prof: ezt szerintem nekem cimezted: Szerinted mi az agresszív marketing, ha nem az amit a Mediamarkt csinál?
Én azt értem alatta, hogy a gyártó hirdet, és értelmes marketinggel meg teszpéldányok szétdobálásával hozza be a köztudatba.
-
Prof
addikt
Szeretném látni, hogy a 10colos dual magos táblákat 50k-ért dobálják.
Szerinted mi az agresszív marketing, ha nem az amit a Mediamarkt csinál?Amúgy én specil még mindig nem értem az egy körömnyi 3G modemet miért spórolják ki ilyen gyors amúgy nagytudású tabletekből.
[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
Csütörtöktől a MEDIAMARKT-ban 69999 lesz a tabi, még jó hogy megrendeltem 75 ért... bár elvileg ahhoz nem adnak 3gs sticket
-
hdman
őstag
Nem teljes méretű az usb, csak otg vel tudod használni. Én vettem bele egy 32 gb samsung cl10 es karit, szóval most az a ~ 40 giga hely bőven elég
Tobika1: ez megint relativ, szerintem nem gyenge. legalábbis ott ahol az sII-n 1 jel van, ott a tabon is van 1 jel, és rendesen lehet netezni róla.
-
Tobika1
senior tag
Milyen a wifi a kütyüben? a 916Dcc-t nagyon szídják hogy gyenge...
-
Chaser
legenda
Én most nézttem a 8 gigás pendriveot, felajánlja NTFS-t és exFAT-ot is formázásra. Nem néztem teljes méretű USB van a tabon? Vannak nano driveok, nekem is olyan van. Abból 16-32GB már elég jó kiegészítésnek.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
jedis
senior tag
Na én ezért veszek 1.8"-os vinyót ( volt már 30GB-os, és 120GB-os is ) . Tényleg kevés a tab amperja egy 2.5"-os vinyó meghajtásához. Sajnos ha 720P-s filmeket akarunk nézegetni rajta ( egy párat már leszedtem 2GB ig ). Mivel a Fat32-es fájlrendszer nem kezel le 2Gb-nál nagyobbat, mert ahhoz már NTFS kell, és pendriv-ot, és SD-t nem igen lehet NTFS-re formázni. Vagy igen ? . Szóval láttam 1.8"-os Verbatim 250-GB-os HD-t 22-ért, ami manapság nem rossz.
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Sanzaa
senior tag
Melyik Myaudio tablet bluetoothos?
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
hdman
őstag
válasz okiszaki #207 üzenetére
Nekem van egy 500 gb-s wd elements külső winchesterem, ma hozzák vissza, du-n vagy késő este megnézem Neked.
Igen, GPS nincs benne, de a wifiről, vagy 3g-ről hozzávetőlegesen meg tudja határozni, hogy hol van. Alapból ugye google maps van rajta, mással nem próbáltam, mert kb. a házból sem fog kimenni soha
Ebook olvasásra inkább e-inkes ebook olvasot ajánlanék, de jól lehet vele olvasni.
PDF-et és DOC-ot külső progival gyönyörűen megeszi.
-
Loituma69
őstag
válasz okiszaki #208 üzenetére
gps vevő nincs benne, de neten keresztül lehet navigálni google navigációval, ebook olvasásra tökéletesen alkalmas és más mindenre is. Winyot nem használtam, usb pendrive-on voltak a filmek onnét szoktam lejátszani! Igaz én 908a használtam, de gondolom a 1016dcc is pont ezt tudja csak 4x gyorsabban, alig várom, hogy a kezemim közt legyen! Magasan ár/teljesítmény győztes a piacon!
[ Szerkesztve ]
-
okiszaki
csendes tag
Ja és mivel e-book olvasásra is szeretném használni, arról a funkciójáról mi a véleményetek? Jól kezeli-e a pdf-es és a doc-os fájlokat? Érdemes-e egyáltalán erre használni?
Ismét köszi!
-
okiszaki
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon kedvező dolgokat írtok a "kicsikéről", így a szívem egyre inkább húz a rendelés felé. Ez lenne az első tabletem, így szeretnék tőletek, mint gyakorló felhasználóktól kérdezni néhány - számotokra banálisnak tűnő - dolgot.
- képes-e kezelni egy hozzá csatolt 500Gb-s külső vinyót?
- nincs benne GPS, akkor ez ilyenkor hogy működik, lehet rá telepíteni valami ilyesmi programot?Előre is kösz!
-
hdman
őstag
válasz XDModesty #204 üzenetére
Nem konkrétan erre irtam, hanem ugy általánosságban. Azt akartam szemléltetni, hogy ha megjelenik valami, nem rohanok megvenni, (vagy sorban állni ) hanem gondosan utánanézek, és csak utána veszem meg.
Ez a gép zsákbamacska volt, mégis rámozdultam, mert biztam benne, vagy legalábbis a 8 napban
-
hdman
őstag
válasz XDModesty #201 üzenetére
Azért én is biztosra mentem nyugi. Mielőtt bármit veszek, több órás tesztolvasás, magyar és külföldi honlapokon, aztán ha minden tuti, akkor megveszem. Én úgy voltam vele, hogy megrendelem, aztán, ha valami nem kerek, akkor visszaküldöm szépen 8 napon belül.
De eddig csak az nem tetszik, hogy kilóg a töltő. Ezt mondjuk kikerülöm ugy, hogy amugy sem vagyok otthon amig tölt, szóval mindegy.
Az akkukalibrációs hiba sem érint, mert csak este 11-hajnali 1-2ig használom a gépet, utána kikapcs.
Meg persze szabadnapokon filmet nézek róla, ágyban netezeik, (most már) kikötöm tévére, de akkor sem jelentkzik a hiba, mivel használva van folyamatosan, "nem pihen".
Új hozzászólás Aktív témák
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 64GB Cellular/Hibátlan/2025.nov. 18.Apple Gar./Akku 98%/p4004
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
- N-One NPad X1 - 11" kijelző (2K) - Helio G99 - 8 Mag CPU - 8+8GB RAM - 128GB ROM - 4G LTE
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest