- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
nos ez számomra mindenképp jónak itélt készülék, a hardvertöl elvárhatókat tökéletesen teljesíti (ennyi pénzért) + most rádugtam egy 4 portos USB hubot, abba egy optikai egeret egy billeniyűzetet és egy 4Gb-os NTFS pendrájvot és simán villámgyorsan kezeli mind egyszerre
(jó ez lehet csak nekem nagy szám)
-
Moralespg
tag
Romokat honnan tudok letölteni?
-
qltsar
veterán
Elnézést WM8850, de a gyártó honlapján sem szerepel a SoC, wikin található némi info: [link]
illetve ismét tjb007 tollából némi apróság, ez elvileg jobb, mint amivel írják az oldalon:
WM8850
● Csíkszélesség: 40nm
● Utasításkészlet: ARMv7
● Processzormag: ARM Cortex-A9
● L2: 512 kB
● Magok száma: 1
● Órajel: 1,2GHz
● GPU: ARM Mali-400MP1 -
qltsar
veterán
válasz
dancsuri #2587 üzenetére
nálad @1200-on megy, interesting...:
"Az alacsony ára ellenére, teljesítményét tekintve nem tér el drágább társaitól. Egy 1000Mhz-es Amlogic AML8726M Cortex A9-es chipset gondoskodik arról, hogy az alkalmazásaid a megfelelő sebességgel fussanak rajta."
tjb007-től idézve:
AML8726-M1 /Ezzel eddig csak 800MHz-es formában találkoztam/
● Csíkszélesség: 65nm
● L2: 128 kB
● Órajel: max. 1GHz
● GPU: ARM Mali-400MP1AML8726-M3
● Csíkszélesség: 45nm
● L2: 128 kB
● Órajel: 1GHz
● GPU: ARM Mali-400MP1Lehet, hogy a MyAudio mégis csak AllWinner A10/13-mat rakott a gépbe mégis?Valaki tud erről infót adni?
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, nem találtam elkülönített topicot az B illetve DCC-s változatnak. Urban legend, vagy tényleg 35.000-ért lehet kapni a T**CO áruházakban az 1008A-verziót?
Szeretném kérni a véleményeteket a gépről, ha valaki esetleg rendelkezik ilyennel, benchmark, root, custom ROM-ok, hivatalos support (JB) etc..
Köszönöm!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
csababarca #2583 üzenetére
Tanácsos ezt a Romot feltenni a gyári helyett
Egy kis nyelvtudást igényel, de a képek alapján is tökéletesen végig lehet vinni.
-
csababarca
őstag
Valaki aki emlékszik rá,meg tudná mondani,hogy hol volt szó a készülék frissítéséről,ami megoldja pl a wifi problémáit,meg a kattogást? keresőben nem találom...
-
:AMF:
senior tag
már a szeptemberi PH tesztnél is ígérték a JB-t és azóta sincs semmi. az admin-juk is ígérget az sgforum-on, meg hogy "rápirítottak" a kínaiakra. aztán semmi. (sőt, már azt ígérgetik, hogy a 4.2 jön, miközben egy hibátlan ICS-t sem sikerült kiadni hozzá!) a szoftveres supportjuk a nullával egyenlő. ha a kínaiak megcsinálják, akkor lesz gyári JB, ha nem, akkor nem. inkább nézem a yuandao, meg a vondroid oldalát. ők legalább nem csak ígérgetnek...
-
death.man
csendes tag
Én is megvárom a vondroid-os 4.1 aztán meglátjuk:-) :-) :-)
-
Hobbbyt
őstag
Akik nem akarnak főzött romot, mitől félnek?
A telepítés menete leggyakrabban 100%-ban megegyezik a hivatalos frissítés menetével..Miközben sokkal jobbak..
-
death.man
csendes tag
Myaudio support azt mondta hogy a 9 szériához már kész a JB rom.
Hamarosan kész a hivatalos JB , a 10es szériához is:-)Várjuk:-) :-)
-
senior tag
válasz
csababarca #2572 üzenetére
válaszoltam a másik topikban.
#2573: csak a legfelsőnek volt, ha jól tévedek (már régen kidobtam). a másodikon nincs címke, különben már elkezdett volna felhólyagosodni.
-
Gemil
tag
válasz
A gyári sem csak úgy frissíti. Szvsz ugyanolyan nehéz lehet feltenni a gyárit, mint a főzött romot, csak abban nincs annyi hiba.
-
Amoonre1717
tag
válasz
Ez engem is érdekelne.
#2571: és az oldalán volt ilyen "húzd le ezt a fóliát" fehér címke?
-
csababarca
őstag
Letölthető valahonnan a JB a Series 10-hez?
de valami hivatalos verzió,nem ilyen főzött romos cuccra gondolok.
A myaudio oldalán van fent egy nov 27.-i JB beta nevű dolog,de az nem tudom jó e,van e annál jobb,amit könnyű felrakni. Gondolok itt arra,hogy van egy program,rádugom a tabletet számítógépre,és onnan szépen frissíti? -
senior tag
Dec. 21-én jön a
világvége4.1-es Vondroid rom a javított kernellel!#2568: elvileg kettő van rajta. a második nekem alig látszik, de itt-ott a széleinél észrevehető.
-
Gemil
tag
válasz
Amoonre1717 #2568 üzenetére
Én a dealextreme-ről rendeltem egy ilyet: Link
Még nem jött meg, de jónak tűnik és nem drága... -
LvFord
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy régebben írtam Yuandao N101 -et akartunk venni, de itt az üzletben nem lehet kapni, csak magán importból, és a kínai gari elég hosszadalmas dolog, ha gond lenne vele. Még szóba jöhetett a Trekstor 9.7 (ami a myaudio majdnem testvére), de ennél 4:3-as a képernyő.
Ekkor láttam meg a Lenovo A2109-et, ez már Tegra3, 9 inch, GPS-szel, a képernyő nem IPS, mindez 250 Euro -ért.
Meg is vettük, de az orig. csomagolás kibontása, majd a gép bekacsolása után rögtön képernyővibrálás fogadott. Gyári hiba.(Érdekes, hogy az 1.1 inch, ami nem sok, de mégis mennyire érezhető.)
Másnap visszavittük, a szervizes mondta, hogy ez az első példány amivel eddig bármilyen gond volt, de ez már nem vígasztalt.
Közben jött áru és megláttam a Trekstor 10.1-est, ami szinte mindenben azonos a Myaudio 1610 -zel, 200 Euro -ért. Ez nagyon jó ár és legalább a MM -ban van a garancia, helyben.
Minimum1 órán keresztül nézegettem, próbálgattam a tableteket, már majdnem megőrültem, hogy mit tegyek, nézegettem minden félét. Végül a Lenovo-ra fizettünk rá még 150 Euro-t és vettünk egy Acer A700 -ast, 400 Euro -ért.
Aki azt mondja, hogy ennyit nem ér annak igaza van, nekem is ez a véleményem, még 200 Euro sem kevés, de ezen az áron tényleg jó egy Myaudio vagy a hasonmásai, ár és szolgáltatás szempontjából is jobb választás.
De a telefonom is régi, a PC sem mai gyerek, évek óta nem vettem semmi új cuccot magamnak, úgyhogy nem érdekel, beleszerettem a Full HD képernyőbe.Köszönöm az eddigi kedvességeteket és a segítséget!
Búcsúzom a topikról.
Üdv.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
death.man #2562 üzenetére
Én az első 1016-omat szétszedtem. Hiba volt. Kellő szerszámok hiányában durva fizikai nyomai maradtak a beavatkozásnak.. mindazok mellett, hogy a szalagkábelt picit megmozgatva sikerült az amúgy harmatgyenge forrasztást leszednem a nyákról. Igaz a hangszóróját megtudtam csinálni, de a képem eltűnt
Nem volt jó üzlet..
A hangszóró bajt az okozza hogy gyárilag egészen barkács megoldással van összerakva... Konkrétan a membrán és a tekercs teljesen független a fix mágnestől. (ezalatt azt értem, hogy semmi nem tartja őket egybe.. ) kicsit feszül a kábel, vagy a hátlap megnyomja és a membrán máris nem ül a tükéletesen peremében.. szóval egy nagyobb mozgásnál a mágnes beleérhet a nem párhuzamosan vele mozgó tekercsbe, ezzel zárlatot okoz, megszűnik a kellő elektromágneses tér, és a membrán vissza ugrik a helyére.. de ahogy vissza ugrott, a mágnestől eltávolodva megszűnik a zárlat, megint lesz kelló elektromágnese tér, ami behúzza a tekercshez a membránt.. zárlat.. és így tovább..
Na de a lényeg.. ha van célszerszámod, (műanyag szerelőkészlet..) és megfelelő kézügyességed, megtudod oldani a problémát.. Viszont annyira kínai a cucc, hogy nincs garancia arra, hogy nem romlik el az ami eddig működött..
Nem tudok olyan MyAudiosról akinek a bármiféle hibával rendelkező cuccát ne cserélték volna. javítani ők se szokták.. 2-3 héten belül küldik a cserekészüléket.. ami vagy jobb, vagy nem..
-
senior tag
válasz
Amoonre1717 #2561 üzenetére
én egy golla lisbon tokot használok hozzá. már ha a notesz tok alatt tablet tokot értesz.
fólia, minek? kettő is van a kijelzőn. az elsőt levettem, mert buborékosodott, a második hónapok óta rajta van, de semmi baja. ha már leszedted, ami rajta volt, akkor passz.
hálózaton nem próbáltam.
#2562: én cseréltetném a helyedben, nem próbálnám szétszedni.
-
death.man
csendes tag
Hi all,
A következő dologban ha tudtok segítsetek.
Kicsit recsegnek a 1016on a hangszórók.(4.0.4)
Van rá megoldàs?Esetleg szèt kell szedni?hogyan álljak neki hogy ne barmoljam szét.
Köszi
-
Amoonre1717
tag
Sziasztok a következő dolgok érdekelnének:
-milyen notesz tokot lehet használni a táblához
-milyen fóliát lehet hozzá venni
-hálózaton keresztül miért nem tudom megnyitni a megosztott mappákat/fájlokat(minden mással működik)
Ha linket kapok az is nagy segítség, nekem nem sikerült olyat találni ami biztos megfelelő. -
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244 #2558 üzenetére
Én is így vagyok vele.. Főleg, hogy a MyAudioval feltudtam mérni, hogy mi az én felhasználói szokásom.. és hogy mik azok a funkciók amiket fontosnak tartok, illetve kevésbé jelentős.. Egy kis varázslat után pedig OTG-vel rámegy a pendrive is.. szóval nincs akadály
Nem mellesleg a 1016-nál rájöttem hogy elég sok mindenre elég a 16Gb. Nyilván nem ezen kell filmeket tárolni.. de am elég.
-
Guszty81
tag
válasz
ung.mario #2554 üzenetére
Ahogy indítom a progit, már sír, hogy nem fog menni root nélkül. Csak valami áttekintést mutat a memóriákról, és ennyi.
Egyébként meg ha lehet is rootolni a gyári ROM-ot, nincs kedvem szenvedni vele (bár nem tudom, mennyi idő), ha úgyis új ROM-ot fogok feltenni. (ami ráadásul alapból rootolt) -
Guszty81
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, kipróbálom én is a Finless ROM-ot, de előtte szeretnék lementeni pár programot adatokkal együtt! Van tippetek, milyen progival tudnám ezt megcsinálni? Telón Titanium backup-ot használok erre, de ahhoz root jogok kellenek, ami a tabon nincs.
Köszi: Gus
-
hdman
őstag
Te áruló
Mi lesz helyette? -
Hobbbyt
őstag
Thyűű... Eladtam a MyAudiomat. Kicsit hiányzik.. főleg hogy most úgy hátradőlnék netezés közben..
Meg egy picit GTA-znék is.. áá.. A mocsok a szívemhez nőtt.
-
ung.mario
tag
Flash tartalon Fineless 1.8 alatt megy a gyári böngészőben. Dolphin esetén nem ment, úgyhogy felraktam Play-ről egy bizonyos Flash Player installert és az feltette. Így minden megy.
b.daniel(#2544) Kompatibilitás ugyanaz mint a gyári rommal. Szerintem minden ami a tableteken használható.
-
Gemil
tag
válasz
b.daniel #2544 üzenetére
Olyanról nem tudok, ami nem lenne kompatibilis. Ha jól emlékszem a flash tartalmak nem mennek elvileg 4.1 alatt, de ha dolphin-t használsz elvileg kiküszöbölhető, némi turkálást igényel. Nekem a több felhasználó miatt kellett nagyon a 4.1, illetve nekem most nem merül olyan gyorsan...
Project butterről nem tudok nyilatkozni, de én csináltam még egy felhasználót Finless Rom alatt:
-Root jog kell
-telepítani kell a Terminal Emulatort
-Megnyitod, beírod ezeket:
SU
CREATE-USER felhasználónévA kikapcsoló gombbal tudsz felhasználónevet váltani
-
b.daniel
senior tag
Ha feltenném a finles 1.8-t,az valtoztatna vmit a kompatibilitáson az alkalmazásokkal? Pl esetleg lenne olyan ami most kompatibilis de utána nem lenne az, vagy fordítva?
Jah és akkor ebben a romban már van Project Butter illetve felhasználói fiókok is?
Előre is köszönöm! -
zseko
veterán
válasz
Gyulus1990 #2541 üzenetére
~48 óra alatt garantáltan lemerül használat nélkül is.
-
senior tag
válasz
Gyulus1990 #2541 üzenetére
~2%/óra
-
Gemil
tag
válasz
Gyulus1990 #2539 üzenetére
Érdemes főzött romot tenni rá, mert kijavít pár hibát, de ha összetöröd és nem tudsz visszamenni gyári roma, akkor lehet hogy gond, nem tudom, hogy foglalkoznak-e vele a szervizben.
-
Fairplays
aktív tag
Valaki csinálna egy AnTutu tesztet a legfrissebb verzióval? Nincs ilyen tabom, de gondolkodok rajta....
-
senior tag
na, kíváncsiságból megnéztem a rom-ot.
1. kernelcsere nélkül sem sípol.
2. sd dobálás és merülés továbbra is fennáll.
3. a beállításoknál van egy "ethernet" pont.
4. kínai nyelven indult, de szerencsére a beállítások menüpontjai mellett ikonok találhatók, így viszonylag könnyen eligazodik az ember.
5. van benne valami gyári yuandao-s program, ami nem tudom mire jó, mert nem sikerült átállítani a program nyelvét magyarra.mivel alapból nem root-olt és nincs kedvem a leírás szerint megcsinálni, így visszaköltözöm finless-re.
doczyus: most nézem, hogy az a leírást neked készült.
-
senior tag
válasz
XDModesty #2528 üzenetére
rom-unk nincs, csak az oroszok kijavították a JB alatti sípolást a kernelben. a kernelt lehet letölteni és mondjuk a finless rom 1.8 alá bepakolni. az sd dobálás meg a merülés megmaradt.
#2526 doczyus: ott van minden a rom mappában, ami kell hozzá! a finless féle flash programmal tudod felrakni.
-
XDModesty
aktív tag
Micsoda, van ehető romunk? Tapaszalatokat akarok
SD dobálás, gyors készenléti merülés, haldokló tab torrentezés mellett?
-
doczyus
csendes tag
Sziasztok!
A Yuandaos ROM-ra hogy a szöszbe lehet frissíteni?
Az RKBatch tool img-s fájlt kér. A romot zip-ben lehetett letölteni, de kicsomagolás után van benne minden img-s kiterjesztésű fájlon kívül.
A rom letöltve a N101_DIY4.1.1-V2.0.2.zip fájlként jelenik meg.
Ha valamiről közben lemaradtam, valaki ki tudna képezni?
Előre is köszi!UI: egy korábbi szerviz után a gyári, sípolós JB van a gépen jelenleg.
-
pacman789
aktív tag
Ha ennyire zavar titeket a robot miért nem cserélitek le?
-
Gemil
tag
Bocsánat a sok hibáért, de a SwiftKey állandóan kijavít...
-
Gemil
tag
Már kétszer csinálta azt, hogy a Wifi jele szürke váltott és nem volt net, csak azután, hogy ki még bekapcsoltam a wifit. Valami 5let?
Valaki csinált már több profilt a táján? Nekem sikerült, de valamiért nem változik meg a háttérkép ha megváltoztatom a második profilban. Gondolom nem teljesen ugyanaz, mint a Windows-ban... -
Gemil
tag
Sziasztok!
Most tettem fel a finless romot és amikor törölte a Nándor, akkor nekem nem 16ezer körüli számot írt ki, hanem a felét. Ilyennel találkozott már valaki?
Amúgy nagyon jó, a robot bootolásnál tényleg gagyi de nem kell sokat bámulni. Wifi ugyanolyan gyenge, csak azt sajnálom, hogy le kellett formázni a memóriát. Az akkumulátor úgy tűnik jobban bírja. Valaki tudna nekem küldeni egy networktv apk-t, meg egy kulcsot? -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Hétfőn vettem én is egy ilyen tabletet, és eddig nagyon nagyon tetszik. Nagyon szép a képe, nagyon gyors, simán elvisz mindenféle játékot akadás nélkül, ill a full hd se gond neki, szóval imádom eddig
Viszont van olyan problémám(már ha ez az) hogy csak bekapcsolt állapotban tölt. Vagyis töltés közben nem lehet kikapcsolni,v ha kikapcsolva teszem töltőre akkor bekapcsol. Ez direkt van, vagy vmi bug?
Ezen kívül más problémával nem találkoztam, de vki tömören le tudná írni mik a jellemzők, lehet , hogy csak én nem vettem észreIlletve ki milyen ROM-ot használ, amiben nincsen semmi hiba, vagy csak nagyon kevés?
Előre is köszönöm.
Üdv,
Dani -
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Van már valami tapasztalat a 2 új rommal?
-Finless 1.8
-yuandoa forrásbólérdekelne,hogy melyik jobb, holnap le szeretném cserélni.
-
hozolek
csendes tag
Sziasztok!
Lszi segítsetek egy alapkérdésben. Hogy kell a tabletet resetelni, hogy gyári állapotba kerüljön vissza? (minden személyes adat és progi eltünjön róla?)
Köszönöm
Zoli
-
senior tag
válasz
ung.mario #2507 üzenetére
A Finless Rom-ot kicsomagolod és ott van benne egy "ReadMe First" nevű txt, abban le van írva minden.
Egyszer lehet a "reboot to flash mode" féle módszerrel (ha már fent van a driver, elindítottad a tabot és rádugtad az usb kábelre). Vagy lehet a másik módszerrel is, hogy nyomva tartott vol - gomb mellett kikapcsolt állapotban dugod a kábelre. Utóbbi esetben nem kell a reboot to flash mode gombot használni.
Ezek után nyomsz egy "erase nand" gombot, majd ha ez végzett, akkor egy "flash rom"-ot. És kész.
Nem igazán tudod téglásítani, amíg a megfelelő bootloadert használod frissítésnél. -
Tobika1
senior tag
egy újabb rom! [link] valaki nem akarja kipróbálni? :-)
-
ung.mario
tag
Leírná nekem valaki nagy vonalakban, hogy hogyan is kell ezt a fajta flash-elést? Csatlakoztatom, telepítem a drivert, indítom a progit (reboot flash mode), erase és megint erase, és utána flash? Majd a szokásos wipe data meg chace? Nem vagyok teljesen kezdő, csak nem akarok téglát
-
senior tag
válasz
memento1999 #2494 üzenetére
nálam tökéletesen egyforma a bal és a jobb oldali hangszóró hangereje. pattogást pedig sosem tapasztaltam. (a vondroid féle ics rom alatt a 70-es kernellel akadozott a hang, de sosem pattogott) szóval szerintem ez nem normális, cserélném a helyedben.
-
pacman789
aktív tag
Nekem ugyan úgy 2%ot merül készenlétbe, de lehet, hogy be kell állnia az akkunak remélem lejjebb megy ez az érték. De legalább nem sípol, és talán gyorsabb is lett a bekapcsolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged