- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman789
aktív tag
Valaki vett már tokot hozzá? Ha igen milyer?
Azt néztem, hogy a Samsung tab2 nek kb ue a mérete. -
tomi5244
őstag
válasz Loituma69 #394 üzenetére
Meg lesz a tőkém be is ruházok egyre, azért majd figyelem az eseményeket hátha akad majd vetélytársa ár/érték és tudás szinten. Az elmúlt hetekben nagyon sok tesztet és hsz.-t elolvastam de eddig ez a legmegnyerőbb!!
kb másfél két hónap múlva tudnám megvenni szerinted van arra esély, hogy addigra már a frissített rommal jönne ki gyárilag? Vagy ezeket továbbra is a felhasználónak kell elvégezni?
Csak mert android téren nem vagyok toppon nem mernék hozzányúlni A mostani galaxy ace-em is teljesen gyári!
T
-
Loituma69
őstag
Itt a video myaudio 1016 DCC : [link]
Sebeség teszt, ebook, film, játék, net, wifi stb.... -
pacman789
aktív tag
Megpróbáltam frissíteni, de kikapcsolom, elkezdem nyomni a hangerő - gombot, közben rádugom gépre, és elkezd drivert keresni, de kiírja, hogy nem talált és itt meg is áll a tudomány. Hogy kell feltenni a drivert?
Nekem csak ez jön fel:
Köszi a választ
-
Loituma69
őstag
Ma rakok fel saját videót 1016 dcc-ről, kis benchmark, játék, net, wifi, film teszt stb.....
Egy dolog ami miatt érdemes az új romot használni, wifi csatlakozás atom stabil lett 5 sec alatt! Jah és 7 óra 18 percet ment egy feltőltéssel.[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Új rom van tableten aksi izéria megjavult, most meg készenléli módban véletlenszerüen bekapcsol a képernyő.
-
XDModesty
aktív tag
Van más is aki felrakta már az új romot? Megmaradnak az eddigi adataim és tényleg érdemes felrakni?
(egyébként imádom a tabletet, a laptopomat egész nap nem kapcsoltam be )
-
Chaser
legenda
Nem tudom, sztem felesleges. Főleg hogy a 9-es verziót a pár ezer ft-tal olcsóbb ára miatt valszeg nem sokan fogják venni.
Loituma69: Mindenképp megnézem őket egymás mellett. De előtte még beújítok egy 7-est valahonnan, hogy tudjam elég-e a 7" vagy vegyek nagyobbat. Végül is 9-esnek pont jó lenne, csak nem igazán kéne 4:3-as képarányt erőltetni már ezeknél.
Van valami progi amivel esetleg meg lehet nézni a panel típusát?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tomi5244
őstag
Köszönöm a tanácsokat most még jobban elbizonytalanodtam Na jó, nem!
Természetesen van asztali gépem is, szóval ha bármi másra kell a gép akkor meg tudom oldani. A mostani netbookomat nyilván a mobilitása miatt használom. De ahogy írtam zene és neten kívül nagy ritkán még driverek letöltésében segédkezik a netbook. Talán azt is meg tudom oldani a tabal. (?)
hdman: a 600 grammot én a tabra értettem, ugyanis a mostani netbookom közel 1,2 kg, szóval a tab a fele lenne a mostani súlynak és ha beleszámolom a töltőt egeret és a táskát már kb 2 kg nál járunk (a netbook esetén). Nálam nagyon fontos a súly nem akarok bele menni miért de lényeges az fix.
Mindenesetre még nem döntöttem. Nézegettem a neten nem nagyon van érdemleges videó a masináról Tudom, hogy még új típus de a tulajokat kérdezem, aki esetleg vágyat érez magában és szánna az érdeklődőkre egy kis időt biztos sokan megköszönnének egy kis júzer élmény videót Menü dinamikájáról, weboldal betöltés, pdf. és egyéb finomságok.
T
-
Chaser
legenda
válasz XDModesty #365 üzenetére
Feltételezem azért más gép áll még rendelkezésre. Notebookomat én se fogom lecserélni, de azért más kategória mint egy netbug
szerk: Be lehetne venni ide a 9-es szériát is, gyakorlatilag a nagyobb modell csak felbontásban és képarányban különbözik, a SoC ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
jedis
senior tag
Gyanús gyanús , hogy a PH még mindig nem publikálta a tesztet a kicsikénkről . Van egy megérzésem, hogy itt is az "ALMA" lehet a háttérbe . És mivel a PH-s csávók hazudni nem akarnak, inkább nem publikálnak . Biztos vagyok, hogy teszt végén ott lesz a szinte már elcsépelt szlogen:
"Meghalt a király, éljen a király !!!!!!!"
[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
hdman
őstag
válasz tomi5244 #362 üzenetére
Én nem cserélném le. Egyrészt a tab is 644 gramm, szóval súlyban nem leszel előrébb
Nekem egy 12,1"-os netbook van mellette, de eszembe sem jutna lecserélni, nagyon szépen elvannak egymás mellett, kiegészitik egymást. Sok dolgot a netbookon csinálok, azon alkotok, dolgozom, letöltök,stb. Ezekre kényelmesebb a gép. A tabot csak esténként kapcsolom be, filmezni, netezni, tv-re kötni.
Viszont ha csak netezel, meg zenélsz, akkor arra elég a tablet. Ha pl a munkádhoz kell valami spec program, ami win alatt fut, akkor már kell netbook is, ezt Neked kell tudni.
Wifi: szerintem megfelelő a vétel, ahol a galaxy sII veszi a jelet, ott ez is veszi.
Lényeg a lényeg, a kis 10" gépnél sokkal jobb lesz felhasználói élményben, gyorsabb, szebb kijelző és nagyobb pixelszám. Azért a netezést megdobja
jedis:
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
jedis
senior tag
No skacok, aki eddig nem csapott le az új DCC szériára, az most várhat egy kicsit megint
.
.
.
.Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Chaser
legenda
válasz tomi5244 #362 üzenetére
Ha csak net meg zene akkor cserélheted. Ráadásul itt azért jobb kijelzőt kapsz. Arról nem beszélve hogy multimédia terén is jóval többet tud ez a tab. Ha wifi terén biztosra akarsz menni netről rendeled meg, aztán ha nem válik be 8 napod van rá hogy vissza add.
szerk: XDModesty: De a wind nem laptop, hanem egy netbook, ahogy errefelé szokták hívni netbug Nekem is volt ilyen vassal gépem, szörnyű a legtalálóbb jelző amit mondani tudok rá.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tomi5244
őstag
Üdv, némi dilemmában vagyok. Szerintetek eladjam az MSI Wind U100-asomat (fennmaradó összeget kipótolva) és beruházzak egy ilyen tabra??
Én a laptopot csak nettezésre és zenehallgatásra használom főképp. Ezeket pedig ha jobban belegondolunk egy tab is tudja nyújtani. Nálam első a súly azért is vettem 10" os laptopot a 600 grammos súly a tab esetében pedig még kecsegtetőbb.
Viszont ami még fontosabb talán az a wifi, elég nagy a házunk, több fal is közrefogja a wifi routert és az udvar is számításba jön a netezés terén. Most a laptoppal 2 es a telómmal pedig nagy átlagban 1-2 es körül szokott lenni a jel (G-s wifivel rebdelkezem egy 8dbi antennával megspékelve).
Az első 180 hsz.-t elolvastam de elég kevés infót találtam, hogy ez a masina mennyire veszi jól a wifi jelet. Tudtok nekem pár infóval szolgálni??
Maga a Tab megfogott szóval inkább arról adjatok némi tanácsot meg váljak e a laptopomtól??
Köszi előre is!!
T[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
készenlétben mennyire merül nektek a tab? mondjuk éjszaka ha készenlétben hagyjátok?
-
fulopr
csendes tag
Adb drivert tudsz csinálni is ;-)
Egy korábban működő Androidos driver .ini fájljában kell lecserélni a vendor és a device azonosítót a tab-éra. Azt meg onnan tudod hogy usb hibakeresés módban megnézed win alatt az ismeretlen eszköz hardver azonosítóját ;-)
Linuxon meg az lsusb kiírja.. -
Tobika1
senior tag
felraktad az új romot? a töltő kábele nincs megtörve? jobb szélen lent a kis akku ikonon nincs egy villám jel? indítsd újra a tabot!
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
15%nál dugtam töltőre, 1 óra töltés után 5%on van, mintha nem jó irányba haladna
-
Tobika1
senior tag
Próbáltam rootolni a tabit de nem sikerült... jó lenne ha valaki találna rá vmi megoldást.
-
Loituma69
őstag
A 1610 dcc szoftver frissítéshez szükséges dolgokat megosztaná valaki!?
-
XDModesty
aktív tag
A torrent kliens nálam teljesen kinyírja a rendszert, elképesztően belassul minden...
Nova3 játékot plz néézze meg vki, miért ír ki kompatibilitási problémát?
-
Aron1988
tag
https://www.dropbox.com/s/so3hgg305m6eq6n/Screenshot_808DCC_2012-09-07-08-54-30.jpg
Saját topicot nem találtam, de az egyik legnépszerűbb készülékükhöz, a Series 8 808DCC-hez elkészült a Jelly Bean. Pár belső teszter már ezerrel nyüstöli! Rövidesen érkezik mindenki számára.
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
Tobika1
senior tag
Sikerült felrakni az új romot? Nekem az új rommal nem tölti fel a tabit, már fél napja rajta van a töltőn de még mindig nincs fullon a tab, bár az enyém hibás darab de ez szerintem rom hiba. Jó lenne valahogy rootolni a tabot...
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
utóbbi kérdésem tárgytalan, szar a kábel amit adtak
-
XDModesty
aktív tag
Naakkor még1 probléma. Rádugom a laptopmra, és semmi se történik. Ez mennyire normális?
-
Tobika1
senior tag
sajnos nem a kártya volt szar hanem a kártyaolvasója, plusz még feloldáskor pukkan a hangszórója meg csak úgy alvó módban magától is
-
XDModesty
aktív tag
Na eddig minden rendben' kerdesem viszont h a network tv serialjat hol talalom?
Meg1: gtalkot honnan tudok akasztani?
[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
Khmm-khmm
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Tobika1
senior tag
Az enyémet úgy néz ki hogy cserélik
-
XDModesty
aktív tag
Nabzmeg, most hívtam a picpackpontot, tegnap délelőtt óta ott van a csomagom, csak épp basztak értesíteni... Elmehetnek a sunyiba. Rohanok nemsokára érte.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Milyen katalógusban láttátok akcióban? Ami a MM honlapján van abban nem szerepel. Minden áruházukban elérhető lesz?
-
Loituma69
őstag
Akinek megvan a frissítés elküldhetné mailban, mert nekem xarnak válaszolni a leveleimre. 1016dcc priviben küldeném a mailt.
-
Tobika1
senior tag
Lehet hogy még sem a tab szar hanem a micro sd kártyám...
-
Loituma69
őstag
Frissítéstől mit lehet tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AutoCAD
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest