- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
miért hagyod, hogy sokadjára is visszaküldjék garanciába? kérd a cseréjét, vagy a pénzed, hiszen hibás a termék. én csak kétszer vittem vissza a 1016-ot. másodjára felsoroltam az összes létező hibát (van bőven), ami ennél a típusnál előfordul. pár nap múlva felhívtak a MA-tól, hogy mi legyen. kértem a pénzem és asszem már másnap a számlámon volt a teljes vételár.
célszerű azokat a szoftveres hibákat felsorolni, amiről tudod, hogy nincs javítva. és mivel a kínaiak valószínűleg nem is fogják már ezeket javítani, a szervizben sem tudnak kezdeni vele semmit. (1016-nál ilyen volt a JB-sípolás, készenlétben ébredezés, töltőre dugva bekapcsolás, gyors készenléti merülés, stb.) mivel nincs olyan firmware, ami orvosolná ezeket a hibákat, el kell ismerjék, hogy hibás a cucc.próbáld meg bevinni a MA Arénába. ha beveszik gariba, talán pár napot nyersz a mm-hoz képest. (miskolcra viszik szervizelni, azé' ilyen tetű lassú a gariztatás.)
szerk: ung.mario: "Lehet, hogy megpróbálják elhúzni az időt a garancia végéig"
A garancia időtartama azzal az idővel hosszabbodik, amíg szervizben volt a cucc. Ha átvétel után rögtön kipróbálja és visszaadja, mert még mindig hibás, akkor szinte ki sem tud csúszni belőle.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Gyulus1990 #3644 üzenetére
15 nap, de az sem kötelező, csak "törekedni kell" rá.
Guszty81: elég sokan adtuk vissza véglegesen a MA-nak a 1016-ot, lehet abból lomizzák az alkatrészeket a javításhoz (az enyémnek pl sose volt baj a töltőcsatlakozójával).
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
kiürül a topik?
én egy nexus7-est meg egy kindle-t vettem az árából. -
senior tag
nálam rendben van, 4 gb is oké (rkbatch ->restore). a korábbi verzióknál tapasztal apróbb hibák közül eggyel sem találkoztam, nálam stabilabbnak tűnik. a kamera app jópofa, egyszerű és panorámaképet is készít. (van olyan elvetemült, aki ezzel fotózik? )
-
senior tag
jó hír annak, akinek valamelyik programja nem fut JB alatt, hogy a vondroid korábbi ICS verziói alá (3.3, 3.2.2.) be lehet pakolni a 135-ös firmwaret.
részletes leírás itt.
én a 3.2.2 alá raktam fel, mert a 3.3-ban rossz a beállítások (settings.apk) verziószáma és rendszeresen dob valami hibaüzenetet. -
senior tag
a finless 1.8 rom mappájában lévő kernel és bootloader fájlokat cseréltem le a vondroid-on lévő 4.2.0_2GB_kernel128 nevű romból kiszedettre, majd felraktam ugyanúgy, ahogy a finless rom-ot. nekem eddig nincs vele problémám, működik rendesen, 2 gb belső tárhellyel a programoknak.
a kernelt és a bootloadert felraktam ide. -
senior tag
nem kellett szervizbe vinnem, egy rom csere megoldotta a be(nem)kapcsolás problémáját.
most a finless 1.8 van rajta, 128-as kernellel (bootloader 1.20).
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
"Vondroid N101 v4.2.0: Releasing (Planned on Friday 15 Feb 2013 @ 23:00 Belgium Time (GMT+1))"
-
senior tag
válasz ung.mario #3135 üzenetére
a "sípolós" JB-nél a sípolás oka állítólag a JB-el érkező (ICS-hez képest) magasabb képfrissítés volt. bár az számomra továbbra is rejtély, hogy akkor miért szüntette meg a sípolást a max fényerő.
azt megoldották nagy nehezen, de úgy tűnik valami még mindig nem 100-as a hangnál.szóval a rockchip/yuandao-nál pár nyaklevest megérdemelne a hang-részleg.
-
senior tag
válasz Tobika1 #3130 üzenetére
kezdem úgy érezni, hogy ezt a merülést nem fogja megoldani egyetlen rom sem, bár ne legyen igazam.
készenlétbe rakva a tabot kb. 5 percenként a hangszóróból egy pattogó hang hallatszik. régebbi romoknál ezt követően ébredt fel a tab és kapcsolt be a kijelzője. most viszont csak a hangot hallani a tab mégsem ébred fel egy másodpercre sem. (beállítások\akkumulátor menüpont is ezt mutatja.) a hangot annak ellenére is adja, hogy a hangerő a minimumon van.
használat közben pedig kb. 1-1,5 óránként felugrik az a kis ablak, ami a hangerő állításakor szokott és egy fokozatot lejjebb ugrik a hangerő (ha nem a minimumon van), annak ellenére, hogy senki nem piszkálta a hangerő gombot.leírva talán súlyosabbnak tűnik, mint a valóságban, pedig csak egy apróság. de lehet, hogy a hangnak van köze a merüléshez?
-
senior tag
válasz #83057152 #3125 üzenetére
a MA Facebook oldalán valaki arra panaszkodott, hogy a series7 tabletje nem akar tölteni. de mivel két tabja volt, így kipróbálta a másik töltőjével is. azzal működött, tehát a töltő volt a hibás.
ha van lehetőséged kipróbálni más töltővel és azzal működik, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a MA-val, hogy cseréljék a töltőt. így nem kell hetekre lemondani a tabról, ha mondjuk a neten vetted és nem Miskolc környékén laksz.
-
senior tag
válasz ung.mario #3117 üzenetére
én az elsők között vettem meg, még tavaly augusztusban. gyakran használom, így gyakran lóg töltőn is. a töltő csatlakozójával még sosem volt problémám. ezek alapján eldöntheted, hogy korai-e vagy sem. amíg a 2 év gariidőn belül vagy, addig nincs vész.
úgy rémlik valahol a vondroid-on írták, hogyan lehet a tárhely méretét változtatni. nem tűnt bonyolultnak. (ha megnézed a Finless rom mappájában a "parameter2gb" és "parameter4gb" fájlokat, láthatod, hogy csak pár szám tér el a CMDLINE sorban. asszem a vondroidon is ezeket a számokat írták át.)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Loituma69 #3100 üzenetére
a saját döntéseid helyességét próbálod újra és újra elhitetni magaddal és másokkal. és mivel többször el is ismételgeted, így megmaradsz az emberek emlékezetében, mint az az ember, aki:
1. megveszi a myaudio 1016-ot --> örül neki, odáig van érte --> csalódik benne, ezért ócsárolva eladja.
2. megveszi a nexus 7-et --> örül neki, odáig van érte, fikázza a myaudiot --> rájön, hogy kevés neki a 7", ezért eladja.
3. megveszi a prestigiot --> örül neki, odáig van érte, fikázza a myaudiot --> ....nem nehéz kitalálni, mi lesz a következő lépés...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Tobika1 #3017 üzenetére
tegnap este 17%-on kezdtem el frissíteni (nem ajánlom senkinek!), úgyhogy nyávogott már a töltőért rendesen mire végeztem minden program telepítésével. aztán rádugtam és ma itthon pihent, szóval nem tudtam méricskélni a készenlétet. (de a beállítások\akksi pont szerint egyszer sem volt ébren, amíg töltőn lógott.)
-
senior tag
ugyanúgy bekapcsol, ha töltőre dugod. de ha nyomva tartod a power gombot és lelövöd, akkor úgy is marad, közben pedig tölti. de mivel már nincs 5 percenként ébredezés, így bekapcsolt állapotban is gyorsabban feltöltődik az akksi, mint korábban.
#2995 Tobika: az nem visture, hanem a bbs.
-
senior tag
válasz Tobika1 #2990 üzenetére
az enyémen van hdmi (és ethernet is), látom a menüben. kapcsolgatni is tudom. nem lehet, hogy te a 2013.01.03-as rom-ot próbáltad? az még 123-as kernellel ment. ez viszont a 2013.01.11-es, 128-as kernellel.
a menüje elég részletes, úgy tűnik egyedül a g-szenzor beállítás hiányzik belőle. illetve a hangerő gombok a "tálcáról".
viszont alapból van repülő mód kapcsolgatási lehetőség az óra mellett, és az 1 gb-ról se feledkezzünk meg.rootoltam, bemásoltam, de a permissiont nem sikerült átállítani, úgyhogy kerestem egy könnyebb (és számomra jobb) megoldást. egyszerű felrakni, rootolni, nem kell mókolni a play-el.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ez a TPSarky progi van a Tobika által emlegetett rom-hoz is csatolva.
Íme egy megoldás, amivel meg lehet szabadulni ettől a szenvedéstől:
1. felrakjátok a visture v10 romját (ugyanaz a 128-as kernel és 1.18-as bootloader. utóbbit onnan tudom, hogy kibontottam a rom-ot. )
2. mivel ebben alapból normálisan működik a google play, így eldöntöd, hogy akarod-e rootolni vagy sem.
3. ha rootolni akarod, akkor a fent leírt módszerrel (moborobo telepítése, majd bat fájl futtatásával) tudod a legegyszerűbben megtenni.a tárhely nem 512 mb, hanem 1gb, angol nyelvű és a bootképernyő sem olyan ronda.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mandras81 #2908 üzenetére
nos, nem működik az új gyári kernel a régebbi romok alatt, újabb (1.18) bootloader van benne. ezért más cselhez folyamodtam.
a fent linkelt BBS Rom rom\image mappájából a kernelt belemásoltam a jó öreg Finless 1.8 Rom mappájába és frissítettem. működik, nincs sd dobálás, nincs gyors merülés, a felület a korábban megszokott, egyből van play, stb. eddig szuper.
(mivel csak egy szimpla másolásról van szó, ezért nem töltetném fel sehova. bárki meg tudja csinálni.)az alvó mód szerintem tuti működik, mert érezhetően lassabban ébred fel, mint korábban.
#2910: ennyi türelmem és szabadidőm nincs, hogy mindezt végig csináljam.
#2914: nagyobb összegben mernék fogadni, hogy nem fogsz ilyen tabot venni... -
senior tag
felraktam a gyári rom-ot, de nincs alatta google play. ha meg feltelepítem külön apk-ból, akkor indítás után rögtön kilép. az alkalmazások között a "bolt" sem aktív.
asszem csak a kernelt szedem ki belőle és megy a finless v. vondroid féle rom alá.
b.daniel: akkor passz. vondroidon volt valami megoldás erre, de az hátlap levétellel meg valami kisütögetéssel járt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Loituma69 #2863 üzenetére
1. korábban mintha azt mondtad volna, ha lesz a tabhoz jó/javított firmware, akkor újra veszel egyet. vajon megtartod-e, amit ígértél?
2. jobb, ha nem kezdesz újra hangulatkeltésbe...
#2900 laszlohu: ha nem látja a gép, akkor semelyik rom-ot nem tudja felrakni rá.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz b.daniel #2893 üzenetére
ilyen probléma nálam is jelentkezett egy-két elszabott frissítés után. nem reagált semmire, az rkbatchtool nem ismerte fel, stb. nálam megoldotta az, hogy átdugtam egy másik usb portra. utána újra lehetett próbálkozni a frissítéssel. próbáld meg, hátha segít. (frissítésnél pedig ne upgrade-t nyomj, hanem restore-t.)
szerk: amíg a megfelelő bootloadert próbálod a frissítés során feltolni a tab-ra, addig - elvileg - nem tudod hazavágni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
itt a link az egész pakkhoz.
21-es kernel, a fájl neve is ez volt: kernel21_fix.img -
senior tag
Használtan még olcsóbban is hozzájuthatsz. Tavaly augusztustól kezdték el forgalmazni, igazán régi darabbal nem is találkozhatsz még használtak között sem. És mivel 2 év garanciát adnak rá, így még egy használt tablet vásárlásával is több, mint egy év garanciád lesz még hátra.
-
senior tag
válasz Moralespg #2676 üzenetére
persze, hogy nem működik. nem igazoltad vissza a megerősítő emailt, amit a gmail-es mélcímedre küldtek. "Your account is currently awaiting confirmation"
ha visszaigazoltad, akkor majd hozzáférsz mindenhez. (ha nincs a bejövő levelek között, keresd a spam mappában.)[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Tobika1 #2623 üzenetére
csak a finless-t használtam huzamosabb ideig, a többit csak kipróbáltam. nekem egyikkel sem voltak akadások, szóval ilyesmiről nem tudok beszámolni. ja de, a frissítés után ez lassabban indult el első alkalommal.
a vondroid-on nem írják, hogy optimalizálást végeztek volna a rendszerben, így szerintem nem várhatsz csodát ettől a rom-tól sem.egy bajom van csak ezzel a verzióval, eltűnt a beállítások közül a screenshot biszbasz ikonja és nem tudom kirakni a tálcára (vagy minek hívják azt a 3 gombot bal oldalt alul).
szerk: és végre eltűnt a rusnya robot!
szerk2: mikor tapasztaltál akadást? az egész alatt, vagy csak bizonyos programoknál?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz death.man #2618 üzenetére
Az N101 I-es verzióhoz készült firmware-ek használhatóak a 1016-hoz.
Az általad linkelthez még nem lehet hozzáférni, csak a vondroidos tesztereknek. ("You do not have permission to view this page or perform this action."). Elvileg ma jelenik meg és onnantól szabad a pálya.A Vondroid-féle rom-ok eddig mindig 1 db img fájlból álltak, így igen, lehetett frissíteni a "gyári" programmal (RKBatch Tool 1.5).
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
már a szeptemberi PH tesztnél is ígérték a JB-t és azóta sincs semmi. az admin-juk is ígérget az sgforum-on, meg hogy "rápirítottak" a kínaiakra. aztán semmi. (sőt, már azt ígérgetik, hogy a 4.2 jön, miközben egy hibátlan ICS-t sem sikerült kiadni hozzá!) a szoftveres supportjuk a nullával egyenlő. ha a kínaiak megcsinálják, akkor lesz gyári JB, ha nem, akkor nem. inkább nézem a yuandao, meg a vondroid oldalát. ők legalább nem csak ígérgetnek...
-
senior tag
válasz csababarca #2572 üzenetére
válaszoltam a másik topikban.
#2573: csak a legfelsőnek volt, ha jól tévedek (már régen kidobtam). a másodikon nincs címke, különben már elkezdett volna felhólyagosodni.
-
senior tag
Dec. 21-én jön a
világvége4.1-es Vondroid rom a javított kernellel!#2568: elvileg kettő van rajta. a második nekem alig látszik, de itt-ott a széleinél észrevehető.
-
senior tag
válasz Amoonre1717 #2561 üzenetére
én egy golla lisbon tokot használok hozzá. már ha a notesz tok alatt tablet tokot értesz.
fólia, minek? kettő is van a kijelzőn. az elsőt levettem, mert buborékosodott, a második hónapok óta rajta van, de semmi baja. ha már leszedted, ami rajta volt, akkor passz.
hálózaton nem próbáltam.
#2562: én cseréltetném a helyedben, nem próbálnám szétszedni.
-
senior tag
válasz Gyulus1990 #2541 üzenetére
~2%/óra
-
senior tag
na, kíváncsiságból megnéztem a rom-ot.
1. kernelcsere nélkül sem sípol.
2. sd dobálás és merülés továbbra is fennáll.
3. a beállításoknál van egy "ethernet" pont.
4. kínai nyelven indult, de szerencsére a beállítások menüpontjai mellett ikonok találhatók, így viszonylag könnyen eligazodik az ember.
5. van benne valami gyári yuandao-s program, ami nem tudom mire jó, mert nem sikerült átállítani a program nyelvét magyarra.mivel alapból nem root-olt és nincs kedvem a leírás szerint megcsinálni, így visszaköltözöm finless-re.
doczyus: most nézem, hogy az a leírást neked készült.
-
senior tag
válasz XDModesty #2528 üzenetére
rom-unk nincs, csak az oroszok kijavították a JB alatti sípolást a kernelben. a kernelt lehet letölteni és mondjuk a finless rom 1.8 alá bepakolni. az sd dobálás meg a merülés megmaradt.
#2526 doczyus: ott van minden a rom mappában, ami kell hozzá! a finless féle flash programmal tudod felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz ung.mario #2507 üzenetére
A Finless Rom-ot kicsomagolod és ott van benne egy "ReadMe First" nevű txt, abban le van írva minden.
Egyszer lehet a "reboot to flash mode" féle módszerrel (ha már fent van a driver, elindítottad a tabot és rádugtad az usb kábelre). Vagy lehet a másik módszerrel is, hogy nyomva tartott vol - gomb mellett kikapcsolt állapotban dugod a kábelre. Utóbbi esetben nem kell a reboot to flash mode gombot használni.
Ezek után nyomsz egy "erase nand" gombot, majd ha ez végzett, akkor egy "flash rom"-ot. És kész.
Nem igazán tudod téglásítani, amíg a megfelelő bootloadert használod frissítésnél. -
senior tag
válasz memento1999 #2494 üzenetére
nálam tökéletesen egyforma a bal és a jobb oldali hangszóró hangereje. pattogást pedig sosem tapasztaltam. (a vondroid féle ics rom alatt a 70-es kernellel akadozott a hang, de sosem pattogott) szóval szerintem ez nem normális, cserélném a helyedben.
-
senior tag
válasz pacman789 #2495 üzenetére
a 2453-as hsz-ben ott a link a kernelhez. én is onnan rántottam le.
Somatom: egyáltalán nincs szükségem a Go-ra és külön alkalmazást sem akarok telepíteni, mert nem áll szándékomban launchereket váltogatni. nekem tökéletesen megfelel a finless féle rom, azon csak a gyári launcher fut, és az is root-olt, mint a vondroid.
a vondroid-os romhoz gépészkedni kell. ki kell bontani a firmware img fájlját (az rk29image programmal), kicserélni a kernel.img-t, majd frissíteni a finless féle programmal (vagy a kernel csere után visszacsomagolni mindent egy fájlba, ha az rkbatch tool-al akarom frissíteni).
a fentebb vázolt első verzió szerint csak a kernelt kell cserélni és frissíteni, sokkal gyorsabban megvan a dolog.a kernelben szerintem csak ezt a sípolós hibát javították, mert továbbra is jobban merül készenlétben, mint kellene. sd-kártya nélkül 1,9%/óra merülést produkál nálam, képernyő kapcsolgatás nélkül, kikapcsolt wifi-vel. (sd-vel a képernyő is bekapcsol.)
-
senior tag
válasz Tobika1 #2487 üzenetére
a Fineless féle rom-on a gyári felület van, a Vondroid féle rom pedig a Go Launcherrel indult. lehet valamit rosszul állítottam be flash előtt, mert emlékeim szerint korábban, amikor kipróbáltam, nem a GO-val indult.
zseko: nem sikerült a gyári firmware alatt kernelt cserélnem. de az is lehet, hogy csak én vagyok béna.
visszaraktam a Finless 1.8-as verziót, nekem tökéletesen megfelel. csak ne lenne ennyire gagyi az a villogó szemű robot, amíg boot-ol.
szerk: ics alatt a "music volume eq" nevű progival hangosítottam a nem túl acélos hangerejű zörejkeltőket. most jb alatt le kellett vegyem fél hangerőre, mert leordítja a hajam.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
a képernyő most is feléled. nekem 10 perc után villant fel (kikapcsolt wifi-vel).
de mivel a JB-ben egyedül a sípolás zavart, így számomra már teljesen használható lett.#2470: Elb*sztam a program nevét. Szóval a firmware-ek szétrobbantásához nem az RKBatch Tool kell, hanem az RK29 Image rom tool. Sorry.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Tobika1 #2469 üzenetére
1. Egyszerűbb mód: leszeded a Vondroid-ról a Finless Rom 1.8 verzióját. Ennek a "Fineless Rom" mappájában lévő kernelt lecseréled a javított kernel21fix.img fájlra (miután törölted az eredetit, ezt nevezd át kernel.img-re). Aztán elindítod a Rom Flash Tool-t és az "Erase Nand" és "Flash Rom" gombok használatával frissíted a kütyüt.
2. Bonyolultabb: abban az esetben, ha nem a Finless féle JB-t szeretnéd használni, akkor magadnak kell szétrobbantanod a kiszemelt firmwaret az RKBatch Toolal, majd a kernelt lecserélve Finless programjával frissíteni. (Sajnos a Myaudio firmware-t hiába szedi szét, nincs benne külön kernel fájl.)
Szerk: kipróbálom majd a vondroid féle JB-t is. Ennek csúnya a kezdőképernyője.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
felraktam, nem sípol!!!
-
senior tag
válasz #79335424 #2384 üzenetére
az ics nálam tökéletesen működik, nem indokolja semmi a jb-re váltást.
nem hülyeség, én is erre gondoltam első körben. de valamelyik vondroid-os topikban írták, hogy a jb más kernelt használ. ettől függetlenül próbáltam összehegeszteni pár kombinációt ( ), de egyik sem lett működőképes.
-
senior tag
válasz #79335424 #2358 üzenetére
a gyári és a vondroid-os rom-oknál a rockchip batch tool 1.5-tel (szigorúan ez a verzió, nem az 1.3), finless rom-oknál a finless rom flash tool-al. (a finless romok amolyan "kibontott" firmware-ek: külön-külön tartalmazzák a bootloader, system.img, kernel.img, stb. fájlokat.)
#2360: ez az első tabom, nem igazán fogdostam másfajtát, mielőtt megvettem. ettől függetlenül nincs vele komolyabb problémám. csak azt mondom, hogy a tabos felhasználási szokásaimhoz egy 4:3-al jobban jártam volna. (belefért volna a keretbe egy ipad is, de annyi pénzt nekem nem ér. sem az, sem más tab.)
#2361: csak a system.img-t lehetett cserélni a cube-osra. a kernel változatlan, így annál is sípol a jb.
-
senior tag
Több tablet is van, ami erre az alapra épül. Egy az egyben azonban csak a Yuandao N101, Visture V10 és Aussiepad firmware-ét lehet ráhúzni a 1016-osra. (Némi barkácsolással nekem sikerült a Cube u30gt-ét is.)
Nyitottak nemrég egy Yuandao topikot, egyszer hozzászóltam és azóta kihalt. Szóval szerintem is irkálj ide nyugodtan. Melyik N101-es veszed, az 1-est vagy a 2-est? -
senior tag
válasz Krystal_s #2329 üzenetére
Így érthető. Én is a lakásban használom, ezért nem zavar a 10". Szaladgálósnak viszont biztos kisebbet választanék. (Sőt, pár hónapnyi használat után azt mondom, hogy ha újra tabot vennék, akkor az biztos 4:3-os lenne. Többet netezek rajta, mint filmezek. Netre viszont nem az igazi a 16:9.)
-
senior tag
válasz pacman789 #2345 üzenetére
nem használok backup-ot, mindig "restore"-al nyomom. aztán újra kijátszom az angry birds-t.
a készenléti merülésre én is kíváncsi leszek. a fícsörlistában szerepel egy ilyen: "Battery optimised". bár engem az sem zavar, ha nem változik érdemben. ritkán tartom készenlétben, inkább kikapcsolom.
-
senior tag
válasz nyúlkoma #2338 üzenetére
ez a 1016 topikja, senkit nem érdekel, hogy mi a bajod egy másik tablettel. a 1016-al a youtube még a vécéről is megy! talán azért, mert ezt nem te fedezted fel. jobb lesz, ha elviseled, hogy a steelcore sem tökéletes tablet és nem igazán jobb, mint a 1016-os. olcsóbb ugyan, de ugyanúgy szoftveres nyűg(ök?) van(nak?) vele, mint a 1016-al. az olcsóság is relatív, mert gondolom nem kaptál 30gb felhős tárhelyet, network tv-t, 2 év garanciát, music cardot, 3g modemet mellé...
-
senior tag
válasz Tobika1 #2334 üzenetére
az lehetetlen! ha a "stellcore" nem képes rá 49e-ért, akkor a 1016 sem lehet képes. mert a "stellcore" bizony a világ legjobb táblagépe. egy magyar gyerek találta fel! neki nincs 1016-os táblája, de ő akkor is tudja, hogy nem megy rajta wifin a youtube. ha a tiéden megy, akkor vidd vissza, mert rossz. és vegyél "stellcore"-t.
-
senior tag
válasz nyúlkoma #2319 üzenetére
a válaszodnak mondjuk köze nincs ahhoz, ami írtam de mindegy...
ne vedd sértésnek, de egy energiaitaltól felpörgött tini szintjén nyomod a hülyeséget. most pl ez: "Tehát ismerem a forgalmazót." az overmaxról is azt hitted, magyar. aztán kiderült, hogy kínából származó lengyel, amit még csak nem is Te "fedeztél fel". türelmes ember vagyok, de mostantól inkább átugrom a magvas bölcsességeidet.mod: még a tabod nevét sem ismered helyesen. nem "StellCover", hanem SteelCore.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A gyári lejátszó nekem sem tökéletes, egy-két videó megviccelte olykor. Én az MX Player-t és a BSplayer-t használom, mindkettő tökéletesen teszi a dolgát. (A gyári böngészőt is érdemes cserélni, mondjuk a Dolphin-ra, érezhetően gyorsabb.)
Szerintem a tablet jó, ha más lejátszóval nem jelentkezik a probléma. Ez csak valami szoftveres anomália lehet. (Ami sajnos jellemző a Myaudio tabletekre.)
Nekem ugyan 1016-os táblám van, de - ha jól tévedek - ennél a típusnál is volt olyan aki a töltés közben ugráló képre panaszkodott. Az enyém nem csinálja, bár töltés közben nem nagyon szoktam használni. Ha zavar, akkor szerintem nyugodtan vidd vissza és cserélik.
-
senior tag
jé, egy másik m4/3 topiklakó!
én egy ilyen bd rip-el találkoztam, de az csak 4-5-ször csinált ilyet a film alatt, nem szabályos időközönként. gondolom ez kódolási hiba lehetett.
kipróbáltad többféle lejátszóval is? ha mindegyiknél jelentkezik a hiba, akkor én megpróbálkoznék egy gyári rom visszaállítással, végül egy firm frissítéssel. ha egyik sem segít, akkor csere.#2302: az a masina sem tökéletes, bár tény, hogy az Asus supportja kicsit más világ, mint a Myaudio tetűlassúsága.
-
senior tag
-
senior tag
válasz Tobika1 #2108 üzenetére
Nos, kipróbáltam, de semmi egetrengető extra nincs ebben a rom-ban. ("There are small bugs in previous firmware on video rendering. Also some duplicated app (gallery.apk) Not big improvement. That's the reason why it is a 3.2.2 and not 3.3")
Viszont a rendelkezésre álló tárhely méretét jelentősen csökkenti. A Vondroid fórumán már kérték is Tuen-től a 2G verziót.Észrevettem viszont egy érdekességet. Alacsony akkutöltöttségnél (15-16%) kezdtem el frissíteni (ami ugye nem ajánlott). Utána egyből töltőre dugtam, nem állítottam be rajta semmit, sem a wifit, sem a Play-hez a google fiókot. És a tab nem ébredt fel egyszer sem! (SD kártya sem volt benne.)
#2122: Van egy moderátort keresek topik. Oda lehet írni a Loituma gyanús emberekről (pl frissen regisztrált újonc). IP alapján csekkolják és kivágják a fenébe. Neki amúgy sincs már sok dobása, a legutóbbi duplaregért egy hétre már lapátra tették.
-
senior tag
válasz Loituma69 #1916 üzenetére
mondd meg nekem őszintén, mégis mi a fenének jársz ide? ha azért, hogy vajon kijött-e valami jó rom a 1016-ra, akkor azt megteheted anélkül is, hogy belekötnél mindenkibe. (a legjobb lenne, ha hozzá sem szólnál, ahogy a Nexus topikhoz sem.) nekem viszont úgy tűnik, hogy csak azért jársz ide - sony haveroddal együtt - hogy oltogassátok az embereket, akik azt merik mondani, hogy használható a tablet. azért mert nektek nem vált be, nyugodtan írjátok le. de nem kéne belekötni mindenkibe itt a fórumon, mert más a véleménye, mint nektek.
letrollozol másokat, miközben többnapnyi hallgatás után csak annyit böfögsz a fórumba, hogy "mi van, még mindig a csodát várjátok?". ezt te mégis minek nevezed, ha nem trollkodásnak? én szimplán bunkóságnak, főleg azok után, hogy a topik elején még te magad ismételgetted, hogy a "legjobb ár/értékarányú tablet..."sony: szerintem semmi közöd hozzá, hogy kinek mennyi türelme van. azért, mert Te már a második alkalommal visszakérnéd a pénzed, addig lehet, hogy másnak több türelme van hozzá. ne akard megmondani senkinek, hogy mi a normális viselkedés, főleg úgy hogy magad sem vagy képes erre.
mod: #1914: szerintem halvány lila gőzöd sincs, mit jelent ez az "sd dobálás". mert ha lenne, akkor tudnád, hogy az sd kártya használat alatt egyszer sem kerül leválasztásra, tehát a működésben semmiféle fennakadást nem okoz.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
gyorsan felszaladt rá (a leírás kicsit hosszúnak tűnik, de csak azért mert a flashtool nem egy kattintásos, mint a többi frissítésnél), viszont ez is sípol. úgyhogy nem is próbálgattam tovább, megy vissza a vondroid 4.0.4.
ja, és szerintem idegesítő a JB-nél, hogy kikapcsolni nem "kikapcs gomb + ok", hanem "kikapcs gomb + kikapcsolás + ok" bökdöséssel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Gaming notebook topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Xiaomi Pad 6 8GB+256GB
- iPad Mini 6 64GB Cellular/Hibátlan/2025.nov. 18.Apple Gar./Akku 98%/p4004
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest