- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
asus memopad támogatja az ntfs-t? sajnos az acer nem... :S
-
Tobika1
senior tag
Nem tudom mi ez a nagy visszacserélési roham, érdekes nekem már majdnem egy éves a kütyü, a legelső szállítmányból vettem és nekem nincs töltőcsati probléma, a vondroidos rommal nem sípol és nem dobálja az sd-t, amikor nem használom akkor meg kikapcsolom...
-
Tobika1
senior tag
hamarosan lesz új vondroidos romunk
-
Tobika1
senior tag
Nem tudja valaki hogy mi lett a vondroiddal?
-
Tobika1
senior tag
én emiatt nem viszem vissza, esténként töltöm, töltés alatt nem használom, így nem mozog a töltőcsati és szépen tölti. Nincs már energiám újrarakni a romot meg telepíteni a dolgokat...
Amúgy meg amire használom arra tökéletes. net, film, stb
-
Tobika1
senior tag
Ha nem lenne ez a készenléti merülés dolog akkor elégedett lennék vele...
-
Tobika1
senior tag
Van még itt valaki akinek megvan a készüléke rajtam kívül?
nagyon kihalt mostanában a topic... semmi új rom, semmi hozzászólás. -
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3358 üzenetére
-
Tobika1
senior tag
Jó ez a 4.3as rom, sokkal jobb a wifi, gyorsabb, pontosabb az érintés stb stb, eddig tetszik. Viszont ez egy régebbi android verzióra épül 4.1.1 ezért pl nincs benne multiuser.
-
Tobika1
senior tag
Az új 4.3-as romot próbálta már valaki?
-
Tobika1
senior tag
Az új wayteq tabi mire emlékeztet titeket?
. [link]
-
Tobika1
senior tag
válasz
XDModesty #3286 üzenetére
Az a baj h nehéz eladni és kb 40-50 eFt -ot ér amiért nem tudsz most sem jobbat venni ilyen kategóriában 10 col 2 mag stb stb... :S szóval ezt már nagyobb befektetés nélkül nem nagyon érdemes eladni... De az biztos hogy ha legközelebb veszek akkor valami márkásabb dolgot veszek, bár 100 ezernél többet nem adnék érte... többet nem ér egy tablet szerintem, még az is sok érte...
-
Tobika1
senior tag
Azért durva hogy a myaudio honlapján még nincs kint a gyártó által kiadott rom...:-(
Elég halott lett a fórum, mindenki eladta a tabot vagy mindenki elégedett ? :-)
-
Tobika1
senior tag
válasz
Gyulus1990 #3227 üzenetére
kipróbálom én is sd nélkül, arra gondolok h lehet h csak a képernyő felvillanást oldották meg és sd-vel ugyanúgy merül.
-
Tobika1
senior tag
válasz
Gyulus1990 #3223 üzenetére
Te mikor vetted a tabot? Lehet hogy ez a merülés a régieknél van.
-
Tobika1
senior tag
ja bocs
-
Tobika1
senior tag
The next firmware is build in kernel 135 (at the moment in testing).
Az új rom új kernellel jön majd
4.2 es andorid lesz
hátha sikerül megoldani azt a merülés problémát... meg a torrent fagyást is...
-
-
Tobika1
senior tag
friss ropogós főzött rom! [link]
-
Tobika1
senior tag
válasz
b.daniel #3151 üzenetére
Kíváncsi lennék arra hogy tényleg cseréltek e benne valamit vagy csak felrakták rá a gyári romot... szerintem tuti nem cseréltek mert ezeket a készülékeket egyből cserélik és a hibásakat viszik vissza kínába a gyártóhoz... Jó egy mocskos cég ez... így lehúzzák az embert.
-
Tobika1
senior tag
Hamarosan megjelenik a 4.1 főzött rom és készül a 4.2 ő is! Juppiii :-)
-
Tobika1
senior tag
válasz
bakszazsolt #3107 üzenetére
Csak 1016dcc hez jó!
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #3105 üzenetére
Youtube nem akad nekem, hanem a smart része :netezés meg a menü lassú, de ahogy olvastam ugyanez van a samsungnál is... Nem hiszem h neked gyártottak külön egy hibátlan tv-t
, Na de ne menjünk bele egy Samsung - LG vitába
visszatérve a tabokhoz, igen az lenne a normális h gyárilag hibátlan legyen, de nem az, és nem csak a myaudiónál nem az sajnos. Az olcsóságnak ez az ára, ha ilyen tudású márkás tabot akarsz venni, az 120k és hozzáteszem annak sem tökéletes a szoftvere. Igazából nem is értem h miért olyan nehéz megírni jól a gyári szoftvert, miért nem tesztelik mielőtt kiadják... :S
Én még mindig elvagyok a myaudió tabbal, már szinte az összes hibát kijavították, még egy ideig használom később úgy is jönnek a négymagos, retinakijelzős tabok, majd akkor lecserélem ha jó áron lesznek. -
Tobika1
senior tag
válasz
Tobika1 #3103 üzenetére
azért azt nem mondanám hogy semmi támogatása nincs a tabnak, az igazi gyártó már vagy 3-4 szoftvert kidobott rá. az egy más kérdés hogy a myaudió megveszi a tabot, átcímkézi és utána nem foglalkozik a támogatással, de mi tudjuk h ez a tab valójában YuanDao N101 & Visture V10 és ha megnézed a gyár honlapját akkor láthatod h rendszeresen ad ki frissítéseket.
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #3102 üzenetére
Nemrégiben vettünk egy LG 42lm660s Led 3d lcd tv-t 200000 ft ért( nagy áruházakban 240k) és annak is szar a szoftvere, lassú és akad, az ember nem ezt várná egy 240k-s tv től, ehhez is megjelent már vagy 3 firmware, és egyik sem tökéletes, mindegyiknek van valami hibája. Ennyit a támogatásról.... ha egy nagy márka sem tud rendes szoftvert csinálni akkor mit várunk egy noname kínai tabtól?
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #3097 üzenetére
Ne is mert megint kitiltanak innen egy hónapra!
A héten volt a kezemben egy nexus 7 hát az egy vicc, kicsi kijelző, vastag, nincs sd , hdmi. Gratulálok hogy ilyet vettél!
Elárulom neked hogy az új gyári rommal nincs sípolás és sd dobálás!
minden nap használom a tabit, netezek, filmet nézek, játszok (nfs Most wanted) Meg vagyok vele elégedve! Tudom h neked ez fáj de ez az igazság.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3072 üzenetére
rootolni kell hozzá a tabot.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3065 üzenetére
a build.prop ot át kell írni mondjuk valamelyik samsung táblagép típusára és akkor minden menni fog
a vondroidon találsz róla dolgokat. Hamarosan lesz főzött rom, azzal nem lesz ilyen gond.
-
Tobika1
senior tag
Újabb rom [link]. Elvileg ezt lehet tölteni kikapcsolt állapotban.
-
Tobika1
senior tag
Az akku nekem ugyanúgy merül mint a többi rommal... este bekapcsolva hagytam, előtte lelőttem minden futó progit h ne legyen ébren és nem is volt és mégis kb 2%\órát merült...
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3040 üzenetére
fejből nem tudom, de azt hiszem h magyar nyelven van fent playen és elég evidens a használata
annyi hogy mivel te nem akarod rootolni azért csak az alkalmazásokat tudod lementeni, az adatokat nem.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3037 üzenetére
Ez is gyári
különböző márkanevekkel árulják ezt a tabot, ez a Visture rom a másik meg a yuandao rom. Meg oda is van írva hogy official rom.
Nincs.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3035 üzenetére
igen. vagy csinálhatsz Titanium backup-al mentést róluk.
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3033 üzenetére
-
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca #3031 üzenetére
Rosszul értelmezted :-) van egy másik gyári rom is ami nem vesz le a tárból és alapból van rajta play.
-
Tobika1
senior tag
Jó ez a g sensor kalibráció, csak nálam nem csinál semmit...
-
Tobika1
senior tag
Aki teljes képernyős videókat akar nézni az ezzel a prigavl el tudja tüntetni a tálcát, sok dolgot be lehet állítani rajta:
[link] -
Tobika1
senior tag
válasz
XDModesty #2998 üzenetére
es file explorerben a beállításoknál bepipálod a rootos dolgokat majd bemész a system/app rányomsz a play.apk-ra folyamatosan és legörgeted a menüt és ott lesz h properties, majd change és bepipálod mindet hogy read és a legfelsőt meg write ra majd ok és aztán gyári adatok visszaállítása, újraindul és jó lesz.
-
Tobika1
senior tag
Ki mit tapasztalt az új rommal? merülés készenlétben mennyi kb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest