- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3590 üzenetére
Még jó, hogy neked szólnak, hogy az eredeti számla is kell. Nekem ez plusz 80km autókázásba került. Pedig engem a drága ügyfélszolgálat felhívott. Csak mert nekik rá kell pecsételni az eredeti számlára, hogy visszavásárolva. Azt persze nem tudták elmagyarázni, hogy minek.
-
b.daniel
senior tag
Na nekem is az MM. Hétfőn lesz két hete hogy leadtam , ezt az sms-t most kaptam:
Tisztelt vásárló,sajnos nem lehetséges a készülék javítása.Kérem fáradjon be vevőszolgálatunkra az eredeti értékesítési bizonylattal.Media markt
Akkor levásárlásra jó vagyok ezek szerint?
-
ung.mario
tag
mm-be vittem, mivel ott vettem és elsőre visszafizetést kaptam. Végül is gondolj bele, szerintem ők nem tudják kijavítani minden hibáját,elkezdik javítani, cserélgetni a drága alkatrészeket, de nem lesz jobb és csak viszi a pénzüket. Sajnálom, hogy így alakult, már nem a tabletet hanem a magyar céget. Tanultam a hibámból marad a márkás cucc. Mennyivel egyszerűbb lett volna a dolgunk és az övék is, ha lehetne usb-ről tölteni... vissza sem vittem volna.
-
:AMF:
senior tag
kiürül a topik?
én egy nexus7-est meg egy kindle-t vettem az árából. -
XDModesty
aktív tag
muhaha, mindenkit memopadra csábítunk
megváltás a myaudio után, tényleg mindenkinek ajánlott
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3580 üzenetére
Ésszerű választásnak tűnik
2 hét +1 nap.
(#3581) erikö3
Töltőcsati, sípolás, sd dobálás, készenléti merülés, néha csak töltő rádugással akart bekapcsolni és hibás csatlakozóval ez még problémásabb, volt, hogy nem akart kikapcsolni, nagyon gyenge wifi meg még 1-2 dolog. Felsoroltam mindent amit javítani kellene, hogy egy 70 ezerhez méltó tab legyen.
-
ung.mario
tag
Most jött el a pillanat, én is elköszönök a tabletemtől, de a fórumtól nem.
Átköltözök a memopad oldalára. Nem tudták javítani a 1016-ot, úgyhogy már egy új masina töltődik mellettem. Kicsit azért sajnálom, jó kis masina volt, csak azok a bosszantó hibák ne lettek volna.
-
erikö3
tag
sípolni nem sípol,(merülés,sd dobálás még korai ma vettem át),torrentet nem használom,de a wifi az megy rendesen
-
erikö3
tag
ma megkaptam a tabom,4.1es nem béta (!!!) rendszerrel,eddig jól szuperál,sztem aki szeretné megtartani,reklamáljon miatta és raknak rá egy pöpec jelly beant
-
ung.mario
tag
válasz
katarn111 #3571 üzenetére
Szerintem alapból ugrott a garancia, mert rá foghatják, hogy x-y hiba a leejtésből származik...
Mással kellett volna bevitetni lcd cserére, hogy más név alatt fusson, és utána a te neveden, a garanciával. Így kikerülted volna a beazonosítást. Most ha bevinnéd garival, névegyezés miatt nem menne. Bár még mindig ott a veszélye, hogy megjelölték e a javítást. -
katarn111
csendes tag
Na végre visszakaptam a tabletem( leejtettem, lcd csere volt), 13k megúsztam. Viszont egy kérdés ha visszarakom a 4.0 vagy a 4.1 jb betát és visszaviszem a mm-ba (sd dobálás gyenge wifi sípolás gyors merülés töltő csati nekem ok) akkor mennyi az esély rá hogy legalább levásároljam az árát?
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3569 üzenetére
Ahogy elnéztem mások is írták a sípolást, sd dobálást, készenléti merülést. Erre visszarakják a 4.0 romot és visszadobják, hogy kész. Készenléti merüléssel nem is foglalkoznak, ők is tudják, hogy gyárilag szar. Legalább kiadnának egy közleményt, hogy a vondroid romokat engedélyezik garanciavesztés nélkül. Rögtön szimpatikusabb lenne a dolog. Gondolkozom, hogy én is beviszem a töltőcsatlakozó miatt, és odaírom, hogy ezt legalább engedélyezzék, hogy használhatóbb legyen.
-
ung.mario
tag
Mi történt itt? Mindenkinek szervizben van a tabja?
-
mandras81
senior tag
-
erikö3
tag
válasz
csababarca #3564 üzenetére
15 nap van a törvényben (gondolom munkanap) ha nem jelentkeznek akkor lehet reklamálni
-
b.daniel
senior tag
válasz
csababarca #3560 üzenetére
Szerintem nem,elvégre ez csak egy hiba a sok közül,es bizonyára ok is tisztaban vannak vele,hogy ez tipushiba.En is ma vittem vissza MM-be ahol vettem,azt mondták Max 2 hét és ertesitenek.
-
csababarca
őstag
Vissza akarom vinni,mert nem töltődik a tablet.
Viszont a töltőnk hegye elgörbült pár hónapja,de nem ezért nem tölti. Ebből lehet gond,hogy erre fogják,és nem javítják meg emiatt? -
b.daniel
senior tag
Egyébként MM-be jobb leadni,ahol vettem,vagy Arénában?
-
csababarca
őstag
nekem is meghalt. kiírja hogy töltés,de 10 óra alatt összesen 8%ra töltötte fel....
most próbálom visszatenni a gyári rom-ot,hétfőn meg megyek leadni az MM-be. -
XDModesty
aktív tag
válasz
Tobika1 #3553 üzenetére
75ezer forintot költöttél egy tabra, és kompromisszumokat kell kötnöd, mert nem működik rendesen. A hivatalos rommal használhatatlan a sípolás és az sd dobálás miatt, márpedig nem mindenki szereti cserélgetni a romot mivel attól elvileg ugrik a garancia. Nem futtathatsz torrentet, mert nem bírja a tab, ez mi a mai világban? 75ezer forintért... Ki-be kell kapcsolgatni, hogy ne merüljön le, amikor ebben az árkategóriában HETEKET bírnak a tabok készenlétben.
Szóval ezért a visszacserélési roham, 75ezer az sok pénz egy nem tökéletesen működő gépezetért.
+ a töltőcsati az emberek 90%nak szar, illetve a wifi kurva gyenge mert a fém hátlap leárnyékolja...
-
ung.mario
tag
válasz
Tobika1 #3553 üzenetére
Ez igaz, de amilyen lassan kapcsol be vondroidos rommal, nem szívesen kapcsolgatom. Megoldhatnák ezt a készenléti merülést, akkor tényleg egy nagyon jó gépünk lenne. Meg persze a töltőcsatlakozót, vagy legalább lehetne usb-n tölteni, de neeem... minek is... A szomorú, hogy nem a myaudio hibája hanem a kínaiaké. Concorde 9.7 ips-nél is töltőcsatlakozó hibával találkoztam, de ott van usb-s töltési lehetőség.
-
Tobika1
senior tag
Nem tudom mi ez a nagy visszacserélési roham, érdekes nekem már majdnem egy éves a kütyü, a legelső szállítmányból vettem és nekem nincs töltőcsati probléma, a vondroidos rommal nem sípol és nem dobálja az sd-t, amikor nem használom akkor meg kikapcsolom...
-
b.daniel
senior tag
Igazából ha látják,akkor be kell ismerniük,hogy igazunk van.Nem feltétlenül a Myaudio hibája,hogy ilyen a tab,sőt még a szoftveres támogatásra is azt mondom,hogy ha ők nem kapnak Kínából romot hozzá akkor ez van..de sajnos szerintem mindannyian ugy vettük a tabot,hogy nem tudtunk azokról a hibákról amik nagyon kényelmetlenek a mindennapok során...merülés,sd dobálás,sípoló hangszóró,torrent használhatatlansága,és ugyebár a toltőcsatlakozo.Ezek mind olyan hibák,amiket meg kell javitaniuk gari keretében,és ha nem tudják ezt megtenni,akár önhibájukon kívül,de nem..akkor vissza kell adniuk a pénzünket,mert hibás a termék.
én(mi) örülné(n)k neki a legjobban,ha minden flottul menne,ugy ahogy arra számítottunk,de sajnos nem...:/ -
Gemil
tag
ne feledjétek, ezeket a hsz-eket ők is látják...
-
erikö3
tag
Most kaptam a következő sms-t "Tisztelt vásárló! A készüléke átvehető.Az ár 0,00ft amely a termék javítási költségének megfelelő összeg.Kérem, hozza magával a javítási megbízást.Media Markt" Holnap megyek is fel de ebből arra következtetek pénzt nem adnak vissza,ergo megy még egy kört a tabom.
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Nekem is tönkrement a töltőcsati, meg a gyári rommal ugye minden hiba ami szokásos. Ha hátfőn leadom arénában, akkor számíthatok pénzvisszafizetésre? Illetve ha igen, akkor kb mennyi ennek a lefolyási ideje?
Én is kinéztem már az utódot, viszont én ráfizetni nem szeretnék, ezért Lenovo Ideapad A2109-t néztem ki -
Guszty81
tag
Én a mai szép délelőttön adtam le javításra a tabot (bár reményeim szerint pénz lesz belőle), de a tatabányai szervízponton is mondták, hogy kb. annyi myaudio terméket visznek vissza, amennyit eladnak, hasonló hibákkal, mint amiket én soroltam (sípol, merül, sd-t dobál, töltő csati).
És ez nem csak a tabra vonatkozik!!! (telefon, mp3 lejátszó... stb.)
Én szerintem galaxy tab 2 10.1 (P5110)-re cserélem, ismerős 7 colos galaxy tab-ja volt nálam 1 hétig, tényleg ég és föld a kettő! Árban is, tudásban is nagyon hasonló (picit gyengébb proci, de van GPS), minimális ráfizetésem lesz... már csak vissza kell kapni a pénzem, és remélni, hogy addig nem fogy el a készlet, mivel hamarosan jön a Galaxy tab 3!
-
XDModesty
aktív tag
Srácok, aki teheti, az küldje vissza a tabot és kérje vissza a pénzét. Hihetetlen mi a különbség egy márkás tab és a myaudio között. Én egy huszast rádobva vettem egy asus memopad 10-est, és kompromisszum nélkül, tökéletesen villámgyorsan repeszt a tablet. Egyszerűen összehasonlíthatatlan, nincs folyamat vmi miatt leáll, belassult böngészés, gyenge wifi és ezernyi más kompromisszum. Tényleg mindenkinek ajánlom, hogy szabaduljon meg tőle.
-
zseko
veterán
-
-
XDModesty
aktív tag
Én is a webshopban vettem, bevittem a bpesti arénába, ott átveszik, és leküldik Miskolcra. Ott ülnek rajta, szart se csinálnak vele, aztán rajtad áll mi lesz. Mivel javítani nem tudják, nincs már 1016, fel fogják ajánlani a levásárlást, megmondod h kösz neked más nem kell, fizessék inkább vissza. Nagy valószínűséggel vissza fogják. Habár még nem vettem új tabot (de már kinéztem az utódját), nagyon örülök h nem kell többet szenvednem vele.
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #3528 üzenetére
Örülök neki, hogy pozitívan kijöttél belőle
Olvasva a beírásokat én is elgondolkodtam rajta hogy szintén visszaviszem, mivel hibás a termék és nem is foglalkoznak a javításával (qrvára merülő készülék, sípoló rom, sd dobálás, értékelhetetlen wifi, stb) de azért lekopogom, nálam elfogadhatóan működik. A merülés az ami kiakaszt leginkább, mindig tervezni kell a használatot, de egyébként az összes hibája zavaró valamilyen szinten. Még egy terméket nem fogok tőlük vásárolni az már biztos.
Egyébként én neten rendeltem közvetlenül tőlük, akkor Miskolcra kellene visszaadni, vagy hogy? -
Tobika1
senior tag
hamarosan lesz új vondroidos romunk
-
XDModesty
aktív tag
Na, megérkezett a pénzem, myaudio bácsi visszafizette.
Ennyi volt a pályafutásom, jöhet egy minőségi tablet.
-
Gemil
tag
válasz
pacman789 #3526 üzenetére
Lehet, de igazából mindegy. Ha mondjuk megrendeltem volna egy webstoreból ezt a tabletet, akkor kb 5-el lett volna kevesebb. Itt meg kézbe kaptam. Alapesetben csak röhögni járok oda az árakon, de akkor még kézenfekvő volt ott venni, mivel ugyanannyiért megkaptam mint bárhol máshol.
De örülök, ha mások tanulnak a példámból, próbáljátok meg.
Egyébként megérte váltani, még így is hogy ráfizettem 30-at, tényleg megéri az árát. Mindenhol van wifi, minden megy hiba nélkül. Rögtön a bekapcsolás után frissített 4.2-re. Minden téren jobban teljesít. Én javasolnám annak aki váltana vagy váltania kell. Előbb utóbb szinte mindenki fog, hacsak nem mókolja meg a töltőt és lehet, hogy jobb még garidőn belül visszavinni.
-
pacman789
aktív tag
szerintem jogilag ilyet nem csinálhatnak... te megvettél egy terméket ami nem jó, akkor nem kötelezhetnek arra, hogy levásárold... olyanra mi nem is kell neked.
Szerintem csak le akartak rázni, nekem már többször MM-be is visszaadták a pénzem, ilyenkor szerintem elég bedobni, hogy akkor vegyetek fel egy jegyzőkönyvet, hogy nem adják vissza a pénzt és felhívni a fogy védelmet, hidd el rögtön visszaadják a pénzed... -
mandras81
senior tag
válasz
ung.mario #3520 üzenetére
Azt már csak azért írtam, hogy fel legyen sorolva a hibák között. Mondhatsz bármit, a hivatalos ROM-mal dobálja, és ez nem normális. Majd akkor gratulálok én neked, ha a hivatalossal sem dobálja, de azért jól odamondtál nekem. :-)
És, még az sem zavart volna, hogy főzött ROM-ott használok, de az már kicsapta a biztit, hogy kétszer vittem vissza kontakthibás töltőaljzattal, és másodjára a teljes alaplapcsere tényleg megoldotta, csak az amúgy is botrány gyenge wifit baszta még gyengébbre. De, ahogy említettem, a lényeg, hogy jól odamondtál nekem az sd dobálással kapcsolatban. :-)
erikö3: nem evidens, hogy visszaadják az árát, azt a szervíz dönti el. Gondolom, minél többször viszed vissza, annál nagyobb az esély. Viszont, nagyon fontos infó annak, aki MM-ben vette, hogy csak abban az áruházban kapod vissza a pénzed, ahol vetted, a többiben csak levásárolhatod.
-
Gemil
tag
Sziasztok!Ma írtak a mm-bòl,hogy elkészült a tablet, mehetek érte. Odamentem,erre kôzlik, hogy nem javítható, vásároljuk le. PEdig csak a töltőcsati volt rossz... Szóval helyette vettem 100èrt egy asus memo pad-ot. SAjnos kilépek a 1016-osok klubbjàból,bár lehet,hogy inkább örülni kellene.
-
mandras81
senior tag
Sziasztok,
na, nekem harmadjára volt szervízben (első két alkalommal a töltőaljzat lett kontakthibás, ezért második alkalommal cserélték az alaplapot, viszont így meg az amúgy sem acélos wifi lett olyan gyenge, hogy már a konyhában sem tudtam netezni, pedig előtte gyengécskén ment), és két napja szóltak, hogy visszakapom ajándékutalványban (MM-ban vettem), de persze ideadják a kp-ban is, ha kérem.
Fenti okokból (tudom, hogy nem itt kell hirdetni, de gondoltam, titeket kérdezlek meg először) eladóvá vált egy Sandisk Class10-es 32 gigás microsd kártya, és egy Case logic univerzális tablet tok egyben 7000 Ft-ért. A kártya kb. 4 hónapos, ebay-ről vettem, de úgy háromszor használhattam, mert vártam egy olyan ROM-ra, ami nem dobálja az sd-t, persze az nem érkezett meg azóta sem. A tok Ipon-os, kb. 3 hónapos. Ha valakit érdekel, jelezze priviben.
-
dennis1
csendes tag
válasz
#83057152 #3514 üzenetére
Csak akkor tudod feltölteni, ha valamilyen fogyasztásmérős aljzatba dugod a töltőt, és azt figyelve igazgatod a tabletben a töltőcsatlakozót, mert másként -ebben az állapotában - reményed sincs eltalálni, hogy mikor áll jól.
Ha ilyen nincs a közeledben, csak a töltő melegedését figyelve sejtheted, hogy tölt-e. -
erikö3
tag
válasz
pacman789 #3508 üzenetére
nekem annyit mondtak hogy soroljam fel a hibákat (gyári rom akadt bőven) és elküldik miskolcra (direkt kértem hogy írja rá hogy nekem ne javítsák hanem a pénzt adják vissza),aztán a csaj mondta hogy két héten belül kapok majd egy sms-t hogy miképp döntöttek,és majd fáradjak vissza a papírral amit adtak,remélem vissza kapom a pénzem,most én is egy samsung galaxy tab 2-re hajtok,csak a 3g modemes változatára
-
pacman789
aktív tag
válasz
ung.mario #3505 üzenetére
bocsi nem fértem be a szerkesztés időbe.. amúgy olyat nem csinálhatnak, hogy csak levásárolhatod a pénzed.. te ezt vetted meg neked ez kellett, vagy kicserélik megjavítják vagy visszaadják a pénzed, de ha nem tudják kicserélni javítani nem kötelezhetnek levásárlásra.
-
pacman789
aktív tag
És erre ők mit mondtak? Én is gondolkozok ilyenen és egy samsung galaxy 2-őt helyette. Ha az aksi nem merülne ilyen gyorsan jó kis tab lenne...
Amúgy, most h megnéztem a garilevelet, hát elmehetnek az anyjukba... Mindenhol nagy betűkkel, hogy 2 év gari, miközben a második évben a szerelésért nem kell fizetni, de az alkatrészért igen... hát kapják be...
Valahogy, ezt meg kell oldalni, mert ha 1 év után megy tönkre a töltő csatlakozó én hülyét kapok...
lehet ma be is megyek -
ung.mario
tag
válasz
#83057152 #3506 üzenetére
Főzött rom miatt alapból azt fogják mondani, hogy garancia ugrott. Dugd be a töltő és ékeld ki, pl egy személyi tokkal. Az a lényeg, hogy feszüljön a hdmi vagy az usb csatlakozó felé, DE ne nagyon, nehogy megrepedjen a műanyag. Fel fog tölteni, romcsere és viheted be.
-
törölt tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is teljesen lemerült a lányom 1016 dcc-je.Tölteni nem tudom,mert tönkre ment a csatlakozó.Gondolkodom,hogy visszaviszem a Mediaba,de sajnos főzött ROM van rajta és hát gyárit nem tudok ebben a formában visszarakni.Szerintetek van esély így is egy cserére vagy garanciális javításra?
Köszi! -
erikö3
tag
sziasztok
visszavittem ma a tabot a mediamarktba,reklamálva hogy a tab olyan vacak amilyen,beta androiddal,és azt kértem hogy adják vissza pénzt,van rá esély hogy tényleg visszaadják? -
Tobika1
senior tag
Nem tudja valaki hogy mi lett a vondroiddal?
-
DecebaL.rex
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio Series10 1008B szürke hátlaposom.
Megpróbáltam feltenni egy WM8850 JB 4.1.1. firmet, de sajnos nem sikerült, nem működik az érintőkijelző. Nem tudná valaki lementeni és feltenni a szürke hátlapos eredeti FW-t. Én marha lustaság miatt nem mentettem le a művelet megkezdése előtt.
Vagy esetleg valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest