- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDModesty
aktív tag
válasz
Tobika1 #3553 üzenetére
75ezer forintot költöttél egy tabra, és kompromisszumokat kell kötnöd, mert nem működik rendesen. A hivatalos rommal használhatatlan a sípolás és az sd dobálás miatt, márpedig nem mindenki szereti cserélgetni a romot mivel attól elvileg ugrik a garancia. Nem futtathatsz torrentet, mert nem bírja a tab, ez mi a mai világban? 75ezer forintért... Ki-be kell kapcsolgatni, hogy ne merüljön le, amikor ebben az árkategóriában HETEKET bírnak a tabok készenlétben.
Szóval ezért a visszacserélési roham, 75ezer az sok pénz egy nem tökéletesen működő gépezetért.
+ a töltőcsati az emberek 90%nak szar, illetve a wifi kurva gyenge mert a fém hátlap leárnyékolja...
-
ung.mario
tag
válasz
Tobika1 #3553 üzenetére
Ez igaz, de amilyen lassan kapcsol be vondroidos rommal, nem szívesen kapcsolgatom. Megoldhatnák ezt a készenléti merülést, akkor tényleg egy nagyon jó gépünk lenne. Meg persze a töltőcsatlakozót, vagy legalább lehetne usb-n tölteni, de neeem... minek is... A szomorú, hogy nem a myaudio hibája hanem a kínaiaké. Concorde 9.7 ips-nél is töltőcsatlakozó hibával találkoztam, de ott van usb-s töltési lehetőség.
-
zseko
veterán
-
dennis1
csendes tag
válasz
Tobika1 #3476 üzenetére
Én akkor vettem, amikor ez a 4.3 vondroid kijött, ezzel kezdtem el használni, megelégedéssel.
Ha ez előbb kijött volna, a topic is nyúlfarknyi lett volna.
Külhoni N101-es topicok is behalnak lassan, mert kevesebb a probléma.
Egyszer majd megint jön egy orosz, és a 0.5% per óra merülést is megoldja. -
-
ung.mario
tag
válasz
Tobika1 #3305 üzenetére
Kösz, akkor ezzel fogom magam meglepni. Aki vállalkozó kedvű, és ért egy kicsit az elektronikához (és persze nics garanciája vagy már nem is foglalkozik vele) annak találtam egy kis buherálni valót. A töltő csatlakozó a végtelenségig gagyi végül is egy U-alakú foglalat amibe úgy kóvályog a töltő ahogy éppen jól esik neki. Találtam egy hasonlót méretre ugyanez, de szét kell szednem, hogy megbizonyosodjak róla. ASUS eeepc töltő csati. Reményeim szerint komolyabb anyag, és az elején van egy karika megerősítésnek. Remélhetőleg nem olyan gagyi anyag, ami 2 hónap alatt elfárad.
Tudom garancia, meg idegesítő, hogy használhatatlan, de én lusta vagyok gariztatni. Esetemben 3 havonta lenne esedékes a töltő miatt.
Egyébkén kapható a csati Magyarországon isItthon egyanez
929 postával vagy 7112+posta
-
ung.mario
tag
válasz
Tobika1 #3289 üzenetére
Kiszemeltem magamnak a Galaxy note 10.1-et, az lessz a csere csak gyűjteni kell.
Nekem is összevissza kattintgat fineless .18-al. bekapcsoltam az érintés megjelenítését és a vissza gomb oldalán függőlegesen végigszórja. elkezdi, nyomkodja egy ideig 1perc kb aztán abbahagyja szép lassan. melyik a legjobb rom jelenleg? Screen filter mit csinál?
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #3282 üzenetére
Én is elvagyok vele, de az bolyamatosan idegesít hogy ilyen gyorsan merül, és állandóan ki-be kell kapcsolgatni. no meg a Vondroiddal van olyan gondolm, hogy fel kellett tennem egy screen filtert mert magától össze-vissza kattintgat, és se a fércbukon nem jó hogy magától likeolgatja ami neki megtetszik
, se fórumba, hogy törölgetheti a posztokat meg ilyenek..
-
zseko
veterán
-
Gemil
tag
válasz
Tobika1 #3222 üzenetére
Többször mondtam... Nem jól csinálják. Sztem nem nagyon nyulkál ő bele, csak összerakosgatja innen-onnan. Nem hiszem el, hogy a tesztcsapatban nem volt, olyan akinek a visszajelzett hibákból 1 sem áll fenn. A srácnak még egy SD kártyája sincs, akkor mégis hogyan tudná hitelesen azt mondani, hogy minden ok a rommal???
-
erikö3
tag
-
erikö3
tag
válasz
Tobika1 #3188 üzenetére
nem tudom h mi lenne a normális,de nekem még így is ki bír egy teljes napot ha felmegyek pestre,pedig netezek,wifi megy rajta,sőt még hazafele egy 1,5 órás film is belefér,olyankor mondjuk 20-25%-ot veszít is,de szerintem ez így jó,így mikor hazaérek egy 15% még mindig szokott maradni
-
b.daniel
senior tag
válasz
Tobika1 #3152 üzenetére
Most én is nagyon kiakadtam.. Nem beszélve arról, hogy ha normális szoftverrel adnák ki, nem romoltam vna.. Ráadásul a gyári frissítő programmal lett tégla. És am is.. Ha nem garanciális a probléma, akkor meg kéne kérdezniük, hogy pénzért is megcsinálják - e.. Tuti megkérdezem a fogyasztóvédelmet..
-
:AMF:
senior tag
válasz
Tobika1 #3130 üzenetére
kezdem úgy érezni, hogy ezt a merülést nem fogja megoldani egyetlen rom sem, bár ne legyen igazam.
készenlétbe rakva a tabot kb. 5 percenként a hangszóróból egy pattogó hang hallatszik. régebbi romoknál ezt követően ébredt fel a tab és kapcsolt be a kijelzője. most viszont csak a hangot hallani a tab mégsem ébred fel egy másodpercre sem. (beállítások\akkumulátor menüpont is ezt mutatja.) a hangot annak ellenére is adja, hogy a hangerő a minimumon van.
használat közben pedig kb. 1-1,5 óránként felugrik az a kis ablak, ami a hangerő állításakor szokott és egy fokozatot lejjebb ugrik a hangerő (ha nem a minimumon van), annak ellenére, hogy senki nem piszkálta a hangerő gombot.leírva talán súlyosabbnak tűnik, mint a valóságban, pedig csak egy apróság. de lehet, hogy a hangnak van köze a merüléshez?
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #3106 üzenetére
160e-es samu tv-nél ugyanúgy lassú a smart része, én is tanusíthatom, kipróbáltam párat.
Már csak a merülés van vissza, ezt lenne jó kiszűrni mitől van, talán(?) mégiscsak hardverileg 'csorog el' valahol a nafta? De ez az 512MB belső tárhely igen kevés. 1GB szűken jó, de átváéltok én is 2GB-ra ha elérhető lesz egy olyan módosítás.
Valakinek sikerült már beállítani hozzá gamepadot játékra? Nálam csak félsiker van. Működik, be is tudtam konfigolni, de csak a fele kijelzőt érzékeli mikor a virtuális gombokat kell lepakolgatni, így lehetetlen beállítani a játékhoz. A jobb oldalra nem hajlandó semmit lepakolni, és a bal oldalon is össze-vissza - bal alsó sarokhoz érek és a a bal felső/közép részre teszi a gombot
Az S2-n tökéletesen működik elsőre. Csak azon kicsi a kijelző, tabon lenne jó játszani, tenném is fel a batman-es játékot újra
-
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1 #3103 üzenetére
Nem a gyártókkal van a gond, ők csak megakarnak élni, a magyar minőségellenőrzés hiányával a minimum elvárható használhatóság meállapításával és vevő semmibevevésével van a gond. Látod én pl 165.00ft-ért samsung wifis tv-t vettem és nem akad nem lassú hibátlanul működik. Youtube videókat öröm nézni a 106cm full hd kijelzőn. Neked nem volt szerencséd rossz tipust vagy márkát választottál.
Igen és aki megveszi a medimarktba vagy tök mindegy hol az majd tudja, hogyez nem mayaudio hanem valami más. Szerintem természetes dologhogy a myaudio oldalon kellene a term€ktãmogatåsnak lennie nem pwdig valami kina dzsunka oldalon. Nem vsgyunk egyformåk neked ez így jó es termeszetes, nekem meg nem. -
Tobika1
senior tag
válasz
Tobika1 #3103 üzenetére
azért azt nem mondanám hogy semmi támogatása nincs a tabnak, az igazi gyártó már vagy 3-4 szoftvert kidobott rá. az egy más kérdés hogy a myaudió megveszi a tabot, átcímkézi és utána nem foglalkozik a támogatással, de mi tudjuk h ez a tab valójában YuanDao N101 & Visture V10 és ha megnézed a gyár honlapját akkor láthatod h rendszeresen ad ki frissítéseket.
-
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1 #3099 üzenetére
Nem engem kellene kitiltani innét hanem az országból a használhatatlan hibás tabokat aminek nincs hivatalos terméktámogatása! Hányadik rom verziót és hányszor cseréltél romot ebből mennyi volt a hivatalos oldalrol myaudio.hu letőltött rom? Öszintén? Nexud 7 hónapokkal ezelőtt eladtam, jelenleg ezt használom : Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB ami valóban hibátlan és van terméktámogatás és 62.000ft volt.
-
XDModesty
aktív tag
-
senior tag
válasz
Tobika1 #3017 üzenetére
tegnap este 17%-on kezdtem el frissíteni (nem ajánlom senkinek!), úgyhogy nyávogott már a töltőért rendesen mire végeztem minden program telepítésével. aztán rádugtam és ma itthon pihent, szóval nem tudtam méricskélni a készenlétet. (de a beállítások\akksi pont szerint egyszer sem volt ébren, amíg töltőn lógott.)
-
senior tag
válasz
Tobika1 #2990 üzenetére
az enyémen van hdmi (és ethernet is), látom a menüben. kapcsolgatni is tudom.
nem lehet, hogy te a 2013.01.03-as rom-ot próbáltad? az még 123-as kernellel ment. ez viszont a 2013.01.11-es, 128-as kernellel.
a menüje elég részletes, úgy tűnik egyedül a g-szenzor beállítás hiányzik belőle. illetve a hangerő gombok a "tálcáról".
viszont alapból van repülő mód kapcsolgatási lehetőség az óra mellett, és az 1 gb-ról se feledkezzünk meg.rootoltam, bemásoltam, de a permissiont nem sikerült átállítani, úgyhogy kerestem egy könnyebb (és számomra jobb) megoldást. egyszerű felrakni, rootolni, nem kell mókolni a play-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest