- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
Na gyerekek ma megjött az antenna és rendesen szívtam vele! Mikor megjött gyorsan fel is forrasztottam de nem raktam vissza a hátlapot és örültem mint majom a farkának mert olyan erős volt a wifi hogy még a szomszédok jeleit is fogta, majd visszatettem a hátlapot, ez a hátlap tényleg alumínium és úgy leárnyékolja az antennát hogy gyengébb volt a jel mint az eredetivel, vagy 3X szétszedtem meg összeraktam mire rájöttem hogy ez nem lesz jó... ezután visszaraktam a gyárit és észrevettem hogy az alaplapra olyan trehány módon van felforrasztva a vezeték hogy csak lestem, ezután nekiálltam és leforrasztottam a gyári vezetéket és tettem a helyére egy másikat, összeraktam majd a jelem kb 5db-el jobb lett mint amilyen volt. Szóval az a tanulság hogy ne álljatok neki antennát cseréllni mert a fém hátlap miatt reménytelen a helyzet! nem is értem h ki volt az az állat aki ezt kitalálta, vagy legalább tehettek volna valami kis műanyag díszt a hátlapra és a mögé tették volna az antennát....
A másik! Bevilágításra tudom hogy mi az orvosság, egyszer szarul raktam fel a hátlapot és feszült egy kicsit az egész és akkora bevilágításom lett hogy csak lestem, gyorsan szétszedtem és újra összeraktam és jó is lett. Szóval akinek bevilágításos problémája van annak valszeg feszül a hátlapja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad 5.gen Cellular / 32GB / Space Grey (018)
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest