- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Eljutottam addig, hogy megvan a 4GB, viszont cseszik feljelentkezni, hibát dob. Igaz hogy írja:
First time start google play store could get some faults, just restart play store and problem solved (Google update need apply)
de nem javul meg. Már kézzel frissítettem a play!-t, így se jó.
-
XDModesty
aktív tag
Én is a webshopban vettem, bevittem a bpesti arénába, ott átveszik, és leküldik Miskolcra. Ott ülnek rajta, szart se csinálnak vele, aztán rajtad áll mi lesz. Mivel javítani nem tudják, nincs már 1016, fel fogják ajánlani a levásárlást, megmondod h kösz neked más nem kell, fizessék inkább vissza. Nagy valószínűséggel vissza fogják. Habár még nem vettem új tabot (de már kinéztem az utódját), nagyon örülök h nem kell többet szenvednem vele.
-
XDModesty
aktív tag
4:3-as képarány, retina kijelzőnek mondják a felbontás miatt egyébként, a régebbi ipad-ban is ilyen volt.
Széltében ugye kisebb, magasságban meg nagyobb. Szerintem sokkal kényelmesebb fogásra, és eddig nem találtam olyan cuccot ami ne futna el rajta valamilyen felbontási mizéria miatt.
Ha terhelem (ergo keményen játszok) akkor viszont csúnyán fel tud melegedni, a 1016 is ezt csinálta vagy már nem emlékszem rá? Illetve az akkus kérdés fennáll, nállatok kemény használat mellett mennyit bír?
Elküldtem privben az érdeklődöknek a képeket.
-
erikö3
tag
hmm érdekes,akkor ott lehet csak egyéni a probléma,én ha magára hagyom egész nap legrosszabb esetben is csak 10%-ot merül,ma reggel 10 óta nyúztam a gépet,oda fele zenét hallgattam,a suliban megnéztem/elintéztem ezt-azt,hazafele egy filmet megnéztem és még mindig van rajta 46%,szóval szerintem ez nem kollektív probléma
-
erikö3
tag
-
csababarca
őstag
Jó értem,csak a mai világban azért nem nagy kunszt töltőre dugni a dolgokat.
Más: rátettem ezt a visture-s rom-t, jó is, megy rendesen,viszont a play áruházban csomó alkalmazásra azt írja ki,hogy nem kompatibilis,ezért nem lehet letölteni. Olyan alkalmazásokra,amik eddig futottak rajta.
Ez mitől lehet? -
:AMF:
senior tag
ugyanúgy bekapcsol, ha töltőre dugod. de ha nyomva tartod a power gombot és lelövöd, akkor úgy is marad, közben pedig tölti. de mivel már nincs 5 percenként ébredezés, így bekapcsolt állapotban is gyorsabban feltöltődik az akksi, mint korábban.
#2995 Tobika: az nem visture, hanem a bbs.
-
Tobika1
senior tag
Nekem valami app egész este ébren tartotta de így is csak 1% ot merült óránként. Akkor sikerült felrakni a playt?
Szerintem 1-2 napon belül lesz egy vondroidos rom is az új kernellel, szerintem abban 2 giga lesz a belső tárhely az appoknak meg hát egy kicsit fel is lesz tuningolva :-) szóval annyira még nem akarom ezt belakni.
-
senior tag
Ez a TPSarky progi van a Tobika által emlegetett rom-hoz is csatolva.
Íme egy megoldás, amivel meg lehet szabadulni ettől a szenvedéstől:
1. felrakjátok a visture v10 romját (ugyanaz a 128-as kernel és 1.18-as bootloader. utóbbit onnan tudom, hogy kibontottam a rom-ot.)
2. mivel ebben alapból normálisan működik a google play, így eldöntöd, hogy akarod-e rootolni vagy sem.
3. ha rootolni akarod, akkor a fent leírt módszerrel (moborobo telepítése, majd bat fájl futtatásával) tudod a legegyszerűbben megtenni.a tárhely nem 512 mb, hanem 1gb, angol nyelvű és a bootképernyő sem olyan ronda.
-
senior tag
már a szeptemberi PH tesztnél is ígérték a JB-t és azóta sincs semmi. az admin-juk is ígérget az sgforum-on, meg hogy "rápirítottak" a kínaiakra. aztán semmi. (sőt, már azt ígérgetik, hogy a 4.2 jön, miközben egy hibátlan ICS-t sem sikerült kiadni hozzá!) a szoftveres supportjuk a nullával egyenlő. ha a kínaiak megcsinálják, akkor lesz gyári JB, ha nem, akkor nem. inkább nézem a yuandao, meg a vondroid oldalát. ők legalább nem csak ígérgetnek...
-
Krystal_s
addikt
Szia, köszönöm szépen, hogy válaszoltál.
Nekem fontos lenne az alvó mód, mivel a tabletet csak arra szeretném használni, hogy mindig velem lenne éjjel-nappal és amikor valami eszembe jut, akkor csak megkeresném a neten, vagy csak úgy játszanék stb. unaloműzésre.
A sípolás is zavarna, mert érzékeny a fülem...a max fényerő is túlzás...
Köszi a leírást is, nekem ezek a hibák nagyon zavaróak lennének. Sajnálom, hogy még nem javították gyárilag. :\ -
Hobbbyt
őstag
Pedig nincs oda ragaszva..
A hoszabbik oldalon szépen alá tudsz nyulni egy műanyag késsel vagy hasonlóval.. Kb. (2+4)x2 kis pöcök van ami be van akadva, ezek vagy le törnek, vagy nem.. Nekem 1-2 letört, de én vadállat módjára estem neki.. Senki nem mondta, hogy hol kezdjem stb. Szóval már tudom, hogy kéne..
-
törölt tag
Elkapkodták, nagyon bugosan jött ki. Viszont aktív a support. Egy hónap alatt, 3 gyári romfrissítés volt. Akad még javítani való, de a nagyobb hibákat elhárították. Így már egész jól használható. Van root és a konyhák is beindultak. Viszont a chipset forráskódja zárt, úgyhogy linux egyenlőre nincs. De amire kitalálták, arra Androiddal is tökéletes. Sőt!
-
Hobbbyt
őstag
Én beégést OLEDen még nem láttam, de biztos van mert mások is mondták.. szerencsére ez engem elkerült még. Az én S2-m besárgult baloldalt. (na nem durván de szürke raszteles képnél láthatóan) :/ De elvileg ez széria hiba.. vissza kellett volna még akkor vinnem mikor előjött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged