Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyorgy
csendes tag
Honnan lehet RAM-ot leszedni hozzá? A myaudioworld.com megszűnt. Valaki tudna segíteni szürke hátlapos RAMmal kapcsolatosan?
-
jedis
senior tag
Nahh a héten beadta a kulcsot a kicsikém
. Végül is bő 4 évig húzta, ami nem rossz .
Nem tudom még mit veszek helyette, de ha olyat, aminek nincs még topic-ja, akkor csinálok annak is, mint ennek csináltam anno.
-
RegElek
csendes tag
Eladó 10"-os Myaudio tablethez való érintő képernyő, 5000Ft.
Vagy keresek olcsón kijelzőt ebben a méretben -
vargaj
csendes tag
Helló van nekem egy myaudio 1008B szürke hátlapos tablettem és felraktam egy 4.1.1-es verziót csak az problémám hogy teljes hangerőn is nagyon halk a gép segítségre volna szükségem.Ha tudna valaki rá megoldást azt nagyon meg köszönném.
-
májkiy
tag
válasz
pireputy1234 #3714 üzenetére
Ha csak simán bekapcsolod és vársz, sok ideig ezt a ciklust csinálja? Rendesen fel volt töltve elötte?
-
pireputy1234
újonc
Sziasztok!
Tudnàtok segíteni nagyon fontos lenne!!!
A My Audio 10 (fehèr hàtlapu) tabomat 1 hónapig nem hasznàltam, amikor be akartam kapcsolni meg jelent a logò majd pàr mpig sötèt lett a kèpernyő, majd újra megjelent. Be nyomtam a power ès a vol+ gombot Ez jelent meg. Innen hogy lèpjek tovàbb? -
májkiy
tag
Sziasztok!
Windows 10 alatt tudok frissíteni/root-olni, stb? Sajnos még semmit nem találtam, hiába keresgélek.
-
erikö3
tag
válasz
Ghostman78 #3711 üzenetére
Nem hiszem hogy sokan olvassák mostanában,szerintem vondroid oldalon talász egy jó romot,csak kéred meg mi a tabod kínai megfelelője.
-
válasz
Ghostman78 #3710 üzenetére
senki ?
-
Sziasztok.
Minap jutottam hozzá eme "remek" MyAudio Tablet Series10 1008B készülékhez.
Fehér hátlap, full gyári sw, H12.20120925
Érdeklődnék, hogy mi a legjobb / legstabilabb rom erre a vasra ?
Érintőképenyős "probléma" baromira idegesítő, hogy néha nem reagál, a tablet sebessége is hagy némi kívánni valót maga után.
Létezik ezekre a problémákra megoldás egy custom rom formájában vagy ez a gép ilyen ennyit tud ?!köszönöm
-
Spike009
csendes tag
Sziasztok! Tudom nem vág ide, de véletlenül nem tudjátok mi a myaudio 916dcc kínai megfelelője? Romot cserélnek rajta, de nem tudom milyet keresek. Előre is köszi!
-
-
Büszke
csendes tag
Sziasztok.
Másfél éve vettem újonnan egy 1016DCC-t.
Egy ideje eléggé lecsökkent az akksi kapacitás, de nem zavart mert sűrűn töltve használtam tovább.
Most viszont már nem tölt 1%-nál feljebb. Töltő és csatlakozása jó mert próbáltam másikkal is.
Gondolom az akkumulátor ment tönkre.
Kérdésem a következő:
Milyen akksit kell vennem bele, honnan?Egyáltalán lehe-e magyarországon hozzá venni, vagy rendeljek külföldről?
Köszönöm a válaszokat -
zseko
veterán
Neked simán feljelentkezett a fiókba? Én már többször újraflasheltem de nem hajlandó bejelentkezni. Állandóan hibát dob. "Nemsokára megjavul" ezt mondja, de cseszik megjavulni
Nálam kétlépcsős azonosítás van, de eddig is ez volt. Egy másik dolog még, hogy ha hosszabban készenlétben hagyom akkor nem reagál a kijelző az érintésre, ki kell kapcsolni majd vissza, csak úgy javul meg.
-
zseko
veterán
Eljutottam addig, hogy megvan a 4GB, viszont cseszik feljelentkezni, hibát dob. Igaz hogy írja:
First time start google play store could get some faults, just restart play store and problem solved (Google update need apply)
de nem javul meg. Már kézzel frissítettem a play!-t, így se jó.
-
zseko
veterán
2GB-os verzió nincs belőle?
Nekem még a vondroidos 4.2.1 van rajta most már közel egy éve, mostanában már csinál érdekességeket. Pl. bekapcsolás után randomszerűen elfelejti hogy milyen alkalmazások lettek rápakolva. Van hogy a fele hiányzik. Rajta van, nem törli le, csak épp sehol nincs... ha nem nyúlok hozzá azonnal bekapcsolás után, hanem várok vele pár percet, akkor megjelenik mind, egyéb esetben nem. És most már iszonyat módon be van lassulva, így egy év után. Lehet fel is teszem ezt a romot akkor.Sajnos a fő gondom továbbra is az eszméletlen merülés készenlétben.
-
mathez
újonc
Sziasztok!
Valamelyik fórumban olvastam, hogy a 1016DCC valójában egy Window/YuanDao N101 névre hallgató kínai tablet (annak is az első, gyakorlatilag I-es verziója), amit nálunk MyAudio márkanév alatt forgalmaz(n|t)ak.
Viszont a kínai support sokkal erősebb, olyannyira, hogy letöltehtő rá egy 4.3-as Jelly Bean is:https://www.facebook.com/WindowYuanDaoN101
http://vondroid.com/resources/vondroid-n101-v4-3-4gb.67Nekem is van egy ilyen tablet-em, már 2 éve szenvedek a MyAudio oldalról letölthető JB Beta verzió mellett (sípolás, átmeneti fagyogatás, szaggatás, stb.), amit ma frissítettem a megszokott Rockchip Batch Tool v1.5-ön keresztül (úgy, ahogy az a MyAudio frissítési útmutatóban le van írva).
Ez a firmware image már nem sípol, ha nincs teljes fényerőre állítva, érezhetően gyorsabb és stbilabb op. rendszer, az akkut is jobban kíméli. További jelentős változás, hogy a 16GB-os kapacitás rovására az eddigi 1GB-os rendszermemória ebben a 4.3-as firmware-ben 4GB-ra lett növelve. Persze tesztelem még néhány napig és írok a további tapasztalatokról.Remélem más is örömét leli majd benne.
-
debreceni79
csendes tag
Tisztelt fórumozók vettem egy 1008B (silver) tabot, amely árához képest kitűnően működik, csak az a problémám, hogy, az alkelmazásokat a memóriából nem tudom áthelyezni az sd kártyára (ez a belső sd-je). Úgy tudtam, hogy ez a régebbi androidoknál (2.2 vagy az előtti) volt probléma, de ezen 4.0.3 Android van. Az Outletből ahonnan vásároltam, nem tudtak értelmes választ adni problémámra, a myaudio e-mail címről meg nem kaptam választ. A fórumok böngészése sorám sem találkoztam ezen tabok ilyen típusú problémaleírásával. Lehet, hogy csak szimplán hibás a tablet? Ha valaki tud valamit promblémámra megtisztelóő segítségét köszönöm.
. -
RegElek
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy "csodálatos" MyAudio Tablet Series10 1016DCC-m.
Azon kívül, hogy folyamatosan hordom vissza garanciálisan javítatni a kisebb nagyobb hibák miatt, most valahogy megrepedt a bal sarka a kijelzőnek, aminek köszönhetően (vagy más miatt?) oylan mintha random időközönként a gép magától nyomkádna a vissza nyilat. (a repedésre hivatkozva nem javították meg se ezt, se azt, hogy az akksitöltést össze-vissza mutatja, vagy éppen alacsony töltésnél becsikózódik a kép (erre állítólag van szoftverfrissítés?)).
Kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerül kb egy kijelző csere (nyílván myaudióékkal csináltatom majd meg a garancia miatt)?
Válaszotok előre is köszönöm.
-
Spiler666
csendes tag
Sziasztok!
Az este behoztak hozzám egy tabletet, hogy nézzem meg miért nem megy.
Amit produkál: rádugom a laptopra tölteni, bekapcsolom, kiírja az "android" feliratot majd pár másodperc múlva kikapcsol. Semmi mást nem tudtam belőle elővarázsolni..
Ötletek? (köszi!)
-
jedis
senior tag
Háááát én nem tudom , lehet hogy csak én vagyok szerencsés, és az első 100db 1016DCC tökéletes volt ( néz meg ki csinálta ezt a topikot !
) , de nekem semmi bajom nincs vele ! Az asszony egyből vart rá nekem egy fullos tokot, finom pamut belsővel, és kemény oldallapokkal ! A második fólia, még mindig rajta van ! Soha nem rúútoltam, frissítettem, hekkeltem, tuningoltam, rajta semmit ! Persze úgy bánok vele, mint a hímes tojással, szóval nem szoktam frizbizni vele, meg ilyesmi ! Film, Net ( Wifi; mobilnet ), Game ! Persze nem minden nap ( már) ! Persze az SD kártyával nekem is b.szakodik néha, de engem nem zavar, ha a Divx filmek nem jelennek meg a videó alkalmazásba egyből, indítom explorer--ből ! Meg mikor néha bekapcsolom, és frissíti az összes feltelepített alkalmazást, leteszem pár percre, hagy dolgozzon !
-
WySyON
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy myaudio 708qa tabot és rászántam magam hogy rootoljam a progi azt írta hogy simán lezajlott minden. Aztán felraktam egy proci húzó progit meg a titanium backup-ot, kicsit meghúztam a procit (nem állítottam be hogy olyan maradjon örökre így minden indításnál vissza áll a normális beállításokra!)meg letöröltem egy két fölösleges alkalmazást és most azt csinálja amikor bekapcsolom hogy vagy 10 másodpercig nincs baja aztán lefagy az egész a francba. ha valamit tudtok ez ügyben segíteni akkor legyetek szívesek szánjatok rám pár percet.
-
Bargab
tag
Üdv!
Egy 916qi-n gondolkodom, de lenne 1-2 kérdésem.
alapból rootolt az tablet? ha nem akkor lehet rootolnni alami egyzserű módszerrel?
OTG képes? és ha igen akkor kezeli az NTFS formátumot?
HDMI nyomottan küldi ki a képet vagy jól jelenít meg?
Wifi mennyire erős?Nem akarok rajta romokat cserélgetni, csak általános net/sorozatok/filmek, néha 1-2 játék.
Előre is köszönöm.
-
-
imicip
csendes tag
Sziasztok,
előre is elnézést kérek, kicsit OFF-olni fogok, mert csak ez a tablet hasonlít az gyerekéhez.
Szóval adott egy ósanos Lazer MID 1506CM tabi, és gyermekem a fontos adatai védelme érdekében rajzolható képernyőzárat alkalmazott. A még kisebbik gyerkőc belekontárkodott a képernyőzárba és sikerült olyan állapotba hozni, hogy ha bekapcsolom, a képernyő felső részében kiírja, hogy " Túl sok mintarajzolási próbálkozás" és előtte egy lakatszimbólum van, tehát zárolt. Kéri a gugli fiók bejelentkezést, de mivel a wifit nem tudom bekapcsolni a jobb alsó sarokban, hiába nyomkodom nem ugrik fel a beállítások ablak.
A power+hangerő nem hozza elő a recovery-t, csak fekszik az a hülye robot felnyitott hassal és piros felkiáltójellel, és nem történik semmi.
Ha tud valaki segíteni, megköszönném. -
vg
addikt
Gondoltam megosztom a 916DDC, MM-os történet végét. Múlt héten felhívtam a szervizt, hogy mi van a géppel, majd közölte a jóember, hogy alaplaphibás, nem tudnak időpontot mondani, egy hét, vagy egy hónap is lehet mire kész lesz. Jóvan. Pénteken bementem a MM-be, visszakérni a pénzt. Odajött valamilyen manager (vagymi) és jól megígérte, hogy utána néz. Ez volt pénteken. Kedden jött az sms, hogy mehetek érte. Elképedtem mikor megláttam tegnap este, hogy alaplapcsere helyett, sw frissítés ( 4.2.2-ről 4.1.1-re frissít, érted) történt, ráadásul visszadátumozva a mukavégzés 14-re, mikor a nyomtatás 15-én készült, a vállalt határidő meg 13-a. Ez egyértelmű összedobott fusi meló miután beszéltek a MM managerével. Agyam eldobom ettől a hazug mocskos bandától. Jelenleg viszont a gép megy. Jelenleg. Rátettem három képernyő tesztelőt, touchscreen tesztelőt, mindenfélét. Eddig ennyi.
Őszintén remélem olvassák ezeket a sorokat, mert biztos vagyok benne, hogy nem végeztünk(még 11 hó garancia van a gépre). Leszarom már a gépet, a pénz se érdekel(már elkönyveltem tanulópénznek), de az a sok szomorúság amit a páromnak okoztak remélem visszakapják az élettől.
Végezetül senkinek, senkinek nem ajánlom a Media Markt üzleteket, sem a Myaudio termékeket. Ha a géped a Frangepán utcán található szervizbe kerül, akkor arrogáns ügyfélszolgálatost, és amatőr kókler "szakembereket" kapsz.
-
irhazy
újonc
Sziasztok. SOS.
Segítséget szeretnék kérni! Hogyan kell egy Myaudio 1008b (ANDROID 4.0.3) tabra egy Huawei E220-as modemet telepíteni. Most hoztam el egy "PROFITOL" de ő sem tudott segíteni. Lehet, hogy nem is akart?! -
pacman789
aktív tag
Gondolom hátha mos többen olvassák megkérdezem újra, hogy akinek még van garanciája 1016-ra, akkor az írjon rám. Nekem lejárt szeptemberbe és a töltő csatlakozó beszart:S
Nagyon hálás lennék és persze fizetnék is érte, de ezt majd megbeszéljük priviben
Persze utána visszaadnám miután megjavítottákKöszi!
-
vg
addikt
Hiába mondom, hogy kérem vissza a pénzem, jogszabály szerint nem kötelesek visszaadni. Kértem cserét, reklamációba. Nem Miskolcra viszik, hanem Pesten a Frangepán utcába. Tegnap fel is hívtam a szervizt, hogy mi a helyzet, de olyan szinten bunkó volt az ügyintéző, hogy már most látom, hogy pontosan ugyanúgy le fogják szarni az egészet, ahogy először. Nem volt képes felfogni, hogy bosszant, hogy úgy visszaküldték garanciából, hogy egy vacak képernyő kalibrációs programmal megtesztelték. Ha kezébe vette volna a készüléket és nyomkodta volna pár percig, akkor látta volna a hibát továbbra is. Még a bluetooth-t se kapcsolta ki! Én marhára sokat melóztam azért a 60ezer forintért, marhára bánt ez a hozzáállás. Elvárom, hogy profik végezzék a garanciális javítást. Az biztos, hogy nem hagyom annyiban, ha kell, akkor kérek független szakvéleményt a gépről és perre viszem.
Amúgy mi az a MA?
-
:AMF:
senior tag
miért hagyod, hogy sokadjára is visszaküldjék garanciába? kérd a cseréjét, vagy a pénzed, hiszen hibás a termék. én csak kétszer vittem vissza a 1016-ot. másodjára felsoroltam az összes létező hibát (van bőven), ami ennél a típusnál előfordul. pár nap múlva felhívtak a MA-tól, hogy mi legyen. kértem a pénzem és asszem már másnap a számlámon volt a teljes vételár.
célszerű azokat a szoftveres hibákat felsorolni, amiről tudod, hogy nincs javítva. és mivel a kínaiak valószínűleg nem is fogják már ezeket javítani, a szervizben sem tudnak kezdeni vele semmit. (1016-nál ilyen volt a JB-sípolás, készenlétben ébredezés, töltőre dugva bekapcsolás, gyors készenléti merülés, stb.) mivel nincs olyan firmware, ami orvosolná ezeket a hibákat, el kell ismerjék, hogy hibás a cucc.próbáld meg bevinni a MA Arénába. ha beveszik gariba, talán pár napot nyersz a mm-hoz képest. (miskolcra viszik szervizelni, azé' ilyen tetű lassú a gariztatás.)
szerk: ung.mario: "Lehet, hogy megpróbálják elhúzni az időt a garancia végéig"
A garancia időtartama azzal az idővel hosszabbodik, amíg szervizben volt a cucc. Ha átvétel után rögtön kipróbálja és visszaadja, mert még mindig hibás, akkor szinte ki sem tud csúszni belőle. -
zseko
veterán
-
ung.mario
tag
Nekem is volt ilyen problémám. Mintha nyomkodna össze vissza a gép. Beállítottam, hogy mutassa az ujjam helyét a képernyőn és a vissza gombra néha néha rábökött. Amikor megzakkant akkor a bal szélétől kb 1,5cm-re folyamatosan nyomkodott. Olyan gyakran, hogy a nyomásjelző csak egy vonalat mutatott. Újraindítottam, aztán néhány perc múlva újra csinálta. Egy idő múlva elgyengült a jelenség, akkor kapott egy másik romot, és abbahagyta, de szerintem a romhoz semmi köze sem volt. Csak úgy előjött, és ugyanolyan fokozatosan eltűnt. Sajnos s silány minőségű anyagok és összeszerelés következménye lehet. Szerintem előbb utóbb visszafizetik az árát, vagy próbálkoznak panelcserével, stb. Lehet, hogy megpróbálják elhúzni az időt a garancia végéig, úgyhogy ne hagyd magad.
Sajnos tapasztalat, hogy ezeket a kínai, japán, stb. vackokat nem szabad megvenni, inkább egy gyengébb teljesítményű márkásat. Az enyémet megjárta nem kevés rom, de igazi javulást nem ért el. Vettem Asus-t és itt nincs szükség root-ra vagy rom cserélgetésre. Ugyan ez volt a telefonomnál. Alcatel-t telenyomtam romokkal, hogy legyen valami, most meg áttértem Sony-ra és nincs vele semmi bajom. Próbáld meg visszakérni a pénzed és fektess be egy kicsit drágább vagy gyengébb márkásba. -
vg
addikt
Lenne egy nagy kérdésem, bocsi, hogy ide a írok, de nincs Series9 topic.
Nekem van egy Series 916DDC gépem, vagyis nincs. Három hónapja vettem MM-ben, de a barátnőm használta csak napi 1-2 óra játék meg youtube. Egy hónap után, után teljesen meghülyült. Újraindult, majd össze vissza ugrált a kép, elindultak a programok, ode-oda lépkedett magától, mintha az üveget nyomkodná nagyon gyorsan valaki. Újraindítani alig lehetett, be sem kapcsolt sokszor. Legkisebb fénynél vibrált a gép. Elküldték garanciába, de annyit csináltak, hogy kalibrálták a képet(egy hónapig volt oda a gép). Visszakaptam, hazamentem, otthon bár a képremegés elmúlt, viszont fél óra használat után ugyanaz lett(össze vissza lépkedett mindenhova, mintha magától élne). Használhatatlan. A képernyő forgatási opció bekapcsolása után meg simán újraindult. Még aznap este visszavittem, és újra elküldték. Ennek már két hete megint. Katasztrófa. Rizsporos kalapom emelem, hogy nem csinálnak rajta semmit. Egy 60.000 forint gép, marhára bánt a dolog.
Ha valakinek lenne ötlete, vagy találkozott ilyennek megírhatná.
-
BNR
csendes tag
További probléma, hogy a memória mindössze 110 mb.
De úgy tűnik kihalt a fórum. -
BNR
csendes tag
RKBatch tool -lal megpróbáltam vodroid 4.3-ra frissíteni, de az ellenőrzésnél hibát talál, megáll.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy keresztet vethetek rá? -
BNR
csendes tag
Mostanában nem olvastam a fórumot, nem vagyok naprakész. Be tudnátok linkelni a legutolsó illetve legjobban működő ROM-ot ?
Köszönöm ! -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Akinek mostanában jár le, vagy odaadná a garanciapapírját az írjon, megoldjuk valahogyan, hogy megérje
Utána persze visszaadnám
Neki is jó, mert plusz 1 javítás, ha neki is tönkre menne és vissza kérné a pénzt, nekem meg megcsinálnák
mivel nincs gyári szám a gari papíron így ez nem gond.
1 hete járt le az 1 év és persze, hogy most szart be a töltő...
Előre is köszi a segítséget!Üdv.:
pacman789 -
Gemil
tag
Először talán a kínai megfelelőjét keresném meg, aztán megnézném, hogy egyáltalán foglalkozik-e ezzel a készülékkel... Egyáltalán nem biztos, hogy valaki csinál rá custom rom-ot.
Ennek a készüléknek a romja nem jó a tiedhez! -
stigma
addikt
Hi. valaki tudna linkelni nekem MYaudio tablettel kapcsolatos root + eérhető romokat?
Itt találtam egy leírást régebbi hsz-el kapcsolatban, illetve egy működő 4.2.2 vagy 4.3-ra lenne szükségem, ki mit ajánl?Tudom "google a barátom" de már pár fajta megoldást találtam roothoz,cwm telepítéshez,igaz azok különfélék voltak.
-
doczyus
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi 1 hónapot RileyROM 2.0-val húztam végig, viszonylag problémamentesen. Ezt természetesen a típus ismert hülyeségei mellett értem...
Lényeg: Most jutottam el oda, hogy huzamosan a kütyüben legyen egy 16GB-s micro SD kártya.
A kártya FAT32 fájlrendszerrel idáig egy htc telefonban teljesített hiba nélkül. Laptopban kártyaolvasójával sd átalakítóval hibátlanul ír - olvas. Viszont a tablet nem hajlandó kezelni. Nem ismeri fel, amikor kiveszem kiírja, hogy sd kártya eltávolítva, tehát érzékeli.Kérdésem lenne, hogy a 16GB-vel van alapból problémája vagy esetleg rom specifikus dolog. A kártya egyébként SanDisk Class4.
Előre is köszi a válaszokat!
-
stigma
addikt
Hi, elnézést , hogy ide írok de 1 apró kérésem lenne, tudnátok linkelni lyan custom romokat amiket fel lehet tenni MyAudio tabra?
Sajnos 916DCC tabom topicja nem igazán pörög, ezért gondoltam ide írok mivel elég sok hasonlóság van a 2 tab között. Esetleg még némi rootolási infóval is ha elláttok nagyon megköszönném. Célom a mostani gyári 4.1.1-es Rom helyett 4.2.2-es-t feltenni.Köszönöm a segítséget!
-
satya5039
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy van egy ilyen MyAudio Series10 tabletem de sajna el szált a recovery rajta tudna esetleg segíteni valaki hogy helyre hozam persze ha ez lehetséges . Ha be akarok lépni a recovery-be odáig el jutok hogy 10 mp alat nyomjam meg a bekapcsoló gombot ki is írja hogy Recovery confirmed. és ott meg is áll . Előre is köszönöm .
-
jedis
senior tag
Hát a "GAZDI" is hozzá szólna sok sok kihagyás után újra a topic-hoz
! Az én kicsikém is jövő hónapban ünnepli 1-edik szülinapját, és köszöni szépen nagyon jól van, apuci legnagyobb megelégedésére ( persze még az első eredeti ROM-al ) !!!!
-
Guszty81
tag
Ma átvettem az üzletben a "javított" terméket... autóig eljutottam vele, és fordultam is vissza, hogy fussunk még 1 kört (lehetőleg csak fél kört, vissza már a pénz jöhetne). Akksit, töltőcsatit cseréltek, meg visszarakták elvileg a 4.0-s SW-t, de ez már nem derült ki, mert be sem kapcsolt, gondoltam már le is merült az akksi. Boltba visszamenve kértem, hogy próbáljuk meg tőltőre dugva, hogy megnézzem legalább a SW verziót. 1 perc után sem volt semmi reakció, na akkor csomagoljuk is vissza, és írjuk az új munkalapot.
Úgyhogy újabb kb. 5 hét várokazás, és reménykedés következik. -
:AMF:
senior tag
válasz
Gyulus1990 #3644 üzenetére
15 nap, de az sem kötelező, csak "törekedni kell" rá.
Guszty81: elég sokan adtuk vissza véglegesen a MA-nak a 1016-ot, lehet abból lomizzák az alkatrészeket a javításhoz
(az enyémnek pl sose volt baj a töltőcsatlakozójával).
-
Guszty81
tag
válasz
ung.mario #3635 üzenetére
OOooooo... én sajnos nem nyertem.
Ma telefonáltak az üzletből, hogy meghozta a futár a táblagépemet, szervíz megjavította.
Szerintem átvételkor egyből indítom is vissza még 1 körre, nem lesz nehéz kitalálni még 1-2 hibát.
Bár az zavaró volt, hogy 5 hetet kellett várnom rá! Jún. 7-én adtam le az átvételi ponton, 3 hét után telefonáltam, akkor azt mondák, hogy 22-én érkezett be hozzájuk! Nem sietett a futár, az tuti! -
zseko
veterán
Még nem járt le a gari, mert augusztus 13-án rendeltem meg, és minimum egy, de lehet két hét is volt mire megkaptuk.
Na, megnéztem, én 2012.08.17-én kaptam meg, ez van az eladás dáumaként megjelölve a jótálláson. Plusz volt 3 hetet szervízben.
És ma az enyém is elkezdett szórakozni...
-
szaboknak
aktív tag
Sziasztok!
Azèrt próbálok itt kérni segitséget mert a 908V-nek nincs topikja,a kérdésem az lenne,hogy ha rádugom a tv-re hdmi kábellel akor miért sötétül el a tablet kijelző és csak a tv-n látok mindent,ha meg érintem a kijelzőt reagál rá de igy gondolomra nem igazán lehet kezelni.
A hdmi beállitásainál csak a felbontást és a képernyő kitöltési területét lehet beállitani. -
erikö3
tag
na,én is elköszönök ettől a topictól,eladtam a gépet,és vettem egy 10"os dell laptopot,köszönöm szépen a sok segítséget amit tőletek kaptam
-
zseko
veterán
Nálam kb. szabályos 45 fok
És mindegy hogy használom vagy sem, ugyanúgy merül, vagyis ha mondjuk hétfő reggel lehúzom töltőről 100%-nál, akkor kedd estére lemerül. Vagy talán szerda reggelre, de szerda estére már tutifix hogy lemerült. Jó ha kb. ~50 órát tud készenlétben. Óránként olyan 5-7% körüli lehet a merülése.
-
b.daniel
senior tag
Na én is végleg elköszöntem a 1016-tol,16 gigás Acer iconia a1-t vettem helyette az MM-ben 55-ért,plusz maradt még 15 ezer az ajándékkartyan,annak még nem tudom mi lesz a sorsa
-
Tobika1
senior tag
asus memopad támogatja az ntfs-t? sajnos az acer nem... :S
-
ung.mario
tag
Olvastam egy ilyet a telefonom cm10.1-es romjával kapcsolatban:
-"battery drain" gyors akku merülés megszüntetve (8órás készenlétben 1%-t esett az akku szint)
Lehet, hogy a készenléti merülés is csak szoftveres gond? -
ung.mario
tag
válasz
csababarca #3602 üzenetére
Néhány 1016-os asus memopad 10-re cserélődött, persze ráfizetéssel. Jónak tűnik, csak lehetne ebben is 7000-es akksi
-
süti81
csendes tag
Tudod, a legnagyobb haz az benne, hogy valoszinuleg teljesen lemerult az akksi es szerintem akkor recovery-be se tudom tenni, de kiprobalom. Beszeltem a szervizzel, azt mondta, hogy irjam ossze az oszes hibat,azt is, hogy mi az ami az elso szerviz ota nem javult meg es minnel hosszabb a lista, annal vazinubb, hogy kiallitanak egy csereigazolast. Azt hiszem jo uton haladok ;-)
-
süti81
csendes tag
Sziasztok! Eddig csendes olvasgato voltam itt. December ota nem is van egy 1016-om, amit most keszulok harmadszor szervizbe kuldeni. E.digital-ban vettem, ott is fogom leadni, ismet. A problemak a szokasosak, ill most bejott az is, hogy tegnap este megprobaltam ratenni a gyari JB betat, sikertelenul, es most ott tarto, hogy a boot folyamat megall ott, hogy megjelenik a ket pingvin... Hogyan tudnam ujra mukodesre birni? Hogyan tudnam visszakapni a vetelarat (ez lenne a fo cel)! Koszi a segitsegeket!
-
csababarca
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest