- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz doczyus #3325 üzenetére
Leszedtem a vondroid 4.2-es romot, 4GB, 128as kernel.
De rámegyek a tárhelyre, és 114 MB-t ír összesen.
SD-kártyán van 11 GB memória, de direkt azért szedtem le a 4GB-s verziót,hogy legyen elég hely a sima lemezen is. vagy mire vonatkozik a 4GB?iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
erikö3
tag
válasz doczyus #3209 üzenetére
igen nekem is ez a gondom hogy mostmár nem működik a vondroidos rommal,sajna én a mobilomról nem tudok netezni mert nincs előfizetve,ezért vettem féléve laptophoz mobilnetet,és reméltem hogmajd tabon is működik mert neten láttam hogy lehet,a gyári romon 2 hónapig ment is,amíg nem raktam fel a 4.1et
-
mandras81
senior tag
-
doczyus
csendes tag
válasz doczyus #2848 üzenetére
Halleluja!!!
SIKERÜLT!!!!
Köszönöm a segítséget!
Megoldás,ami nálam működött:
1. Oprendszer tableten betöltve
2. RKBatch tools elindít.
3. img-tkiválasztottam
4. Alul a Switch gombra katt,ami átállította abba a másik üzemmódba a tabletet.
5. ezután eszközkezelőben megjelent, mint ismeretlen eszköz, és erre raktam rá a drivert... -
jedis
senior tag
birom mikor a vadi új cuccot, minden féle szedett-vedett progikkal szét krekkelik, hekkelik meg root -olják, stb. stb. aztán ha elkezd szarakodni, akkor szar az egész . Furcsamód nekem már lassan 1 hónapja megvan ( ha minden igaz én kaptam meg elsők között az országban, mivel a topikot is én nyitottam ) , és furcsa mód az enyémnek q.ára nincs baja . Igaz az aksi, és az SD kártya "hiba" nálam is meg van, de ezek nem olyan hibák, hogy ne lehetne használni tőle 100%-osan a cuccot, csak idegesítő ( lehet hogy a JB megoldja, de még az sem biztos hogy felrakom ). Én pl. kikapcsolom a tabot, ha nem használom, mert nekem totál mindegy, hogy 3 sec. alatt, vagy 15 sec. alatt áll startra készen, ha használni akarom, és nekem így több mint 8 órát ment el vegyes használat közben ( net+game ).
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest