Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erikö3
tag
válasz
doczyus #3209 üzenetére
igen nekem is ez a gondom hogy mostmár nem működik a vondroidos rommal,sajna én a mobilomról nem tudok netezni mert nincs előfizetve,ezért vettem féléve laptophoz mobilnetet,és reméltem hogmajd tabon is működik mert neten láttam hogy lehet,a gyári romon 2 hónapig ment is,amíg nem raktam fel a 4.1et
-
mandras81
senior tag
-
doczyus
csendes tag
válasz
doczyus #2848 üzenetére
Halleluja!!!
SIKERÜLT!!!!
Köszönöm a segítséget!
Megoldás,ami nálam működött:
1. Oprendszer tableten betöltve
2. RKBatch tools elindít.
3. img-tkiválasztottam
4. Alul a Switch gombra katt,ami átállította abba a másik üzemmódba a tabletet.
5. ezután eszközkezelőben megjelent, mint ismeretlen eszköz, és erre raktam rá a drivert... -
jedis
senior tag
birom mikor a vadi új cuccot, minden féle szedett-vedett progikkal szét krekkelik, hekkelik meg root -olják, stb. stb. aztán ha elkezd szarakodni, akkor szar az egész
. Furcsamód nekem már lassan 1 hónapja megvan ( ha minden igaz én kaptam meg elsők között az országban, mivel a topikot is én nyitottam ) , és furcsa mód az enyémnek q.ára nincs baja
. Igaz az aksi, és az SD kártya "hiba" nálam is meg van, de ezek nem olyan hibák, hogy ne lehetne használni tőle 100%-osan a cuccot, csak idegesítő ( lehet hogy a JB megoldja, de még az sem biztos hogy felrakom ). Én pl. kikapcsolom a tabot, ha nem használom, mert nekem totál mindegy, hogy 3 sec. alatt, vagy 15 sec. alatt áll startra készen, ha használni akarom, és nekem így több mint 8 órát ment el vegyes használat közben ( net+game ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest