Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
Hiába mondom, hogy kérem vissza a pénzem, jogszabály szerint nem kötelesek visszaadni. Kértem cserét, reklamációba. Nem Miskolcra viszik, hanem Pesten a Frangepán utcába. Tegnap fel is hívtam a szervizt, hogy mi a helyzet, de olyan szinten bunkó volt az ügyintéző, hogy már most látom, hogy pontosan ugyanúgy le fogják szarni az egészet, ahogy először. Nem volt képes felfogni, hogy bosszant, hogy úgy visszaküldték garanciából, hogy egy vacak képernyő kalibrációs programmal megtesztelték. Ha kezébe vette volna a készüléket és nyomkodta volna pár percig, akkor látta volna a hibát továbbra is. Még a bluetooth-t se kapcsolta ki! Én marhára sokat melóztam azért a 60ezer forintért, marhára bánt ez a hozzáállás. Elvárom, hogy profik végezzék a garanciális javítást. Az biztos, hogy nem hagyom annyiban, ha kell, akkor kérek független szakvéleményt a gépről és perre viszem.
Amúgy mi az a MA?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- LEGO klub
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest