Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ez azért érdekes, hogy nincs fehér a nagykerekben, sem a speckó notis site-okon, (van akinek szept 15-ét mondtak beérkezésre) az MM-ben meg megjelent országszerte. Hogy van ez? Ők nem lehetnek ennyivel előrébb. Vagy csak most jött meg nekik az első szállítmány, amit a többiek már eladtak?

-
Zola007
veterán
Hát szerintem én elköteleztem magam a wind-nél. Tegnap voltam 1000H-t, 900/01-et tapizni élőben és WIND-et. Amúgy parasztfalván lakom így végre egy hónap nyálcsorgatás után láttam is őket élőben.
Nagy eséllyel wind lesz a dologból, így kérdem:
szerény véleményetek szerint hol, illetve kinél éri meg valós 2 év garival Budapesten (1 évvel nem merem), lehetőleg minél olcsóbban windet venni, ahol számlát kapok, a gari papírra van fektetve és létezni is fog az eladó ennyi idő múlvaIlletve a fehér wind tulajoknak mennyire amortizálódott a gépe a vétel óta (már aki nem a héten vette), szerintük mennyire kényes a későbbiekben? (most egy rakat dolgom fekete, ezért is gondoltam az újításra)
-
pollo
csendes tag
válasz
Alukard
üzenetére
azért első gépnek én nem használnám, ahhoz kéne egy nagyobb háttértár, de mondjuk jelenleg azt csinálom, hogy az ipodon vannak a jegyzeteim (meg ugye a zene
, a winden meg a programok, aztán így minden szép és jó... nem is nagyon kapcsolom be az asztali gépet, csak ha van valami olyan szám vagy videó, ami nincs meg még a winden.Jaj jaj, még mielőtt elfelejtem. fényesedik a tapipadom (fekete), és nem jön le semmilyen detergenssel (NEM, domestost nem fogok használni, nem vagyok hülye.
). valami ötlet, vagy ez így marad? ezt azért kérdem, mert eddig mindig használt laptopot vettem, ott meg nem érdekelt... mondjuk azokat rendesen ütöttem-vágtam, leestem vele első emeletről, ilyesmi.egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de én, ha tehetném, notebooknak ezt :
[link]
venném, csak hát ez nem olyan pici, meg ku drága, cserébe hozzáverhetem a falhoz
vajon ha belelősz, túléli?.) -
Imibácsi
aktív tag
Óóóóó my god... Srácok! Én bedobom exy-t a közösbe. Szedjétek szét nyugodtan. Én meg szégyellem a pofám

-
exy
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
"még ha kopik a burkolat és kevés is a 3 cellás. Nekik ez tetszik, erre vágynak"
Egy frászt! Átlátszó vagy, mint az üveg. neked sem ez a kis szar van, -nemigaz? Viszont velük megvetetnéd, -ugye? Hogy jól ráfaragjanak, -mi? Szégyelld magad amiatt amit itt művelsz!
Szerintem ez nem a windfanok kisajátított topikja. Szerintem ide bártan be szabad írni az igazat. Én pedig ezután is be fogom írni ide az igazat, hátha segítek vele olyanoknak akiket az elvakúlt, rosszindulatú emberek be akarnak húzni a csőbe!
-
Imibácsi
aktív tag
Exy, ne legyél már k*rva okos, komolyan!
Ki szólt hozzád? Te várhatsz ha akarsz jövő ilyenkorig, hogy neked legyen a legfaszább netbookod. Más pedig már 3 hónapja vár, szóval had vegye már meg azt a nyamvadt windet, még ha kopik a burkolat és kevés is a 3 cellás. Nekik ez tetszik, erre vágynak és most akarnak windet többnyire sulikezdésre, nem pedig karácsonyra. Wind van, Acer, Lenovo, Dell, újabb Hp, stb. pedig nincs. Ennyi a tényállás. Az EEE meg az ahhoz kapcsolódó topichoz tartozik. Menj vissza a "Milyen netbookot vegyek?" topicba és ott furkáld a windet ha úgy érzed más típus jobb.És értem 'ázzeg, hogy 2. vagy 3. gépnek kell, én nem vagyok te. Felfogtam már 2 hónappal ezelőtt is hogy ez elsődleges gépnek kevés.
Na... Okosk*rvaélet...
Többiektől elnézést kérek...

-
PetyAAA
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy lehet rendelni 6 cellás akksival MSN windet? vagy csak külön lehet rendelni hozzá? Mennyi kerül kb? És a 3 cellás akksik meddig bírják? (üresjárat/filmnézés/full-load) ha vannak tapasztalataitok!
A választ előre is köszi ! -
Gergő_
őstag
idézet tőled a másik topikból
"Október közepére-végére lesz vagy 40-50 ultrahordozható noti."
ebből ha 25 mondanál boldog lennék
És ezt kurvagyorsan fejezd be megint,egy hétig béke volt most meg mindekire azt mondod hogy "csóringer" és nem "józan"
(természetesen töröljétek a hszem,csak azért írtam ide mert nem olvas pmet pedig már küldtem ajjj
) -
csabicsepp
aktív tag
Akkor szerintem év végén majd valamelyik multi akciójában lesz érdemes wind-et venni, bár nem tudom hogy a konkurencia mennyire szorítja le az árakat. Tény hogy most újdonság, emiatt magasabb az ár, ezen nem lovagolok. Most esett ép 5k-t.
Viszont jó kis gép lett ez a wind, aki most veszi-vette nem bánja-bánta meg.Kérdésedre a válasz: neked igen
-
exy
tag
válasz
csabicsepp
üzenetére
De az. Csak éppen arról van jelenleg bnenne szó, hogy mikor és mennyiért érdemes megvenni.
Visszakérdezek: Szerinted ez nem tartozik a topikhoz? Vagy csak jólesik odabökni a másiknak?

-
csabicsepp
aktív tag
Bocsánat, ez nem az msi wind topic?
-
exy
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
"Szerintem hülyeség várni."
szerintem meg az a hülyeség, ahogyan és amit te itt beszélsz. Nem mindenki rohan megvenni az első gyermekbetegségben szenvedő újdonságot méregdrágán. Vannak bölcsebb emberek is. A türelem nagy erény. Kiforrott terméket realisztikus árban vásárolni bölcsebb dolog mint ész nélkül szaladni vásárolni.
"Aki pedig folyton vár, annak sosem lesz gépe."
Aki ide tud jönni a fórumra írni-olvasni annak van gépe. Többen le is írták ezt. Másod, harmad, negyed-gépnek választani ultrahordozható PC. Ez a valós helyzet, nem más. Ha valaki első gépnek, főgépnek akarna ilyen kis szart, az úgy jár mint a nagymamám, aki trabanton tanult meg vezetni pedig Mercedesszel járt.

-
Imibácsi
aktív tag
Szerintem hülyeség várni. Aki akarja, az vegye meg a Wind U100-t és legyen vele végre boldog. A konkurens netbookokkal is ugyanazt lehet csinálni mint a winddel. És a windet legalább már ismerjük jó és rossz tulajdonságaival együtt. Aki pedig folyton vár, annak sosem lesz gépe.
-
Keyser Söze
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Lassan én is Wind tulajdonos leszek, de előtte lenne néhány kérdésem a "gyakorló" Wind tulajdonosokhoz. Nagynehezen végig olvastam a fórumot,
de ezekre a bennem megfogalmazódó kérédésekre nem találtam benne választ.1. a Wind-ben lévő BT egyszerre több készüléket is kezel? (pl.: BT egér, BT füles)
2. tapasztalotok szerint, -ha van ilyen irányú- cordless egerek közül melyik az energia takarékossabb a BT vagy a rádiófrekvenciás?
3. ezt már kérdezték előttem, de nem találtam erre vonatkozó választ
, Na a lényeg, hogy nekem is szükségem lenne minnél több helyre a HHD-n, de nem akarom azt egyenlőre kicserélni. Mivel előzőleg írtátok, hogy van visszaállító CD v. DVD ez mégszámomra nem teljesen világos, hogy melyik
, nekem se lenne szükségem a recovery particióra ami 4GB "hasznos" helyet foglal el a merevlemezről. Tudom, hogy a recovery partíció is fontos.
Ilyen szép hosszú bevezető után azt szeretném megtudni, hogy a recovery partíciót hogyan tudom végleg törölni? Talán fromac C:*.* ?
Elnézést a láma kérdésért, de nem vagyok sem informatikus, sem nagy számítógépes guru.Előre is köszi, ha válaszol valaki!
-
exy
tag
Úgy tűnik igazam lesz. 5-ösével érkeznek az új ultrahordozható notik. Október közepére rendeződnek az árak, bővül a választék. Aki még nem döntött, az jobb ha vár picit. Például a HP is nagyon beleerősít....
-
pollo
csendes tag
milyen 200 huf?
persze, írok, ha végre hazakerülök, de ez még nem most lesz
bár túl sok új dolog nem lesz benne.
)
amúgy 1 év gari van rá, de most a másik egy éve sztem fölösleges szarozni. mondjuk ha a 366. napon megy tönkre az alaplap, akkor lehet, hogy egy kicsit dühös leszek.: -
-
^Clown
addikt
Aki tud fehér Windet 2 év garanciával 100K alatti áron, azonnal visítson nekem! Köszönöm!
-
Alvin_ti4200
félisten
Sok Windünk van raktáron, ha valakit érdekel

-
MTbc
senior tag
Ohh nagyon szépen köszönöm

-
RatSon
aktív tag
egész pontosan:
You can solve the transfer settings 'error' by booting into safe mode (-s) and doing the following:
mount -uw /
passwd root
touch /var/db/.AppleSetupDone
reboot
Set a root password you will remember. After the reboot, go into system preferences and create your own user (make sure you select Administrator for user type). Log off, then log in as the new user. Go to Applications->Utilities->Directory Utility and click on the Edit menu. Select Disable root user.
Thats it. -
RatSon
aktív tag
nekem Kalyway is csinálta ezt, valami speciális indítási módot igényel a cucc (bootnál lehet talán F8 után beírni) az a lényeg hogy skippelje ezt a post install beállítgatást, ettől még simán használható lesz a rendszer csak nem lesz csak egy root felhasználó indulásként és kézzel kell csinálnod másikat.
kipróbálhatod a -x indítási paramétert is (csökkentett mód). én a googlebe kerestem rá a problémára és valamelyik fórumon találtam választ. nézz körbe itt mindenképp:
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page
http://wind-osx86.wikispaces.com
http://forums.msiwind.net/mac/?sid=3d25a3b4be7d8a2defc13f2e46bc2db0 -
Polp
csendes tag
Erről mi a véleményetek?
http://www.fujitsu-siemens.hu/products/mobile/notebooks/esprimo_mobile_u.html
Az ára, majdnem ua. (99.990.-) Tudom nem ide vág, azért megkérdezem.

-
MTbc
senior tag
Sziasztok kéne egy kis segitség mikor felinstallátam a kalway-t, választani kell a telepítés után hogy akarok-e infot átvinni másik mac-ről vagy backuppot felrakni ott a legalsót választom hogy nem és ott meg fagy majd 2 perc mulva előről kezdi megint a kérdezősködést! Aki felrakta melyik relaset?
-
ctrlshift
csendes tag
Picit olvass vissza...
Ebben a hozzászólásban van egy hivatkozás, ahol Borhi Tamás, az MSI magyarországi képviselője a cikk utolsó mondatában konkrétumokat mond a 6 cellás akkura vonatkozóan.
-
Zola007
veterán
válasz
csabicsepp
üzenetére
Helló! egy pár kérdés
Melyik MM-ban vitted el az utolsó előttit?
Illetve valamelyikben láttatok feketét?
6 cellásról nincs még infó? Esetleg, hogy lesz-e külön?1 (usa boltokbanb rendelhető, van ahol készleten is írják)
Bandit bazárjából vásárolt már vki nagyobb tételt? -
csabicsepp
aktív tag
Köszi aki szólt hogy jött a mmarkokba wind!
Elvileg csütörtöktől mondták az akciót, erre ma kora du. vittem el az uccsó előtti fehér wind-et 95-ért.
Saint_ : Az eee 901 rövidebb. -
ctrlshift
csendes tag
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! akkor lenne egy kérdésem. a külsö mérteteket tekintve viszonyitva az EEE-hez, mekkora ez? maga a ház és a bill.?
-
pollo
csendes tag
Na, hát megvan a második windünk is... szegény barátnőm ugyan majdnem letépte az arcom, annyit futkorásztam utána, de végre van egy fehér, ami még szebb, mint a feketém

Érdekes, hogy a fehér tapipadja érdes, a feketének meg sima. hogy mik vannak!

máskülönben ugyanolyanok. ugyebár.
Ja... lehet hogy pár fórumozóval összefutottam a mediamarktban, ahogy azon értetlenkedtem, hogy mi a wind után a (AT megjelölés. Nagyon botor módon azt gondoltam, h ezek osztrák importok, az eladók is hülyén néztek, míg egyszer csak rá nem jöttünk, hogy az ATOM rövidítés maradt le róla

az 1000hd meg elég gáz, én is néztem egy nagyot, hogy akkor ez most mi. nagyon trükkös...
na, vissza a Zonealarm-AVG-firefox szentháromság installáláshoz...
-
spirit007
senior tag
Ez az "apróság" csak ennyit jelent :
-nincs speedstep
-nagyobb fogyasztás
-méginkább melegszik
-csökkenő akkuidő
-nagyobb zaj (venti többször kapcsol be)Tehát minha nem is ugyan az a termék lenne
Az meg már külön a cég érdeme , hogy rohadt megtévesztő módon HD -nek nevezik ... mégtöbb egyszeri tájékozatlan júzert lehet csőbehúzni ...
"Há' Józsibá' azcsak hááás ...ezmeg hádééés ! "

MOD :
Valamint lsd. ipon.hu
"Az 1000HD audió támogatás tekintetében is szerényebb az 1000H modellnél (nincs Dolby Sound Room minősítéssel ellátott audió vezérlője), ezen kívül nem tartalmaz Bluetooth adaptert sem." -
Alukard
senior tag
Még nincs, de ha neked lesz szívesen várjuk a tapasztalataid

Igazából csak arra figyelj, hogy megkapja azt a 40 W teljesítményt a kicsike...
MÁS Én inkább azt választanám, hogy azt a kis többnyelvü garancia füzetet töltsék ki rendesen, amivel eredetileg jár, és ne legyen országhoz kötött a garancia (álá HRP), bár mondjuk ez is relatív... én utazni is fogok és leszek kint annyit, hogy megvárjam a garanciális időt...
MÁS2 nekem még nincs bajom a ventivel, pedig járatom rendesen..lehet úgy járok mint a FuSimmal... vettem 1et, majd 2 másik ember is ugyan olyat, az övéké kipurcant az enyém meg azóta is vígan elvan...

-
RatSon
aktív tag
Vistát használ rajta valaki ReadyBoost-tal? mennyit segít rajta? működik a beépített kártyaolvasóval (mármint a ReadyBoost)?
-
kics
csendes tag
Van valakinek tapasztalata autós töltőről ami a Windhez passzol?
-
FefeeX
veterán
MM-ben 96k ha minden igaz... Meg is lepődtem rajt tegnap... Mondjuk szívesen próbálnék egyet ami be is van kapcsolva...
blackspeed: Akkor sajna ennél is kezdődnek az MSI-betegségek...
Ha a zsanér is lazul, az még nem akkora gáz, mert az én notim azért törött mert a zsanér túl keményre volt húzva... A műanyagja már jobb minőség mint az enyém... Reméljük a venti nem szériahiba... Egyébként tuti javítják ha visszaviszed, de valszeg HRP-hez kell vinned... -
MTbc
senior tag
Sziasztok Westend fehér Wind kb.12 db van még HRP garancia PAPÍR tehát akkor most ez albacompos vagy nem mindjárt utána olvasok nagyon fain kis gépecske
1év gari
Ez a hrp elég nagy cégnek tűnik csak tapsztalat kéne -
spirit007
senior tag
"Hivatalosan" egy év , de vannak kereskedők akik két évet vállalnak .
Viszont ebben az esetben mindenképp nézd meg a garlevelet , hogy azon is szerepel -e a két év ... mivel sokan reklám fogásként emlegetik a két évet .
Ja , és érdemes megvizsgálni az ominózus kereskedést , mivel a Gipsz Jakab és tsa által üzemeltetett PÉCÉ-BÓT (és hasonlók) nem valószínű , hogy meg lesznek 2 év múlva
A "bazárosoknál" előferdül , hogy nem kapsz névre szóló számlát , csak garlevelet , gond esetén pedig keresheted az illetőt , tehát javarészt bizalom alapján működik a dolog ... (csak amlékeztetőként egy reklamációhoz két dolog elengedhetetlen : érvényesített garlevél és számla/nyugta
) -
Cyrin
addikt
A szegedi MM-ba is érkezett délelőtt pár 1000HD és Wind, fehér színűek.
-
kics
csendes tag
Pár napos (nem túlzott) használat után tapasztlataimat osztom meg. A gépet második laptopnak vettem, főleg kirándulásoknál lesz használva. A választási szempontok közt volt, hogy kicsi és könnyű legyen, HDD-je nagy legyen (majd lesz HDD csere), gyors, kevest fogyasztó, ...
A gép particionálása az én szájízemnek nem felelt meg, így új particionálás és telepítés várt rám. Próbálkoztam a PD-ről való telepítést, de több óra kisérletezgetés és jó pár megfehéredett hajszál után következett a külső CD-s megoldás.
Telepítés minden gond nélkül (nLite használtam egy wind XP telepítő elkészítéséhez, a drivereket a netről vettem) semmi összeütközés.
Működés csodálatos, csendes, gyors.
Gondjaim, hogy a nagy újjaimnak a pár kisebb méretű billentyű nem igazán az igazi, de ez megszokás kérdése, mert ennek ellenére ergonomikus. Ami még furcsa, hogy a PgDn, Home, ... billentyűk hiányoznak, de ez is megszokás kérdése, hogy kell még egy Fn-t nyomni.
Wlan, BT, Webcam minden megfelelően megy.
Szerintem nagyon praktikus gép, a napi munkák végzéséhez tökéletes, részemről még szoknom kell, de úgy néz ki, hogy hosszú ideig jó társak leszünk.
-
BaGabor
csendes tag
Sziasztok!
A pécsi MM-be érkezett 10 db fehér és 2 db pink Wind. Egy fehér kint van tapizni. Az ára 21.-től akcióban 94.990.- de már most is ezen az áron hoztam el egyet.
HRP garanciát adtak , egy év.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hihetetlen mekkora arca van a gyereknek...

Raktáron van jópár darab, így holnap 10-től át is veheted ha szeretnéd
- szerk)
, a winden meg a programok, aztán így minden szép és jó... nem is nagyon kapcsolom be az asztali gépet, csak ha van valami olyan szám vagy videó, ami nincs meg még a winden.

Asszem Te heavy user vagy hozzám képest. 
Ki szólt hozzád? Te várhatsz ha akarsz jövő ilyenkorig, hogy neked legyen a legfaszább netbookod. Más pedig már 3 hónapja vár, szóval had vegye már meg azt a nyamvadt windet, még ha kopik a burkolat és kevés is a 3 cellás. Nekik ez tetszik, erre vágynak és most akarnak windet többnyire sulikezdésre, nem pedig karácsonyra. Wind van, Acer, Lenovo, Dell, újabb Hp, stb. pedig nincs. Ennyi a tényállás. Az EEE meg az ahhoz kapcsolódó topichoz tartozik. Menj vissza a "Milyen netbookot vegyek?" topicba és ott furkáld a windet ha úgy érzed más típus jobb.

neked a film lejátszás az müködik ?