Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz
Keyser Söze
üzenetére
Szia!
Szvsz nem érdemes ezzel ennyit vesződni.
Én ma raktam vissza az egész rendszert a magyar XP3 Home telepítőlemezzel,és a driver CD-vel,kb. 50 perc volt,minden partíció törölve csak C meghajtó van,külsó DVD íróval,szinte automatikus az egész,csak a Yes gombokat kell nyomogatni,kb. 50 perc.A WLAN új drivert telepítettem pendrive-ról.
Apropó,lenne egy kérdésem,hogy vki járt már-e így :Vista Ultimate SP1 OEM integrated telepítés utáni 1.napon netre fellépés után egyszerre millió vírust kapott?(417 darab malware stb.)??Csak teljes radírozással tudtam a problémát megoldani.
Ez gyanúm szerint vmi MS trükk lehet(??) (regisztrációval kapcsolatos???) -
Keyser Söze
csendes tag
köszi azt hiszem így menni fog!
Mármint a minimális angoltudás és a google használata!
Még egyszer köszi! Már nézem is!
-
Alukard
senior tag
válasz
Keyser Söze
üzenetére
Boot Pendrive és BartPE vagy valami partíció kezelő progi... ennyi... de az Ultimate BootCD pendrive változata is jó erre a célra... a dolgok hogyan s mikéntjéhez meg nem "guru"nak lenni... elég ha tudod használni a google-t és van némi angoltudásod...
-
Keyser Söze
csendes tag
Valaki itt a fórumon korábban írta, hogy a recovery partícióban több nyelven is fenn van a windows, és akinek nincs szüksége rá azokat a nyelveket letörölheti amik nem kellenek és csak a magyart hagyja meg ami így már csak pár száz megát foglal.
Ez az opció nekem is tetszene, mert megmaradna egy recovery partició és csak a nekem szükséges magyar nyelven!

De gondolom ennek kivitelezése azért bonyolultabb mint a HDD teljes törlése?
-
Keyser Söze
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat!
Akkor összegezve
1. tud több BT eszközt kezelni.
2.a legenergiatakarékosabb a tapipad
3. valahogy oldjam meg, hogy takarítsam le a full HDD-t és usb-s beghajtóról töltsem vissza a csomagban található Windows Home-ot.Hogyan takarítsam le a recovery partíciót mikor az nem látszik?
Bocs mint ahogy írtam nem vagyok számítógépes guru, csak egyszerű felhasználó. -
csabicsepp
aktív tag
válasz
Keyser Söze
üzenetére
3. Én egy bootolható pendrive-ról töröltem pqmagic dos-os változatával, de sztem jó a dos-os fdisk is.
Vagy az xp telepítővel a particionáláskor törölj mindent és hozz létre újat, de nemtom a telepítő látja-e ezt a partíciót.De szerintem hagyd meg inkább, az a 4giga nem sok, később sokkal egyszerűbb lesz visszarakni egy elszállt xp-t.
-
Alukard
senior tag
válasz
Keyser Söze
üzenetére
1. Tekintettel arra BT 2.0 át használ EDR -el muszáj neki
2. egyik sem jobb, ha energiatakarékosságot akarsz akkor használd a tapipadot...
3. legkönnyebben? a lényeg: mivel diagnosztikai partíció winfo$ alól nem látszik szóval, bootolható pendrive és fdisk vagy 1 linux LiveUSB... lehetőségek kész tárháza van... -
kelzsoca
félisten
válasz
mormogipapa
üzenetére
És hogy látja az SD kártyát?
mint külső eszközt vagy mint usb-s eszköz, cserélhető adathordozó?
Keyser Söze:
1. a Wind-ben lévő BT egyszerre több készüléket is kezel? (pl.: BT egér, BT füles)
Azt kellene tudni hogy a wind-ben található bluetooth modul támogatja -e a Multipoint technológiát!
2. tapasztalotok szerint, -ha van ilyen irányú- cordless egerek közül melyik az energia takarékossabb a BT vagy a rádiófrekvenciás?
Valahol egy szinten lehet a kettő!
ezt már kérdezték előttem, de nem találtam erre vonatkozó választ , Na a lényeg, hogy nekem is szükségem lenne minnél több helyre a HHD-n, de nem akarom azt egyenlőre kicserélni.
Venni kell egy külső (usb-s) merevlemezt, vagy le kell teljesen pucolni a HDD-t és újra kell particionálni, úgy ahogy neked megfelel.
-
MTbc
senior tag
Tudom hogy fura természet vagyok de sosem szeretem a tapipad scrollozó megoldását ez a PGUp és PGDn megoldás szimpibb amúgy meg hozzá szoktam a VX Nano hoz valszeg azért, én azt hittem hogy külsőleg is megváltozik az új tapipad miatt de maradt ugyan olyan gyönyörű

-
Keyser Söze
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Lassan én is Wind tulajdonos leszek, de előtte lenne néhány kérdésem a "gyakorló" Wind tulajdonosokhoz. Nagynehezen végig olvastam a fórumot, de ezekre a bennem megfogalmazódó kérédésekre nem találtam benne választ.
1. a Wind-ben lévő BT egyszerre több készüléket is kezel? (pl.: BT egér, BT füles)
2. tapasztalotok szerint, -ha van ilyen irányú- cordless egerek közül melyik az energia takarékossabb a BT vagy a rádiófrekvenciás?
3. ezt már kérdezték előttem, de nem találtam erre vonatkozó választ , Na a lényeg, hogy nekem is szükségem lenne minnél több helyre a HHD-n, de nem akarom azt egyenlőre kicserélni. Mivel előzőleg írtátok, hogy van visszaállító CD v. DVD ez mégszámomra nem teljesen világos, hogy melyik, nekem se lenne szükségem a recovery particióra ami 4GB "hasznos" helyet foglal el a merevlemezről. Tudom, hogy a recovery partíció is fontos. Ilyen szép hosszú bevezető után azt szeretném megtudni, hogy a recovery partíciót hogyan tudom végleg törölni? Talán fromat C:*.* ? Elnézést a láma kérdésért, de nem vagyok sem informatikus, sem nagy számítógépes guru.Előre is köszi, ha válaszol valaki!
-
mormogipapa
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
köszi ezzel csak ezzel az a bajom hogy egy szót sem tudok Angolul de szótárból megpróbálom kiböngészni
-
stefanitsr
senior tag
válasz
mormogipapa
üzenetére
http://any-server.com/xp-install-from-pendrive/
Asszem ez volt a link. Nekem asszem nem formázta a csodálatos pendrive-om amit erre szántam így nem próbáltam végig a dolgot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mormogipapa
üzenetére
Kell egy külső optikai meghajtó és nem kell bajlódni!

Nézd meg az aláírásom és cselekedj

Szóval mit szeretnél?
SD kártyáról feltenni egy win-t? -
Alukard
senior tag
válasz
mormogipapa
üzenetére
nem ér annyit a macera... a hálózati telepítés gyorsabb is... de ha van 1 USBs mobilRacked és 1 CD olvasód akkor 1 pícit jobb a helyzet...
rakal: vas szempontjából majdnem ugyan az... volt némi lenovo szerű hírverés a környkén, de hamisnak bizonyultak...
-
rakal
senior tag
Szia!
A Lenovo új netbookja Ideapad S10 névre hallgat,és még nem jelent meg tudtommal a piacon.
4 színben lesz majd kapható,lesz egy tűzpiros fedelű is,nemcsak rózsaszín,természetesen a szokott színek mellett(fehér,fekete,pink)
http://www.ubergizmo.com/15/archives/2008/08/video_of_lenovo_netbook.html -
mormogipapa
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
átolvastam az egész topikot de csak a linuxos verziót találtam nekem meg xp-m van egyéb ötlet?
-
Alukard
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Egér beállítások utolsó fül (piros ikonnal) és ott settings... ott van a összes synapticsos tapipad beállítási lehetőség...
-
Alukard
senior tag
Szar dolog ha a fogalom eredete külföldi... illetve mindenki megkülönbözteti ezeket a kategóriákat és csak te nem...
A netbookok elsödleges ismertetői, hogy relatíve olcsó (500$ alatt), kis méretü (10" vagy alatta), illetve alacsony energiafelhasználású rendszerekből lettek fölépítve...
Ezzel szemben a subnotebookok közeltsem olcsóak, nagyobb energia igényű rendszerekből lettek összerakva, általában 12" fölött vagy környékén vannak...
Ezek csak a legfontosabb ismertetőik, közelt sem az összes.Továbbá a két gép kategória felhasználási célterületeik is gyökeresen eltérnek... míg a subnotik akár önálló gépet is helyettesíthetnek addíg a netbookok csak kompromisszumokkal...
Olvass, tanulj és ne olyanokkal vitázz akik régimotorosak és/vagy a szakmájuk...
-
exy
tag
Mert at több tonna és a szuzzancs belefér hamutarónak. Azért. Denagyonokos lett itt hirtelen mindenki.
"Ki lettél rakva egy napra, többször figyelmeztettek, és NEM TANULSZ belőle."
Nem érdekel. Itt mindent lehet. Lehet bazmegolni, hülyézni, bármit, csak az igazat nem lehet megírni. Akkor meg nem mindegy, hogy lehet ide jönni vagy nem? Le van szarva. És ti is. Pá!
-
-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
Ultrahordozható.
Nem tudom miért nem fogjátok fel. Éppen azt a kort éljük, amikor a gyártók az ultrahordozhatósággal akarnak piacot nyerni. Emiatt elmosódnak a kategóriák jellemzői. Új kategóriák alakulnak ki. És rajtatok kívül senkit nem érdekel a kategórianév. Kívül legyen kicsi, és legyen könnyű. Sokat bírjon az aksija. Belül meg? Minél nagyobb legyen. Minél többet tudjon. Az ár már ezekhez társul. Ez természetes. Érdekes, hogy ezt külföldön mindenki érti. Ti meg itt nem. Ez van.
-
exy
tag
Hüm-hüm, a lenovo ThinkPad X301 vékonyabb mint a WIND. Nem szélesebb, nem hosszabb. Mégis 13,3" a képernyője és csak 1,36 kg. Az üzemidőről nem is beszélve. Persze sokkal drágább. Nekem nagyon tetszik. Azt hiszem az idei Karácsony sem marad el.

-
JamesHun
addikt
sziasztok
az lenne a bajom, hogy a "ü" betűm nem úgy megy mint a többi, hanem kicsit jobban rá kell bökni hogy menjen és csak a felső részét használva veszi be
ez mitől lehet? valakinek volt már ilyen baja?
valami megoldás?
könnyen lepattintható a gomb, vagy vigyem be szervizbe? -
^Clown
addikt
válasz
Alukard
üzenetére
Pontosan, én is a 6 cellás verziónál vártam, nem menet közben. Unszimpatikus lépés az MSI-től, sokaknak egy újabb lökés az Asus 1000H, illetve más netbookok felé. Persze engem akárhogy akarnak (készlethiány, 6 cellás verzió bizonytalan érkezése, syn tapipad megszüntetése, 1 év garancia), nem fognak eltántorítani

-
exy
tag
válasz
Alukard
üzenetére
Én is cserélném, de egy nem tipuszám váltás nélkül, kettő, nem vacakabbra, három nagyobbra.. Ki gondolná, hogy ugyanazon a néven más jön ki és vacakabb. OK, megmondom őszintén ez meglepett. Ha innen nézzük, lehet mondani tévedtem. lehet jobb vásár volt azonnal megvenni.Most mi lesz? Lefejeztek?
-
RatSon
aktív tag
kár mondani de időben szóltam...
-
exy
tag
-
Alukard
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mint ahogy nekem is...
Ezek után eshet az ára... nem érdekel, az enyém az eredeti szériából van (bár nem bánnám ha 1el eredetibb lett volne a Turbo miatt...)
-
MTbc
senior tag
Nos nekem Vista 32 bit van fenn és alapból felismerte e webkamerám de nem tudta használni pl.: msn én innen letöltöttem ezt Camera_U100 ez egy recorder de valószínűleg tartalmaz valamilyen drivert mert ez után már felismerte az msn is meg minden.
sőt uninstallálás után is rendesen működik tovább pl.: msn-el a webcam pedig előtte ugye nem ment. -
MTbc
senior tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Nah kicsit jobban rákoncentráltam és ez nem Synaptics tapipad tehát aki most vette a MM-ban a Wind-jét annak nagy valószínűség szerinte Sentelic Finger-sensing padja van!A driver fenn az msi oladlán!Itt van leirva szépen [link] köszi devians
Tehát ez a pad nem tudja a scrollozást CSAK annyit hogy a jobb felső és alső sarkokat nyomogatva ugrál le vagy fel!
sajnos 
-
-
MTbc
senior tag
Sziasztok én is most vettem az MM-ben pár napja ha synaptics drivert rakom fel akkor synaptics touchpad-nek ismeri ha a Sentelic's drivert akkor Sentelic's-nek nem tudom most mivan de egyiknél sincs scroll csak a jobb felső és jobb alsó sarkot nyomom akkor ugrál le mintha PGUp és PGDn lenne! Most Vista van fenn de mikor elhoztam akkor Xp ugye és ott alapból Synaptics driver volt fenn!
Synaptics_Driver_v10_1_8_Vista32
STLFSP_8327_ALL -- Sentelic's driver -
-
elkurtuk
csendes tag
Valaki megmondaná hogyan kell müködésre bírni a tapipadon a scrollt és egyebeket? ehet, söt már biztosan elhangzott, viszont kb 20 oldal visszanézése és keresés "synap" "scroll" "tapi" szavakra nem hozott eredményt, ezért tanácstalan vagyok. :-/ Hiába csürüszkölöm alul, oldalt, nem scrolloz az istennek sem.
-
elkurtuk
csendes tag
Most vettem meg a WINDem, erre le kell döbbenjek, hogy ZÖLD ledek vannak az elején nem KÉK ledek. Mi a picsa ez? Direkt az volt a jó a designban hogy kék ledek voltak rajta, csak úgy mint a bekapcsoló gombon... erre bezöldítik? Nektek zöld vagy kék?
Enyém Westend MM-ben vásárolt fehér WIND 1 év HRP garival. -
RatSon
aktív tag
miután kipróbáltam a vistát úgy látom hogy xp helyett valószínüleg ezt fogom használni a winden. aksi jobban bírja, sebessége kb ugyanolyan (vagy kicsit jobb talán a vistan). kérdésem hogy újratelepítési hercehurca nélkül szeretném megoldani a dolgot, járhatónak tartjátok azt az elképzelést hogy az xp particiójába átmásolom a vista partíciómat? (dc-val) mivel a particiok szempontjabol így lenne célszerű.
valaki csinált már ilyet? a particioknak ugyanolyan méretűeknek kell lennie vagy elég hogyha a másolandó adatmennyiségnek megvan a helye?? -
Alukard
senior tag
Ha valakinek igazán masszív gép kell akkor leginkább csináltasson 1et magának az US-Roboticsnál...
-
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én próbáltam felrakni a cs3-at, de arra hivatkozva hogy a képernyőm min 1024x768 kell legyen nem engedte
!Tudom valahogy át lehet állítani erre a felbontásra de akkor az asztalt is scrollozni kell....
CS2 nekem hibátlan és az fölmegy rá
! -
fanthomee
tag
Nem lehet hogy ez az MM-es készlet a már korábban beharangozott új tapipaddal érkezett?
Valaki ezelőtt írta már hogy ennek érdesebb a felülete mint a korábbiaknak, meg most hogy nincs meg a beállítási menü... -
bary48
csendes tag
"Ha feltelepítetted a drivert, a Vezérlőpult-Egér-nél megjelenik egy új fül, egy olyan piros izével és az van odaírva, h Device Settings. Ha azon a fülön a Settings-re klikkelsz, találsz olyat, h Tapping, abban pedig Tap Zones. Ha ezt is kinyitod, ott meglátod a négy sarkot (persze angolul írva). Ott a listábol kiválaszthatod, h mit csináljon, ha taperolod a sarkokat."
Ezt a drivert raktam fel:
Synaptics_Driver_v10_1_8_XP32
Lehet, hogy nem ezt kell?
Nekem a piros fül megvan de a settings-nél nem találok Tapping-ot csak a jobb és bal gomb állítását.
(Az az XP home van rajta ami az első bekapcsolásnál feltelepült.) MM-ben vettem. -
stefanitsr
senior tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Fotóművész, lol
CS3, azaz 10.0. Mondjuk őszintén megmondva szerintem ez a ps verzió egy remekmű. A legkülönfélébb hardvereken is szépen tud futni. Persze ram az kell neki, de alapvetően a kód őszinte meglepetés, gyors, stb.
A remekművet természetesen úgy kell érteni, hogy pl megnézed hozzá az 1.2-es lightroomot és hardverigényét. Ahhoz képest egy versenyagár a cs3.

-
zezoka
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tökmindegy, ilyen harci laptop volt az is! :-)
-
vadkörte
addikt
Na megnéztem én is ezt a tapipad dolgot. - nem Wind, egyelőre "csak" Compaq EVO - Ha nem lenne fülem körbevigyorognám a fejem. Bakker nálam is mügzenek a kiegészítő motyók. Eddig, csak scroll-bar-ok voltak. Igaz amilyen kis pitsányi méretű, ráadásul lekerekített szélű tapi-motkány van benn elég kényelmetlenül, de flottul működnek.
Régebben olvastam, hogy páran panaszkodtak az "í" és az "Fn" gomb elhelyzkedésére. Nekem meg az lenne a furcsa, ha nem ott lennének. Ugyanis az EVO-n is ugyanott vannakMás1:
Ez a kis Fu-Si jó alternatívája lenne a netbookoknak, jó teljesítmény, nagyobb kijelző, baráti ár... Kár, hogy nem tudok már hinni nekik... Fu-Si asztali gépem van. Nos 2004-ben is (ekkor jutottam hozzá) a kiemelkedő teljesítményt és a baráti árat hangsúlyozták. A kiemelkedő teljesítményről annyit, hogy már akkor is erősen elavult technológiát képviselt, ellenben pofátlanul drága volt!
Ennyit a Fu-Si-ról.Más2:
T. fotóművész Úrtól kérdem, milyen PS-t használ a gépen? 7-es, 8-as 9-es oder 10-es verziót? És milyen teljesítményt mutat? (lassú gondolkodós, vagy viszonylag tűrhetően megyeget) Esetleg több layer mellett is? (akár tiff esetén is)Más3:
Alukard, nanááá, hogy linkelj screenshot-okat. Lássuk mivel is birkózik a langyos szellőben a mini reaktor!
Bocs, a hosszért...
-
kics
csendes tag
Még egy tapasztalat, a géppel kapcsolatosan, nehezen szokom meg, hogy az MSI márkanév a gép tetején fejjel lefelé kell legyen, hogy a nyítórész kerüljön felém. Így rendszeresen a zsanérokat akarom "szétfeszíteni"

-
kics
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én több órát kínlódtam az USB-vel (nagyon komplikált, lassú, ...), a végén mégis külső optikai meghajtó volt a megoldás.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
mormogipapa
üzenetére
Külső optikai eszköz vagy jó az sd kártya is. Valahol van a topikban leírás, miképp lehet bootolhatóvá varázsolni az usb eszközöket, mert az sd kártya is annak látszik, olvass vissza...
-
^Clown
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Köszi.
-
Jamy
csendes tag
Ha feltelepítetted a drivert, a Vezérlőpult-Egér-nél megjelenik egy új fül, egy olyan piros izével és az van odaírva, h Device Settings. Ha azon a fülön a Settings-re klikkelsz, találsz olyat, h Tapping, abban pedig Tap Zones. Ha ezt is kinyitod, ott meglátod a négy sarkot (persze angolul írva). Ott a listábol kiválaszthatod, h mit csináljon, ha taperolod a sarkokat.
-
mormogipapa
csendes tag
helló
S.O.S segítséget kérnék most kaptam meg MSI Wind notebookomat bekapcsoltam kiderült rajta az xp de nem indul el hiányol egy dll fájlt mivel nincs benne cd room hogyan tudnám újra húzni? Sd kártyára fölmásolom az működő képes lehet és onnan bútolni és újra telepíteni?
köszönöm a gyors választ -
Trucker39
tag
válasz
csabicsepp
üzenetére
Üdv a csapatban!

Látom, másnak is tetszik a "jószág".
A tapipadot elég ritkán használom. Kicsi, noti egérrel tökéletesen müködik. A padot csak akkor használom, ha már vizszintesen vagyok (ágyban), de még olvasgatni szeretnék.
A venti hangját én nem nagyon hallom. Lehet rossz már a fülem. A Wifi nekem teljesen rendbe jött az ujabb driver telepítésével.
A játékok közül most a Neverwinter Nights-t tettem fel. Teljesen elfogadható a sebbesség és a játékmenet. Akkor eszmélek csak fel a használat során, mikor hirtelen mindent "lecsuk" a noti és hibernálja magát.
A billentyüzet láthatósága nekem nem okoz gondot (black). Hiszen már rég megtanultam a saját káromon, hogy semmilyen monitort nem szabad megfelelö háttér világitás nélkül használni. A szemem bánta. Javaslom, aki nem akar fölöslegesen szemészhez járni, ne legyen lusta megfelelö világításról gondoskodni abban a helyiségben, ahol épp használja a számítógépet. -
Tomi10
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hali hol?
-
csabicsepp
aktív tag
No akkor leírom én is a wind első napos tapasztalatait:
előtte annyit még hogy több mint 1 hónapja várok egy fehérre és az eee901 volt alternatívaNekem bejött amire számítottam, sőt kicsit jobban is.
Jó a billentyűzete (nagy kezem van pedig). Az akksi bírja addig mint az előző asus(15") dög, ami nekem 99%-ban elég, elsőre majd 3 órát átlagos használattal. Másodikra másfél óra alatt leszívtam, de ekkor külső vinyóról(2,5") és pendrive telepítések is voltak (xp is).
A fehér bill látszik rendesen amikor a másik notival csak szenvedtem (pl.most a képernyő fényénél is ok, pedig nix maxon a fényerő) ... tudom olvasólámpa és társai, de nem érdekes
Sebesség ok. Zaj...nekem kicsit hangosnak tűnik (főleg ha bemelegszik), igaz 1 méterről nem hallani, de én akkor már nem látom a moncsit
...de ez csak csendes szobában van, egyéb helyeken ok. Néha berezonál nekem is a cooler.
A tft nekem nagyon ok, az asztali többezer kontrasztos saminak nix ilyen képe. Örülök hogy végre matt, már nagyon úntam magam nézegetni
Betűk méretei megfelelőek. (nálam itt esett ki az eee 901, pedig jó kis kütyü az is, amikor végre sikerült élőben összevetni, szintén világvégén lakok)
A tapipad nem akar bejönni, a nehezen szokható fajták közé sorolnám.
Súly, méret ok.
A wifi ahogy észrevettem még nem teljesen ok (friss driver), remélem hamar tökéletesítik a drivert.
Webkam célnak megfelelő és nekem is.
3d: wow tesztelve....1024x600,minden minimumon, határeset, 5-25 fps között (sw-ben jellemzően 5-10). Amire eddig is kellet a notin, (utazni, ah-zni, stb) nekem megteszi. Sebességben az előző geforce6100go-nak kb. a fele.Na így hirtelen ennyi, én örültem volna ha már egy hónapja megjött volna.

-
^Clown
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Garancia hová szól? (Albacomp, HRP)
-
Alvin_ti4200
félisten
MSI Wind (fekete és pink) a készlet erejéig akciós áron kapható 2 év garanciával!!!
93 900.-
RAKTÁRON, AZONNAL VIHETŐ
-
bary48
csendes tag
Most vettem kedden egy fehéret a Westendben.
Már minden számomra szükségest sikerült felraknom csak a tapipaddal nem boldogulok.
Letöltöttem az új drivert de a menüjében nem tudom, hogy kell beállítani.
Valaki írta, hogy a srollon kívül még a PgUp és PgDn-nt is be tudta állítani.
Nekem a sroll sem sikerül.
Leírná valaki lépésről lépésre nekem?
(Amúgy eddig tökéletesen meg vagyok elégedve a tapasztaltakkal, ugyan a 2,5 óra aksi időnél kevesebbet tapasztalok - igaz nem vártam meg még kikapcsol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- GTA V
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hardcore café
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Ki lettél rakva egy napra, többször figyelmeztettek, és NEM TANULSZ belőle.

sajnos
? szerintem ez a tapipad nem tudja a scrollozást :S