Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pollo
csendes tag
válasz
Alukard
üzenetére
azért első gépnek én nem használnám, ahhoz kéne egy nagyobb háttértár, de mondjuk jelenleg azt csinálom, hogy az ipodon vannak a jegyzeteim (meg ugye a zene
, a winden meg a programok, aztán így minden szép és jó... nem is nagyon kapcsolom be az asztali gépet, csak ha van valami olyan szám vagy videó, ami nincs meg még a winden.Jaj jaj, még mielőtt elfelejtem. fényesedik a tapipadom (fekete), és nem jön le semmilyen detergenssel (NEM, domestost nem fogok használni, nem vagyok hülye.
). valami ötlet, vagy ez így marad? ezt azért kérdem, mert eddig mindig használt laptopot vettem, ott meg nem érdekelt... mondjuk azokat rendesen ütöttem-vágtam, leestem vele első emeletről, ilyesmi.egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de én, ha tehetném, notebooknak ezt :
[link]
venném, csak hát ez nem olyan pici, meg ku drága, cserébe hozzáverhetem a falhoz
vajon ha belelősz, túléli?.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a winden meg a programok, aztán így minden szép és jó... nem is nagyon kapcsolom be az asztali gépet, csak ha van valami olyan szám vagy videó, ami nincs meg még a winden.
). valami ötlet, vagy ez így marad? ezt azért kérdem, mert eddig mindig használt laptopot vettem, ott meg nem érdekelt... mondjuk azokat rendesen ütöttem-vágtam, leestem vele első emeletről, ilyesmi.