Hirdetés
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
-
pollo
csendes tag
válasz
Alukard
üzenetére
azért első gépnek én nem használnám, ahhoz kéne egy nagyobb háttértár, de mondjuk jelenleg azt csinálom, hogy az ipodon vannak a jegyzeteim (meg ugye a zene
, a winden meg a programok, aztán így minden szép és jó... nem is nagyon kapcsolom be az asztali gépet, csak ha van valami olyan szám vagy videó, ami nincs meg még a winden.Jaj jaj, még mielőtt elfelejtem. fényesedik a tapipadom (fekete), és nem jön le semmilyen detergenssel (NEM, domestost nem fogok használni, nem vagyok hülye.
). valami ötlet, vagy ez így marad? ezt azért kérdem, mert eddig mindig használt laptopot vettem, ott meg nem érdekelt... mondjuk azokat rendesen ütöttem-vágtam, leestem vele első emeletről, ilyesmi.egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de én, ha tehetném, notebooknak ezt :
[link]
venném, csak hát ez nem olyan pici, meg ku drága, cserébe hozzáverhetem a falhoz
vajon ha belelősz, túléli?.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motoros topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 15,6" Laptop táskák eladóak (DELL, Lenovo, HP stb...)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Fujitsu LifeBook E5410 (made in Japan) i5-10.gen használt laptop garanciával
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a winden meg a programok, aztán így minden szép és jó... nem is nagyon kapcsolom be az asztali gépet, csak ha van valami olyan szám vagy videó, ami nincs meg még a winden.
). valami ötlet, vagy ez így marad? ezt azért kérdem, mert eddig mindig használt laptopot vettem, ott meg nem érdekelt... mondjuk azokat rendesen ütöttem-vágtam, leestem vele első emeletről, ilyesmi.