Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz spirit007 #1869 üzenetére
Érdemes kivárni ANNAK AKI NEM KERES VELE PÉNZT pl :-) Nekem nagyon nem lett volna érdemes kivárni. Iletve ha megteheted, vedd meg azonnal, mert ennyire klasz kis laptopot úgysem mostanában dobtak piacra. Aki az enyimet megtapizta-kipróbálta, az mind azt nyilatkozta, hogy minél hamarabb kell egy ilyen neki is.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
devians
tag
válasz spirit007 #2642 üzenetére
spirit007:
a lekerekítéseknél kopik felülről. Bár attól függ ugyebár, hogy a tokban miként van beletéve a wind. Nekem az első kettőnél ahol felnyílik, de elkezdte már hátul is, bár ott csak egy karc van. Most már viszont egy fejkendőbe van csomagolva. Tehát nem kopik tovább.
Másoknál a gyári nejlonzacskó vált be.Ha odajutok akkor megpróbálom lefotózni.
[ Szerkesztve ]
-
phpmoli
tag
válasz spirit007 #2642 üzenetére
nekem a hdd nem kattog!
spirit007
Nemrég vizsgálgattam egy kiállított darabot és nekem úgy tűnt , hogy a fedele van fényezve (rózsika/fekete/fehér) a többi eleme pedig "anyagában színezett" , tehát a műanyag maga olyan színű ...a gep matt resze nem anyagaban szinezett, hanem sprayzett.
iDomonkos
Képek a Wind gyártósoráról3dmarkot futtatnak teszteleskor! szep talalat, koszonjuk!
Yoshida
Na lefotóztam a wind karcokat:na nekem a fekete azert messze nem ilyen karcos. pedig en is hordtam a taskajaban. a taskaval egyebkent arra kell vigyazni, hogy a zippzar-resze nem utesallo, pedig pont oda esik a torekenyebb fele a gepnek. en nem hordanam benne.
hano2
nem ertem, ha elso alkalommal feltepeited a windowst, torol minden felesleges nyelvi csomagot. mire gondolsz? at akarod particionalni? egyebkent minipe2-xt -vel bootolj be (vagy ubuntu livecd-vel), ugy tudod torolni vagy particionalniStephen003
sdhd=sd high capacity. logikai kulonbseg van csak, ertsd: firmware-frissitessel MINDEGYIK kartyaolvasot meg lehet tanitani sdhc-re, mar amihez adnak ki firmwarefrissitest..ti honnan szedtek ossze virusokat?! nekem vagy 7 eve nem volt virusom, pedig nem hasznalok tuzfalat se viruskeresot. ja otthoni es munkagepem vista (regen xp).
[ Szerkesztve ]
-
phpmoli
tag
válasz spirit007 #2896 üzenetére
DRAGAIM! ismetlem: az msi wind u100 netbook kulso boritasanak also felenek also es felso reszenek muanyag resze spray-vel festett (tehat NEM anyagaban szinezett, anyagaban vilagosszurke), mint ahogy ezt sajat szememmel lattam, ahogy az a prohardveres teszt fotoin is lathato es ahogy az az osszeszerelouzem fotoin is lathato.
na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs