Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keyser Söze

csendes tag

köszi azt hiszem így menni fog! :C
    Mármint a minimális angoltudás és a google használata! :B

Még egyszer köszi! Már nézem is!

• Keyser Söze

csendes tag

Valaki itt a fórumon korábban írta, hogy a recovery partícióban több nyelven is fenn van a windows, és akinek nincs szüksége rá azokat a nyelveket letörölheti amik nem kellenek és csak a magyart hagyja meg ami így már csak pár száz megát foglal.

Ez az opció nekem is tetszene, mert megmaradna egy recovery partició és csak a nekem szükséges magyar nyelven! :DD

De gondolom ennek kivitelezése azért bonyolultabb mint a HDD teljes törlése?

• Keyser Söze

csendes tag

Köszi a gyors válaszokat!

Akkor összegezve
    1. tud több BT eszközt kezelni.
    2.a legenergiatakarékosabb a tapipad
    3. valahogy oldjam meg, hogy takarítsam le a full HDD-t és usb-s beghajtóról töltsem vissza a csomagban található Windows Home-ot.

Hogyan takarítsam le a recovery partíciót mikor az nem látszik? :F
    Bocs mint ahogy írtam nem vagyok számítógépes guru, csak egyszerű felhasználó.

• Keyser Söze

csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Lassan én is Wind tulajdonos leszek, de előtte lenne néhány kérdésem a "gyakorló" Wind tulajdonosokhoz. Nagynehezen végig olvastam a fórumot, de ezekre a bennem megfogalmazódó kérédésekre nem találtam benne választ.

1. a Wind-ben lévő BT egyszerre több készüléket is kezel? (pl.: BT egér, BT füles)
    2. tapasztalotok szerint, -ha van ilyen irányú- cordless egerek közül melyik az energia takarékossabb a BT vagy a rádiófrekvenciás?
    3. ezt már kérdezték előttem, de nem találtam erre vonatkozó választ , Na a lényeg, hogy nekem is szükségem lenne minnél több helyre a HHD-n, de nem akarom azt egyenlőre kicserélni. Mivel előzőleg írtátok, hogy van visszaállító CD v. DVD ez mégszámomra nem teljesen világos, hogy melyik, nekem se lenne szükségem a recovery particióra ami 4GB "hasznos" helyet foglal el a merevlemezről. Tudom, hogy a recovery partíció is fontos. Ilyen szép hosszú bevezető után azt szeretném megtudni, hogy a recovery partíciót hogyan tudom végleg törölni? Talán fromat C:*.* ? Elnézést a láma kérdésért, de nem vagyok sem informatikus, sem nagy számítógépes guru.

Előre is köszi, ha válaszol valaki!

• Keyser Söze

csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Lassan én is Wind tulajdonos leszek, de előtte lenne néhány kérdésem a "gyakorló" Wind tulajdonosokhoz. Nagynehezen végig olvastam a fórumot, :K de ezekre a bennem megfogalmazódó kérédésekre nem találtam benne választ.

1. a Wind-ben lévő BT egyszerre több készüléket is kezel? (pl.: BT egér, BT füles)
    2. tapasztalotok szerint, -ha van ilyen irányú- cordless egerek közül melyik az energia takarékossabb a BT vagy a rádiófrekvenciás?
    3. ezt már kérdezték előttem, de nem találtam erre vonatkozó választ :B , Na a lényeg, hogy nekem is szükségem lenne minnél több helyre a HHD-n, de nem akarom azt egyenlőre kicserélni. Mivel előzőleg írtátok, hogy van visszaállító CD v. DVD ez mégszámomra nem teljesen világos, hogy melyik:), nekem se lenne szükségem a recovery particióra ami 4GB "hasznos" helyet foglal el a merevlemezről. Tudom, hogy a recovery partíció is fontos. :K Ilyen szép hosszú bevezető után azt szeretném megtudni, hogy a recovery partíciót hogyan tudom végleg törölni? Talán fromac C:*.* ? :B Elnézést a láma kérdésért, de nem vagyok sem informatikus, sem nagy számítógépes guru.

Előre is köszi, ha válaszol valaki!

Új hozzászólás Aktív témák