Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Jelentem, a Mamut extrémben meg lehet tapogatni egy fekete Wind-et. Nekem most volt hozzá először szerencsém élőben. Belőlem is kiváltotta a "must have it" érzést. Nagyon egyben van, nem nyikorog, nem recseg, szuper! A tapipadot kicsinek éreztem, de semmi más negatívum nincs! A billentyűzet valóban a használható kategória, ellentétben az Asus 900-al, amit a fukarban szintén 99.9K-ért vágnának utánad.
Az Asus 900-ról: Kéri a jelszót a Windows, igaz egész nap, de nagyon felmelegedett a gép... És mi lesz akkor, ha kap egy kis terhelést (film, stb.) ? A tapipadja nagyobb, de az egész gép valahogy a bóvliságot sugallja, főleg a tapipad alatti klikkelő gombok: hihetetlen gagyi, komolyan azt hittem, hogy a kezemben marad. Szóval 900-at felejtsétek el, a képernyő is nagyon pici, a billentyűzet pedig botrány, használhatatlanul kicsi. -
Yoshida
aktív tag
Elméletben, hangsúlyosan elméletben a töltő ármakör a li-ion-os akksikba bele van tömve, mert érzékenyek a töltésre, és könnyen túlmelegszik ha rosszul töltik, így elvileg csak egy DC 20V-os tápegység kellene, és a megfelelő lábakon lehetne tölteni, mondjuk töltőáram meg hasonlókról nem tudok nyilatkozni.
De asszem igazad van, jó lenne egy ilyen. (akár kompakt, bedugom a falba, rárögzítem az akksit, és tölti, az nem foglalna helyet táskába se, engem a vezetékek zavarnak főleg, a mostani töltőnek is a 220V-os kábelje egy nagy bumszli, elég lenne egy sokkal rövidebb is, majd be is szerzek)
-
Yoshida
aktív tag
Persze hogy a legfontosabbat felejtettem el, ha kirakom a wind képét egy 17-es tft-re, akkor nagyon rózsaszínes a kép. A monitorra más gép jelét kötve jók a színek, azt még nem próbáltam hogy más monitorra kötni a windet, majd ez is jön.
A 17-es monitoron lehet állítani az R G B jelszinteket külön-külön is, de még így se sikerült beállítani rendesen, csak jobb lett úgy 30%-al, de nem lett tökéletes.Van valami ötletetek, mit lehetne csinálni hogy normális színek legyenek?
-
Yoshida
aktív tag
Jaj, múltkor villámlott, kihúztam mindent otthon, és mivel a wind pont teljesen fel volt töltve, elkezdtem passziánszozni, és 3óra üzemidőt írt, fél óra múlva pedig 2:30-at, úgyhogy sztem tartotta is. Szerencsére fél óra alatt elment a vihar is

(tehát szöveg olvasásra is 3órát tud a noti szvsz)
Még az jutott eszembe, ha kijönnek a 6cellás akksik, hogy akkor lehet venni majd használt gyári 3cellásat attól aki megveszi a 6cellásat, így két 3cellással is ki lehet húzni 5-6 óráig talán, és olcsóbb mint egy 6cellás (persze akkor már 9cellás lesz az ember ha nem adja el a 3cellásat)
-
Yoshida
aktív tag
Nekem még nem kopik a wind, (azért ez gáz hogy olyan tokot adnak amibe kophat, meg mér kopik, tiszta iphone 3g
) igaz én fejjel lefelé teszem be a tokba, tehát a háló felé az alja van, és ahol az akksi van az az oldal van a zippzár felé. -
reden87
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nincsenek, én várom a 6 cellás edisönt, csak szimplán érdekel a dolog..

Amúgy Wind oldalán láttátok már ezt a reklámot? Szerintem jó lett

-
-
Gabor970
addikt
-
reden87
tag
válasz
JamesHun
üzenetére
laptopmellény
Az a 12"os jól hangzik
Bár valószínűleg a tartozékok már nem férnek bele 
mod: Ja még is férnek bele tartozékok..

stefanitsr: majd szólnál hogy ha kicserélted a wifijét hogy mi az eredmény? Mert az érdekelne

Amúgy volna egy kérdésem BT-al kapcsolatban: Nekem Szegeden albérletben van egy asztali gépem. Windet jegyzetelésre használnám, valamint haza hoznám Makóra hétvégéken mikor jövök, itt nincs másik gépem. Kérdés, hogy nekem TVnework-ös netem van albérletben, ami egy gépre van korlátozva. Ha veszek egy USB-s BT modult asztalira akkor a netet át tudom vele vinni a Windre? Vagy ez nem megoldható? (Esetleg egy router megoldja az 1 gépre korlátozott netet klónozását? Feltételezem MAC alapján van a korlátozás..)
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi, szépen. Régen nagyon bejött a Sony nak Vaio laptopja az olyan 11", kiprobáltam és jól szerepelt de nem volt rajta magya rbillentyűzet és 700ezer ft ba került így lemondtam róla mondvan megvan a határ hogy mi mennyit ért és mennyit szabad érte kiadni. Ez az MSI bőven jobbb szerintem, minden értelemben, nah annyi hogy nincs optikai meghajtó, de azt lehet külsővel orvosolni, és egyébként sem használom mindig. Ebben vinnyót is lehet cserélni?

-
Mr.Grincs
veterán
Milyen oprendszert adnak hozzá? Professional vagy HOME? Amúgy a kütyüke vista kompatibilis?
-
Olyan problémám van az előre telepített windows-zal, hogy nem tudom a megjelenítési beállításokban kikapcsolni az ablakkeret nézetet ( ne legyendomború a keret, meg csicsás a tálca ), illetve kitudom, de a köv újraindítás után újra be van kapcsolva...
Valami ötletetek?!

-
Imibácsi
aktív tag
Esetleg egy nylon zacskó toknak jó lenne
Az nem karcolja meg

-
phpmoli
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
(szerintem ezt rudi baltazta el)
akit erdekel, a kijelzo HRGB mintazatu
-
Mr.Grincs
veterán
Magyar billentyűs verzióst vásároltok? Vagy ez még anglikán kiosztású?

-
Awalon
csendes tag
Én ezt egyszerűbben megoldottam, van ilyen vágható puha selymes felületű fehér ragtapaszom ami minden felületre ragad, belőttem hol karcolja (a belső bélés illesztésének anyaga ahol a sarkokban hajlik, ott tök kemény) és ott szépen leragasztottam
nem a legesztétikusabb megoldás de belül van és ugyse látszik, azóta pedig nincs a kicsikén új karc, pedig cipeltem már sokat. amíg nem gyártanak hozzávaló jó táskát addig megteszi. És bontogatni se kellett hozzá 
-
stefanitsr
senior tag
Valamelyikőtök készítene pár képet a windekről amelyekről valszeg a táskában kopott le a festék ? Főleg amolyan makrófelvétel szerűség érdekelne a kopásról.
Köszi.
-
^Clown
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Szia!
Először is: a Wind jó döntés, de jelenleg, ha 6 cellás netbook-ot szeretnél, akkor csak az Asus 1000H jöhet szóba. A Wind is lesz 6 cellással nemsokára, de pontos dátumot nem tudni.
Ram bővítés: legegyszerűbb, ha ott, ahol megveszed a gépet, rakatsz bele plusz 1GB ramot, és fel is vezetik a gép papírjába, hogy xy bolt végezte a rambővítést, szóval nem lesz később kellemetlenség belőle (egy esetleges gariztatás során). Remélem tudtam segíteni
-
maláj
addikt
vagy esetleg a táskát "kibontani" és a belső felére odatenni valami finomabb anyagot aztán visszavarrni vagy ilyesmi

-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Épp vásárlás előtt állok és egyből szeretnék beletenni a gépbe még 1 Gb ramot. A kérdésem csak az, hogy milyen modulokat szeret a Wind azon felül, hogy ddr2 667? Régebben a FuSi notimmal jártam úgy,h 4x kellett kicseréltetnem a ramot, mert mindig fagyott. Végül egy Nanya modullal lett tökéletes.
Másik dolog: a notebook.hu-nál vásárolt windbe rakott már vki ramot? Milyen feltételekkel marad meg a gari?
A válaszokat előre is köszönöm!!
-
Polp
csendes tag
E-Bay -en van egy pár tatyó. http://computers.search.ebay.com/msi-wind_Desktop-Laptop-Accessories_W0QQcatrefZC12QQfromZR40QQsacatZ31530
(Nem tudok egyből kattintós linket csinálni.
Bocsi!
) -
maláj
addikt
ha valaki lát "normális" táskát windhez ne habozzon ám megosztani velünk

vagy a default táskára van valami megoldás hogy ne karistoljon akár az is jöhet a fórumra
-
Alukard
senior tag
válasz
JamesHun
üzenetére
Hát a hagyományos CRT TVk felbontása nem épp a legjobb a plazmához meg sztem kevés amit videókártya tud... és asszem ezzel mindent elmondtam (az eredmény hagyna kívánnai valót maga után bőven)... amúgy létezik HAMA gyártmányú kapcsolós SCART osztó is... ezt fixen be lehet építeni és attól függően, hogy mi kell (Gép v DVD v ...) csak átkapcsolsz...
Amúgy meg SCARTon is ugyan az az S-Video jel megy be mint az S-Video csatin...exy: engem 1 köteg TNTre emlékeztet
-
JamesHun
addikt
engem az érdekelne, hogy szeretném kilőni a Wind jelét TV-re, de S-Video kimenet nincs
láttam Saturnba VGA-jelből átalakítót de az nem S-Video, ezért kell még 1 átalakító, ami abból S-Videót csinál, mert a TV elején csak S-videó van a hátúlján meg a DVD lejátszó miatt foglalt a másik jelbemenet és nem is megoldható az állandó kábel ki-bedugdosás, mert nem lehet egyszerűen hozzáférni
Van-e valami szebb megoldás, mint 2 átalakítóval való megoldás és mennyire lesz csúnya a kép, mert legalább 5-6e lenne ez a verzió és ha szar akkor inkább marad a kis Winden való filmnézés -
Devil
tag
Nem tudom lineklte e már valaki de hátha még érdekes.
Hogyan turbózzuk fel a gyári aksit:http://forums.msiwind.net/viewtopic.php?f=17&t=1245
-
Imibácsi
aktív tag
Hogy miért pont ebbe a fórumba kellett ezt....
-
Alukard
senior tag
válasz
kripapa
üzenetére
Probléma megoldási lépések:
1. Ne írj nagybetüvel végig.
2. Olvasd el a szabályzatot
3. Használj keresőt, hogy megtaláld a releváns fórmot a problémádnak.Ami viszont a tényleges problémád illeti közelt s távol több mint 10 éve létezik az eszköz amire szükséged van, úgy hívják, hogy TV Tuner... Az MSI is gyárt 1 párat, és még USBset is (remélem az utóbbi fogalom nem volt teljesen új).
-
kripapa
csendes tag
SZIASZTOK!
BOCSI DE NEM A TÉMÁHOZ SZÓLOK....
VAN EGY NAGY PROBLÉMÁM: A LAPTOPOMAT SZERENÉM A TV-MRE KÖTNI ÚGY HOGY A TV ADÁSOKAT RÖGZÍTHESSEM A GÉPEMRE. VAN EGY ÖSSZEKÖTŐ KÁBELEM AMI MŰKÖDIK , EGY MSI VR601X GÉPEM ÉS 1 TVM.LEKÖTELEZNÉTEK HA ADNÁTOK NÉHÁNY INSTRUKCIÓT. KÖSZI SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!! A LAPTOP PARAMÉTEREI:Processzor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5250 @ 1.50GHz
Memória (RAM) 1,99 GB
Videokártya Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
Játékra szolgáló videokártya 358 MB - teljes elérhető grafikus memória
Elsődleges merevlemez 14GB szabad (49GB összesen)
Windows Vista (TM) UltimateRENDSZER
--------------------------------------------------------------------------------Gyártó Micro-Star International
Modell MSI Notebook VR601
Összes rendszermemória 1,99 GB RAM
Rendszer típusa 32 bites operációs rendszer
Processzormagok száma 2
64 bites működésre képes IgenTárolás
--------------------------------------------------------------------------------Összes merevlemez-méret 149 GB
Lemezpartíció (C
14 GB szabad (49 GB összesen)
Lemezpartíció (D
40 GB szabad (100 GB összesen)
Adathordozó meghajtója (E
CD/DVD
Adathordozó meghajtója (F
CD/DVDCD/DVD
Adathordozó meghajtója (G
CD/DVDCD/DVDCD/DVD
Adathordozó meghajtója (H
CD/DVDCD/DVDCD/DVDCD/DVD
Adathordozó meghajtója (I
CD/DVDCD/DVDCD/DVDCD/DVDCD/DVDGrafika
--------------------------------------------------------------------------------Videokártya típusa Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
Összes elérhető grafikus memória: 358 MB
Dedikált grafikus memória 0 MB
Dedikált rendszermemória 128 MB
Megosztott rendszermemória: 230 MB
Videokártya illesztőprogram-verziója 7.15.10.1472
Elsődleges monitor felbontása 1280x800
DirectX-verzió DirectX 9.0 vagy újabbHálózat
--------------------------------------------------------------------------------Hálózati adapter Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.0)
Hálózati adapter Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
Hálózati adapter Microsoft Tun miniportadapter -
devians
tag
válasz
Alukard
üzenetére
utólag könnyű okosnak lenni, de a táskához nem adtak használati utasítást, hogy ugyan már karcolok, húzz már a gépedre még egy nejlont...
ez kábé olyan mint az óvszer, az is elszakadhat, de senki nem gondolja, hogy kettőt húz magára... Pedig biztonságosabb...

Mert hiszi, hogy egy is véd...jozf: először elöl kezdi el csíkozni, aztán már hátul is...
Szépen el is fogom tenni a dobozába ezt a gyönyörűséges műbőr tokot. -
Alukard
senior tag
Na, ezért nem kell kidobni a zacsit amiben jött, és abban betenni a mellékelt táskában
-
jozf
tag
válasz
devians
üzenetére
Sajna már nekem is "lejött" kicsit a festék a fedél szélein, az egyik oldalon jobban a másikon kevésbé, de már a mintha a hátsó széle is kopna.

Elöször csak azt hittem vami befogta mert amugy semmi karc vagy ilyesmi nem látszik a fedélen, csak olyan mintha összemaszaltota volna vmi, de ezt a "maszatot" még nem sikerült leszedni, igy valószinü, hogy kopás

Én is csak a saját tokjában hordtam, ugy, hogy nagy valószinüséggel az okozhatja, mondjuk én inkább a hálóra gyanakszok ami a tokban van, annak van olyan durvább anyaga ami ezt okozhatja.
Sajna ez van, ugy már látom, hogy idövel erre is majd fel fog kerülni vmi fedél martica...tényleg tudtok vmi helyet ahol lehet kapni, csináltani fedél matricát?
Ja, ekem gond nélkül olvassa MS kártyákat.
-
stefanitsr
senior tag
Idézet a manuálból:
"Kártyaolvasó
A beépített kártyaolvasó különböző memóriakártya formátumokat támogat, mint például: MMC
(Multi-Media Card), XD (eXtreme Digital), SD (Secure Digital), SDHC (SD High Capacity), MS
(Memory Stick) és MS Pro (Memory Stick Pro) kártyák. Lépjen kapcsolatba a helyi
kereskedővel a további helyes információkért, illetve jegyezze meg, hogy a támogatott
memóriakártya típusok előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak."A slot maga szélesebb mint az SD kártya.
-
phpmoli
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
elnezest, tenyleg 4-es az olvaso. viszont xd-t nem ir, az szerintem nagyobb is. az ms-t akkor fejjel lefele kell?
stefanitsr: van idom: undorito, nevetseges es szanalmas. mint amikor valaki a gyujti a konzerv- es fagyisdobozokat - amikor anyagilag nincs raszorulva - a helyett, hogy venne 100ft-ert tisztat, igenyeset, szepet, gusztusosat.
a kisgep-nagygep vitarol annyit, hogy egesz hetvegen neteztem es olvastam a winddel, nagyon bejott, fetrengek a kanapen es a hasamon gepelek. nemhogy nem forro, de meg nem is meleg, a pucer (bocs.) hasam teljesen birja. imadom. szep nagyok a betuk, a scrollozas nem zavaro, legalabb nincs tul sok informacio a kepen ami elvonja a figyelmet. a nagy kepeket megnezni problemas.
viszont az akkuval nem vagyok elegedett, mert nekem csak 2.5 orat bir, igaz kozben toltotte a mobilomat. es persze fenyerot egyartalan nem vettem le.az oprendszer vitarol pedig, nekem meghokkentoen gordulekenyen mukodik minden ubuntuval, akar 80-100 tabot is tudok nyitni (operaval), semmi baja. memoriabovitest nem tudom minek rakattam bele, mert eddig a max 680mb volt, amit hasznalt a 2gb-bol

-
HavocS
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Arról nem beszélve, hogy pont tegnap olvastam egy írást (asszem eee 1000h), ahol az Atom matricája még lejött, de a ragasztó már alkohollal se...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
phpmoli
üzenetére
Nabumm.
Ne lepjen meg, ms pro-t is fogyasztja. xD-m nincs, azt nem próbáltam bele, de valszeg azt is eszi.
Hogy milyen matricát hogy hagyok rajta az meg a magánügyem, mint mindenkinek aki megvette a gépet. De ha sok a szabadidőd, akkor kérlek oszd meg velünk, hogy ez miért elítélendő, üldözendő, nem kívánatos és természetesen fejtsd ki azt is hogy aki ilyet tesz milyen kategóriába sorolandó, mennyire lesajnálandó, lehetőleg pontosan, hogy én is értsem.

-
phpmoli
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
az emberek miert hagyjak rajta a matricakat a cuccaikon?! a kepernyovedo foliat is rajtahagyod? remelem azert a pukkasztos zacskobol kiveszed..
-
Alukard
senior tag
[Bizalom gerjesztő] az MSI akukkal kapcsolatban...
-
Gergő_
őstag
ha ez segít valakinek hirtelen ezt találtam tok
-
stefanitsr
senior tag
válasz
kleinguru
üzenetére
Voltaképpen egetverő wifi gondjaim nekem sem voltak. Az itt olvasottak hatására frissítettem wifi drivert, de előtte sem voltak jelentős problémáim. (Ahol ezzel gondjaim voltak ott a céges dell d410-eseknek is határeset volt, dobálták a hálót, ellenben a d630-assal még lehetett dolgozni)
Valszeg ha megkapom az engedélyt a hátlap elbontására, akkor beledobok egy +1g ramot és egy intel vagy atheros wifi modult hátha észlelek különbséget, ebayről meg pofátlanul olcsón rendelhetőek minipci express wifi kártyák, végülis miért is ne próbáljam ki. Számtalan angol nyelvű wind és klón fórumon látom hogy dobtak bele intel wifit...
-
Használom lassan egy hete a gépet, és semmi problémát nem véltem felfedezni sem teljesítményben sem másban kivéve, hogy a tapi padon a görgető sáv nem mindig működik rendesen ( a nagy ujjaim miatt ), és a fókusz sem mindig ott van ahol én szeretném...
Különben űberkirály ( Asus wl-500gp routerem van és a kertben is 24Mbit/s-es kacsolat van)
-
Castorp
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Akkor szerintem igen, enélkül ui. nem tud tökéletesen illeszkedni.
-
HAIMAN
csendes tag
válasz
Alukard
üzenetére
őőő, jogos ...

--
még két kérdés, wind-en gyárilag lévő winXP-re, m$ eredetiségvizsgálója:"Windows XP Genuine Validation Results Windows XP Genuine Validation Results This copy of Windows did not pass genuine validation.
The product key found on this computer was issued to an organization that is no longer using the key.
The Windows product key found on your computer is a Volume License Key (VLK). A VLK is typically licensed to an organization that wants to use multiple copies of Windows. When a VLK is reported as stolen or leaked, or the organization stops using the VLK, the VLK is blocked from passing validation.The product key used to install your copy of Windows was issued to an organization that is no longer using the key.
If you believe you are a valid user of this key, contact the organization from which you purchased your PC for assistance.
If you received a computer with a VLK and you do not have a Volume License Agreement with Microsoft, you may be a victim of software counterfeiting. Learn how to get genuine below."
ez elég wtf, megoldás?
--
An Overclocking CPU with TurboDrive
The Wind NB includes a TurboDrive button (activated by pressing Fn+F10), which overclocks the system’s CPU by as much as 20 percent. When the TurboDrive is turned on and the system is plugged in, an orange icon flashes in the corner of the screen and the power button changes from blue to orange. Running a CPU Speed Professional test with the TurboDrive turned on, the CPU clocked in at 1.9 GHz.
[An Overclocking CPU with TurboDrive]
csak nekem nem megy?

-
HAIMAN
csendes tag
válasz
Alukard
üzenetére
[ file sharing between vista & xp] már müxik, tényleg csak nemtudomijez Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder hiányzott
-
devians
tag
Hedwignek, és mindenkinek akit érint: biztos, hogy a belső borítás a műbőr tokon a vétkes. Nem ejtettem le, nem értem hozzá smirglivel, nem csináltam semmit és egyszer csak ott lettek a karcok.
Másnak is vannak ilyen problémái.
Ezért nyomatékosítva, mindenki okulására:
A WINDHEZ KAPOTT VÉDŐTOK NEM AJÁNLOTT A GÉP HORDOZÁSÁRA,
MERT A LEKEREKÍTÉSKET ÖSSZEKARCOLJA!
Ok: rossz anyagválasztás, és durva varrás.Súroló eszközök nem tudták leszedni.
Alternatív megoldásként amíg nem lesz egy normális notebook táskám hozzá,
egy kopott fejkendőbe van becsomagolva és úgy rá a műbőr tok.
Nem egy tökéletes és esztétikus megoldás, de legalább nem karcolódik tovább.
A cél szentesíti az eszközt ugyebár. -
Castorp
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Amikor rájöttem, hogy mit csináltam rosszul, utána már simán bement. Az adapterrel próbáltad te is?
-
JamesHun
addikt
sziasztok
Lenne 1 kis gondom
Vettem egy Linksys WRT54GC-t a netmegosztásra és valamiért reggelre a WIND alap WIFI je nem látta a routert windows alatt
UBUNTU alatt meg megy, szóval be nem szart, de mégse megy
Ha bedugok egy USB-s routerhez kapott WIFI-t akkor megy XP alatt is
A MAC kódra gondoltam, de kikapcsoltam a routerbe a MAC szűrést és még így se megy
Valakinek valami épeszű javaslata?
Jah tegnap kifagyott este kilépéskor és csak aksikivétellel lehetett kilőni :S
Én erre tippelnék, hogy valamit hazavágott akkor :S:S:S -
sazabi
aktív tag
megjártam: westend mm, photo hallok ami útba esett(hátha), aréna pláza..
sehol sincs msi wind kirakva, mindenhol csak asus ííí -
Thusor
őstag
Van benne Windows XP pro változat....a formanyomtatványt nézd meg ott írja, hogy azt is kipostázzák neked. Én is úgy 1 hónapja rendeltem meg....de még mindig nem küldték el a telepítő CD-ket, amikor meg felhívtam őket azt mondták, hogy még 2 hetet kell várnom a CD-re....nem túl bíztató ez a gyorsaság.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Viszont nincs XP. Ami azért rossz, mert én ezt akartam eljátszani...

-
Imibácsi
aktív tag
Persze hogy nincs harag
Csak érvek és ellenérvek, ebben pedig nincsen semmi rossz. A pr210/vr201 alternatíva a winddel szemben, ahogyan a wind is alternatíva a szubnotikkal szemben. Elismerem, hogy 30K sok pénz. Nekem pl ennyi ment el cigire havonta, amíg dohányoztam (már fél éve nem gyújtok rá). Ebből lett új notim
(tényleg)Néha egyébként kezdek rájönni, hogy még a PR210-et sem használom ki. Mondjuk itthon nyári szünet alatt nem is fogom. Szeptembertől tuti intenzív igénybevételnek lesz kitéve a noti. Szakdogaírás, digitalizálás, tervezés, házi dolgozatok, prezentációk, és minden ilyesmi amit egy egyetemistának szokás. De most egyenlőre csak 2x800MHz-n hajtom a procit meg filmet nézek. Meg persze fórumozok
Egyébként ami legjobban tetszik ebben a notiban jelenleg, hogy az 1280*800 felbontás 12 colra jut, és így nem olyan pixeles a kép. Persze a 15,4-es sem pixeles, csak azon alig észrevehetően látszanak a kis kockák. Ezen pedig olyan egyben van minden. Nem tudom hogy ez winden mennyire szembetűnő.Mellesleg nagy szerepet játszott a döntésemben a notivásárlásnál, hogy én kollégista vagyok. Tehát az asztali gépem itthon van, noti meg Sopronban. A DVD írót ritkán használom, de pont akkor nem lenne nálam amikor kéne, ha windet vettem volna. Kiszámoltam amúgy többször is, hogy wind+dvd+6 cellás vagy subnotesz, és sokszor az jött ki hogy inkább Wind, de bevallom féltem az Atomtól, hogy esetleg olyan gyér lesz mint a via C7. Az Athlon X2 pedig csábító volt. Tervezéshez pedig kell a kraft, amit lehet hogy az atom is tudna, de biztosra akartam menni. Viszont nem bántam meg a subot, mert minden igényt kielégít a játékokat leszámítva. Hétfőn is lesz egy útja Sopronba, tisztán akksiról oda is vissza is, és jó tudni hogy bírja akksival. Megérte a pénzét, na

Tisztaszofverről bővebben itt, de amúgy iskola válogatja. Nálunk pl csak letöltöttem az egyetemi szervezzől és a rendszergazda adta a kódot. Semmi papírmunka.
-
stefanitsr
senior tag
3 cellás akkuval igen ez a normális becsült érték.
Én egyébként két desktop mega d630 mellé vettem a windet, korábban valaki szóvá tette, hogy kocka aki ilyet tesz.

Nos, megtetszett, szakmám is az informatika, szeretem is, megtehetem, mert megdolgoztam az áráért, és igen a kanapén fekve ezzel jobb netezni mint a d630-assal. Tán azért ne vegyem meg mert egyszerű lelkűek nem tudják feldolgozni azt a tényt ? Hah. Egyszerű lelkűek majd úgyis kiélik magukat a fórumokon azt megnyugszanak.

Jól értem valamelyikőtöknek sikerült betuszkolnia windbe ms pro-t úgy hogy olvasta ? Hogy sikerült ?
-
^Clown
addikt
válasz
Imibácsi
üzenetére
Oké, majd visszatérünk. Bár abban megállapodhatunk, hogy nem bántani akartuk a másikat, csak érveltünk, remélem nincs harag
Ha itt lesz nemsokára a 6 cellás, természetesen visszatérünk az ügyre, hiszen akkor válik számomra is igazán aktuálissá a gépvásárlás.Viszont az egyértelmű, hogy nem egy súlycsoport a két gép (pr210 vs. Wind)... Az a lényeg, hogy mindenkinek mások az igényei. Van, akinek nem kell DVD-olvasó vagy író, mert van otthon egy másik gép, amiben van. Van, akinek nem érdekes az, hogy egy nagyságrenddel erősebb proci és videóvezérlő legyen benne. Van, akinek az a szempont, hogy kicsi legyen, adjanak hozzá op.rendszert ( tényleg: fizetős levelező szakon adnak ingyen op.rendszert? ), sokat bírja az akksi (nyilván tovább fogja bírni a Wind, mint a 210), ne melegedjen nagyon, és könnyű legyen. És ezzel azt hiszem mindent elmondtam.
Viszont, ha az ár-érték arányt nézzük (ami egyáltalán nem elhanyagolható dolog), akkor nyilván leveri a 210 a Windet. De a két gép között lesz kb. 30K difi, ami pl. számomra, egyáltalán nem elhanyagolható szempont... És lehet, hogy ez fog dönteni, mert 30K-nak manapság, van jobb helye is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én még 901-est se látok magyar boltban...
) igaz én fejjel lefelé teszem be a tokba, tehát a háló felé az alja van, és ahol az akksi van az az oldal van a zippzár felé.

Az nem karcolja meg
nem a legesztétikusabb megoldás de belül van és ugyse látszik, azóta pedig nincs a kicsikén új karc, pedig cipeltem már sokat. amíg nem gyártanak hozzávaló jó táskát addig megteszi. És bontogatni se kellett hozzá 

Bocsi!
)