Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomcsyG
csendes tag
Nemsokára itt az új Wind U91 és U120!! Dual atommal és beépített hsdpa modemmel

-
TomcsyG
csendes tag
-
Shad0w
senior tag
Ubuntut próbáltam felrakni, de pendrive-ról az se ment fel (felénél kiírta, hogy nem tudja olvasni a cd-t és hogy pucoljam meg...). Majd megpróbálok vmi debiant felrakni virtualboxba, mert nekem csak tanuláshoz kéne a linux.
Vista nálam nem játszik. Volt hozzá szerencsém pár óráig, és az elég is volt belőle.Szal még mindig várom az ötleteket, hogy mit kell hekkelni ezekkel a driverekkel.

Ja, ha már amúgyis írok akkor beírom, hogy találtam egy rugót a winchester és a szellőző nyílás közé szorulva.
-
rakal
senior tag
Mindenképpen javaslom külső USB-s DVD beszerzését.
ma már két telepítésen vagyok túl.
1.Ubuntu 8.04.1 Hardy Heron --offline minden ok,villámgyors,minden ok,kivéve hálózat
SE Ethernet,se WI-FI.Haláál...
2.Windoows Vista---minden OK---Aero is ok---2,5 óra rendelkezésre állási idö.OK.
Tovább tesztelem....
-
Shad0w
senior tag
Ööö, izé. Nem szeretném részletezni tetteimet, de az lett az eredménye hogy egy XP pro-t tettem fel a picikére, de gondjaim vannak a driverekkel. Nem megy fel az audio driver, ill. felmegy csak utána nem működik. Továbbá van aza System Manager Control, azzal meg azabaj, hogy ottmarad a tálcán. Ja meg indulásnál kifagy.
Mielőtt javasolnátok a home visszarakását, az már nem lehetséges...
-
hanee
senior tag
válasz
volvoguy
üzenetére
Ez nem minden alkatrészre igaz, pl. winyó tipikusan valamennyi használat után szokott tönkremenni..
Meg azért pszichésen sem mindegy, mert a legtöbben több évre tervezik a noti vásárlást, de ha valami 2-3 év gari van, ott már úgy vagy vele, hogy "na ha 3 év után megy tönkre akkor veszek újat".. mert persze ha drága alkatrész megy tönkre akkor az gáz..
hanee
-
volvoguy
addikt
hát az hogy msot egy év gari, vagy 2 év gari....hát nem tudom...sztem ha valaki vesz egy iylen kis noteszgépet, naponta több órát nyűstöli, akkor annak a tervezési, illetve egyéb hibái elég hamar ki kellene hogy jöjjenek..egy év alatt bármiylen problémára fényderülhet sztem....tehát én azt mondom, hogyha egy év alatt nicns gáz a géppel, akkor az magától a később sem fog elromlani...nem? mert azért egy év elég hosszu idő..ha mindennap használod, az több ezer használati idő...
-
Zalaymate
senior tag
Srácok! Ezt olvassátok el! Komolyan elgondolkodtatott engem

-
hulkel
csendes tag
válasz
Zola007
üzenetére
Elnézést pontosítok. Először beszéltem privátban majd telefonon tothm-mal.
Nem tudta megmondani, hogy van-e fehér wind még. (Késő este hívtam)
Ezért megadta a főnöke számát. Vele bonyolítottam az üzletet. Számla fénymásolatot lehet kérni. Én erre a 80 asra 1 évet kaptam. Msi papír lett lepecsételve.
Lehet, hogy van 2 évre is. Meg kell beszélni előre. Nekem ez tőkéletesen megfelet.
Korrekt, pontos és gyors volt mind a kettő. -
Zola007
veterán
Egyébként milyen a srác?
Rendes bolti számlával jön? Illetve mióta léteznek? Csak azért kérdem, mert 2 év garival reklámozza, de akkor külön garlevelet is kell adnia (ha csak msi papírra van pecsételve, az 1 év)
De szerintem nem nagyon lesz baja ezeknek a kis gépeknek KOPPKOPP, jól összerakott széria ez a tömeggyártás ellenére
-
icezozo
addikt
lassan 90 ezer alá szorul a Windnek az ára

-
icezozo
addikt
ennél olcsóbban látott valaki szivartöltőt a windhez?
[link]ráadásul csak okt.20-tól fogható
-
Zola007
veterán
Most néztem, hogy miért ennyir és jelzem, hogy véletlenül rá ne rendeljen senki az iponnál az MSI WIND U100W-266EN Fekete
típusra, illetve csak akkor, ha kimondottam angol bill-t és xp-t akar!már csak azt nem tudom, hogy vajon a nagyker volt akkora barom, hogy ilyet rendelt vagy a legutóbbi szállítmányt kicsit félrecímezték a sunyiszeműek?

-
Zola007
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
Most aktuálisan két változat kapható fekete, fehér és pinkben (na ez nekem továbbra is rózsaszín). Íme a gyártói specek: [link] és
van a 120 Gb-s vinyóval szerelt változat, garancia nagykertől függően 1 v. 2 év.WSVGA és nagy akkuval 1,2 kila.
6 cellás nincs és nem biztos, hogy egyáltalán lesz, de ha igen, szerintem ne várd november előtt -
volvoguy
addikt
pár kérdésem lenne az u100-as modellről. először is hogy a kijelzője WSVGA-e? illetve a tömege valóban 1,2 kilógramm a nagyobb aksival, valamint hogy kapható-e ez nálunk 6 ellás akkumulátorral, mert szinte mindenhol csak a 3 cellássat láttam.
-
^Clown
addikt
Üdv! Speedsteppinget kikapcsoltam, méigis 800Mhz-et ír a CPU-Z, tök stabilan, tehát nem ugrik fel 1600-ra. Ez mitől lehet? Energiaellátás is maxon van. Köszi előre is!
A felhasználtóváltós dolog megoldódott

-
Bandikut
tag
Én vettem ilyen tokot, kép a #4875 hsz-ban. Nekem tökéletesen bevált, de nagyon rá van szabva a Windre, nem tudom, hogy 6 cellás akkuval belemegy-e. Mivel az anyaga nagyon rugalmas, valószínűleg bele lehet erőltetni, de azt nem tudom, hogy hosszú távon ez milyen hatással lesz pl. a varrásokra, vagy magára az anyagra.
-
icezozo
addikt
válasz
kalapocska
üzenetére
ez a windhez egy kicsit nagy

-
Cyrin
addikt
Sztem nem kell félni annyira ezektől a kijelzőktől. Én az LCD tv-t és a TFT monitort is ablaktisztítóval takarítom ( a TV-t a gyerek összefogdossa, még jól meg is szokta ütögetni) normál rongyal törlöm le, a rongyra fújom a Clin-t. Semmi bajuk, a TV vagy 2 éves, a monitor 3,5, a gyerek 1,5

Egyedül a kamera lcd kijelzőjét fóliáztam le, mert az érintőképernyős (Sony), miután az asszonyra bíztam a megtakarítását, és egy jó kemény ronggyal köröket karistolt bele az egy napos kamerára

-
RatSon
aktív tag
valaki vett ebayrol neopren tokot. mennyire vált be? 6 cellával is el fog férni benne a wind?
-
rakal
senior tag
Ezt a videót érdemes megnézni!
MSI Wind U90-ről szól,igaz olasz nyelvű.
http://www.youtube.com/watch?v=Zx0MxWRQ7Rs&NR=1
A legérdekesebb HSDPA hálózatfüggetlen modem MSI Wind felirattal!
Ezt hogyan,mennyiért lehetne beszerezni nálunk? -
halisa
tag
Én is egy boldog tulajdonosa vagyok egy Wind-nek.
Visszont abban segítsetek,hogy az Office termék kulcsát hol találom meg?
A tapi padot hol lehet beállítani, hogy ne lehessen vele kijelőlni, elindítani progit csak bal v. jobb gombbal lehessen? Köszi. -
rakal
senior tag
Az USA-ban is jó nagy árkülönbségek vannak a 6 cellás akksi javára:
www.frostycomputers.com
3 cellás 519 dollár,6 cellás 629 dollár.
Ha nálunk minden változatlan marad árügyekben,akkor a 6 cellást 120 KHUF körüli áron lehet majd kapni. -
kelzsoca
félisten
válasz
sine_morbo
üzenetére
Irtam mailt, de itt is mutatom:
-
sine_morbo
csendes tag
No akkor ezt a dokkolót nézd meg! [link]
Ez szuper jó! Egy hiányzik belőle: a mostani TV-mre csak video/Svideo/scart csatit tudok kötni. De egy ilyen dokk + egy külső dvd talán már tényleg megoldás lehet a desktop kiváltására netbookkal - persze csak ha nem kell nagy számítási kapacitás... Mindenesetre elgondolkodtató!
-
Zola007
veterán
De az asztali procig egy 30 literes térben van atoméhoz képest böhöm nagy hűtéssel, amit kb 4x akkora felületről vezet el.
60-70 fok nem gond ezeknek, 90 körül kezdenek hibázni.
Laptop procik tervezésénél egyébként figyelembe veszik ezt is.
Azt azért megkérdezném, hogy ugye nem ölben vagy ágytakarón volt, mikor így bemelegedett illetve mint előttem írták, beindul-e egyáltalán a hűtés, ergó fújja e az ájert a bal oldalon.Egyébként örülj, hogy még abból a szériából kaptad a gépet, amikor nem volt idejük letörölni az xp-t, mivel valszeg synaptics tapipadod van, ami a sentelichez képest mint ide hawai
kelzsocaaaaaaaa!!!!
az agyam eldobom, nincs valami script automata frissítésre? úgyhagyom a fórumot míg végigolvasom, hogy mit hordtatok össze, elkezdek válaszolni, erre mikor elküldöm, látom, hogy már megtetted.
De most azért se törlöm ki az én szövegem, hadd lássa a nagyvilág, hogy én is vagyok ilyen okos, bibibiiii 
-
kelzsoca
félisten
Szerintem teljesen normális, az asztali procidon meg gondolom brutál nagy borda közvetlenül a procin+venti!
A Windnél csak hőelvezető lemez van és egy kis ventilátor kavarja a levegőt oldalt!
Az egész egy kis helyre van bezsúfolva, míg az asztali gépnél bőségesen van hely+gondolom vannak ventilátorok a házban (friss levegő be, meleg levegő ki stb..)Tehát így kell nézni a dolgokat és már nem is sok a 67C sem

-
rakal
senior tag
válasz
kleinguru
üzenetére
Kleinguru:
Épp ma rendeltem az Ebay-ről egy hiper-szuper képernyővédő fóliát Tajvanból,direkt a Windre tervezték.Csak 5 dollár volt az ára+5 USD PK.Még mindig fele a magyar árnak(a Speeshopban van Brando 5000-ért)
Ha felrakom,majd elkezdem tisztogatni,erőszakosabb módszerekkel,de az eredeti LCD képernyőket én max.szemüvegtörlő kendőkkel szoktam letörölgeti(semmi nedves cucc),az LCD TV-t meg a hozzáadott spéci törlőkendővel.
Billentyűzet:elég tömény mosogatószeres melegvizes oldatos szivacs,csaknem 3/4 szárazra kicsavarva,minimálisan nedvesen+gyors száraz szivacsos törlés.
A műanyagtisztitó folyadék valahogy nekem nem jött be,maszatos marad a billentyűzet. -
kelzsoca
félisten
(kicsit félek,h. valami gázost kaptam...ezen nem is volt recovery partition, előre telepített xp pro volt rajta, testuserrel...gondolom valami letesztelt gépet kaptam?
A tesztelésre használt XP-t látod most, csak nem volt idő levenni és feltenni a home változatot a gyárban, senki nem nyúlt a gépedhez, a kapott lemezen ott az XP fel kell telepíteni!
-
kelzsoca
félisten
Vagy veszel egy netbookot otthonra +külső dvd-t kelzsocától
Köszönöm az ajánlást

sine_morbo
A kérdés két féle:
-netbook vagy szubnoti? Azaz mennyivel lesz jobb/rosszabb nekem, ha a netbook+hangkártya(+esetleg tunerk) helyett inkább egy olyan szubnotit választok, ami ezeket tudja (és ami nem sokkal drágább, mint a fenti cuccok összköltsége)
-asztali gép helyett? Azaz mennyire fogom bánni, ha elsődleges gépként nem egy desktop, hanem egy notim lesz, vagy baromira nem fog feltűnni a különbség, hiszen marad a régi képernyő, bill+egér, stb.?netbook vagy szubnoti?
Ha ki tudod használni és úgymond "visszahozza" az árát akkor még subnotit is nézhetsz magadnak (az MSI-nek is van)asztali gép helyett?
Előny a hordozhatóság, hátrány a netbook minimálisan bővíthető -
balfek
tag
sziasztok!
bocs, hogy új témát kezdenék, de kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, hogy mennyire melegszik a kicsike?

a SIW szeint: ACPI: 47 C kb - amúgy ez mi?
Atom n270: core0: most 68C (fut a firefox), de volt már 80C is...szerintetek visszavigyem? nem túl meleg ez?
nektek mik a fenti értékek?(kicsit félek,h. valami gázost kaptam...ezen nem is volt recovery partition, előre telepített xp pro volt rajta, testuserrel...gondolom valami letesztelt gépet kaptam?
) -
Marc71
csendes tag
válasz
sine_morbo
üzenetére
Namostakkor

Amit írtál - hogy mire is kell neked egy gép (leszámítva most az 5.1-et+filmet), arra bőven jó a wind, simán rádugva egy bill+monitor+egér+hdd.
Filmnézésre dolbyval már necces, hisz max 720p, hd nuku. Mondjuk ha nincs HD tévéd, akkor ez tök felesleges kérdéskör jelenleg! Akkor jó a sima d-sub is. De ugye ahhoz minimum lapostévé kell, amin van ilyen csati. Van ilyened? Mert hagyományos tévére max. s-video csatival mehet át a jel a windről, az meg neki nincs.
Viszont.Fölösleges a görcsölés szerintem...
Mármint filmnézéssel kapcsolatban.
Kábé 8-10 ezer pénzér vegyél egy noname DVD játékost, ami usb-s. Egy pendrájv, és voálá, mennek is a 700M és 1.4G -ás divixek arról. Nincs dvd-re szöszölés, rw-vel szórakozás, és máris van 5.1 meg kép is a tévén, legyen az bármilyen fajta. (?)
Ez így még mindig olcsóbb mint hangkártya+videokártya kombó. Talán még szebb is, mint a kilógó cuccosok egy gépből
.Netbook vs subnoti...
Erre nem merek ajánlani, hisz ha csak otthonra kellene a gépet kiváltani - mindkettő tök felesleges, nyilván amelyik drágább az a mégfeleslegesebb...
Ha mobilizálni kell magad és a leendő géped... - nos akkor meg jön a "mire is kell a mobil gép a mobil használatban" ?
Ha csak netezni, gépelgetni - szvsz ismét tökre felesleges egy core2-es nagyobb/nehezebb/drágább gép.
Viszont ugye a wind-nek nincs optikája, ami azért néha kell.Tehát vagy összeraksz egy olcsó gépet otthonra és "majd úgy is veszel egy netbookot"...
Vagy veszel egy netbookot otthonra +külső dvd-t kelzsocától
plusz egy usb-s dvd játékost.
Vagy veszel egy subnotit - aminek viszont csupán az s-video kimenetét és a dvd íróját használod... az erejét nem.Elsődleges és kizáróagos gépnek mindenképp ajánlottabb a subnoti, akkor (talán...) nem kell mást venned. (bár kérdés, azokon van-e értelmes 5.1 kimenet, mert a 3 jack-os kimenet nem az igaz, koaxos audio meg nemhiszem hogy van - valamint HDMI csati sem igen a HD-hez.)
Ez azért fontos, mert kimenet szempontjából egy "olcsóbb" sub sem kényeztet el, azaz nem tud sokkal többet egy netbooknál ebből a szempontból.Szóval, szerintem nem sokat segítettem

-
sine_morbo
csendes tag
Már látom, h néhány apró fontos infót nem mondtam:
-Wind vásárlására minden bizonnyal sor kerül. Viszont öregszik az asztali gépem is,ekkor gondoltam arra, nem tudná-e az új Wind kiváltani azt IS.
-A sok USB-s kütyüt és tárat természetesen saját tápos hubra szánom.
-Ezeddig nem volt szokásom HD-ben filmezni, csak DVDripet. Ez persze változhat majd...A kérdés két féle:
-netbook vagy szubnoti? Azaz mennyivel lesz jobb/rosszabb nekem, ha a netbook+hangkártya(+esetleg tunerk) helyett inkább egy olyan szubnotit választok, ami ezeket tudja (és ami nem sokkal drágább, mint a fenti cuccok összköltsége)
-asztali gép helyett? Azaz mennyire fogom bánni, ha elsődleges gépként nem egy desktop, hanem egy notim lesz, vagy baromira nem fog feltűnni a különbség, hiszen marad a régi képernyő, bill+egér, stb.? -
Marc71
csendes tag
válasz
sine_morbo
üzenetére
Szia
Ha CSAK az asztali géped akarod kiváltani... Nos akkor szerintem felesleges. Mert akkor feleslegesen veszel egy akksit+tápellátást, billenytyűzetet, monitort - azaz a Wind házát.
Szerintem erre való - Wind/Atom alapú gépet lehet egyszerrűbb lenne összerakatni (nemtom Atomot lehet-e külön kapni?)
Kiépíthetsz egy dokkoló rendszert a wind-nek az asztalon. De akkor érdemes egy saját tápos USB-hubot venni a sok külső perifériának. Mondjuk ez még nem is húzós ~3k körül már vannak.
De. Ha 5.1-et szeretnél, az szintén egy usb-s hangkártya pluszban (~7k - 10x k-ig)
Videohoz szintén valami külső tuner/kártya (ez is ~10k) kellene, ami tud HD-t, stb. Ezek azért több mint tízezer pénzes beruházások a wind ára mellett!Ugyanis a Wind-nek csak sima anlóg jack-kimenete és analóg D-Sub monitor csatlakozója van.
Valamint, ha ezeket mind ráaggatod - külső hdd, külső hang, külső video, +bill+egér...
Nos, nem tudom, ez milyen stabilitással/kompatibilitással járhat.Az biztos, hogy egy usb-s 5.1-es hangkártyát és usb-s hdd-t, plusz egeret meg monitort vígan elhajt az enyém, gyakorta én is így használom otthon, illetve ha melózok és zenélek.
Mostanában kaptam rá én is a külső monitorra, kiterjesztett asztallal használom.
Tudtátok, hogy így is remekül műxik? Mármint, hogy használja a saját 1024x768-t, a kiterjesztett másodlagos asztalnak meg tudja az 1280x1024-et?
Tök állat így használni... kis monitoron megy a zene+skype+msn+letöltés, a nagyon meg böngészek. Baromi jól megy, nagyon tetszik...
Mindamellett csak erre azért drága mulatság.
Szerintem:
Hátrányok
- felesleges dolgok (fenntebb)
- sokmindent megfizetsz, ami nem is kell
- perifériák pluszban vásárlása hogy kiegészítsd a windet arra amire neked kell +pénz.
- esetleges kompatibilitási problémák a sok ráaggatott cuccalElőny:
- lesz egy notebookod (netbookod), amit ha leakasztasz, hurcolhatsz
- ötöde a mostani géped fogyasztásának
- csendesSzóval, ha nem igazán hordozható gép kell neked, akkor fölösleges.
-
Zola007
veterán
válasz
Tacsilaci
üzenetére
Szinte semmivel. Annyiban talán, hogy 160 giga esetén többet másolsz, ír-olvas, ami ugye több teljes gázon töltött idő, tehát több energia.
Egységnyi max. felvételük 2-3 watt körül van ezeknek, így ezzel nem fogsz sokat veszíteni.Egyébként behajintottam én is egy 1GB 667-es Corsairt a gyári mellé, szerelés nem volt gázos, bár jó erősre csinálták az első sarkoknál az illesztést, így megkezdeni nem volt egyszerű. Mivel megkarcolni se akartam, így azzal tököltem vagy 5-6 percet, mire levettem az alját, utána már ment simán.
virt.memet azonnal kilőttem, szépen hasít, alig kerregteti a vinyót. a többi már ti is tudjátok
-
Zola007
veterán
válasz
sine_morbo
üzenetére
Azt döntsd el elsősorban, hogy mennyire kell, hogy mobil legyen.
Pl. ha ritkán viszed, esetleg autóval jársz, illetve kicsit több rá a keret, akkor talán érdemesebb venni egy 17"-es notit, mivel abban ugye eleve monitor is megoldva.Elsődleges gépnek nem ajánlom, persze kompromisszumokkal el lehet vele lenni, de aki eddig ilyet vett, vagy kifejezetten 2. (netán 3.) munkagépnek v. ultrahordozhaqtónak vette pl egyetemre (pl. én)
Ha ilyen igényeid (nem (-) értelemben) vannak a filmnézés terén, akkor az általa kirakott 2D képpel sem biztos, hogy meg leszel elégedve. Eddig egyébként dvd/ripeket néztél vagy hd-t.
aki megint előhozza a hd vitát, tuti kinyomom a szemét
Billentyűzet szerintem nem vészes, alkalmi dok-hoz bőven jó, emailre, netre is.
Filmhez, zenéhez meg úgyis funkcióbilleket használsz, netalántán kombinációkat, amit legalább egy kézzel is át tudsz majd rajta fogni
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!Tudna segiteni
valaki mennyire emelkedik a fogyasztása a Wind-nek ha kicserélem a vinyót egy 160gb-ra?A készenlét mennyivel csökken? -
sine_morbo
csendes tag
Sziasztok!
Nem túl nagy meglepetés ezen a fórumon: Wind vásárlását tervezem a közeljövőben. Viszont erősem morfondírozok rajta, hogy megpróbálom kiváltani vele a mostani asztali gépemet is. Szegénykémet nem sok mindenre használom az utóbbi időben: emailezés, netezés (hajlamos vagyok egyszerre 20-30 tabot nyitva tartani), filmnézés, zenehallgatás, alkalmi dokumentumszerk. stb. Semmiképpen sem szeretnék viszont a netbook zsúfolt és kicsi billentyűzete és képernyője mellett dolgozni, az elkpzelés az, hogy külső monitorral, billentyűzettel és egérrel használnám, erre lenne kötve a nyomtató is és egy külső HDD. Ami alapból ebben nincs benn de nekem szükségem lenne rá: digitális hangimenet az erősítő felé, és videó kimenet a TV felé - mert hogy így nézek filmet.
Ilyen nézőpontból szerintetek érdemes Windet venni? Vagy ez így hülyeség, mert
a, sosem fogja kiváltani az asztali gépet
b, inkább szubnotit kellene vegyek erre a célra.
Kiváncsian várom a véleményeiteket! -
Wajk
addikt
100EUR 6 cellás akksi...
Netbook-Power-Akku (weiß)
Passend für MEDION Netbook E1210Dieser 6 Zellen Power-Akku mit einer Kapazität von 5200 mAh garantiert extem lange Laufzeiten und absolute Freiheit.
-
Shad0w
senior tag
Na megjött eza vacak! Hát így sokkal kisebbnek tűnik, mint a MM-ban. Most éppen a win települ aztán megnézem hány pixel hiba van rajta. Ja és természetesen 3 USB van rajta, mindjárt küldök is egy mailt az iponnak, hogy javítsák ki. A vinyónak meg olyan hangja van, mint a geiger-müller számlálónak. Ez meg az Atom rossz párost alkotnak, kezdek félni.

-
rakal
senior tag
Szia!
Nekem egy kicsit gyanús ez az akksi.
pl.úgy tűnik,egy db vann belőle,csak licitelni lehet egyszerre nem lehet megvenni.
Valószínűleg az eredeti akksit megbontva újracellázták(lsd. a korábbi hozzászólásom)--Batteryrefill.Érdemes megnézni ennek a cégnek a honlapját--A dolog lényege:kiküldöd hozzájuk az akkut,ők profi módon újracellázzák 79 dollárért(akár nagyobb kapacitású cellákkal)(főleg régebbi,ma már nem kapható típusoknál jó ez a módszer)--majd visszaküldik a címedre(+PK) -
kics
csendes tag
A német e-bay-en van 5200 mAh aksi is ha jó a link
-
stefanitsr
senior tag
Szvsz az a verified paypal acc, és nem a confirmed.
A confirmedhez a címedet is vissza kell igazolnia a banknak illetve van még 2 metódus de a tömör lényege a dolognak az hogy magyarhoni lakcímmel eléggé nehézkes mondhatni nem lehetséges confirmed paypalt összehozni. Aki persze tud kivételt ossza meg velünk plz.
-
vadkörte
addikt
Visszatérve kicsit az egerekre, ahogy ígértemm íme az amit én használok. Nem egy nagy márka, de nekem bevállt. Amúgy SilverCrest MN-10-M a becsületes neve. Mezei wrieless, a vevőegység az egérbe tolható. Ekkor lekapcsol. Méretileg egy mezei egérnek kb. a 2/3-a, vagy inkább kissebb picit, de még épp kényelmes.

Ui.:
A kép minőségéért bocsi, 3 db eltérő színhőmérséklető 20W-os kompakt cső és a gépem beépített vakuja adta a világítást. Így fel kellett tekernem az érzékenységet, ezért is lett szemcsés... -
FPéter
aktív tag
Nem, ez nem így van! Paypal fiókot kétszer is lehet aktiválni. Egyszer a bankkártyát az általad leírt módszerrel, egyszer pedig a szállítási címedet (paypal confirmed address). Ide küldenek egy levelet postán, ebben találsz egy PIN kódot és azt is be kell írnod. Na ezt értik Confirmed PayPal account alatt. Sajnos ez utóbbit mi nem tudjuk megcsinálni, de nekem már nem egyszer küldtek amerikából - a kikötésük ellenére - árut, még csak egyeztetnem sem kellett velük. A legtöbb eladó tudja, hogy mi a helyzet és ha van elég positive feedbacked akkor minden további nélkül elküldik a csomagot. Nekem 20 körül van és nem szóltak sosem.
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Az ebay-en ma végre láttam OEM Wind akksit.
Sajnos csak 2200mAH-s,79 USD+PK.
A dolog szépséghibája,hogy az eladó csak az USA-ba szállít,konfirmált Paypal címre(mint azt tudjuk az csak az elsőosztályú világpolgároknak,azaz USA állampolgároknak van)
A másik lehetőség a Batteryrefill,de ez csak a cellákat cseréli(ez meg nem igazán logikus.mindenkinek szinte vadiúj Windje van).Ezek úgy tűnik vmi partizánakciós egyedi Wind akksi gyártásba kezdtek(szvsz ők állnak az OEM mögött)
A 6--9 stb.cellás pótakksikra asszem még jó sokáig kell várnunk itt OST-Európában.
-
Shad0w
senior tag
Na megint én. Szal megrendeltem tegnap a windet, de csak most vettem észre, hogy ITT az USB portokhoz 1 db-ot írtak. Lécci mondjátok, hogy ez csak elírás.
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kicsi?
Inkább ég és föld!
A wind-é használható, az eee-é még mindig nem, hiába lett nagyobb a kasztni.
A winden tudok gépelni, az eee-n is, ha nagyon muszáj, de negyed óra után kezd fájni.
Marad a wind.
(Igaz, ha a Sony csinál egy tényleg netbook árazású vaio-t lehet, hogy elcsábulok, de a wind akkor is jó lesz vésznotinak.
)Egyébként én is csak akkor kapom elő a windet, ha olyanom van, igazából az is elég, hogy van, nem az életem szerves része, elvégre csak egy vacak pc az is. Igaz, annak kicsi, nem búg és elfut rajta a MakkOS mellett az AROS is.

-
MTbc
senior tag
Ajánlom az Aqua-t minden kedves jövendőbeli Windesnek 120Gb-os 2 év gari-s Wind 100k!

-
Stoto
tag
válasz
TomcsyG
üzenetére
Ha visszanézed akkor látod, hogy nem is azt mondtam hogy a wifit nem szereti. Egyszerűen wifivel és wifi nélkül is az volt a bajom, hogy ha a noti jobb oldalán volt az egér akkor gyakorlatilag minimumra csökkent a jelerősség a bt drivere szerint és érezni is lehetett hogy ugrált az egér.
Ha átraktam elé, vagy a bal oldalra akkor jó volt, de ne mondja már meg nekem egy vezetéknélküli egér hogy hova rakjam...A Nanoval akkor sem tapaszaltam ilyen problémát, ha bal oldalra dugom a vevőjét.
-
stefanitsr
senior tag
Szvsz nagy meglepik nem lesznek várhatóak.
Akármilyen és akármennyi gépről jelent meg hír vagy mind késik/nem kapható vagy mind drágább lett mint amennyire beharangozták. Szerintem reális áron a windet és a ánusz 1000h-t, 901-et lehet kapni és ezeken érdemes elgondolkozni mint netbookon, aki most szeretne ilyet.
Hogy szub-e avagy netbook ? Érdekes kérdéskör. Ezt döntse el ki-ki maga.
-
Marc71
csendes tag
Igen, én is ezen filózok bár még meg sem jött egyik akksi sem a piacra igazán.
Melyik megoldás lehet a jobb nekem?
Ha fele annyiba kerülne a 3cellás pótakku...
Akkor is:
- folyton figyelni kellene a töltést(töltéseket) Ismerve magam, pont amikor kellene, akkor jönnék rá, hogy nahát, ott van a tartalékaksi, de persze pont üresen...
Bár ez tényleg csak odafigyelés kérdése. Használom a gépet, full töltés, kikpacs, akksi csere, üreset bele, tovább használom madzagrólm, feltöltöttett eltesz.
Ha meg menni kell, feltöltöttett táskábarak.Vagy szerezni kell egy plusz töltőt, és nem elfelejteni arra sem rárakni

Ezzel szemben a 6 cellás tulképp kiváltja ezt a macerát, hisz mindig benne van. Ráadásul ott van még vastartaléknak a hűtőben a 3 cellás is.
Na persze 20x-ezer forint, ami majdnem 30ezer - nos ez meggondolandó... ez már az a lélektani határ, amit nem akartam egy ilyen wind-szintű gépre költeni.
Bár ha meg azt nézzük, van ~ 130-ért egy 6+2 órás üzemidejű gépünk, tartalékaksival, ha netán bármelyik nem jó lenne a későbbiekben.
Azért a 8 óra üzemidő sem éppen olcsó lehetőség egyetlen laptop kategóriában sem. Ennyiért (~130) meg nem hiszem hogy lehetne kapni.
Szóval, fel van adva a lecke, mit is tegyek

-
kelzsoca
félisten
válasz
vadkörte
üzenetére
És mi szól az 1000H ellen (a 6 cellás akksi?)

Másodgépnek szerintem is elég egy netbook, nálam a hordozhatóság, kis fogyasztás, hosszú akkuidő elsődleges, ezért egy 6 cellás akksival szereltebb gép jobban jönne

Marc71
Csak jönnek a hírek mindig új és új gépekről, hozzánk majd talán egyszer ideérnek, elnézve a durván 94 ezer forintos kinti árát, itthon drágább lehet mint egy Wind

-
vadkörte
addikt
Tegnap megint jártam a pécsi MM-ban, num-pad nézőben. Sajnos ami volt kib... drága volt, így nem vettem, viszont megint megnéztem a Windet, az 1000H-t, meg egy Esprimo szubot.
Néha elfog a kétség, hogy tényleg netbookra van-e szükségem, vagy inkább szubra. Bár kétségtelenül nagyobb funkcionalitással bír egy szubnotesz, valmi miatt mindig a Windnél (netbooknál) kötök ki.
Mint írtam másodgép lesz, - nem második notesz, hanem az asztali mellé másodgép - szal inkább a hordozhatóság a fontos, nem a bivalyerő, hisz munkára kell...Egér. Lefényképeztem a notiegerem. Este, vagy holnap dobok róla fel képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Warships
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)