Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MSI EX610X-011HU notim. Alapból vistát mondtak h az való rá, de én azt utálom szóval csak xpt tettem fel. Olyan hibám van hha ugy kapcsolom be a gépet h nincs bedugva az áramkörbe szval csak aksiról olyan szinten lassú h használhatatlan. Mondták h ugy lassabb de ennyire biztos h nem szabadna, ha elinditok vmi nagyobb dolgok kékhalál. Utóbbi idöben van h be se kapcsol a gép hanem fekete képernyőnél megáll és kész. 2-3. próbálkozásra bekapcsol lassan :S. 3Dmarknál ha futtatom megy szépen de van 1 rész ahol végig 0 fps van 1 dp képkocka az egész, a többi megy ismét szépen. Lehet én vagyok hülye de csak van vmi baj vagy a 2 gb ramból egyik nem jó vagy xp szar vagy mi lehet a gond? Vki ha tud irjon vmit pls. A játékok se ugy futnak rajta ahogy kellene ugy érzem a HD2400 256 mbos karival meg 2 gb rammal azért nem tetszik h a world of warcraftba olyan laggjam vannak h elképesztő. És ha a laptop az ölembe van, felvesz 1-2 nem vizszintes poziciót akkor igy ekezd zörögni kicsit a hang a gépen és 1 secenként minilagg... + tegnap még a dvd meghajtóm is meghalt nem olvas be semmit. Sztetek szerviz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged