Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyde

aktív tag

Sziasztok!
    Van egy MSI EX610X-011HU notim. Alapból vistát mondtak h az való rá, de én azt utálom szóval csak xpt tettem fel. Olyan hibám van hha ugy kapcsolom be a gépet h nincs bedugva az áramkörbe szval csak aksiról olyan szinten lassú h használhatatlan. Mondták h ugy lassabb de ennyire biztos h nem szabadna, ha elinditok vmi nagyobb dolgok kékhalál. Utóbbi idöben van h be se kapcsol a gép hanem fekete képernyőnél megáll és kész. 2-3. próbálkozásra bekapcsol lassan :S. 3Dmarknál ha futtatom megy szépen de van 1 rész ahol végig 0 fps van 1 dp képkocka az egész, a többi megy ismét szépen. Lehet én vagyok hülye de csak van vmi baj vagy a 2 gb ramból egyik nem jó vagy xp szar vagy mi lehet a gond? Vki ha tud irjon vmit pls. A játékok se ugy futnak rajta ahogy kellene ugy érzem a HD2400 256 mbos karival meg 2 gb rammal azért nem tetszik h a world of warcraftba olyan laggjam vannak h elképesztő. És ha a laptop az ölembe van, felvesz 1-2 nem vizszintes poziciót akkor igy ekezd zörögni kicsit a hang a gépen és 1 secenként minilagg... + tegnap még a dvd meghajtóm is meghalt nem olvas be semmit. Sztetek szerviz? :D

Új hozzászólás Aktív témák