- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokkantas
senior tag
A matricában már van egy kis szakadás. Ami attól van, hogy ölben szokott lenni a gép. A csavarokon lehet látni, hogy volt-e piszkálva, és nem akarom szétszedni. Mert, ha nagyobb baja lenne a gari lejárta előtt, és kötekednének, h a matrica tovább szakadt, akkor mondhatom azt, h a csavarokat nézzék, és látni fogják, h nem volt piszkálva.
Majd ma délután megpróbálom amit fentebb írt a kolléga, hátha segít.
-
G@ß!
őstag
válasz
Kokkantas #10796 üzenetére
Nem jár garvesztéssel... ha nem sérül a matrica...
Nekem is szervizes mondta, hogy nyugodtan tisztítgassam h ha kell ...Viszont nekem is van egy problémám, mégpedig ma volt a 2. alkalom, hogy benyomtam a gépet, betettem egy zenét, közben császkáltam, és mire visszaértem nagyon forró volt, hát mint kiderült NEM INDULT EL A VENTILLÁTOR!! Hát mondom gyorsan rápillantok már a hőfokokra: GPU 97; CPU 89 .
Kikapcsolom, bekapcsolom, és működik. Na de akkor is idegesítő!
Garban cserélik a ventit? Vagy mi rá a megoldás?
Üdv.
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Amikor a GX620-at rákötöm a LCD tévére HDMI kábellel,akkor csak a felső öt centin van kép!
Tudja valaki,miért??? -
válasz
Kokkantas #10791 üzenetére
nézd meg a bios beállításában, hogy az energiagazdálkodásra vonatkozó funkciók ki- vagy bekapcsolt állapotban vannak; ha a powernow kikapcsolt álapotban van, akkor akkumulátoros módban minimumon megy a rendszer! tehát a powernow legyen engedélyezve! a c1f support legyen letiltva.
a proci hőmérséklete így egy kicsit magas... -
Kokkantas
senior tag
Üdv.
Van itt egy olyan notebook, mint a kollégának, és ugyanazon baja van, akksis üzem alatt használhatatlan xp-vel. A winfossal baj nincs, mert másik notebookon is ez van és nem csinál ilyet.
Mennyi a CPU üzemi hőmérséklete, mert ennek terheletlenül 48 °C, terhelve meg 80 °C, ami szerintem egy picit sok. (NHC szerint)
-
Coolmat
őstag
Sokkal egyszerűbb ha ellátogattok ide: [link]
182.06-os driver nálam teljesen korrekten megy (8600M GT-vel). -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
MSI GX 701 notira felraktam az új nVidia Release 179.48 as drivert amit az gári oldalról töltöttem le és azótta kékhalálozik néha a szerkezet.
Ez lehet az új driver miatt?
Vissza raktam a gyári MSI-t megnézem azzal mi a helyzet.
Valaki ilyen problémával találkozott ossza meg legyenszives.
Köszi!
-
MS74hu
tag
Hy.érdeklödnék hogy erre a notira(tipus alul) lehet-e asztaligépre valo nvidiás VGa drivert felrakni vagy marad a notis driver? köszi
-
Kokkantas
senior tag
Üdv.
Lennek egy Ex610 ami bekapcsoláskor, és amikor megy néha zúg, mint a háborodás. Nem úgy, mint ami normális lenne. a notin még van garancia. Vigyem vissza, és mondjam, h ez a baja van, és csinálnak vele valamit, vagy szedjem szét,hogy kitakarítsam (ekkor a garancia ugrik, mert le van ragasztva).
Látom egy hsz.szel fentebb is van ilyen probléma.
-
Superman
nagyúr
A beépített webkamera használatához csak a "simple camera" mappában lévő alkalmazás kell, meg fel kell tenni az SCM mappában lévő drivert, mert az érintőpadról indítod a kamerát.
Más: 1 hónap után zörögni kezdett a notebookom ventije. Hol semmi, hol traktor módon. Mit tegyek, szedjem szét? Nyilván ennyi miatt nem fogom szervízbe küldeni, csakhogy a garanciavesztést szimbolizáló matrica itt van az alján pontosan az illesztésnél.
Amúgy úgy látom, hogy már szét van repedve, pontosan az illesztéknél a matrica...
-
Thom!
veterán
MSI VR630 van és azt írja ki, h no camera device??
pedig feltettem a kamera drivert?
Vista..mi egyébként a driver pontos neve? -
timarcell
tag
Sziasztok!
MSI GX610PX-059HU notebook procija terhelve milyen hőmérsékleten fut pl. everest 5 vagy más progi szerint?
-
guti86
tag
szerintetek egy msi gx610es
(http://ipon.hu/webshop/product/msi_gx610px_059/26811)
notebookra milyen rendszert érdemes tenni? jelenleg 32bites xp van. a másik partíción jelenleg win7 béta(7000) szintén 32bites. de azt csak kipróbálás szintjén. ha jáccok is a gépen akkor 32 vagy 64 bitest tegyek fel és milyen oprendszert?
köszi -
DeLy
csendes tag
Hello!
Van itt valakinek vr630-042-es laptopja? -
akaido
addikt
Köszönöm a választ!
Sajna nem műxik az Fn +F3, illetve a Synaptic driver feltelepülése után már abszolút nem műxik, de előtte sem volt látható hatása.
A gyári cd driverek között nem találom a TouchPad drivert. System Control Manager fent van, de így sem műxik Vista 32 bit alatt a touchpad. Esetleg a "Tapipad" driver benne lenne a Chipset driverben? -
akaido
addikt
MSI VR630x 32 bites Vistával. Nem műxik a touch pad. Synaptic saját oldaláról letöltött driverrel sem történik semmi. MSI cd nincs meg.
Ötleteket kérnék szépen. -
Laccee89
csendes tag
Üdv!
MSI EX620X-056 notit néztem ki,mert árban,design-ban,tudásban megfelelőnek tünik.
Viszont a prohardveres teszt nagyon lehúzta. Tényleg ennyire tragikus a helyzet?
Van tapasztalatotok?Nézzek inkább más felé? -
Walacky
csendes tag
Kedves blcd!
Nem akarlak elkeseríteni, remélem Te jobban boldogulsz az MSI gar. szervízzel, mint mi.
Jan. közepén megállt (pontosabban nem indult el az ismerősöm EX600... notija.
Gar. szervíz, majd közölték vele, hogy alaplap hiba, megrendelték Hollandiából. Na, alaplap azóta sincs, cserepapírt ígértek, amit az MSI-től kell kérni, de még az is állítólag 1,5 hét.Neki is fősulin kéne, addig az apja céges gépét hurcolja. (Hogy mit csinálhatna anélkül, nem tudom.)
Egyáltalán hogy lehet, hogy nem lehet kérni addig kölcsön gépet?
Walacky
-
Heliox
csendes tag
Sziasztok, nekem MSI VR630X-051HU notebookm van sempron procival 800mhz ddr2 memóriaval az lenne. A kérdésem kérésem, hogy milyen proci lenne jó bele amivel bővíthetném a legerősebb procira gondolok amit még elbírna nagyobb melegedés nélkül és teljesítmény javulás várható.
-
válasz
urbanjozsi #10765 üzenetére
nem attól függ, hogy eredeti vagy sem az az xp, hanem attól, hogy mennyire van belepiszkálva! lehet neked eredeti xp telepítőd is, de ha egy arra alkalmas szoftverrel belenyúlsz abba - hozzáteszel, kiveszel belőle, letiltásra kerülnek benne különböző funkciók...stb -, akkor sokkal több hibalehetőség adódik! és ez nem csak notikra vonatkozik, hanem asztali gépekre is! egy esetleges hiba nagyon sok paraméter összességéből tevődhet össze, éppen ezért mindig az adott helyzet határozza meg például, hogy egy buherált telepítő melyik gépnél okoz problémát, és melyiknél nem - legyen az noti, vagy asztali...
esetlegesen tört oprendszer esetében is az a kérdés, hogy milyem módon - és mélységekben - nyúltak bele, és ez alapján milyen esetleges hibákat okozhat a beavatkozás.
mellesleg én nem feltétlenül tört oprendszerre gondolok akkor, amikor hibalehetőségről írok a buherált/piszkál oprendszerekkel kapcsolatban - lásd a fent leírtakat! -
Matthewsz
aktív tag
so, a p1 gombot át lehet állítani winfosmédiJa pléJörre?
-
xp támogatást is kapott ez a noti a gyártótól, szóval nem csak vista való rá!
3.09 bios verzió + normális xp (nem buherált, ami eleve több hibalehetőséget hordoz magában; kékhalál, fagyások...stb) + gyári illesztők (a noti letöltési részlegéből letöltve, ha ott újabb verziók vannak, mint a notihoz kapott lemezen! fontos a megfelelő sorrendben történő telepítés is!), majd ezt követően megfelelően konfigurálni a rendszert!
mondjuk ha hardveresen halt meg az optikai meghajtó, akkor nehéz lesz a telepítés... -
Dyde
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MSI EX610X-011HU notim. Alapból vistát mondtak h az való rá, de én azt utálom szóval csak xpt tettem fel. Olyan hibám van hha ugy kapcsolom be a gépet h nincs bedugva az áramkörbe szval csak aksiról olyan szinten lassú h használhatatlan. Mondták h ugy lassabb de ennyire biztos h nem szabadna, ha elinditok vmi nagyobb dolgok kékhalál. Utóbbi idöben van h be se kapcsol a gép hanem fekete képernyőnél megáll és kész. 2-3. próbálkozásra bekapcsol lassan :S. 3Dmarknál ha futtatom megy szépen de van 1 rész ahol végig 0 fps van 1 dp képkocka az egész, a többi megy ismét szépen. Lehet én vagyok hülye de csak van vmi baj vagy a 2 gb ramból egyik nem jó vagy xp szar vagy mi lehet a gond? Vki ha tud irjon vmit pls. A játékok se ugy futnak rajta ahogy kellene ugy érzem a HD2400 256 mbos karival meg 2 gb rammal azért nem tetszik h a world of warcraftba olyan laggjam vannak h elképesztő. És ha a laptop az ölembe van, felvesz 1-2 nem vizszintes poziciót akkor igy ekezd zörögni kicsit a hang a gépen és 1 secenként minilagg... + tegnap még a dvd meghajtóm is meghalt nem olvas be semmit. Sztetek szerviz? -
válasz
melaak #10760 üzenetére
Memory; DDRII SO-DIMM X 2 slots, 256/512/1024MB DDRII SDRAM, 533/667 MHz, Maximum 2GB (1024MB DDRII SO-DIMM X 2)
ha jelenleg 2 * 512 mb van benne, akkor csak a modulok cseréjével kivitelezhető a + 1 gb-al történő bővítés, mivel 2 foglalat van a notiban. ha 1 * 1 gb van benne, akkor mehet mellé + 1 gb és kész.
Processor; 638-pin (uPGA)
Support Processor;
1. Support Turion 64 bit (Taylor) processor 2.2 GHz, dual core
2. Support Sampron 32 bit
L1 Cache 64KB
L2 Cache 1MB / 512 KB
FSB Speed 800MHz
Socket Socket S1 (638-pin)az apróban nézelődj, találsz x2 procit, ami jó a notidba!
-
melaak
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI M670X 045HU laptopom, sempron 3400-as procival.
Az everest azt írja, hogy 1024 Ram-ja van, A másik helyen 756-ot ír.Gondolom a grafikája használ 256-ot. Na de nem ez a problémám! Milyen RAM lehet benne? DDR, vagy DDR-2 ???
Nem tudom, hogyan állapítsam meg, mert amatőr vagyok, és az everest nem írja! És bővíteném +1024mb-al.Ha valakinek van ötlete, kérem írjon!
Másik gondom: lehet -e nagyobb procit tenni bele, Hol kapható notebook proci, vagy ugyan az a foglalata mint a pc-nek?
Nézzétek el nagyfokú tudatlanságomat, köszi a segítséget! -
Matthewsz
aktív tag
ez a progi szerintem nem volt rajta a driver cd-n...
de nem ártott egy ilyen is
viszont azt nem találom ahol állítani lehetne a funkciókat. mert most a p1 az keresést indít el, a többi már rendben van.
valamint nekem nyomkodni kell a megfelelő állásig vista-n, lehet, hogy ez más verzió mint a tied... -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
MSI VR601-es notebookrol lenne szo.
A problema: D-link 524-es routerrel van wireless kapcsolata, idonkent megszakad a kapcsolat a routerrel.Az a furcsa hogy a windows es az Atheros utility azt allitja hogy minden okes, es latja a routert, viszont egyaltalan nem tudom pingelni a routert.Es ha ujrakerem az ip-t, hat bizony mar nem kap a routertol...A masik furcsa dolog hogy nem reagal wireless gomb hiaba kapcsolom ki/be.Ha ujrainditom akkor sem jon helyre, egyaltalan nem latja a wireless kartyat a device manager-ben.Csak ugy jon helyre ha lekapcsolom a laptopot es ujra bekapcsolom.
Szerintetek hardware gond, vagy soft??
Elore is koszi! -
vargapter
csendes tag
Hello! az érdekelne hogy a 630gx ek mennyire melegednek játék közben illetve, hogy mennyire szeretik a játékokat? érdekelne az amd s meg a centirios is
ill mennyi egy iylen kategóriájú gép élettartama? 3 évet kibír? -
válasz
Matthewsz #10753 üzenetére
nekem vista alatt; a wifi/bluetooth gomb megnyomásakor az scm feldob egy panelt, ott lehet klikkeléssel ki- és bekapcsolni a wifi/bluetooth modulokat.
xp alatt nincs ilyen panel, csak a hardveres kapcsoló van, azt kell nyomkodni a megfelelő állásig.
ja, és ha az scm telepítve van, akkor a kamera be- és kikapcsolásakor kapsz grafikus visszajelzést! -
donkey
csendes tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy msi pr200asomon a szélesvásznú filmeknél megmarad a fekete sáv alul-felül, oldalt, pedig a képernyő szélesvásznú és szeretném ha teljesen ki tudnám használni a felületet. hogy tudom ezt megcsinálni?
előre is köszi a segítséget -
DeLy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem vr630-asom van,ql-62-es procival.Az lenne a kérdésem,h a 80 fokos proci hőmérséklet nem magas?Persze nem alapjáraton,hanem terhelés mellett.Mennyi nem árt még neki? -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Matthewsz #10748 üzenetére
Szia!
Biost kéne frissítened. Nekem az oldotta meg a P1/P2/wifi gombok problémáját. Én XP-t használok, és volt hogy nem tudtam bekapcsolni a wifit, restart és ment. Kapcsolgattam 15ször ki/be és megint nem ment. Bios frissítés után P1-re keresés jön elő, P2-re webcamera, és a Wifi gombnál meg már úgy megy, hogy wifi/bt/wifi+bt/mindkettő off.A biosfrissítést két módon lehet, van valami Live MSI download, azt nem tudom hogy kell, elvileg oprendszer alól frissíti, vagy leszeded a biost külön. Én utóbbit csináltam, egy CD-re NERO-ban a Bootolható lemez opcióval írtam ki rá a 3 fájlt, restart (ugye biosban a cd/dvd legyen az első a boot sorban) és utána a parancssorban a flash.bat vagy valami hasonlót kellett elindítanom, és ment. A legvégén kicsit furcsálottam, azt írta ki hogy CMOS checksum error, vagy hasonlót, de ez normális. Ha végez, restart, biosba belépsz, és "Load biso default" és kész. Menni fog.
Üdv -
Matthewsz
aktív tag
üdv. a mai naptól én is msi tulaj vagyok, van 1-2 kérdésem...
a P1 gombot hogyan és mire lehet álltani vista-ban?
a P2 miért nem ad valami jelzést, hogy "héj most on a cam!"?
a wifi gomb pedig csak egyszerre tudja be-ki kapcsolni a wlant meg a bt-t?
fenn van a driver meg a program, de csak egyszerre kapcsolja be-ki
na meg azt is furcsállom, hogy ilyen hold jel világít zölden bekapcsolva... annak nem sleep közben kéne villogni vagy valami?ui: a típus: pr200x-081hu
-
fireman808
csendes tag
Hali Mindenki! Egy MSI EX610X-085HU -ról váltottam egy GX630X-007HU -ra. Jó gép, csak egy valami miatt sírom vissza az előbbi gépet: a WiFi miatt.
A munkahelyemen használom/használnám, de nem igazán remekel ilyen téren az gamer notebook. Amig az elődnél jóval messzebbről a routertől "jó" és "elfogadható" között talált jelet a vevője, addig a GX630-asom csődöt mond. Próbálkoztam mindenféle driverrel és beállítással mind XP és mind Vista alatt, de hiába.
Kiváló jelet csak a router mellett produkál (2 méter). Gyakoroltam még az energiagazdálkodással is, hátha az kavar, de semmi változás. Kérdésem a következő: Ki lehet cserélni a Wlan kártyáját az EX610-esére, vagy van valami jobb megoldás?
-
Romvr
őstag
válasz
ludsimon #10731 üzenetére
Eh!
Nem tudom de én nem akarnék ekkora teljesítményű laptopot még ha 100.000 be is kerülne. Na meg szerintem nem 2 kiló ez a ketyere hanem legalább 10
Így meg oda a hordozhatóság (cipeljen a hóhér 10 kilós jegyzetfüzetet, mégha egy atomerőmű is rejlik benne.) Bár ez csak az én álláspontom.
-
Romvr
őstag
Sziasztok!
Mostanság szemezek egy VR630X-es notival. A BIOS updates XP varázslós hülyeséget leszámítva milyen a noti? Érdemesebb megvennem mint mondjuk egy Thosiba Satelite L300-ast?
-
Skyer
senior tag
válasz
Coolmat #10739 üzenetére
40 fokos winyo,50 fokos GPU és 30 fokos proci hőm mellett lehajtható a 17 colos gép fedele hogy tovább menjen lehajtott lcd vel (letöltés,torrent) anélkül hogy az LCD-n valami károsodás lenne a hő miatt?a gépház kicsit melegebb a kézmelegnél jobb also sarok.
Nagyon féltem a gépemet!
-
vranyek
aktív tag
Nyilván nem ilyen egyszerű,mert akkor nem írtam volna emiatt, normális megoldás valaki?
-
vranyek
aktív tag
hogy lehet gx600-asra rákötni tft monitort???
mármint rá kötve rá van,de hogy lehet működésbe hozni?? -
scissor
csendes tag
sziasztok kéne nekem egy kis segítség. Az örök téma msi vr630x. A vista telepítés a "telepítés befejezése"-nél megáll. A kérdésem az lenne, hogy ez is a bios frissítése miatt lehet? v02.61-es bios van rajta az achi-módot is lehet kapcsolgatni, de az xp- elkékhalálozik még a telepítés elején. Egy ismerősömé, szóval csak kisegítem, nekem teljesen mind1 melyik oprendszer kerül fel rá, (kicsít ódzkodok a biosupdate-tól, még nem igazán tettem ilyet, és van rizikófaktora is ha jól tudom) valami egyszerű megoldás érdekelne.
-
válasz
lola.35 #10732 üzenetére
néhányszor szerepel már a probléma - és annak megoldása - ebben a részlegben!
az első teendőd; a bios frissítése az 1.0H verzióra! a bios frissítése csak dos felületen működik! a vista és az xp alatt nem! gyártói leírás; link
az 1.0H bios verzió kell innen; link
a boot képes pendrive elkészítése; link vagy link
ha van olyan boot képes cd/dvd lemezed, amivel dos felületet tudsz varázsolni (hiren'n boot cd...stb), akkor elég egy sima pendrive (nem kell boot képes), arra felmásolod - lehetőleg a gyökérkönyvtárba - a bios frissítéséhez szükséges állományokat, majd a megfelelő (dos képes) cd/dvd lemezről indítod a notit - úgy, hogy a pendrive már csatlakoztatva van a notihoz -, és dos felület alatt parancsokkal betallózod, majd elidítod a frissítést a pendrive gyökérkönyvtárából.
a bios frissítését követően vagy kikapcsolod az ahci módot - és utána már simán települ az xp -, vagy bekapcsolva hagyod, és integrálod a szükséges ahci/sata illesztőt az xp telepítőjébe. leírás; link
ha ez a szériás noti anno nem csak vista alá készült volna, akkor elég lenne az ahci mód kikapcsolása, vagy a szükséges ahci/sata illeztő integrálása az xp telepítőjébe, de mivel vista alá készült bios van a notidon, ezért szükséges a bios frissítése, mivel a vista alá készült bios nem adja át rendesen a vezérlést az xp számára, és ebből különböző hibák adód(hat)nak! -
lola.35
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni valakitől.
Vettem egy MSI VR 630-at.Xp-t szeretnék telepíteni rá,de sajnos kiírja a következőket:
A rendszer problémát talált,és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.
Kék háttér,áramtalanítva tudom kikapcsolni.Gondolom,ez a kékhalálHogyan tudnám ezt megoldani?
Elég kezdő vagyok a szakszavakkal,de valaki segítsen nekem.
Köszi Lola
-
ludsimon
veterán
Megjelent a legújabb MSI Gamer laptop, ami igazán megérdemli gamer címet.
MSI GT725, Intel Core 2 Duo 2,53GHz P9500, ATI Mobility Radeon HD 4850 512MB GPU
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Problémák léptek fel a VR630X-051HU notimmal! Eddig napjában egyszer lefagyott az internet kapcsolat, de újraindítás után rendben volt. Ma viszont szintén böngészés közben kifehéredett a képernyőUjraindít és azóta megy minden. Mi lehet ez?????? XP SP2 van a gépen. Help
-
csibor
addikt
Érdeklődnek van valakinek tapasztalat webkamera beépítésével kapcsolatban?M670X gondolkodom ha nem lenne drága,akkor beleraknám,rakatnám.Most megy bele ,ha minden igaz TK-53 proci.
-
Nagya21
addikt
Hali Mindenki!!
Naszóva hogyasszongya nálam okossabb emberek segítségét kérném!!
Van a lányomnak egy VR-610-es AMD-s notija, csak 2 problémám van:USB-s billentyüzet (Mikosoft) kihuz, bedug oszt nemlátja
,kihuzom majd a rendszerezközökben usb csatlakozók egyenként felismertet(változás keresés) visszadug hurrá müködik!!
Na evvan, de nem ez a nagyobb problem hanem az, hogy a nyomtatónál(Epson d92) nem tudom a státuszkijelzést aktiválni
Bejelölöm a státusznégyszöget oszt nincs nyomtatáskor visszajelzés(meg karbantartás menüpont alatt se)aztán ha kifogy egy tinta csak nézek bután melyik lehet az
Win Xp sp3-van fenn, már frissitettem is a vinfost, ujra telepítettem a nyomtató illesztöt(má kitudja hányszor) de nem változik.
Átraktam a nyomtatót az asztali PC-re ottan meg tökéletessen müködött a Státuszkijelzés.
Ja igen és ha erösködök, hogy kell a státuszjelzés , akkor meg valami kommunikációs hibára panaszkodik az Epson softver.Ha valaki tud épkézláb ötletet az szivessen várom egy sörre.
Üdv Nagya -
VADMira
csendes tag
Kali, ezer köszönet :-)
Tényleg jól rápihentem a hétfőre ;-), ennek eredménye, hogy ma van két egészséges, jól viselkedő és nagyrészt boldog "hangos" standard configom :-)))
Már BIOS frissítés előtt minden működött rendben, az egyetlen szükséges trükknek az bizonyult, h XP SP2 felugrása után az első dolog a hang és a video install volt.
a hardvereket általában blokkoljuk, ott ahol kivéve bluetooth és wifi - de az mindig ON amikor telepítem, szóval nem is volt baj sosem - el ne kiabáljam, most sincs.
ami viszont még mindig homály az Atheros Client a wifi-vezérlésnek, úgy fest az AMD jobban szereti a windows-managementet (de ezekután asszem ez legyen a legnagyobb problémánk :-D)
köszönöm a segítséget (közel voltam ahhoz, h feladjam az egészet) +1x
-
de, a hétvégén ment e-mail!
(igaz, kínlódtam az elküldéssel rendesen; link)
Nika03; fat formátumra kell formázni a pendrive-ot! nézd végig, hogy minden feltétel adott legyen, illetve azt is, hogy minden lépést jól csináltál-e, minden szükséges funkciót kipipáltál, beállítottál...stb, mert valahol bibi van!
-
Nika03
csendes tag
úgy hogy a pendrive is FAT32
-
gezone
csendes tag
válasz
gezone #10716 üzenetére
ezt a MEDIA illesztőt problémám nem tudja vki megoldani?
a másik bibim még hogy a asztalit össze akarom kötni usb kábellal a laptoppal. kábel van, progi van, mégsem működik, nem látják egymást. PC-link nevű progival próbálkozok. másik gépen, másik notival megy. nekem mért nem?
-
válasz
helkis #10717 üzenetére
elég sok asus és msi notit szervizeltetek, és nekem még nem volt problémám az asus szervizével - igaz az msi esetében is max a hosszú javítási idő róható fel...
sosem kellett még fenyegetőznöm, javítatlan noti még nem érkezett vissza - igaz mindig korrekt és szakszerű leírást kaptak a hibáról. lehet, hogy néha már okoskodásnak vették, de legalább nem vették hülyére az embert... -
helkis
veterán
hát épp nemrég beszéltem egyik haverommal asus-noti ügyben, és nagyon fel volt háborodva az asusmagyarorszégon.. teljesen hülyének nézik az embert, 1.re 2 hét után ugyanúgy küldték neki vissza a notiját, másodikra 1hónap de ugyanúgy szar volt, 3.ra már megjavult a noti szintén 1hónap, de kellett kicsit fenyegetőzni..
szvsz tökmindegy milyen notit veszel, ha beszarik akkor szívás van mindennel.. esetleg egy világgaranciás toshibával nem, de azt meg meg kell fizetni.. -
sublot
csendes tag
Csak a szervízre tudok reagálni.Kb 1 hónappal kell számolni a javítási időt.
Budapesti szerviz
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Telefon: 1/349-0152
Fax: 1/350-8325
Szerviz: szerviz.bp@albacomp.hu
helpdesk@albacomp.hu
Nyitva tartási idő: H-P 8:00-16:30Székesfehérvárra viszik:
Érdeklődni:
Albacomp MSI Szerviz
8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.
Telefon: 22/515-413
Fax: 22/515-474
E-mail: szerviz.msi@albacomp.hu
Nyitva tartási idő: H-P 8:00-17:00 -
blcd
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, régi téma már, hogy zörög a ventillátor... Utánaolvastam itt is, meg máshol is, és a véleményeteket szeretném kérni.
Elvigyem-e a laptopom (ex600x 278hu) szervízbe, mert bár csak bekapcsoláskor zörög és kerreg nagyon a venti (miután gondolom picit bemelegedett már nem), de ha picit nekilendül a proci valamilyen izmosabb munkának, akkor rögtön felpörög a venti -ez eddig oké, csakhogy a billentyűzet iszonyúan berezonál. Így pl normálisan Vistával csak a Power saver energiaprofillal tudom csak használni, mert amúgy hagyná hogy "dolgozzon" a cpu.
Vélemény? (a baj csak az, hogy az egyetemen napi szinten használom a gépet...)
Ja, és bp-en hol tudom leadni garis szervízbe?) -
timcsek
csendes tag
Gezone!
Próbáld meg ezt: eszkőzkezelőben rendszereszközök,majd ott a microsoft UAA busz illesztő eltávolítása.Utána HD audio telepítése.Újraindítás,utána megtalálja a jó
illesztőt.Annak idején egy napot küzdöttem vele,mire felvilágosítottak.Remélem sikerül. -
ClioRS
őstag
igaz, ne a szervizes szempont legyen az első - ne feltételezzük, hogy biztosan elromlik a noti -, de; garanciális szempontból jobb az asus! igaz komolyabb javításhoz viszik ki a csehekhez a notit, de még így is jóval gyorsabb dolog, mint az msi notik esetében a székesfehérvári szervizben, ahol egy apróbb javítás is 3 de inkább 4 hét - cseréhez nincs raktáron semmi alkatrész, és arra várni kell ám...
Ez jó is lehet, hisz 30nap után csere vagy levásárlás
Pü megy
-
milomi
tag
sziasztok nekem egy MXM 2 es kártya kéne a laptopomba új vagy használt mindegy ami most van benne az egy 8400 GS am 128 megára van vissza butitva .... várom válaszotokat email en .... milan15@citromail.hu köszi a válaszokat
-
milomi
tag
sziasztok nekem egy MXM 2 es kártya kéne a laptopomba új vagy használt mindegy ami most van benne az egy 8400 GS am 128 megára van vissza butitva .... várom válaszotokat email en .... milan15@citromail.hu köszi a válaszokat
-
válasz
ClioRS #10704 üzenetére
az EX630X-018HU notihoz nincs hivatalos gyártói támogatás xp alá! ha össze is szedegeted az xp alá való illesztőket innen - onnan maszek módon, a vista alá készült bios akkor is gondot okozhat, az xp nem feltétlenül fog rajta hibátlanul futni!
én simán az ASUS M51KR-AP054 noti mellett döntenék!
igaz, ne a szervizes szempont legyen az első - ne feltételezzük, hogy biztosan elromlik a noti -, de; garanciális szempontból jobb az asus! igaz komolyabb javításhoz viszik ki a csehekhez a notit, de még így is jóval gyorsabb dolog, mint az msi notik esetében a székesfehérvári szervizben, ahol egy apróbb javítás is 3 de inkább 4 hét - cseréhez nincs raktáron semmi alkatrész, és arra várni kell ám... -
ClioRS
őstag
Valaki erre valami:
Sziasztok!
Először is úgy kezdeném, hogy a laptopom 1,5év működés után 2 hónapig volt szervizben, most szombaton jött meg, hogy levásárolhatom az árát...végülis ha így nézzük marha jól jártam, igaz, hogy 2 hónapig egy szar laptop volt nálam, de most kapok egy zsír újat.MSI EX630X-018HU-ban gondolkoztam, viszont az MSI oldalán nem találtam Xp drivereket hozzá. Lehetséges az, hogy nem lehet Xp-t rakni rá?
Illetve mi a véleményetek erről a gépről? Melyiket ajánlanátok inkább? MSI EX630X-018HU vagy ASUS M51KR-AP054? -
urifiu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy amikor filmet nézek akkor a hang teljesen úgy szól mintha füdőszobában lennék, visszhangzik.... Próbáltam már az összes számomra ismert(realtek hd sound effect manager) hangbeállításon változtatni de sajnos sikertelenül.Ha valaki tudja a megoldást akkor légyszives írja le.
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest