- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Telepitem a Far Cry-t... kiváncsi leszek hogyan fut
-
sagesz93
addikt
-
guti86
tag
válasz
Laraxior #11086 üzenetére
köszi szépen, majd írok neki, amit meg szeretném mindenképp és pár napja írtam h 2x2 giga 800as ramot akarok. azt valamelyikőtök írta h csak úgy nem lehet belerakni mert ugrik a gari és h vmi "engedély" kell. azt hogyan? meg ez tényleg így van? és te szted mit rendeljek? milyen típust? az ipon.hu -ról akarok. köszi
-
Laraxior
titán
válasz
guti86 #11085 üzenetére
biztos... mindig van mindennél nagyobb
Zsoca fater a Te embered
-
Laraxior
titán
válasz
Coolmat #11083 üzenetére
nem árt azért beszerezni egy 6MB L2-es procit bele
egyébként 794MHz-en van a ramom CL5-benlehet mégse cseréltetem ki
Keresek valami okosságot abba a foglalatba
9600GT 9800GS-t láttam még... valszinűleg 9600Gt lesz bele, aszonta az arc aki tud hozatni hogy kb 1.5ször gyorsabba 8600GT-nél
-
Coolmat
őstag
Megvan a foglalat neve: PCIe Mini [link].
8800M téma: visszakerestem fórumon kinek volt (vagy még van) ilyen gyönyörűsége. Darth_Revan kolléga rendelkezett egy GX600-al, csak utána (na erre a momentumra már nem emlékeztem) eladta, és vett egy Gateway notit 8800M GTS-el + külön egy T9500 procit bele. Szóval sajnos nem a GX600-ba vette a 8800-at, vagyis biztosan nem megy beleMás: felhúztam én is a procit 2720 mhz-re, eddig teljesen stabil (kopp-kopp). Lefuttattam az összes Everest tesztet, majdnem az összesben odaver az E6700-nak (igaz nem sokkal).
-
sagesz93
addikt
Hi!
Szeretnék venni egy >> [link] << ilyen msi notit, kiváncsi lennék kinek van ilyenje nameg hogy jó noti-e? Keményebb gameket is futtatnák rajta (gta 4-et is megnézném)
Szóval segítsetek -
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior #11067 üzenetére
Ha full gamer gép kellene egy ilyet raknék össze:
ASUS P6T X58 + INTEL CORE I7 920 160eFt
GEFORCE GTX 280 1GB 54eFt
CORSAIR DOMINATOR 2GB DDR3 2000 (PC3 16000) 90eFt
800W A-Power AK800 power supply 20eFt
2 TB Serial ATA II (3Gb/s) 7200 RPM Variable, 32MB Cache 76eFt
400.000 Ft -
Laraxior
titán
válasz
Kolondrum #11064 üzenetére
Elég sok hardvert vettek tőlem..
Q6600@4185MHz
Q9550@4590MHz
E8400@5103MHz
volt még pár E8x00 ami 5GHz is megvolt..
VGA-k... ramok.. stb... hiába a sok tuning... egyiknek sem lett baja, és a mai napig működik szépenez a laptop is igy marad
még a hátlapját leveszem ahogy tanácsolta cool, aztán jó is lesz
-
Én nem vennék tőle semmit!
Tudod ez olyan mint h havertól se telót, szép szép de tudom mit művel velük.
Kolega úr nevét max rémisztgetésre használnám, volt egy film ahol egy faszi képét közelítették a nő felé az meg sikított, elképzelem ahogy a laptopnak mondja az user h idehívom Laraxior-t, műűűűködj!
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Ha valaki épp ráér, az megtenne nekem egy kis szivességet, egy kitöltött msi garjegyet befotózna és privibe, vagy mailemre elküldené, hogy van kitöltve?
Azért érdekelne, mert vettem egy laptopot, ami csak le lett pecsételve és nem lett adatokkal kitöltve, azt ki akarom tölteni. Jó értelem szerűen ki tudom, csak így kb-ra hogy szokott összességében kinézni, a matricákból hova mennyit kell ragasztani, ilyenek. Köszi!
-
válasz
Laraxior #11054 üzenetére
Uram én csendbe nézem ahogy húzza a gépét, arra kíváncsi lennék mennyit bír az akku tuning mellett!
Látom nem olyan egyszerű cserélgetni a dolgokat a laptopokba.....
Megnézem mennyit bír ki az SSD...... kicsit keress rá! Nem olyan jó az ha hosszútávon nézed. Odébb van a jó SSD-k korszaka.
-
Laraxior
titán
Sajna a Kingmax ramot nemszereti a noti... igy Kingston ram lett benne 2x2Gb..este OC eredmények
-
Laraxior
titán
kérdeztem a boltban mit lehet notiba venni... winyo és ram.. ennyi
honnan lesz neke bele procim, meg VGa-m?
-
Podpupi
tag
Sziasztok.Csak egy észre vétel feb 27 ota szervizben van a notebookom MSI M673 alaplap alkatrészre vár.Csak ennyi 1 honapja gépnélkül.ui:Albacomp a szerviz.Hello
Kevesebb smiley-t, a fórum nem kifestő. Pompi
[ Módosította: Pompi ]
-
G@ß!
őstag
Szia!
Albacomp megcsinálja, hogy ha van még alkatrész.
Nekem anno ugyanez volt a problémám, mondjuk még garis volt a notebook.Budapesti szerviz
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Telefon: 1/349-0152
Fax: 1/350-8325
Szerviz: szerviz.bp@albacomp.hu
helpdesk@albacomp.hu
Nyitva tartási idő: H-P 8:00-16:30Sztem olyan 20-30k körül lehet...
Üdv.
Gabiu.i.: addig ne nagyon hajtogasd a géped!
-
Fiend
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki Budapesten egy megbízható MSI szervizt.
Sajnos a jó kis MSI M635-ös notim fedele a zsanér mellett eltört. A kijelző még műkszik de nem merem használni mert félek, hogy az LCD panel is tönkre megy.
Szerintetek lehet csak a fedél burkolatot cserélni? Esetleg valakinek tapasztalat, hogy ez kb. mennyibe fájhat? -
Heliox
csendes tag
sziasztok MSI vr630x notim van most windows 7 van rajta szuper 64 bit, de szeretnék mellé linuxot már párszor próbáltam felrakni de telepítéskor befagy. Bios frissítve achi off illetve on is ue. a hiba. egyébként ubuntu 8.10 64bit próbáltam.
Egyébként nekem ez a noti nagyon bejön olcsó, csendes, stabil és gyors. -
Laraxior
titán
én csak a driver fülig jutottam... tHx
-
-
Laraxior
titán
valami nagyon szarakodik a hálózatomnál..állandóan megszakad... le kell tiltani aztán ujra engedélyezni...
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior #11031 üzenetére
Nekem meg van 1-2 haverom aki nem tudja megérteni miért veszek notebookot.
Hát azé' mert kicsi, könnyű, hordozható.
Szerintem a hordozhatóság a notebook legnagyobb előnye.
Oda viszed ahová akarod, vagyis viszed az adataidat a táskában, mindent.
Csak előveszed bárhol, bármikor és használod. -
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior #11027 üzenetére
Én valahog nem költenék ennyi pénz notebookra.
Ha gamer gép kell akkor összerakok 300eFt-ból egy full gamer asztali gépet.
Notebook lényege, hogy hordozható legyen, kicsi súlya legyen és hosszú akkuidő.
Én azért választottam notebookot mert én nem játszok a gépen, inkább filmet nézek, böngészek, buherálom a windowst/linuxot, és kicsi, halk. Persze nem utolsósorban gyors is legyen, de az a +5-30mp gyorsaság nem kellene +100eFt-ért. -
ludsimon
veterán
válasz
Kolondrum #11023 üzenetére
Fogalmam sincs.
Ha van róla benchmark akkor 100%, de úgy látom nincsen, úgyhogy lehet, hogy csak következtettek.
Nem tudom honnan vetted, hogy fél millióba kerül.
90eFt Q9000 -
ludsimon
veterán
Mobile Processors - Benchmarklist
Az enyém 181. helyezés.
Ha benne vagy az első 50-ben akkor már jónak érezheted magad.
-
Laraxior
titán
válasz
Coolmat #11015 üzenetére
600GPU az bizti... a többit nem tudom... egyelőre most még minden alapon megy,csak a programok vannak fennt. még be kell rendezkednem az SSD-re..új rendszer van
elfelejtettem ghostolni
Tehát a 9600GT lesz a legerősebb VGA amit bele lehet tenni?az nem sokkal erősebb ennél nem?
shadert szinkronban húztad? vagy azt külön?
-
Coolmat
őstag
Laraxior: jól sejted, MXM II-es a 8600M GT, a 8800M GTX pedig MXM III-as tudtommal. De még ha nem is, biztosan aranyárban van (múltkor kutakodtam, egy 9600M GT-ért 65 ropit elkérnek, igaz GDDR3-as, 8600M GT-ért pedig 40-et).
Mennyire sikerült túlhúznod a videókarit? Én 648 mhz-ig jutottam, memó pedig 480 mhz. -
Laraxior
titán
válasz
Kolondrum #11011 üzenetére
az enyémbe is belemegy az x9000 proci..4 magos..4GB ram.. 8800M GTX is asszem,de azt még meg kell nézni milyen MXM szabvány, asszem MXMII... majd rákérdezek...mert ki akarom cserélni a 8600GT-t
kicsit gyengus fullHDben
Pedig bizisten meghúztam azt is
egyedül a raid-et hiányolom... akkor most két SSD lenne benne... nah az már sebesség volna..
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior #11005 üzenetére
Aki vigyáz a notebookra szerintem nem is kell vinnie soha.
Szerintem a szervízbe egy notebook az emberek 70%-a miatt kerül. A nem megfelelő használat során. A 30% pedig a gyártó hibája, és a szériahibák.Nekem se, soha semmi nem romlott el. Nem volt még semmim se szervízben, talán azért mert én nagyon féltem a dolgaimat (azért nem megszállottan
). Nem dobálom, nem kapcsolom be ha kintről hozom be és 10 fok van kint, vagyis ha párás lehet a gép, inkább bennehagyom fél órát a tokjában. A másik meg nem kínzom a notim, nem játszok rajta full grafon (ha játszok/játszottam) és nem hajtom túl.
-
válasz
Laraxior #11005 üzenetére
Végleg megszabadultál az asztalitól? Mostanába gondolkodtam csak laptop felálláson, de az amit úgy elfogadnék h asztali nincs az [362 ropi], vagy az [530-as] q9000-es procival megáldott Acer. Namármost mindkettő olyan messze van mint ide a hold.
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior #11003 üzenetére
Akkor a memsetet kerülöm mint a tűzt.
Nem hiányzik, hogy épp most kelljen ramokat vennem mikor új notit akarok venni.Vízhűtés mellé ventillátor.
Én is ügyelek a gépben a melegedésre, én még a passzív hűtőkre is amin régen nem volt venti, barkácsoltam rá még ha nem is volt megvalósítható, én megcsínáltam.Melyik a legjobb notebook szervíz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest