Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior #10993 üzenetére
Én letöltöttem a laptopomhoz valót, de nekem nem akar működni. Error, hibakód és kilép.
Alaplapi lapkakészlet SiS 648FX Az Everest szerint.
És jót töltöttem le, más 648FX nincs.
SIS655FX/TX(648FX) - SIS963/964
ICS952018AF/(011AF)Néztem a BIOS-t is, nem lehet manuál módba állítani, szerintem valami jumper blokkolja.
-
Laraxior
titán
válasz
vranyek #10988 üzenetére
BIOsban tuningoltam
ha a memória időzitést is szeretnéd szűkebbre venni akkor a memset nevű progi kell. De azzal csak óvatosan...én megvárom vele a 800as ramokat.
meg a setFSb a magasabb órajel növeléshezde majd jövök a tesztekkel hamarosan, most kicsit el vagyok havazva
-
-
bankutip
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, és tud valaki válaszolni a problémámra. Hétfőn vettem egy MSI Wind U100-st. Szerdán vissza is vittem és becserélték, mert kattogás hallatszott belőle. Egy ciklikus kattogás volt, ami nem mindig ugyanakkor jött, de kb 20 másodpercenként hallatszott. Adtak egy újat, ami szintén kattog, de már ritkábban. A kattogás pontosan olyan, mint amikor bekapcsolod vagy leállítod a gépet. Gondoltam, hogy a vinyó az. A srác azt mondta, hogy ilyenkor sebességet vált a vinyó és, hogy emiatt van. Azért cserélték vissza, mert ez nem normális, hogy ennyi időközönként vált sebességet. Esetleg valaki másnál is megjelent ez a probléma? Én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy ez széria hiba lehet-e?
Köszi
Csao -
vranyek
aktív tag
Laraxior le tudnád nekem írni,hogy miket kell végrehajtani,hogy ilyen teljesítmény növekedést érjek el a gx600-ammal?! milyen programok kellenek,(ha kellenek), meg mit hol kell beállítani. Köszönöm
-
Coolmat
őstag
válasz
Studi22 #10965 üzenetére
Ugyanez volt a problémám, csak ennek két tünete volt:
1. Bebootol a windows, és nincs billentyűzet.
2. Be se bootol, és BIOS-ba se enged belépni (vagyis itt sincs billentyűzet).Ezeket orvosolja az 1.0Z (amiről anno találtam is vmi changelogot az MSI fórum rejtett bugyraiban, csak most hosszú kutakodás után se sikerült rálelnem).
-
guti86
tag
köszi a választ mindkettőtöknek!
jelenleg 2x1 giga transcend mármájú van benne alapba.
és ezeket néztem helyette:
Samsung
Kingmax
és az lehetséges opciót h megmondom h akarok bele 2x2 giga 80as ramot és tegyenek bele? v ha van is ilyen lehetőség jóval drágább lesz?szerk.: azt nem lehet megoldani h felhívom őket h van e venti és ha van raktáron akkor egyből berakják, mert még jó pár hónapja olvastam itt ilyet.
-
válasz
guti86 #10983 üzenetére
a noti kezeli a 2 * 2 gb memóriát, kezeli a 800 mhz-es modulokat, de a szervízen kívüli csere csak megbontási engedély mellett működik! a modulokat érdemes kipróbálni vásárlás előtt - ha van rá lehetőség -, mert nem minden típus megy (rendesen) a notiban! havernak a csx modulok rendetlenkedtek, kingmax lett a vége.
ha a venti cserés, akkor 3 - 4 héttel számolj... -
guti86
tag
hali, egy MSI GX 610 es notim van 2 giga rammal (2x1 giga) és akarok rakni bele 2x 2 gigát.
Ezt lehet a szervizbe bővíttetni vagy vegyem meg valahol és rakassam bele? Mert a venti "zörgése" miatt amúgy is vinném.
Szerintetek ezt egyből megcsinálják vagy várni kell rá több napot (hetet)?
Jelenleg 667es memória van benne de akkor már néztem h szinte pár ft csak a különbség a 800as és a 667 között. Azt bele lehet tenni? Meg egyátalán a noti kezeli a 4 gigát? (nem a fájlrendszert kérdem.)
Amúgy 5500ft körül vannak a 2 gigás 800as ramok.
előre is köszi a válaszokat. -
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior #10981 üzenetére
Én is elég ritkán.
Itt van (YouTube) a laptopom és a porszívóhangja
Tudom a minősége gagyi mivel még nincs olyan fényképezőgépem ami HD képes. -
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior #10979 üzenetére
Az aztán a hordozható rendszer.
Elvagyok én natúr a laptoppal, nincsen semmi rákötve a fülére.
De az viszont nagyon zavaró, hogy 5400RPM, P4 3GHz HT-s, 1GB RAM és az asztali 2GHz-es CELERON, 512MB-RAM, 80GB Seagate 7200RPM ATA megveri.
Majd ha meglesz az új EX720-as.
Akkor bizony 120GB OCZ SSD (MLC) -
Laraxior
titán
úgyfest pakolok a masinába 800as ramokat.... akinek szüksége lenne 3GB ramra az szóljon
gari van, 667MHz-es ramok... 691ig birja...eddig
asszem 2x2GB 800as ramot fog kapni -
-
billy971
csendes tag
Üdv mindenkinek.Új tag vagyok és lenne egy tuningal kapcsolatos kérdésem.MSI 610 notim van HD 2600 videókarival.Próbáltam az órajelet picit feljebb venni(nem brutál módon csak finoman,nem vagyok annyira toppon) de sajnos nem engedi.Tudtok-e valami megoldást.Köszi előre is.
-
ludsimon
veterán
Ha egyszerre akarok XP-t és Vistát is akkor ez nem is lehetséges a BIOS miatt?
-
-
Coolmat
őstag
válasz
Studi22 #10959 üzenetére
Ezzel a bios-al nekem is produkált ilyesmiket, a legújabb 1.0Z már javította ezt.
A bios frissítés metódusát Kali már leírta, 3. alternatíva az, hogy a boot képes DOS cd-re másolod fel a BIOS-t, és onnan is lehet frissíteni (ehhez én az Ultimate boot cd-t használtam, a BIOS-t pedig poweriso-val tettem fel a cd képre). -
válasz
Studi22 #10962 üzenetére
msi notik esetében a bios frissítése azért nem olyan egyszerű, viszont több lehetőség is van;
1; How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode itt kiemelném, hogy nem sima, hanem boot képes pendrive kell! bár ez a leírásban is szerepel, de nagyon sokan átsiklanak felette...
a boot képes pendrive elkészítése; link vagy link
2; ha van olyan boot képes cd/dvd lemezed, amivel dos felületet tudsz varázsolni (hiren'n boot cd...stb), akkor elég egy sima pendrive (nem kell boot képes), arra felmásolod - lehetőleg a gyökérkönyvtárba - a bios frissítéséhez szükséges állományokat, majd a megfelelő (dos képes) cd/dvd lemezről indítod a notit - úgy, hogy a pendrive már csatlakoztatva van a notihoz -, és dos felület alatt parancsokkal betallózod, majd elidítod a frissítést a pendrive gyökérkönyvtárából.és természetesen boot képes usb csatolású eszközökről a notid!
-
Bluegene
addikt
válasz
ludsimon #10952 üzenetére
jó gép az EX720 vater vett ilyet(szigorúan munkára+filmre+böngészésre ennyi)
viszont böszme nagy, basszus minekük 220K volt, sebaj
eredetileg 185 lett volna csakhát közbeszólt a válság, sztem lesz az még 250 is
ha van kérdésed róla kérlek, please don't hesitate, írni nekem
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Gx600-214-t használok már egy jóideje eddig minden szép és jó volt...
Viszont kb 1 hónapja mind akksival mind akksi nélkül azt scinálja a drága hogy nem hajlandó bootolni.
Csak a 3-4 próbálkozásra hajlandó elkezdeni tölteni az oprendszert.
A hiba forrása ha belépek a BIOS-ba nem látja a merevlemezt...A kérdés bios hiba lehet-e érdemes e flashelni a BIOS-t(ha van újabb ugye)
A BIOS:
Bios version:E163AIMS V1.0X
Build Date:05/14/2008 15:36:47
EC Version 163AEMS 3.20
Build Date 05/13/2008 -
Laraxior
titán
válasz
Coolmat #10953 üzenetére
egyébként a biosban le van irva mit kell csinálni ha nem jön össze a téma... asszem áramtalanitod és kész...de még nem olvastam el...valahol oldalt van megjegyezve az O menüben.
ha tuningolsz akkor nincsen turbo gomb... tehát 2700ről nem fog megugrani 3100recsak ha auton hagyod...de tuninghoz meg manual kell.
-
Laraxior
titán
válasz
Coolmat #10953 üzenetére
biosból..... egyelőre. max 260as FSB-t enged...igy jön ki a 10,5ös szorzóval a 2720MHz, vagymennyi
de a rammal még tudok variálni win alól is....
Van egy SetFSb nevű progi, ha megtalálom a megfelelő beállitást akkor lehet feljebb is emelni win alól a prciórajeletpróbálkozni fogok
-
Coolmat
őstag
Laraxior: a #10909-ben elkövetett tuningot biosból csináltad vagy vmi windowsos progival? Valamint a turbó gomb hatására lesz ennyi az órajel, vagy konstans így megy, vagy a speedstepben a normál 2100 mhz helyett megy ennyivel? Csak azért kérdem, mert ha pl. a turbó gombra lesz ennyi, akkor lehet én is megkeresem a proci tetejét (csak eddig nem mertem, mert hogy a rákba resetelem ezen a CMOS-t ha elszállna a dolog?
).
-
ludsimon
veterán
Persze világos.
Nekem ami fontos lenne, mint írtam videóvágásra, HD filmek lejátszására, böngészésre, filmezésre, videókonvertálásra használnám. Amennyit én játszok.. Néha, néha ha valami megtetszik csak akkor, de akkor se tudok órákig elkockulni egy játékon.
De biztosan lehet az EX720-asban VGA-t is bővíteni, csak van egy olyan sejtésem, hogy a hűtés miatt nehezebb lenne a választás.
Gondolkodtam a GX720-ason is, mert van egy játék ami nagyon tetszik, a Burnout Paradise.
Csak nem merem megkockáztatni, rendelt már valaki amerikából ebay-en laptopot?Egyben megkapta? Itt Magyarországon érvényesíthető az ebay-es garancia?
Mert én soha nem kaptam eddig számlát semmiről, de nem is volt nagyobb értékű 20eFt-nál amit rendeltem eddig.
Nagyon örülnék neki ha megválaszolná valaki az utolsó kérdésemet. Nagy teher esne le rólam. -
ludsimon
veterán
-
Coolmat
őstag
Elég ütős ez az SSD a nyers adatokat nézve. Mondjuk nekem kicsi lenne a 32 giga, még ha külső rackbe tenném a 250-est akkor se nagyon férnék el
ludsimon: általában minden notiba 5400-asat szerelnek (kivéve ultradrága gamer notik, azokba esetleg már alapból beletesznek egy jobbféle 7200-eset). Feljebb is linkeltem, én ezt néztem ki: WD Scorpio Black 320 GB 7200 rpm 16 MB cache (az iponon el van írva, csak 8 mega cachet írnak, de 16 az igazából). Van róla teszt is: [link].
-
Laraxior
titán
válasz
ludsimon #10938 üzenetére
az enyém is szépen meglódult... néztem is nagyot amikor feltelepitettem az SSD-re a Vistát... és az üdvözöljük vagymicsoda logo utá már nem kellett várnom amig betöltődnek a progik... csak bevillantak és kész is.... nemhiába a 0.2es hozzáférési idő.... még a raptor winyonál is 8.x sec.... a mozgó alkatrészek hiánya
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior #10937 üzenetére
Most nem tudom, hogy az EX720-ba 7200-as vagy 5400-es van.
De tapasztalatból tudom milyen az 5400-as vinyó.
Ezt a laptopot a vinyó fogja vissza mint az állat, egy P4 3GHz-es HT-s laptop, most pakoltam bele 512-ről 1GB ramot és nemsokkal lett gyorsabb. Anno a nagygépem hatalmasat gyorsult rambővítés után.
Ezt néztem ki:
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=22839Vajon 7200-as vinyó pörög benne?
-
Laraxior
titán
válasz
ludsimon #10933 üzenetére
én most cseréltem le a 250GB-os satás winyomat.... SSD-re...mondom se kell hogy inkább feláldoztam 200GB helyet a sebességért cserébe,de megérte. Egyébként nem a puffer számit a notiwinyoknál,ill. nem azt kell nézni első helyen. 7200rpm-es legyen mindenképpen, ha gyorsat akarsz...5400es winyok elég lassúak
13k-ért láttam az én winyomat.... tehát biztos találni 20 alatt -
ludsimon
veterán
Szerintetek ezek közül melyik a jobb videókártya? EX720, különböző VGA-val pár ezres eltérés:
NVIDIA Geforce 9300M GS 256MB DDR2 VRAM
211,632 FtNVIDIA Geforce 9300M GS 256MB
216,660 FtNVIDIA GeForce 9300M G 256 MB
217,788 FtMelyik a jobb?
-
ludsimon
veterán
Én egy EX720-ast készülök venni.
Ebbe mekkora merevlemez megy bele max. ami marha gyors is? -
Laraxior
titán
válasz
Coolmat #10929 üzenetére
SSD vs. Raptor vs. Samsung F1 (750GB)
79.7 - min - 50.4 - min - 70.7
157.5 - max - 83.4 - min - 88.5
108.7 - avg - 71.9 - min - 86.4
0.2 - acctime - 8.3 - acctime - 13.6
143.3 - burstR - 112.1 - burstR - 83.2asszem ez eléggé biztató.. kár hogy nem támogatja ez az alaplap a raid0 tömböt...
-
ludsimon
veterán
Laraxior: Megjavult a kép
Én is nemrég takarítottam ki a laptopomat. Én nem végeztem ekkora munkát.
Már nem bírtam elviselni a gép vinyítását.Nem mertem a processzor- és környékét bolygatni.
Kifújtam tisztességesen, úgy hogy már rendesen szédültem is.Nagyon sokat változott.
Régen mindig a 4.-5. ventillátorfokozat pörgött, ami irdatlan hangos volt egy laptoptól. 100% CPU-nál 8-9. fokozat, ami hasonlított egy porszívó hangjáhozMost alap böngészés közben teljesen kikapcsolt állapotban van a ventillátor, passzív módú, néha bekapcsol az 1-es fokozatra.
10 perces 100%-os CPU terhelésnél MAX! 2-es fokozat.A laptopomról tudni kell, hogy egy Albacomp cég által vásárolt, Clevo, 4 éves.
Intel Pentium 3,06GHz HT
1GB RAMA pasztázást inkább kihagyom a procin. Nem akarom tönkretenni, mert bombabiztosan van odarögzítve.
-
Laraxior
titán
kicsit felgyorsitottam a GX600amat
egy SSD-vel
betyáros lett..komolyan
-
stryker.hu
csendes tag
Sziasztok!
Az elkövetkező hónapban szeretnék új notit venni s eddig 3 lehetséges MSI notebook merült fel:
MSI EX620X-048HU
MSI GX630X-007HU
MSI GX701X-289HUOtthoni asztali PC kiegészítő lenne illetve, hogy asszony is tudjon MMORPG-zni.
Mind a 3 nagyon hasonló inkább a NV9600GT 512MB DDR3 illetve a ATI Radeon 3470 256MB a különbség bennük illetve a AMD Vs Intel proci.
A játékok mennyi FPS -t mennek különböző játékokon, s az aksi mennyit bír.
Akiknek van tapasztalta bármelyik notiban irja le vagy küldje el pm-ben.Köszönöm
-
Pompi
nagyúr
Csak kis érdekesség és helyzetjelentés. A közel 2,5 éve üzemelő m677x notimat ma kicsit karbantartottam. Kitakarítottam a ventit (kapott egy kis kenést is), a hőleadókat, a "szélcsatornát", valamint újrapasztáztam: CPU -15 fok idle
(52-53 helyett 36-38 és így valószínüleg nem fog már folyamatosan menni a venti, mint az utóbbi időben). A GPU-n nem dobott ilyen sokat, de - 6-7 fok itt is megfigyelhető.
A CPU-n betonkeményre volt kötve az anyag. Akinek van ilyesmihez egy kis affinitása és már korosabb notival rendelkezik, érdemes megjátszani. -
Skyer
senior tag
Nos újra megprobálom hátha ezentul senki sem köt belém tehát:
Adott egy MSI GX701-95 ös gépet az Aqua computerbe (dohány utca).A problmák a kezdetekbe is jelentkeztek de eddig küzdöttem kideriteni a hibát vagy orvosolni de nem találom a gyökerét és a forumokon sem találtam használható információt.
A géppel az a probléma hogy bármilyen nemű 3d-s alkalmazás futtatásánál a grafika stabil 50-60 fps mellett folyamatosan laggol,akad a kép, a CPU 100% on van. Ugyanezt a jelenséget ellehet érni a windowsból is ha például a driver detective nevü programot megnyitjuk és az ablakját egérrel gyors mozdulatokkal az egyik sarokbol a másikba húzzuk, vagy oda vissza rángatjuk. Ugyanúgy beakad mintha egy játék lenne. (A gép hűtése sztem jó mivel a GPU megterhelésre megy ki 80 fokra, a CPU pedig 45 re kb.)
A CPU-t ilyenkor manuálisan is akár 80% os kihasználtságra lehet feltornázni...Ahogy az előbb emlitett műveletet abbahagyjuk a cpu használtság visszaáll.Ha a VGA alapórajelen fut ami azt jelenti hogy a Powermizer aktiv, akkor annyira alacsonyra lemegy a VGA órajel ami nem képes kiszolgálni az AERO effektjeit.
EZ abban jelentkezik hogy az ablakok tálcára való lehelyezése és előhivása darabosan történik, persze ez időközönként van csak, de mégis elég gyakran, új ablak nyitásánál is ez van. Hozzátenném ez a dolog legjobban teljes képernyős modban látszik tehát ha az ablakok kivannak teljes méretűre nyitva. Vistárol beszélünk. Probáltam az operációs rendszert többször is újratenni, XP, vista 32, vista 64 bit mindegyiknél a jelenség fennált. A legfrisebb illetve a gyárilag mellékelt driverek sem oldották meg a problémát.
Ezután kezdtem el saját magam keresni a hibát hogy mi lehet. Megnéztem 3D-s tesztelő programokat is (atitool,rivatuner,3dmark06) de egyik sem talált hibát, legalábbis az atitool scan for Artifact nem hibázott, 3d marknak viszont voltak nagyon csunya frame kiesések,amiket láttam, úgynevezett Frame Drop ok (A gyári vga driverrel). Az legujabb vga illesztővel már ott nem láttam, viszont a 3d-s alkalmazásokban továbbra is. Az nvidia beta drivere nem műkdött mivel a táprol valo működésnél a képernyő felbontása visszaesett és mindig manuálisan kellett beállitani,minden újrainditáskor ugyhogy azzal nem is probálkoztam tovább. Hálozati árramforrásnál ilyen nem volt. Nemtudom mi a probléma én processzor ra gyanakszom, de ez csak feltevés, mivel a notebookokhoz nem értek csak a pc-khez. Nyilván itt más a felállás. Gyakorlatilag még a primitiv grafikát igénylő játék is akad.
Mi ez?
-
opel8v
tag
válasz
krystman #10304 üzenetére
Hát ma hozzám is hoztak egy gépet. 710est tulmelegedett lekapcsolt. Televolt a ventijy szöszmösszel. De már megy. Egy hdd cserére vátunk a legutobb 1 honapot. Kértem hogy csak a vinyot vegyék át mert kellett volna a gép azt mondták hogy azt nem lehet. Jo kis csapat egy hdd csere 1 honap. (albacomp) grat nekik
-
válasz
Bluegene #10916 üzenetére
a kis msi notimon csak 1 hónpja megy vista home premium 32 bit sp1, előtte xp professional sp3 volt hónapokon át, szóval az alapján írtam véleményt.
az asus notimon most is xp sp3 van, arra egyenlőre még nem is szándékozok vista oprendszert feltenni - pedig abban 4 gb memória van, bár a procija és a videókarija gyengébb kicsivel, mint az msi notié - de netre mind a két noti elég.
meg telepítek rengeteg notit - attól függően, hogy melyikre ilyen oprendszer kell -, szóval van viszonyítási alap bőven.
várom már nagyon, hogy kijöjjön a végleges windows 7, az kell majd a notiknak (is)... -
Bluegene
addikt
-
válasz
Bluegene #10913 üzenetére
hát, akkor valóban az xp-re vagy kényszerítve...
nekem a vista sebességével és kompatibilitásával semmi bajom - igaz nem használok speciális programokat -, egyedül azt róhatom fel neki, hogy picit többször felpörög a noti ventije - a vga nem áll annyira alapra (az aero miatt), mint xp alatt. -
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #10907 üzenetére
csak asztalin próbáltam, ott nekem megfelel, notebookba viszont nincsen driver, nincs értelme megkockáztatni
kali: próbáltam azt is, error ugyanúgy, sőt végigpróbáltam win95-től(az alkatrészkatalógus program CD, chevrolet és suzuki), azonkivül a citrix ica 32t felment de nem működött a böngészőben(ez a két spéci progi kellett), ebből azt szűrtem le h az XP ipari standard, a vista inkompatibilis még mindig a spéci cuccokkal(lehet ms a hibás lehet a gyár programozói, de végeredményben mind1)
elegem van ezekből, semmi sem szól a vista mellett, ráadásul az xp villámgyors a vista tohonyább
az h az nvidia driver nem ment meg röhej(lehet a noti hibája de akkoris), szükséges néha a fényerőt, kontrasztot álltgatni
szal szivtunk majd egy hetet a vistákkal, aztán XP és megváltó
, minden zsirul megy és min 2X olyan gyors(érezhetően pörgősebb, mint a villám reagál a parancsokra, nem úgy mint a vista ahol "elgondolkodott" a gép)
szal vista suxx, lassú és inkopatibilitása miatt
-
Laraxior
titán
-
Atlantis
veterán
Takarítva. Személyeskedést mellőzzük, Skyer 1 nap kitiltást kapott.
kali: jól reagáltad le, helyes. Nem kell az ilyenbe belemenni...
-
Bluegene
addikt
nyugi van gyerekek!
egyébként annyi h vista 64 utána vista 32-vel próbálkoztam, nem indult 2 speciális program, utána üsse kő felraktam az XP 32bit-et és láss csodát működött frankón, mellesleg villámgyors lett
(a 2 program autó-garanciáztatási program) vater boldog,
jah az nvidia driver is működik!
vista SUXXXX
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- E-roller topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest