Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bladee89
csendes tag
Hali valaki adna egy linket ahonnan letudom szedni a legfrisebb vga drivert a notimhoz ( Gx-600p 236hu) Verzió számot is mondhatna mert annyira nem értek hozzá.
Előre is köszi. -
válasz
enerdzsájzer #8693 üzenetére
csak az illesztő utólagos pótlását is említsük meg, mert ellenkező esetben az ahci mód bekapcsolása után kékkel indul a rendszer!
-
enerdzsájzer
tag
válasz
vranyek #8691 üzenetére
Hát ezaz!Nekem ugyanaz az oprendszer,driver,kodek mint neked, nálam működik szépen, nálad meg nem.
Lehet hogy felraktál valami gigamega médialejátszót vagy más hasonló alkalmazást, amibe bele vannak aplikálva kodekek és az kavart be?Felülírt valamit, átállított valamit....Volt már ilyen tapasztalatom is, ezért van nekem a win.média pléjer, meg a média pléjer klaszik a gépen és ennyi.
-
Poonkie21
csendes tag
válasz
philoxenia #8690 üzenetére
Természetesen van,nem is azért kérdeztem. Hanem mert kicsit el voltam tájolva a merevlemez sebességével kapcsolatban és nem tudtam hogy az én notim lassú-e
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8687 üzenetére
pfff....nekem is k-lite van fönt mindig,mint most is, ráadásul újabb is,mint ami a linken van, origo-ról szedtem 5 napos verzió, de még azzal sem jó.....azért nem értem,mert amikor megvettem másfél hete a gépet,és feltelpítettem minden, még jó volt....lehet a vga driverrel lesz gond,mert 3 napig a gyári driver volt fent....és azóta szar,amióta a 177.98-as van fent.....de akkor meg milyet tegyek fel??? jöhetne egy új driver,talán az jobb lenne
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
07_fecc_87 #8688 üzenetére
Nem ugyanazokon a jogokon fut a program a két esetben. Ha valamihez nem férhet hozzá, nem működhet megfelelően nyilván....
Poonkie 21: szerintem nem.
ennyi időd csak van erre....
Enerdzsájzer: az FFDShow is jó nagyon
-
Poonkie21
csendes tag
válasz
philoxenia #8686 üzenetére
kb 70mp. Vagy az nem is lassú?
-
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
Nem is olyan rég hagytam el az Acer tábort, és vettem egy MSI GX701-09HU laptopot. Ultimate Vista van rajta(32bit), és én kicsit lassúnak találom a bootot. Pl az üdvözlőképernyő is sokáig marad kint, a hasanló teljesítményű asztali gépem lényegesen gyorsabb. Minden driver a cd-ről van telepítve. Ez lehet a baj? Autómatikus indításban sincs sok cucc. Bocsa ha a kérdés amatőr,de hátha lehet gyorsulni valahogy. -
vranyek
aktív tag
gyerekek ezek a magyar srácok nagyon szépen optimalizálták a crysis warhead-et, max grafon elmegy 20-30 fps körül max 15-re megy le ha 40-en jönnek rám,és rengeteg arobbanás meg a füst....ráadásul dx9-en mennek dx10-es effektek,mint pl a távoli félhomály,és a szűrődő napsugarak.....ezek után már nem félek,hogy menni fog-e a GTA4 a gx600-omon....
-
enerdzsájzer
tag
válasz
philoxenia #8682 üzenetére
Igen...már velem is megesett ez egy ATI kártyával....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
enerdzsájzer #8680 üzenetére
Nálam elállítottam a vezérlőpultban a video színbeállításokat, visszaállítva rendbe jött a kamera képe is...
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8680 üzenetére
régi ugyan a codec,de az a webkameráért is felelős lehet??? színeketpróbáltammár állítani,de semmilyen beállításnál sem lesz sokkal jobb
-
enerdzsájzer
tag
Ez is gyártónál keresgél.Részegységek gyártóinál.Ha az alaplap SIS-es,akkor a SIS-nél keres,ATI kártyához ATI-nál, Toshiba blútuszhoz a tosibánál, fityfiritty körfrekvenciás homálytizedelőhöz a fityfiritynél
Nem biztos hogy a gyártó (mondjuk MSI) frissíti a két évvel ezelőtt kiadott Inteles alaplapjához a drivereket, viszont az intel még biztosan kiad ahhoz a típusú alaplaphoz új drivert.
De mindenkinek szivejoga.. -
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8676 üzenetére
ohh...értem már! köszi!
amúgy nem tudod véletlenül,hogy az miért lehet,hogy ha filmet akarok nézni,vagy a webkamot kapcsolom be,akkor nagyon sötét,és mély kontrasztú képet ad, filmek így nézhetetlenek -
enerdzsájzer
tag
válasz
vranyek #8673 üzenetére
Rivatunerrel.Core: 600, shader: 1200, a memória valódi órajele 400, effektiv 800.Tehát nálad 450mhz effektiv:900mhzNem akarlak biztatni, nehogy aztán miattam süljön meg a géped.Amíg garis nem akarom huzamosabb ideig túlhajtva használni.Csak kipróbáltam mit tud húzva.
Ugyanazt a drivert meg oprendszert használom mint te, csak én gyári órajeleken. -
takacst75
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy MSI VR610 notebook-ot amivel minden ok lenne csak NEM működik a WEBKAMERA a weboldalról tetöltött progival sem. Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma? A tippeket a takacst75@gmail.com e-mailre küldjétek! ELŰRE IS NAGYON KÖSZÖNÖM! -
válasz
enerdzsájzer #8672 üzenetére
köszi, de inkább maradok a gyártótól történő specifikus letöltéseknél...
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8671 üzenetére
huhh...és ezeket te mivel állítod be ?? mert nekem a riva tuner ezt engedélyezi maximum:
core: 750Mhz ; shader: 1500 Mhz ; memory: 600 Mhz.... neked hogy lehet 600/1200/900?????
mivel húzod a karit?? vagy én nem értek eléggé a riva tunerhez,és vhol be kell állítani vmit,hogy lehessen így húzni???
amúgy 177.98-as tuningolt drivert használok (vagyis laptovideo2go-ról leszedett 177.98-ast moddolt inf-el), és XP sp3-at
nekem most 550/1150/450-en üzemel a kari,akkor még bátran húzhatom??? -
enerdzsájzer
tag
-
válasz
07_fecc_87 #8668 üzenetére
cd esetében én bizony inkább belemászok a tartalomba, és onnan telepítem a megfelelő módon! cd (legyen az illesztős, játék vagy program) esetében amúgy ellenörizhető, hogy milyen módban települ valami, ha simán - az xp alatt megszokott módon - indítjuk a telepítést, mostanság találkoztam már olyan cd-vel is, ahol ezt megfelelően kivitelezték.
mondjuk vista alá inkább a netről húzom le a friss illesztőket - a hardverekhez adott cd többnyire marad a dobozban -, így mindig friss az illesztő, és a telepítést sem lehet elrontani. -
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8666 üzenetére
te fel merted annyira húzni a videokártyát?? nem melegszik nagyon ilyen órajelek mellett a 8600gt???
ceri01: amúgy 1280 * 800-on és optimal mellett lett 4983
-
07_fecc_87
tag
Kössz a fejtágítást, méginkább megbizonyosodtam róla, hogy jól döntöttem annó, hogy felhagytam az infós pályafutásommal... vagyis az alapozásával..
például mi van olyankor, mikor cd-ről telepítek drivereket? bejön a menü, és bal klikkel már indul is a telepítés.. azt sem ott kell telepíteni? hanem számítógép -> cd --> pl. vga --> jobb klikk, futtatás rendszergazdaként? -
válasz
07_fecc_87 #8665 üzenetére
sőt, bizonyos programokat indítani is úgy kell, nem csak feltelepíteni!
a vista használatának, a vista alatt történő telepítésnek és az alkalmazások használatának vannak írott és íratlan szabályai, ezeket betartva minden okés lehet, ellenkező esetben - többnyire ok nélkül - lehet szidni az oprendszert, valamint a gépet is, amin használni szeretnéd...
sőt, bizonyos alkalmazások csak xp sp2 kompatibilis módban futnak rendesen vista alatt, ezt is külön kell beállítani, és még sorlhatnám... -
válasz
07_fecc_87 #8662 üzenetére
hibalehetőség például; vista alatt minden más, mint xp esetben! az illesztőprogramoktól kezdve a programokon át egészen a játékokig, mindent úgy kell telepíteni, hogy jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként! ha az xp alatt megszokott 2* klikk mellett indul a telepítés, akkor már hibázott is a dolog!
az sp1-et megpróbálhatod feltenni, veszíteni nem tudsz vele, vagy jobb lesz néhány dolog, vagy egy - két illesztőt újra kell majd húzni - utóbbinak nagyon kicsi az esélye! -
07_fecc_87
tag
Én igazából sík hülye vagyok hozzá, de egyik ismerős feltette, aki ezzel foglalkozik, de akkor sem volt egy hejj'de jó.. Egyébként fogalmam sincs, telepítés közben mit lehet elrontani..
Felmegy minden, és még el sem tudtál rontani semmit, de a megjelenítéssel -nem játékok esetére értem- máris gondok vannak, ahogy azt nemrég linkeltem..
Na de jóó, akkor az SP1-et inkább hanyagolom.. majd újra tesszük lehet..
Nyugi nem veszem kötöszködésnek, végülis segíteni próbálsz, s ennek örülök!
Csak csalódott vagyok, mert nem tudom mi lehet a gubanc.. -
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8659 üzenetére
GX600PX, szintén 8600M GT videokártyával.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz: keress egy mágust és újratelepítés.
-
válasz
07_fecc_87 #8657 üzenetére
nem a rosszabbik indulatomból mondom, de ha valaki hozzáértőbb ismerősöd telepítené fel a notidra az oprendszer, illesztőket és programokat, szerintem repülne a géped!
tényleg nem kötözködésből mondom, de összerakva a részleteket, nagyon user error típusú az eseted...
a vista esetében az sp1 sokat javít a rendszeren - bár úgy (lenne) az igaz feltenni, hogy vista után sp1 és csak utána sz illesztők, majd végül a programok és játékok. -
07_fecc_87
tag
válasz
enerdzsájzer #8656 üzenetére
Tényleg, neked milyen notid van?
-
ezekiel
aktív tag
küldtem privit enerdzsájzer
-
07_fecc_87
tag
No most aztán jól elbizonytalanodtam!
-
vranyek
aktív tag
Nekem 4983 pontot adott 3dmark06 gx600-ra, bár nincs viszonyítási alapom...ez jónak számít??
-
válasz
enerdzsájzer #8650 üzenetére
a vista jóval érzékenyebb a piszkált illesztőkre! két ismerősömnek is újra kellett telepítenem a notiját emiatt - mondjuk csak az egyik volt msi...
-
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8648 üzenetére
Vagy innen töltsd le ezt, kicsomagolod valahova, belemásolod az INF-et amit szintén onnan töltesz le, aztán telepítés.Nekem XP SP3-al meg ezzel 4950 pontot adott a 3dm06 és minden jól müködik.Az eszközkezelő a notihoz való legutóbbi drivert fogja letölteni, ami a ha jól tudom a 159.valahanyas és szintén k@k@.Nálam még az órajeleket sem szabályozta, beált maxra oszt kisz.
-
válasz
07_fecc_87 #8644 üzenetére
ha vista saját funkciójával frissíted, akkor az oprendszer minden műveletet elvégez, nem kell neked eltávolítani, meg külön telepíteni - ő majd teszi a dolgát; eszközkezelőben a vga tulajdonságainál; illesztőprogam -> frissítés!
-
07_fecc_87
tag
válasz
enerdzsájzer #8647 üzenetére
Játékot az XP alatt tettem fel, de no comment..
hányadék volt!! Szaggatott a PES 6!!!
2006-os, nem túl nagy gépigényű focis gamma.
Vistára fel sem merem tenni, ha eleve ilyen gondok vannak..
Mozillát használok, de IE alatt is bajok vannak a megjelenítéssel...
Szívem szerint kettétörném.. -
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8645 üzenetére
Játékok is ilyen gányul néznek ki?Esetleg nVidia vezérlőpultban szinkezelés beállításai...Milyen böngészőt használsz?Esetleg a böngésződ megjelenítési beállításai....
-
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8641 üzenetére
1024*768-ba tesztelj, AA: none, filtering: optimal.
-
07_fecc_87
tag
Piszkosul idegesít a kijelző... Pl. myvipen is amikor a klubbok képeit kicsiben mutatja.. tiszta homály + elmosódott valami..
-
válasz
07_fecc_87 #8642 üzenetére
normális xp sp3 kell - integrált ahci/sata illesztővel, hogy ne kelljen tiltani az ahci módot -, megfelelően feltelepítve, és rendesen mennie kell!
a vista megfelelően frissíti az illesztőket az eszközkezelőből is, engedd, hogy frissítse a vga illesztőjét! -
07_fecc_87
tag
A notihoz kapott cd-n lévő Vista driver.. elvileg azzal is jónak kéne lennie..
Jobb lenne XP, de azt körülményes feltelepíteni... És az AHCI módot is le kell tiltani hozzá.. A másik, hogy az XP nagyon gázul futott rajta, USB-t sokszor fel sem ismerte..
Soha többé laptopot...Ennyi pénzből egy atomerőmű PC-t vehettem volna...
-
07_fecc_87
tag
válasz
enerdzsájzer #8638 üzenetére
Natív
-
válasz
07_fecc_87 #8636 üzenetére
a vga esetében mit jelent nálad az alap driver?
amit a vista alapban ad hozzá, vagy amit a notihoz adott cd tartalmaz?
próbáld meg frissíteni a vga illesztőjét! -
enerdzsájzer
tag
válasz
07_fecc_87 #8636 üzenetére
XP meg 177.89-es driver.Az alap driver nekem sem volt valami jó.A Viszta meg ß@#.
Milyen felbontással teszteltél?Nativ vagy 1024*768? -
RM1
aktív tag
Sziasztok!
Van egy vr601-es laptopom, nem tudom mi a megoldás, hátha valaki tudna valamit mondani rá.
A helyzet az, hogy a dvd-ram meghajtója nem olvassa be a cd-t (eredetit se), dvd-t viszont igen. Kívülről semmilyen elváltozás nincsen rajta.
Az az igazság nem merem szervízbe vinni, mert hallottam olyat, hogy 1-2 hónapig is elhúzódhat a javítása, én addig meg nem tudom nélkülözni. -
07_fecc_87
tag
Az MSI GX700X-258 -as laptop, a 3D Mark 2006-ban Direct X 9.0c-vel 3280 pontot adott!!
Nem durván kevés ez egy kicsit???
Vista van fenn, és a VGA-hoz is az alap driverek vannak fenn.A másik, hogy sok oldalt ilyen ocsmányul jelenít meg:
[link]
Ott a Youtube oldal tetején az a banner vagy milyen résznél, tiszta homály, vagy pixelhibás, nem tudom.. és több oldalnál jelentkezik ez a hiba.. Nem értem mi lehet a gond.. -
enerdzsájzer
tag
válasz
ezekiel #8633 üzenetére
Nem mindig.Találkoztam már olyan esettel még az ati 9600-as fénykorában, egy haver lesarkazta a gpu-t elég csúnyán.A gép mégis elindult, csak játékokban állandóan fagyott, meg a felbontás stb beállításokat nem volt hajlandó alkalmazni.A régi notim netezés, zenehallgatás közben folyton újraindult, de játszani akár egész nap lehetett rajta.Végül megdöglött a videokártya.És még hosszan lehetne sorolni a furcsaságokat.Nem tudni mi volt a baj a másik procival.Talán valami monitorfejű villanymágusámán kézrátétellel megállapítaná.
-
hemaka
nagyúr
Arra figyeljetek, hogy a CPU Fan Speed eléggé meg tudja kutyulni a dolgokat. Én feltettem, és semmit nem állítottam benne, viszont a gép mindig túlmelegedés miatt kikapcsolt. Mint utólag nagy nehezen rájöttem a progi belepiszkált a cooler-szabályzásba, emiatt a cooler nem hűtötte a gépet rendesen.
-
ezekiel
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8629 üzenetére
de épp ezt nem értem ha proci a ludas akkor nem az kéne produkállnia hogy elsem indítja a gépet? mert teljesen olyan tünetet produkált mintha túl melegedne mert eccerűen kikapcsolt
-
vranyek
aktív tag
mi a legegyszerűbb módja a bios-frissítésnek,mert se win98 cd-m nincs, se külső floppy meghajtóm (miért is lenne?!), és jó lenne,ha meg tudnám csinálni!
amúgy bios-frissítésnél nem száll el a win meg a gépen lévő cuccok?? -
ezekiel
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8621 üzenetére
Ezt olvasd! beletettem a régi procit ami alapból benne volt és mi változott?, minden! teljesen frankón hibamentesen működik a gép! akárhogy terhelem 3 órája semmi jele annak hogy meglenne a probléma!
egy hónapig ment benne a "rossz" proci hibamentesen azt elkezdte a lekapcsolásos dolgot.
bios friss rajta és támogatta a "rossz" procit is!
szval elég g e b a sz a dolog de ugynéz ki hogy a proci a ludas! kopp kopp kopp
-
ezekiel
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8621 üzenetére
a chipset hűtése elég furának tűnik nekem.. egy szivacsos anyag van ragasztra egy fém lemezre és ez oldja meg a hűtést hőcsövön keresztül..... amikor utoljára levettem a hűtést elég kenhetőnek tűnt nekem na mindegy visszateszem ma azt a procit amit adtak a notihoz alapból ha azzalsem akkor megnyugodok hogy nem a proci a gáz hanem valami más és irány a szervíz
-
enerdzsájzer
tag
válasz
ezekiel #8601 üzenetére
Akkor ott valami más melegszik nem a procival lesz baj.Csipszet.. vagy vga ... esetleg ram... 70 fokkal még nem kellene kikapcsolnia.Vagy lehet hogy nem 70 fokos amikor kikapcsol...hanem több, csak éppen azt már nem mutatja.Nekem néha felmegy 80-ra, a vga-át sikerült már 85-re is felfűteni.És nem volt vele baj.Bombázd szét az egészet, alaposan takarítsd ki a hűtést a portól, pasztázz le amit kell.Ha így se akkor szerviz.(lehet hogy valami más melegedő alkatrész adta meg magát)
-
Bruticus
csendes tag
na szevasztok...
leteszteltem az MSI GX610-059 nevezetű gépemet
AMD TurionX2 TL-60 2.0ghz
Ati Mobility Radeon HD2600 gpu 256mb ddr3
2GB Transcend ddr2 RAM
röviden a vas ennyi...na már most elkezdtem gamelni több játékkal is kprobáltam és szeretném kérdezni hogy nem gond e az hogya proci némelyk gaménál a 80-83 fokot környékezi
pl ut2004 max 75 volt és venti felapcsol 3.-ra
QUAKE 3.-nál már érdekesebb volt ott már 80-82 re ment fel és a venti 4.-re kapcsolt de tartotta a 80 fokot ......kicsit minha sok lenne
nem fog bekrepálni ha huzamossabb ideig ilyen magasan áll a fok?!
a venti süvit ám 70-80 fok környékén
ez az egyetlen problémám csak a géppel...amug megy -
Coolmat
őstag
#8613: Hasonló képet kaptam, amikor kétféle Orion TV-re is rá próbáltam kötni S-Video-n (egész pontosan S-Video-RCA átalakítóval, de az RCA végére tettem egy SCART-ot, és úgy sem volt jobb). Kicsit utánaolvastam anno a dolgoknak, és olyanokat írtak, hogy bizonyos típusú TV-k (márka vagy életkor szerint) nem tudják rendesen dekódolni az S-VIDEO jeleket, ezért kap az ember fekete-fehér képet. Samsung tv-kre rákötve pl. színes képet kaptam. Viszont érdekes, hogy az Asus laptopoddal meg színes képet ad ugyanazzal a kábellel és TV-vel... Javaslom próbáld ki ismerősnél egy másik TV-vel (ami lehetőleg nem 20ezer forintos Tesco minőség).
#8615: szimplán csak keverik a kijelző felbontását, és a videókártya által kiküldhető maximális felbontást. A kijelző tuti 1440 x 900 (és 17"-ban ne is nagyon várj 1900*1200-as felbontást...), HDMI-n kiküldve viszont biztosan tud full hd-s felbontást is. Még a 22"-os wide monitoroknak is csak 1680*1050 a felbontásuk általában, ha full hd kell mindenképpen, akkor LCD tv, ami tudja az adott felbontást, viszont ha beéred 720p-vel, akkor már egy 15"-os noti is elég felbontást tekintve (1280*800).
-
Coolmat
őstag
válasz
vranyek #8611 üzenetére
Végülis nem kötelező, csak az office 2007-et kell feldobnom, viszont ezzel nem akarom beszennyezni az XP-n jól bevált office 2003-at, így marad az, hogy kell egy XP 2003-al, és kell egy Vista 2007-el (meg akkor már egy linux is, mert az is fog kelleni), fasza lesz megoldani a partíciókat...
Ja és ELTE prog. inf. -
Stylie
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Most akarok másik laptopot venni és az MSI GX700X-258HU-ra esett a választásom.Az lenne a kérdésem hogy most vajon tudja-e az 1900x1200as felbontást mert egy helyen azt irják hogy csak 1400x900 at tud valahol meg hogy tudja az 1900ast is.Azért fontos kérdés ez nekem mert a jövőre gondolva már szép hd filmeket is szeretnék nézni.Vagy ha esetleg tudtok más notit ajánlani 200 k környékén azt is szivesen fogadom de jobban örülnék a kérdés megválaszolásának.
Köszönöm
-
ezekiel
aktív tag
sziasztok!
Nem tud valaki nekem szerezni vagy adni ex600 -hoz 5.05 vagy 5.06 vagy ezek előtti biost?
köszi a válaszokat előre is
-
vatibi
csendes tag
hello mindenkinek!
Segítség kellene nekem. Van egy Gx600p-214 notim. Össze szeretném kötni a TV-mel. S-video-> Scart. Én már mindent állítottam, de nem. Ha valakinek mér sikerült akkor írja meg hogy hogyan csinálta. Asus laptoppal ment, ugyanaz a kábel amit én használok. Ha valaki tud segítsen. Már több verziójú nvidia driverrel is próbálkoztam.
Látszik a kép egy picit de szürke meg csikos, épp hogy ki lehet venni hogy valami van, magyarul szar.
na ha valaki segítene az jó lenne.
köszi előre is
további szép napot -
-
vranyek
aktív tag
ha gx600px-214hu-ra gondolsz,akkor szerintem annak is örülhetsz,ha 180 fölött találsz, én 3 hétig kutattam 173-174 körül, ahol lettvolna,onnan kifogyott,és közölték,hogy az msi nem is szállít többet az országba, majd találtam az octopus webáruházban 175-ért,ahol mondták,hogy nekik ígértek még szállítmányt (4-5 db.) és ez így is lett, de az ára persze fel is ment 183-ra mivel az üzletek sorban álltak ezekért a gépekért,mert ez kell mindenkinek újabban (legjobb ár/érték/teljesítmény arány az országban most sztem),és én úgy gondoltam, hogy az a plusz 8k most még belefér,de 175 körül sztem ne is gondolkozz, mondom ha 184 körül találsz,azonnal csapj le rá, nekem is mázlim volt, és hidd el, megérte a +8 ezret!
-
Zirowe
nagyúr
Valaki tudna nekem válaszolni a #8578as kérdésre?
Köszi. -
yimm
aktív tag
Üdv mindenki.
Következő lenne a megoldandó kérdés. Adott egy GX600 noti. Ha HDMI-n keresztül kötöm össze egy LCD tv-vel és XP van fent a gépen , akkor átmegy a hang a TV-n, viszont ha Vistával probálom, akkor nincs hang a tv-n. Mindkét rendszeren a legfrissebb vga driver van fent. Audió driverből meg a gyári msi oldaláról letöltött.
-
Bruticus
csendes tag
szevasztok
van egy 2 hetes MSI GX610-059 tipusu notebokkom..azt kérdezném hogy mennyi ennek a gépnek a max hőmérséklete...
azért kérdem mert alapba a rendszerem bekapcsolás után feltornázza magát 50-53 fokra és onnan nemmegy feljebb, természetesen ha nem inditok el valamit ami terhel everest.-el mértem meg a procit ...az érdekelne hogy filmnézés közben ha tekerek intenziven a filmbe képes másodpercek alat felugrani 62-65 fokra és képes elinditani a ventillátort nagyobb fokozatra állitani...azt nem értem hogy belehuzgálok a filmbe akkor ezt anniyra zokon veszi? utánna ha megállok az-az csak nézem akkor viszaugrik 53 fokra.......na az érdekelne hogy ennek igy kell e lennie?? AMD turion X2 TL-60 as van benne 2.0 ghz-s
én értem hogy a cucc frekvencia kontrollos de mért ugrik ekkorát a hőfok a film miatt??
annyira nem érdekel hogy magasbb a hőfok..nyilván ha filmbe beletekersz elvárod hogy gyorsan kodolja a filmet,és egyből megjelenitse neked,nem is eza baj hanem a venti fel le kapcsolgat ami idegesitő..mert ha belehuzok töbször egymás után akkor kusizk fel és 65 .ig nemáll meg utánna ha abbahagyom akkor vissamegy ,és a venti is lekapcsol alapra...hogy tudok ezen korigálni? más kodekek kellenének, mivel ezek is befolyáolják hogy mien proceszorsebességet igényel a kodek az aktuális filmhez..
havernak ex600.-asa van neki is alap 53 fok a rendszer meg
de neki nem csinál semmit ha huzgál a filmbe ok..nyilván az s melegszik de mégsem ekkorát..ja és abba core 2 dugó vankérlek irjatok mi a max hőfok amit elkell birni ennek a gépnek/procinak..meg hogy reálisak e ezek az adatok hogy igen ennyinek kell lennie!!!
nyilván melekszik a mobilitás miatt...de na..kösz előre is
-
ezekiel
aktív tag
Csáó userek ismét!
most a saját notimról van szó! ha a proci hőfoka 65-70 fok közé és eccerüen kikapcsol a gép...! ha egyből ujrainditom fél perc és kikapcs. ha várok 5 percet akkor simán feláll a rendszer és üzemel mindaddig amig elnem éri az emlitett hőfokot. biost frissitettem hátha az üzemel rosszul, a procit ujra pasztáztam.. de semmi...! valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest