- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
válasz
Superman #11625 üzenetére
Jó deha megvan tuningolva pl nibitor al vagy bármivel ami feljebb rakja az órajelet akkor sajnos a hődisszipáció is nagyobb. És az msi-k ről mindent ellehet mondani kivéve hogy a hőleadásuk jó. Voltak itt kollégák akik probálkoztak házi barkáccsal ezt meg azt bele rakni és sikerült is, én azért nem probálnám főleg hogy akkor ugrik a gari.
-
válasz
Superman #11354 üzenetére
HA kifejezetten ehhez a notihoz ajánlják a VGA bővítést akkor lehet, hogy érdemes bele tenni egy diszkrét VGA-t, de ha csak általánosságban írták akkor az csak marketing-maszlag. Az nVIDIA baráti topic-ban annyit szívtunk a Hybrid-SLI-vel, hogy öröm volt az ATI-soknak olvasni
Ha működik akkor az első suspend-wake körbe tuti, hogy beledöglik az oprendszer: XP, Vista, Linux
-
-
-
ludsimon
veterán
válasz
Superman #11219 üzenetére
Az teljesen korrekt.
Engem aggaszt ez, mindjárt szétkapom amennyire tudom és körülnézek.
Akkor ez a PCMCIA-s hűtő most pont jól jön. Kis hely van a laptopban, szinte semmi levegő nem tud átmenni rajta, de majd ha meglesz...
Szerintem egy laptopnál nagyon sokat fog számítani, olyan -5 - 15C fok visszaesésre számítok. Majd megírom, hogy hogyan dolgozik. -
ludsimon
veterán
válasz
Superman #11185 üzenetére
250k körül. Lehet több is, de megmondom őszintén 300k felett sajnálnék egy laptopra kiadni ennyi pénz.
Vagy Dell vagy HP lesz a vége, mivel világgaranciás. Ha az MSI is az lenne, szó nélkül ugranék a GX720-ra, nagyon szimpatikus, csak a garancia...
Szerk.:
Azért fontos a világgarancia, mert nem magyarba lesz megvéve a laptop. -
Spec
őstag
válasz
Superman #10554 üzenetére
Na én is megnéztem az Everest 5-ös verziójával, de nekem csak sima PCI slotnak írja ami üres. Nálam nem mutat szabad PCIE bővítőhelyet. Megnéztem a BIOS-ban is, és ott semmi opció nincs ami az integrált VGA-t illeti, szóval kétes, hogy lehet-e párosítani mással. Még az is, hogy le lehet-e mondjuk tiltani ha teszel mellé egy másikat (esetleg letiltja magától az integráltat).
-
válasz
Superman #10556 üzenetére
az eco valóban csak vista alatt okés, de a touchpad kellene, hogy működjön - bár ajánlott hozzá a synaptics pointing device telepítése!
hiába na, nagyon látszik, hogy amikor kiadták ezt a notit, csak vista alá volt támogatás, és utólag adtak ki hozzá xp illesztőket, valamint olyan bios verziót, ami xp alatt is működik rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest